Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın kilo bildirim günüdür. herkes saat 11.30 a kadar kilolarını belirtsie sevinirim. yeni gelen arkadaşlar da dahil.
ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
Bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış yaAmma tırstıydım he
Eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece
anneme diyodum ben sabaha kadar uyumıcam ya ölürsem diye![]()
hoşgeldin canım.
kilo vermek istiyorum takım ruhuna ihtiyacım var dersen tam yerine geldin hayatım.
bizlere yediğini,içtiğini yaz,kaçamaklar dahil.:)
tabi bizlerede yorumlar yaz. sohbet et bizimle açıkçası. yazıştıkça bizleri daha iyi tanıcak,ve bu zorlu yolda olmaktan sıkılmıcaksın inan.
işini evde yapıyorsun yanlış anlamadıysam :26:
kilonu 72 olarak yazmışsın zaten,boy ve yaşını da söylersen sevinirim,
her hafta cuma günü saat 11.30 a kadar kilolarımızı bildirip yarışıyoruz. senin 1 hafta deneme süren var. ama yarında kilonu yazmanı ricaedeceğim. çünkü kilo verilen aralıklar tam 1 hafta olması gerekiyor. canım sürekli bizle ol diyemem herkesin işi gücü var sonuçta ama fırsat buldukça bizlerle olman çok öenmli. ha bu arada 2 çocuğum var demişsin,Allah bağışlasın. kaç yaşındalar.
ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış yaamma tırstıydım he
eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece
sağol canımgeçmiş olsun![]()
![]()
![]()
sağol canımay bilirim o gaz sancısını delirtir adamı kanepeleri tekmelemiştim ben :) çok sevindim canım geçmiş olsun
ay deli kızya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış yaamma tırstıydım he
çocuklarını Allah bağışlasın canım.Hoşbuldum. Gerçektende takım ruhuna ihtiyacım var. Kilom 72 boyum 163 yaşım 39. bir oğlum ve bir kızım var. Oğlum lise sona kızımda lise ikiye gidiyor. Aldığım kiloları vermek istiyorum. Sürekli eşortman giymekten bıktım. Sürekli bilgisayarla çalıştığım için takımla dialog halinde olacağım.
bırakalım onlar geçmişin kirli sayfalarında kalsınbugün güne iyi başlamışsın. artık düne ve öncesine değinmeyelim
ben de sana güzel bir gün diliyorum canım
gerçekten iyi güldürdün canım, Allah razı olsun:)
sen elinden gelenin ötesindekii de yapıyorsun asumancım. yılın örnek kaptanısın bence:)
yılbaşından bu yana gidişini ben de beğenmiyorum ama bu hafta düzelme haftan. önümüzdeki hafta ise 0 kaçamak haftan olacak inşallah.
canım paylaşımına göre seyyahı listeye alabiliriz ama şu var. listeye girdiğinde eğer kilo verdiyse 4 günlük verdiği kilosunu yazacağız. onun için sorun olmazsa alalım listeye.asumancım,
iyi çalışmalar canım. bu arada seyyah yarın listede olacak mı? o konuyu bir netleştirelim.
nihancım teşekkürederim hayatım sayende bende sıkıntımın ne olduğunu anlamış oldum.ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
:13:ANLAŞTIK KAPTAN![]()
takımda bir ablamız oldu.Hoşbuldum. Gerçektende takım ruhuna ihtiyacım var. Kilom 72 boyum 163 yaşım 39. bir oğlum ve bir kızım var. Oğlum lise sona kızımda lise ikiye gidiyor. Aldığım kiloları vermek istiyorum. Sürekli eşortman giymekten bıktım. Sürekli bilgisayarla çalıştığım için takımla dialog halinde olacağım.
kızlar benım de mesaim bitmek üzere . bu akşam ki menumuz zeytinyağlı barbunya ve fırında makarnaama ben suyla şiştiğim için fazla yemeğecem
yarın görüşmek üzere arkadaşlar öpüyorum hepinizi.
ayy gidip tartılacam 4 günde kaç kilo gıtmıştır ki? ya gitmediyse :18:
iyi akşamlar canım.kızlar ben eve gidiyorum yarın sabah görüşürüz şimdilik hoşça kalın sağlıkla kalın :80:
yarın saat 10 da kilomu yazarım belki bi kaç gram vermişimdir yalnız tartım hassas tartı değil ama haftada birkaç kez anneme gittiğimde onun hassas tartısında tartılıp gramıma kadar belirtirim.![]()
bırakalım onlar geçmişin kirli sayfalarında kalsınben beyaz sayfalar açtım kendime.
canım Allah senden de razı olsun dilerim hepinizdende canlar.
yılın örnek kaptanı olmaktan gurur duyarımsağol rabiacım,utandım bian.
inşallah güzel düzenli bir hafta olacak .
canım paylaşımına göre seyyahı listeye alabiliriz ama şu var. listeye girdiğinde eğer kilo verdiyse 4 günlük verdiği kilosunu yazacağız. onun için sorun olmazsa alalım listeye.
yarın palsticwomen da listeye girmeyi hak kazandı. ama onun geçen dönemlerden diskalifiye durumu olduğu için paylaşıma püsküüt ablaya sordum ondan cevap bekliyorum,gerçi sorun olaccağını sanmıyorum. kilovi ve kanatsız melek arkadaşlarımızın paylaşımları biraz ağır gitti bu konuda seninde görüşlerini almak isterim.
nihancım teşekkürederim hayatım sayende bende sıkıntımın ne olduğunu anlamış oldum.
aynı durumu yaşıyorum arada sırada. e hadi bununla geçmişolsun balım ayaklarını sıcak tut emi. :13:
:13:
takımda bir ablamız oldu.
evlatlarını Allah bağışlasın,maşallah ikiside büyümüş. benimde 3 yaşında bir oğlum var,6 senelik evliyim. paylaşım konusunda anlaştık ozaman:))
cemhez ablam yarın kilonu bildirmen gerekiyor,listede olmayacaksın ama haftaya eğerki iyi paylaşımın olursa listede olduğun zaman başlangıç kilosu olarak kayıt edeceğim.
kurallarımızda öncelikle olarak bol paylaşım,daha sonrasında cuma günü saat 11.30 kadar kilo bildirilmesi zorunluluğunu tekrar hatırlatmak isterim.![]()
yarın kilo bildirim günüdür. herkes saat 11.30 a kadar kilolarını belirtsie sevinirim. yeni gelen arkadaşlar da dahil.
plasticim senin durumun biraz karışık olduğu için püsküüt ablaya danıştım ondan cevap bekliyorum ama büyük ihtimalle yarın listede olacaksın canım.