canım benim,endişeleniyorum senin için ama öyle olması gerekiyor diyorsan tabii yapılacak birşey yok,ama dikkatli ol lütfen,kendine dikkat et.takım konusunda sorun yok hayatım geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım istediğin zaman dönersin(takımda yer olursa)olmazsada sorun değil bizle bol bol yazışırsın,canım işlerini hallettikten sonra da takıma gelmek istemezsen bile anlarım ama en azından gelip sağlığından haber ver ben iyiyim de, Allah a emanet ol çok öpüyorum.
Endişelenmeyin vallah iyiyim ruhsal sadece biraz hastalanmissim içimdeki pisliği yükü atıyorum üzerimden.. Çok sagol anlayışın icin canım ben haftaya gelmeye calisacam.. Orda bilgisayar bulursam yazarım size bundan emin olun, kendine iyi bak canım destegin icin tsk ederim
canım hayırdır ya neler oluyorhayatım herşeyın bı çaresi vardır üzülme halledersin mutlaka allah kolaylık versin.
Tek çarem oraya gitmek canım ailevi problemler var teyzemlere gidiyorum, oraya gitmem herseyi çözer.. Sagol canım hersey icin, kendine çok iyi bak
selam kızlar ben geldim
sabhatan bu tarfa iş yapacaktım ama tel. hiç susmadı
bu arada komşum geldi ev perişan...her yer heryede ben tel.de konuşuyordum bi baktım almış eline süpürgeyi açtı valla bi güzel temzilik yaptı hahah kadın güya çaya gelmişti....bende mutfağı hallettim zaten ütünün başındaydım :))
sonra bişiler hazırladım çay içtik ama benim midem bulanmaya başladı...
rabiacım gözün aydın hayatım bütüüüün güzel dileklere katılıyorum hayatım Rabbim gönlüne göre versin
kanatsız melek canım herşey insanlar için...musibet geldiğinde sabretmek çok önemli...şimdi belki kızgın belki kırgınsın ama duygularından çok mantığınla hareket et...atlatacağına inanıyorum hakkınızdan hayırlısı olsun...konuyu bilmiyorum ama senin çok güçlü olduğunu hissediyorum
Yo kırgınlığım hemen gecti canım ben başak burcuyum yeri geldiginde duygularımı kenara bırakıp mantigimla hareket etmesini iyi biliyorum, ben küçüklüğümden beri neler gördüm çektim ve hala çekiyorum , genellikle baba tarafından hep dışlanmışizdir, para var mutluluk yoktu maalesef.. O yüzden bu günlerime şükrediyorum.. Allah herseyin hayırlısını versin , keske islerimin böyle bitmeden buraya katılmasaydım, böyle yarıda kesmek hiç hoşuma gitmiyor, beni bağışlayim

Hepinizle tanıştığıma memnun oldum, yeniden ve daha azimli gelmek umuduyla tekrar görüşmek üzere sekerler