cnm kendini yorma ne güzel bir komsun varmış hep öylebir komsum olsun istemişimdirr ama cok nadirr kendine yakınbirini bulmam bakıyosun arkandan fıs fıs dedikodu nerde ev süpürcek yardım etcek eksiğini gözler gibiineysecim evet dr. ile görüşme iyi geçti...
bu erkekler özgürlüklerinden hiç taviz vermiyolar...bırak gitsin kafası dağılır...şimdi o herkesi özlemiştir...
eşine rağmen listen bozulmamış valla tebrik ederim
misafir işini de çok kolayladım hayatım :)) pratik kadın oldum çıktım
komşumdan Allah razı olsun zaten 1 tane var o da bana yetiyor... süpürdü toparladı...
eşimle alışverişe gittik su böreği ve çiğ köfte aldım
yarın yanına güzel bi salata yaparım
tatlı ne ikram edeceğim bilmiyorum sanırım haşhaşlı revani kolay olur :)) şimdi yaparım yarın şantisini sürerim...
yani kendimi yormadım hayatım... bu aralar beni böle kabul etsinler napiiin dimi ama ?? çok yaptım zamanında :)) zaten geleck 1 kişi...
ikram işinidehalletmişsinn
haşhaşlı revani tarifini istyorum bendee yapayımm
valla zaten sana hayranımm hiç bozmuyosunnn diyetii ben hemen fos irademe sahip olsam 10günn ben baya veririm sanırım benim hızlı calışıyyo metobolizmam cabuk veriyom dikkat ettiğimdeeeşim şaşırdı ya, ben bu kadar şaşırmasını beklemiyordum. kurban bayramında gitmiştik yanına en son ve ben sanırım 75 falandım. ilk gördüğünde montumun üzerinde ne kadar bol durduğunu farketmişki o mont evlenmeden önce alınmıştı, o zamanın da altına düşmüşsün dedi. biraz daha versen yeter 60'a çok gerek yok diyor. bakalım belki hedefi 65'de bırakabilirim.
ay balık mı yedin? afiyet olsun, bayılırım ya.beyler kızartma seviyorlar sanırım balığı özellikle. sen az yemişsin bir şey olmaz. ela'nın balık yemesi ise süper süper. benim oğlum yemiyor
![]()
balık sevmem aslında evime sokmam diyodum eladan sonra alıyoz yada dışarda yiyoruzz alıştımm
az yedim ama tok tuttu nesface içtim küçük fincann
birazcıkta dans ettimm erisin diyee
şimdi eşim aradı. geliyormuş, ben bir ortalığı toplayım kızlar. görüşürüz inşallah sonra.
hadi bakalımm koşisinde geliyoo işine bakk