Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış ya:60::60::60: amma tırstıydım he:60::60:
eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece
anneme diyodum ben sabaha kadar uyumıcam ya ölürsem diye:60::60:

ya kızlar çok sevindirik oldum valla önemli bişey yok dedi üşütmüşün ve gaz sıkışması dedi:78::78:
Bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış ya:60::60::60: Amma tırstıydım he:60::60:
Eşim işe gidince annemlerde kaldıydım gece

geçmiş olsun :60: :60: :60:

hoşgeldin canım.
kilo vermek istiyorum takım ruhuna ihtiyacım var dersen tam yerine geldin hayatım.
bizlere yediğini,içtiğini yaz,kaçamaklar dahil.:)
tabi bizlerede yorumlar yaz. sohbet et bizimle açıkçası. yazıştıkça bizleri daha iyi tanıcak,ve bu zorlu yolda olmaktan sıkılmıcaksın inan.
işini evde yapıyorsun yanlış anlamadıysam :26:
kilonu 72 olarak yazmışsın zaten,boy ve yaşını da söylersen sevinirim,
her hafta cuma günü saat 11.30 a kadar kilolarımızı bildirip yarışıyoruz. senin 1 hafta deneme süren var. ama yarında kilonu yazmanı ricaedeceğim. çünkü kilo verilen aralıklar tam 1 hafta olması gerekiyor. canım sürekli bizle ol diyemem herkesin işi gücü var sonuçta ama fırsat buldukça bizlerle olman çok öenmli. ha bu arada 2 çocuğum var demişsin,Allah bağışlasın. kaç yaşındalar.

Hoşbuldum. Gerçektende takım ruhuna ihtiyacım var. Kilom 72 boyum 163 yaşım 39. bir oğlum ve bir kızım var. Oğlum lise sona kızımda lise ikiye gidiyor. Aldığım kiloları vermek istiyorum. Sürekli eşortman giymekten bıktım. Sürekli bilgisayarla çalıştığım için takımla dialog halinde olacağım.

bağırsağın sağ tarafında toplanınca apandist ağrısı gibi ağrı yaparmış dün akşam okadar sancı gazdanmış ya:60::60::60: amma tırstıydım he:60::60:

ay bilirim o gaz sancısını delirtir adamı kanepeleri tekmelemiştim ben :) çok sevindim canım geçmiş olsun

ay deli kız:60::60:
neyse, çok sevindim ama önemli bir şey olmamasına.:70:

Hoşbuldum. Gerçektende takım ruhuna ihtiyacım var. Kilom 72 boyum 163 yaşım 39. bir oğlum ve bir kızım var. Oğlum lise sona kızımda lise ikiye gidiyor. Aldığım kiloları vermek istiyorum. Sürekli eşortman giymekten bıktım. Sürekli bilgisayarla çalıştığım için takımla dialog halinde olacağım.
çocuklarını Allah bağışlasın canım.
takım ruhunu fazlasıyla bulacaksın inşallah.

yarın saat 10 da kilomu yazarım belki bi kaç gram vermişimdir yalnız tartım hassas tartı değil ama haftada birkaç kez anneme gittiğimde onun hassas tartısında tartılıp gramıma kadar belirtirim.:16:

kızlar benım de mesaim bitmek üzere . bu akşam ki menumuz zeytinyağlı barbunya ve fırında makarna:56: ama ben suyla şiştiğim için fazla yemeğecem:27: yarın görüşmek üzere arkadaşlar öpüyorum hepinizi.

ayy gidip tartılacam 4 günde kaç kilo gıtmıştır ki? ya gitmediyse :18:

bugün güne iyi başlamışsın. artık düne ve öncesine değinmeyelim:1:
ben de sana güzel bir gün diliyorum canım:54:
gerçekten iyi güldürdün canım, Allah razı olsun:)
sen elinden gelenin ötesindekii de yapıyorsun asumancım. yılın örnek kaptanısın bence:):65:
yılbaşından bu yana gidişini ben de beğenmiyorum ama bu hafta düzelme haftan. önümüzdeki hafta ise 0 kaçamak haftan olacak inşallah.
bırakalım onlar geçmişin kirli sayfalarında kalsın :14: ben beyaz sayfalar açtım kendime. :37:
canım Allah senden de razı olsun dilerim hepinizdende canlar.
yılın örnek kaptanı olmaktan gurur duyarım:77: sağol rabiacım,utandım bian.
inşallah güzel düzenli bir hafta olacak .
asumancım,
iyi çalışmalar canım. bu arada seyyah yarın listede olacak mı? o konuyu bir netleştirelim.
canım paylaşımına göre seyyahı listeye alabiliriz ama şu var. listeye girdiğinde eğer kilo verdiyse 4 günlük verdiği kilosunu yazacağız. onun için sorun olmazsa alalım listeye.
yarın palsticwomen da listeye girmeyi hak kazandı. ama onun geçen dönemlerden diskalifiye durumu olduğu için paylaşıma püsküüt ablaya sordum ondan cevap bekliyorum,gerçi sorun olaccağını sanmıyorum. kilovi ve kanatsız melek arkadaşlarımızın paylaşımları biraz ağır gitti bu konuda seninde görüşlerini almak isterim.
nihancım teşekkürederim hayatım sayende bende sıkıntımın ne olduğunu anlamış oldum.:9:
aynı durumu yaşıyorum arada sırada. e hadi bununla geçmişolsun balım ayaklarını sıcak tut emi. :13:
ANLAŞTIK KAPTAN :kkk:
:13:
takımda bir ablamız oldu.
evlatlarını Allah bağışlasın,maşallah ikiside büyümüş. benimde 3 yaşında bir oğlum var,6 senelik evliyim. paylaşım konusunda anlaştık ozaman:))
cemhez ablam yarın kilonu bildirmen gerekiyor,listede olmayacaksın ama haftaya eğerki iyi paylaşımın olursa listede olduğun zaman başlangıç kilosu olarak kayıt edeceğim.

kurallarımızda öncelikle olarak bol paylaşım,daha sonrasında cuma günü saat 11.30 kadar kilo bildirilmesi zorunluluğunu tekrar hatırlatmak isterim. :42:

kızlar benım de mesaim bitmek üzere . bu akşam ki menumuz zeytinyağlı barbunya ve fırında makarna:56: ama ben suyla şiştiğim için fazla yemeğecem:27: yarın görüşmek üzere arkadaşlar öpüyorum hepinizi.

ayy gidip tartılacam 4 günde kaç kilo gıtmıştır ki? ya gitmediyse :18:

canım sana iyi akşamlar,akşam yemeğinde ölçünü olabilmeni dilerim.
kilo vermediysen aynı yazarız hayatım telaşe yok. :16:

kızlar ben eve gidiyorum yarın sabah görüşürüz şimdilik hoşça kalın sağlıkla kalın :80:
iyi akşamlar canım.
yarın saat 10 da kilomu yazarım belki bi kaç gram vermişimdir yalnız tartım hassas tartı değil ama haftada birkaç kez anneme gittiğimde onun hassas tartısında tartılıp gramıma kadar belirtirim.:16:

pptyacım senin tartınla annenin tartısı arasında çok fark olmaz umarım,ilk olarak kendi tartındaki kilonu yazacağın için ben onu baza alacağım. kahvaltı öncesi,hafif kıyafetlerle tartıl canım(biliyorsundur ama yazayım yinede dedim) :))

bende toparlanıp çıkıyorum canlar yarın görüşmek üzere huzurlu mutlu bir akşam dilerim.

ii akşamlar kızlar
evet bugün günüm vardı
gerçekten kötü beslendim
ii bişiler yemedim hamur işleri ve tatlılar vardı zaten canım hiç tatlı çekmio Allahtan sütlü tatlıydı ve üzerinde ekşi vişneler vardı da yedim
kısacası beslenme adına güzel bi gün değildi ama ortamım güzeld...
geçmişi okudum yarın derece bekliyorum şekerler sizden :))

bırakalım onlar geçmişin kirli sayfalarında kalsın :14: ben beyaz sayfalar açtım kendime. :37:
canım Allah senden de razı olsun dilerim hepinizdende canlar.
yılın örnek kaptanı olmaktan gurur duyarım:77: sağol rabiacım,utandım bian.
inşallah güzel düzenli bir hafta olacak .

canım paylaşımına göre seyyahı listeye alabiliriz ama şu var. listeye girdiğinde eğer kilo verdiyse 4 günlük verdiği kilosunu yazacağız. onun için sorun olmazsa alalım listeye.
yarın palsticwomen da listeye girmeyi hak kazandı. ama onun geçen dönemlerden diskalifiye durumu olduğu için paylaşıma püsküüt ablaya sordum ondan cevap bekliyorum,gerçi sorun olaccağını sanmıyorum. kilovi ve kanatsız melek arkadaşlarımızın paylaşımları biraz ağır gitti bu konuda seninde görüşlerini almak isterim.

nihancım teşekkürederim hayatım sayende bende sıkıntımın ne olduğunu anlamış oldum.:9:
aynı durumu yaşıyorum arada sırada. e hadi bununla geçmişolsun balım ayaklarını sıcak tut emi. :13:

:13:

takımda bir ablamız oldu.
evlatlarını Allah bağışlasın,maşallah ikiside büyümüş. benimde 3 yaşında bir oğlum var,6 senelik evliyim. paylaşım konusunda anlaştık ozaman:))
cemhez ablam yarın kilonu bildirmen gerekiyor,listede olmayacaksın ama haftaya eğerki iyi paylaşımın olursa listede olduğun zaman başlangıç kilosu olarak kayıt edeceğim.

kurallarımızda öncelikle olarak bol paylaşım,daha sonrasında cuma günü saat 11.30 kadar kilo bildirilmesi zorunluluğunu tekrar hatırlatmak isterim. :42:

Allah bağışlasın üç yaş en hareketli ve deli gibi öğrenme çabası yaşı. çocuklara bayılıyorum. isterimki çevremde herkese bebekleri olsun diye baskı yapıyorum ama maalesef tek çocuktan başka istemiyorlar. Her neyse ben yarın kilomu tekrar yazarım. görüşmek üzere....

Selam kızlar aldım kızımı yanımda uyuyor şuan haşere yaramaz kızım geldı yanıma uzandı direk uyuyor ayağı sargıda :( iki gün sonra veterinere götürücem dikiş atılcakmı bakıcak ve antibydk iğne vurulcak hergun

15:00 'de az yağlı peynir iki tane sunta :) yedim canımda bişey istemiyor şu anda şimdi nişanlım geliyor elma sipariş ettim elma yiyeyım barı :(

yarın kilo bildirim günüdür. herkes saat 11.30 a kadar kilolarını belirtsie sevinirim. yeni gelen arkadaşlar da dahil.

plasticim senin durumun biraz karışık olduğu için püsküüt ablaya danıştım ondan cevap bekliyorum ama büyük ihtimalle yarın listede olacaksın canım.

tmm cnm zaten geçen hafta başlangıc kilomu yazmıştım 82 ile başladım buraya bakalım yarın ne çıkacak

benim 1 seneyi geçti grupdan çıkalı haber verdimmi onuda hatırlamıyorumki o akılla

Back
X