Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım benim,endişeleniyorum senin için ama öyle olması gerekiyor diyorsan tabii yapılacak birşey yok,ama dikkatli ol lütfen,kendine dikkat et.takım konusunda sorun yok hayatım geri dönmek üzere ayrıldı yazacağım istediğin zaman dönersin(takımda yer olursa)olmazsada sorun değil bizle bol bol yazışırsın,canım işlerini hallettikten sonra da takıma gelmek istemezsen bile anlarım ama en azından gelip sağlığından haber ver ben iyiyim de, Allah a emanet ol çok öpüyorum.

Endişelenmeyin vallah iyiyim ruhsal sadece biraz hastalanmissim içimdeki pisliği yükü atıyorum üzerimden.. Çok sagol anlayışın icin canım ben haftaya gelmeye calisacam.. Orda bilgisayar bulursam yazarım size bundan emin olun, kendine iyi bak canım destegin icin tsk ederim

canım hayırdır ya neler oluyor :59: hayatım herşeyın bı çaresi vardır üzülme halledersin mutlaka allah kolaylık versin.

Tek çarem oraya gitmek canım ailevi problemler var teyzemlere gidiyorum, oraya gitmem herseyi çözer.. Sagol canım hersey icin, kendine çok iyi bak

selam kızlar ben geldim
sabhatan bu tarfa iş yapacaktım ama tel. hiç susmadı
bu arada komşum geldi ev perişan...her yer heryede ben tel.de konuşuyordum bi baktım almış eline süpürgeyi açtı valla bi güzel temzilik yaptı hahah kadın güya çaya gelmişti....bende mutfağı hallettim zaten ütünün başındaydım :))
sonra bişiler hazırladım çay içtik ama benim midem bulanmaya başladı...
rabiacım gözün aydın hayatım bütüüüün güzel dileklere katılıyorum hayatım Rabbim gönlüne göre versin
kanatsız melek canım herşey insanlar için...musibet geldiğinde sabretmek çok önemli...şimdi belki kızgın belki kırgınsın ama duygularından çok mantığınla hareket et...atlatacağına inanıyorum hakkınızdan hayırlısı olsun...konuyu bilmiyorum ama senin çok güçlü olduğunu hissediyorum

Yo kırgınlığım hemen gecti canım ben başak burcuyum yeri geldiginde duygularımı kenara bırakıp mantigimla hareket etmesini iyi biliyorum, ben küçüklüğümden beri neler gördüm çektim ve hala çekiyorum , genellikle baba tarafından hep dışlanmışizdir, para var mutluluk yoktu maalesef.. O yüzden bu günlerime şükrediyorum.. Allah herseyin hayırlısını versin , keske islerimin böyle bitmeden buraya katılmasaydım, böyle yarıda kesmek hiç hoşuma gitmiyor, beni bağışlayim:16:
Hepinizle tanıştığıma memnun oldum, yeniden ve daha azimli gelmek umuduyla tekrar görüşmek üzere sekerler ;))

selam kızlar ben geldim
sabhatan bu tarfa iş yapacaktım ama tel. hiç susmadı
bu arada komşum geldi ev perişan...her yer heryede ben tel.de konuşuyordum bi baktım almış eline süpürgeyi açtı valla bi güzel temzilik yaptı hahah kadın güya çaya gelmişti....bende mutfağı hallettim zaten ütünün başındaydım :))
sonra bişiler hazırladım çay içtik ama benim midem bulanmaya başladı...
rabiacım gözün aydın hayatım bütüüüün güzel dileklere katılıyorum hayatım Rabbim gönlüne göre versin
kanatsız melek canım herşey insanlar için...musibet geldiğinde sabretmek çok önemli...şimdi belki kızgın belki kırgınsın ama duygularından çok mantığınla hareket et...atlatacağına inanıyorum hakkınızdan hayırlısı olsun...konuyu bilmiyorum ama senin çok güçlü olduğunu hissediyorum
dosbacım, hamiş olduğunu duyanlarmı arıyor yoksa.
ay ne güzel komşuya bak valla bende öyleyim aama öyle olan komşum yok. Allah ağız tadınızı bozmasın inşallah. :nazar: mide bulantın inşallah geçmiştir.
cnm gercektenn cokk ama cok bunalıyorum cevremde beni anlıyacak kimse yokk komsularım vardıı ama bazı hareketleri olduğu için artık fazla görüşmek istemiyorum benim cocuğumuu istemeynibende istemem acıkcası beni buraya bağlayan sadece eşimmm başaka hiç bir güç tutamaz inan gecen sene yazın burnumdan geldi kaynanamlar 1ay kaldı elini 1seye sürmedii sabah denize gittiler kahvaltı yapıp akşam yemeğe hazır oturdular akşam gezelimm gezdirin dediler üstüne görümcemler benim annemler dayımlar felan derkenn anlamadımm acıkcasııı 10gün 5yıldızlı otelegiderim paşalar gibi tatilimi yaparımmm başka bişeyde istemiyomm 10gün denize gitmemişimdir gecen sene düşün yaniii
tayin olayımıza gelince sanırm bu sene yok seneye malum hayırlısı olsun ne diyeyimm
lojman ortamı gercekten cok farklııı 1tane ark olsunn yeter varda cokta samimi olduğumm ark yokk bilmiyorum belki ondan bunaldımmm
ay sorma sustular baya oynadılar herhlade ela yeni uyumuştu cnmm tel edesim geldi sonra komsu dedimm başka zaman cıtları cıkmazz napcaz katlancaz ela olmazsa sorun deilll

canım her insan bir olmuyor malesef herkesin artıları eksileri var,sana iyi gelen ona gelmiyor ona iyi gelen sana gelmiyor.ama konuşmak en iyisi buna inan ne olursa olsun kim sana ne derse desin,nasılki sen kendi hatalarını biri sana söylerken güzellikle söyleek istiyorusun,sende karşındakine aynen öyle söyle duymak istediğin gibi.
geçen sene yakınmalarını hatırlıyorum,zordu ama yinede olsun diyordun. yani ne kadar sıkılsanda aslında kalabalık olmaktan memnundun,bu sene geldiklerinde sende elayı satarsın onlara keyif yaparsın inşallah. :1:

merhaba kızlar bıtırdım evımın ısını cok guzel oldu keske boyle kalsa valla ama nerdee
Melekcım gıtmene uzuldum valla yaa ama hayırlısıyla cok daha ıyı olupta gel ınş.. Asumanla,Emınenınde cocuklar uyandı galıba yoklar:81:

canlar orucumu kayınvalidenin yaptığı 2 ad az yağlı küçük poğaça ile açtım,1 bardak çay ve 1 ad kayısı büyüklüğünde hormonu bol çilek(canım çekti)
akşam kaynımın doğum günü var sanırım kutlarız pastadan 2-3 çatal alabilirim
eve gidincede şöyle sıcacık çorba içeyim.
ağrı kesicimide aldım çok şükür.
hepinizi öpüyorum iyi akşamlar dilerim. :54:

bende asker beklemedim ama çok uzun yıllar çok uzak şehirlerdeydik. bazen derdim asker beklesem daha iyi diye oda kızardı bana şükret diye :31: galiba şimid ondan doyamıyorum bi türlü kocama :30: ayy canım kocamm :69: allah kımseyı eşinden ailesinden ayırmasın
amin canım. ayrılık olmasa kavuşmanın kıymetini anlayamazdık sanırım:) bu arada eşine çok geçmiş olsun. birkaç kere yazdım ama bir türlü foruma ulaşmadı. rabbim şifasını versin canım.

şanslılardansın sende. eşim ve bende ayrı şehirlerdeydik2003 senesine kadar,ayda bazen 3 ayda bir görüşürdük oda 1 yada 2 gün. ozamanlar çoook özlerdim onu. şimdi arada biryerlere gitse diye bakıyorum. :9:
:60::60:ya böyle 6 ay olmasın da bence kısa süreli normal yani:60:

ben herhaldee yanlış yapmışımm ömür boyu askerr yap yap bitmiyoo anammm:))
zorrr cokk zorr nöbet ,seyirr ömrüm gitti 4 senedee
:60:
yanlış yapmışım olur mu canım, sen de eşini sevmişsin herşeyiyle kabul etmişsin demek ki. olsun ama yeter ki gönüller bir olsun.

canlar orucumu kayınvalidenin yaptığı 2 ad az yağlı küçük poğaça ile açtım,1 bardak çay ve 1 ad kayısı büyüklüğünde hormonu bol çilek(canım çekti)
ben de öptüm seni şekerim. bugün pek gelemedim, internet yamuk yaptı bana. eşim hazır kankalarıyken iyi muhabbet ederdik ama olmadı:19:
Allah orucunu kabul etsin.

Afıyet olsun canım bıraz zaman gecsin bıraz daha atıstır ıstersen az geldı bana yedıklerın yada ben orucluydun ya ondan oyle gelıyo:3:

kızlar benim diyet bu haftada iyi gitmiyor, ama dönüm noktası yapıcam kendime,şubat sonu oğlumun doğum gününden sonra sporuma başlamak istiyorum. eşimede söyledim kesinlikle bir aksilik çıkmazsa başlıyorum diye,özellikle bel bölgemin incelmesini istiyorum,ama bu diyet işine tekrardan adapte olmam lazım. 54 kg hedefim var şubat sonuna kadar olmak istiyorum ama nasıl olacak onu bilmiyorum. inşallah en kısa sürede düzene girerim,bu sabah tartıldığımda 56.6 olmuşum,vermem gereken 2.6 kg var ve ben veremiyorum. neyse güzel olacak ayarlıcam herşeyi inşallah. hatta bugünden itibaren başladım.:)))

rabiacım,yanlış anlamadıysam dün evlilik yıldönümünüzmüş,sağlıklı huzurlu nice yıllara canım.

bu arada kilovi ve plastik dünden beridir paylaşımında azalma var,gerçi kilovi gelmiş yazmış. umarım bir sıkıntı yoktur. bu hafta listemizde dosbayı izne ayırdıktan sonra 9 kişi oluyoruz.3 kişi listeye alma hakkımız var. şuanda listeye girme durumu olabilecekler,paylaşım sıklığına göre pptya,ve yagmurecrn var. ms22 arkadaşımız yeni geldi paylaşımına göre değerlendirilecektir. aslıselda ve cemhez arkadaşlarımız geldiler yazdılar ama devamı gelmedi. kilovi 24 ocakta eğitime gidecekti,sanırım yoğunluk şimdiden başladı. rabiacım olaki cuma yazamazsam bu bilgiler yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
canım, senin diyet bence de pek iyi gitmiyor bu aralar. 2 dk fırsat buldum yine bık bık başladım:) ama senden toparlanma bekliyorum artık ben. oruç tutarken de lütfen dikkatli ol. dombili de oruçla beraber dağıtmaya başlamıştı hatırlarsan. çok az yeyip onunla tekrar falan tutmaya çalışmamak lazım. bir de mümkünse haftanın her günü tutmak yerine 2 veya 3 gün tutun bence. bünyeniz alışsın.
evet, evlilik yıldönümümüzdü ama eşim ya unuttu ya aklına gelmedi. aman ben de zaten yıldönümcü bir insan değildim hiçbir zaman:))
kilovi'nin paylaşımlarını yeterli bulmuyorum. zaten ayrılıcam havası mı oldu acaba, onu da anlamadım. ama bu şekilde takımda maalesef yeralamaz.
plastic bence biraz rehavete kapıldı:) işi bırakmak, öğlene kadar uyumak mesela. ortamı hareketlendiren arkadaşlarımızdandı, toparlar inşallah.
pptya ve yağmurecrn listeye kabuledilebilir durumdalar bence.
ms22 zaten diyete bu hafta başlıycakmış bir de yolculuk falan vakit ayıramamış olabilir. yalnız bu hafta dahil etmeyelim bence deneme süresi önümüzdeki cumaya kadar sürsün.
emine dahil olmak istiyor mu listeye?
yeni üye davet edeyim mi ne dersin? diğer mesajlardan okuduğum kadarıyla kanatsız melek bir müddet katılamayacakmış.

oof cok moralım bozuk..yavrum oksuruk krızlerınen uyuyamıyo,aglıyo,kusuyo! Ayagımda sımdı cok uykusu var tam dalcak oksuruk gelıyo. Napıcam ben ya resmen aglıycam sımdı
canım yavruna geçmiş olsun. bu aralar zannediyorum bir salgındır gidiyor. inşallah rabbim şifa verir.

arkadaşlar!! geç yazdıgım için özür dilerim yoldaydım ve yine gurbet ellere geri döndm:(( yrn diyetim baslıo ve sporada yazılıorm hayırlısı. sabah peynirli sandvic ve kepek ekmegi yiycem aksm ve öglen salata. ara ögünlerde elma olucak. çok sisti ellerim ayaklarım yolculklarda hep böyle oluo:(
canım yolculuğu sağsalim atlattın sanırım, hadi geçmiş olsun. birkaç gün kendine ancak gelirsin sen.

dün öğlen bitane browni yedim:77:
akşama 3 yk pırasa
yarım tabak tavuklu mantar yemeği
biraz yoğurt

ara: kayısı kurusu 3 tane
yine bi kek ince dilim:78:
rabia kızcak bana:18::18::18:

bu sabah
2 dilim ekmek,
zeytin peynir
ıhlamur
:20::20::67::67:

selam arkadaşlar nete gelemedim eş durumu tayinler vardı bu ara onlarla uğraştım hadi hayırlısı dedim başvurdum bakalıbu günkü menüm :
Kahvaltı
3 kibrit k. kaşar peynir, 3 dilim light ekmek (her biri 40 kalori), bir çay kaşığı reçel
Ara öğün yok çünkü öğünler arası 3 saat
öğle:Bir karnıyarık (küçük ),salata , 150 gram yoğurt
ara öğün
2 küçük elma
Akşam salata ve yoğurt
ve 1 saat yürüyüş
canım, paylaşımın çok yetersiz. ayrıca sana yazılan cevapları okuyup okumadığından emin değilim. seni bu şekilde listeye kabul edebileceğimizi sanmıyorum. takım kurallarımızı okumanı tavsiye ederim.

kizlar günaydin, iyisinizdir umarim

dün menümü hic yazamadim , aksam dayimlardaydik ve cok kötü seyler oldu moralim bozuldu, hatta birazda kacirdim yemegin dozunu.. ama cok zor, agir laflar isittim ve moralim 0. anlaticak gibi degil yani ama sabah kalktigimda bogazim agrimaya basladi, demek sinir damarlar oraya vurdu.. bisey yiyemicem suan, kahvaltimi cayla yetistirecem artik bugün nasil olurum bilmiyorum.
Kizlar ben isvece gidiyorum aksama (arabayla) hersey aceleye geldi, dün anlattığım olayla ilgili, netim olurmu bilmiyorum ama oraya gitmem çok önemli halletmem gereken isler var.. Kaptancim biliyorum sadece 1 haftadır katılıyorum ama izin alsamda bu isleri bitirip gelsem? Yada beni diskalifiye veya ayrıldı da yazabilirsin çünkü hakikaten hiç bisey düşünecek halim yok zaten bugün 2 meyveyle ayaktayim kan sekerim düştü halsizim boğazım ağrıyor hala..

Bu arada arkadaslar hersey icin tsk ederim hepiniz çok iyi insanlarsiniz gercekten, iyiki gelmisim bu takıma
canım, senin için üzüldüm. sana çok çabuk alışmıştım ben ve çok güzel bir enerji katıyordun takıma.:2: ancak böyle vedalaşır gibi olmasın lütfen. işlerini halledince yine buralara uğrarsın inşallah canım. sana hayırlı yolculuklar diliyorum. inşallah işlerini kolaylıkla halledebilmeni nasip eder rabbim. Allah yardımcın olsun.

rabiacım uğramamaış :60: onu bu hafta unatalım biz :))
dosbacım, merhabalar canım. unutmayın beni canım:)) eşim dışarı çıktı ben de buraya geldim:) eşim duramaz zaten öyle evde uzun uzun, daha geldiği ilk günden bir toplantıya girmiş:60:
bu arada canım doktor muayenen iyi geçmiş, onu okumuştum da cevap yazamamıştım. çok sevindim canım.
misafir işlerinde falan kendini çok zorlama. zaten sonraki mesajda okudum komşun yardımcı olmuş. ne güzel sana yardımcı olan bir komşun var.
kendine dikkat et canım.

gözünaydın hayatım. 2 gündür yavaş topic,sonra tekrar uğrarsın.

canım zeytin yağının ayçiçek yağından daha güzel,daha önce hiç 1 çay bardağı falan içmedim ama salatalarda kullanıyorum inan korkum olmasa ekmeği bandıra bandıra yarim. :1:
evet, benim şansıma yavaşlamışsınız:) geçmişi okuyabildim. hızlanırız yine inşallah ve bence zaten bu halimizle bile baya aktif bir takımız. paylaşımlar arttıkça daha güzel olur inşallah.:97:
halis zeytinyağına ekmek bandırmak gibisi var mı?:52::52:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize ..
Bir günaydın deyip öyle gitmek istedim sınava .
Bol şansa ihtiyacım var.
ayy masaaal, biz senle ne zamandır görüşmüyoruz:)) şu sınavların bitse de muhabbet edebilsek yine:97: inşallah bugünkü sınavın güzel geçmiştir. şimdi sen sınav çıkışı zaten gezecem dediğine göre buraya zor uğrarsın:1: cuma günü de başarılar dilerim canım.

ben ödevimi yaptım, geçmişi okudum:) dün ne yediğimi yazamamıştım ama benim hafıza çok iyi değil. şimdi yazsam da bir kısmını unuturum. normal beslendim aslında. hatta gün içinde yemek hazırla, evi topla koşturmacasından ara öğünlerim maalesef olamadılar. akşam da eşim lokum getirmişti ama o saatte yemedim. sadece sabah 100 kalori kadarlık bir kaçamak yaptım o da heyecandandı artık:)

bugün ise:

kahvaltı: pazı kavurması, peynir ve 1 zeytin. ekmek 1 dilim kadardır. 3 bardak çay.
ara: 1 elma ve 1 portakal
öğle: 1 kuru patlıcan dolması, 1 kuru biber dolması ve naneli yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşamüzeri: küçücük bir kase tavuk çorbası
ara: ceviz, fındık ve günkurusu

birazdan salata yapacağım inşallah. ilerleyen saatlerde de sıvı birşeyler tüketirim veya meyve. duruma göre bakarız.
bu arada gündüz 1 tane cevizli lokum yedim. kalorisini bulamadım. :50:

ben ödevimi yaptım, geçmişi okudum:) dün ne yediğimi yazamamıştım ama benim hafıza çok iyi değil. şimdi yazsam da bir kısmını unuturum. normal beslendim aslında. hatta gün içinde yemek hazırla, evi topla koşturmacasından ara öğünlerim maalesef olamadılar. akşam da eşim lokum getirmişti ama o saatte yemedim. sadece sabah 100 kalori kadarlık bir kaçamak yaptım o da heyecandandı artık:)

bugün ise:

kahvaltı: pazı kavurması, peynir ve 1 zeytin. ekmek 1 dilim kadardır. 3 bardak çay.
ara: 1 elma ve 1 portakal
öğle: 1 kuru patlıcan dolması, 1 kuru biber dolması ve naneli yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşamüzeri: küçücük bir kase tavuk çorbası
ara: ceviz, fındık ve günkurusu

birazdan salata yapacağım inşallah. ilerleyen saatlerde de sıvı birşeyler tüketirim veya meyve. duruma göre bakarız.
bu arada gündüz 1 tane cevizli lokum yedim. kalorisini bulamadım. :50:

cnm eşin gelmesine rahmen beslenmeni bozmamışsın tebrik ediyorumm
lokumm görmedim oda neymiş nerdeymişşş
maşşalahhh valla eşin seni görünce ne yorum yaptı kilo konusundaa merak ettimm

bende balığımı yedimm ama kızrttı eşimm:26:
bol salata yarım yemişimdir ela maşşalah :nazar::nazar::nazar:cok yedii ona yedirdimm balıkta büyüktüü :62:
doydum sıvı yeşil cay yada nescfe tüketirimm:7::7:
6dan sonra yemicem bakalım 1hafta fark olcakmııı:27:

neysecim evet dr. ile görüşme iyi geçti...
bu erkekler özgürlüklerinden hiç taviz vermiyolar...bırak gitsin kafası dağılır...şimdi o herkesi özlemiştir...
eşine rağmen listen bozulmamış valla tebrik ederim :nazar:
misafir işini de çok kolayladım hayatım :)) pratik kadın oldum çıktım
komşumdan Allah razı olsun zaten 1 tane var o da bana yetiyor... süpürdü toparladı...
eşimle alışverişe gittik su böreği ve çiğ köfte aldım
yarın yanına güzel bi salata yaparım
tatlı ne ikram edeceğim bilmiyorum sanırım haşhaşlı revani kolay olur :)) şimdi yaparım yarın şantisini sürerim...
yani kendimi yormadım hayatım... bu aralar beni böle kabul etsinler napiiin dimi ama ?? çok yaptım zamanında :)) zaten geleck 1 kişi...

cnm eşin gelmesine rahmen beslenmeni bozmamışsın tebrik ediyorumm
lokumm görmedim oda neymiş nerdeymişşş
maşşalahhh valla eşin seni görünce ne yorum yaptı kilo konusundaa merak ettimm

bende balığımı yedimm ama kızrttı eşimm:26:
bol salata yarım yemişimdir ela maşşalah :nazar::nazar::nazar:cok yedii ona yedirdimm balıkta büyüktüü :62:
doydum sıvı yeşil cay yada nescfe tüketirimm:7::7:
6dan sonra yemicem bakalım 1hafta fark olcakmııı:27:
eşim şaşırdı ya, ben bu kadar şaşırmasını beklemiyordum. kurban bayramında gitmiştik yanına en son ve ben sanırım 75 falandım. ilk gördüğünde montumun üzerinde ne kadar bol durduğunu farketmiş:60: ki o mont evlenmeden önce alınmıştı, o zamanın da altına düşmüşsün dedi. biraz daha versen yeter 60'a çok gerek yok diyor. bakalım belki hedefi 65'de bırakabilirim.
ay balık mı yedin? afiyet olsun, bayılırım ya.:56:beyler kızartma seviyorlar sanırım balığı özellikle. sen az yemişsin bir şey olmaz. ela'nın balık yemesi ise süper süper. benim oğlum yemiyor:19:

neysecim evet dr. ile görüşme iyi geçti...
bu erkekler özgürlüklerinden hiç taviz vermiyolar...bırak gitsin kafası dağılır...şimdi o herkesi özlemiştir...
eşine rağmen listen bozulmamış valla tebrik ederim :nazar:
misafir işini de çok kolayladım hayatım :)) pratik kadın oldum çıktım
komşumdan Allah razı olsun zaten 1 tane var o da bana yetiyor... süpürdü toparladı...
eşimle alışverişe gittik su böreği ve çiğ köfte aldım
yarın yanına güzel bi salata yaparım
tatlı ne ikram edeceğim bilmiyorum sanırım haşhaşlı revani kolay olur :)) şimdi yaparım yarın şantisini sürerim...
yani kendimi yormadım hayatım... bu aralar beni böle kabul etsinler napiiin dimi ama ?? çok yaptım zamanında :)) zaten geleck 1 kişi...
yok ya bıraktım yani canımı sıkmadım:)) iyi bir arkadaş çevresi var bazen kıskanıyorum ne kadar güzel arkadaşlıklar kurmuş diye. benim bir tane o kadar uzun görüştüğüm kişi varsa o da kuzenim başka yok. zaten arkadaşları günlerdir arıyorlardı:1:gitmesi doğru olan zaten. iş konusuysa işkolik ya zaten oturmaz. alışığım yani:)
teşekkür ederim canım, listemi koruycam inşallah. eşim geldi diye salmak istemiyorum. o da askerdeyken vermiş. ikimiz de kilomuzu korursak daha ne olsun?
canım, misafir için en iyisini yapmışsın. ben doğum yaptıktan sonra bile çok uğraşmadım. halim yoksa eşim hazır birşeyler alıyorda. zaten kimse kimsenin yemeğinde değil ki yeter ki muhabbet olsun. ki sen yine haşhaşlı revani falan döktürmek niyetindesin:) hamaratsın yaw ne olursa olsun:)

Back
X