Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neysecim evet dr. ile görüşme iyi geçti...
bu erkekler özgürlüklerinden hiç taviz vermiyolar...bırak gitsin kafası dağılır...şimdi o herkesi özlemiştir...
eşine rağmen listen bozulmamış valla tebrik ederim :nazar:
misafir işini de çok kolayladım hayatım :)) pratik kadın oldum çıktım
komşumdan Allah razı olsun zaten 1 tane var o da bana yetiyor... süpürdü toparladı...
eşimle alışverişe gittik su böreği ve çiğ köfte aldım
yarın yanına güzel bi salata yaparım
tatlı ne ikram edeceğim bilmiyorum sanırım haşhaşlı revani kolay olur :)) şimdi yaparım yarın şantisini sürerim...
yani kendimi yormadım hayatım... bu aralar beni böle kabul etsinler napiiin dimi ama ?? çok yaptım zamanında :)) zaten geleck 1 kişi...
cnm kendini yorma ne güzel bir komsun varmış hep öylebir komsum olsun istemişimdirr ama cok nadirr kendine yakınbirini bulmam bakıyosun arkandan fıs fıs dedikodu nerde ev süpürcek yardım etcek eksiğini gözler gibii
ikram işinidehalletmişsinn
haşhaşlı revani tarifini istyorum bendee yapayımm

eşim şaşırdı ya, ben bu kadar şaşırmasını beklemiyordum. kurban bayramında gitmiştik yanına en son ve ben sanırım 75 falandım. ilk gördüğünde montumun üzerinde ne kadar bol durduğunu farketmiş:60: ki o mont evlenmeden önce alınmıştı, o zamanın da altına düşmüşsün dedi. biraz daha versen yeter 60'a çok gerek yok diyor. bakalım belki hedefi 65'de bırakabilirim.
ay balık mı yedin? afiyet olsun, bayılırım ya.:56:beyler kızartma seviyorlar sanırım balığı özellikle. sen az yemişsin bir şey olmaz. ela'nın balık yemesi ise süper süper. benim oğlum yemiyor:19:
valla zaten sana hayranımm hiç bozmuyosunnn diyetii ben hemen fos irademe sahip olsam 10günn ben baya veririm sanırım benim hızlı calışıyyo metobolizmam cabuk veriyom dikkat ettiğimdee
balık sevmem aslında evime sokmam diyodum eladan sonra alıyoz yada dışarda yiyoruzz alıştımm
az yedim ama tok tuttu nesface içtim küçük fincann
birazcıkta dans ettimm erisin diyee

şimdi eşim aradı. geliyormuş, ben bir ortalığı toplayım kızlar. görüşürüz inşallah sonra.

hadi bakalımm koşisinde geliyoo işine bakk:64:

ben ödevimi yaptım, geçmişi okudum:) dün ne yediğimi yazamamıştım ama benim hafıza çok iyi değil. şimdi yazsam da bir kısmını unuturum. normal beslendim aslında. hatta gün içinde yemek hazırla, evi topla koşturmacasından ara öğünlerim maalesef olamadılar. akşam da eşim lokum getirmişti ama o saatte yemedim. sadece sabah 100 kalori kadarlık bir kaçamak yaptım o da heyecandandı artık:)

bugün ise:

kahvaltı: pazı kavurması, peynir ve 1 zeytin. ekmek 1 dilim kadardır. 3 bardak çay.
ara: 1 elma ve 1 portakal
öğle: 1 kuru patlıcan dolması, 1 kuru biber dolması ve naneli yoğurt
ara: 2 kupa yeşilçay
akşamüzeri: küçücük bir kase tavuk çorbası
ara: ceviz, fındık ve günkurusu

birazdan salata yapacağım inşallah. ilerleyen saatlerde de sıvı birşeyler tüketirim veya meyve. duruma göre bakarız.
bu arada gündüz 1 tane cevizli lokum yedim. kalorisini bulamadım. :50:

Canım valla bende hayran kaldim ıradene bı lokum yemıssın onunda kalorısınin pesine dusmussun:)
Demek oglun balık yemiyo uzuldum bunu Ela cık gıbı benım kızımda cok sever.

günaydın kızlar

dün akşam yemek yemedim günüm vardı
kibrit kutusu kadar börek
4 yk kısır
2 yk havuçlu kabaklı salata
3 kib.kutusu kadar tiramisu

2 saat yürüyüş

bu sabah yarım talaş böreği
çay peynir zeytin

günaydın canım nasılsın

günaydın nihancım
iyiyim canım biraz bulantım var ama idare ediyorum
bugün misafirim gelecekti çocuğu hastalanmış dr. götürecekmiş bi de bana bulaşmasın diye gelmiyo... hazırlığım elimde patladı :))) dün yardım eden komşumu kahvaltıya çağırdım onu bekliyorum :))
sen nasılsın??

günaydın kızlar

4 yk kısır

2 saat yürüyüş

çay peynir zeytin
gny cnm dün kötüymüş sabahki meünü hatırlamıyorum ama dengeledisen iyi birde 2 saat yürüyüşle bir kısmını eritmişsindirr
talaş böreği olmamışş cok yağlııı:53:

günaydıııınnnn :71:
gny dosbam erkencisinn :49:
ama yeniden yattın sanırım iyi uykular cnmmm:54:

:66:günaydınnn cıtırlarrrr:66:
:7:
ben kalktım yeşil cayımı içiyorumm
kahvaltı yapmadımm birazdan yapacağız kızımla değişik ne yapacağım diye düşünüyorumm:64:

günaydın nihancım
bugün misafirim gelecekti çocuğu hastalanmış dr. götürecekmiş bi de bana bulaşmasın diye gelmiyo... hazırlığım elimde patladı :))) dün yardım eden komşumu kahvaltıya çağırdım onu bekliyorum :))
sen nasılsın??

evet iyi düşünmüş misafirin ilk zamanlar hasta olmamaya dikkat et canım
ben iyiyim şükür
gny cnm dün kötüymüş sabahki meünü hatırlamıyorum ama dengeledisen iyi birde 2 saat yürüyüşle bir kısmını eritmişsindirr
talaş böreği olmamışş cok yağlııı:53:

gny dosbam erkencisinn :49:
ama yeniden yattın sanırım iyi uykular cnmmm:54:

:66:günaydınnn cıtırlarrrr:66:
:7:
ben kalktım yeşil cayımı içiyorumm
kahvaltı yapmadımm birazdan yapacağız kızımla değişik ne yapacağım diye düşünüyorumm:64:
evet canım haklısın:53::53:

günaydın canımcım bu arada

Son düzenleme:
günaydın kızlar.. buraya gelmek benım için hem zevk hem de görev oldu artık. akşam yemek yerken bıle ay yok bunu yemeyeyım sabah yazmamam lazım dıyorum :1: demekkı tıpik işlevını başarıyla yerine getiriyor :1: :nazar:
dünü yoparlayayım önce
sabah öğle bırleşmıstı hastaneye gıttığımız için
1 simit, 3 dilim kadar domates, biraz beyaz peynir ve köy peyniri,2 bardak şekersiz çay
aralarda 2 fincan form çayı, 1 çay tabağı siyah kuru uzum, incir,badem(kızlar sağolsun onlardan öğrendım)
akşam 1 tabak makarna, 4 köfte ( kızartmadım, tost makinesinin ızgarasından pişirdim), 1 kaşık kadar küp küp kızartılmış patates, yarım kase yoğurt.

makarnam yağsızdı zararsız olduğunu düşünüyorum ama patates kızartmasını yememelıydım biliyorum zaten siz aklıma hgelınce bıraktım hemen :30:

malesef pek su içemedım buroda suyumuz bıtmış. sucuyu beklıyorum.

ha bıde yemekten sonra 2 bardak çay içtim yıne şekersiz.

bu sabahkı kahaltım ise 2 dilim ev ekmeğiyle peynirli tost.

günaydın nihancım
sen nasılsın??

bulantın olcak o zaman dosbacımm inş cabuk atlatırsın ben 16. haftaya kadar cektim hastanede felan yattımm 2. aynı seyleri yaşarım diye cok korkuyorumm
misafir iptal olmuşş sende dinlen boşver fazlada kimseyi cağırma
cnm senden haşhaşlı revaniş tarifi istiyorumm
serbeti özelliklee kaç dk kaynatıyonn

günaydın kızlar.. buraya gelmek benım için hem zevk hem de görev oldu artık. akşam yemek yerken bıle ay yok bunu yemeyeyım sabah yazmamam lazım dıyorum :1: demekkı tıpik işlevını başarıyla yerine getiriyor :1: :nazar:
dünü yoparlayayım önce
1 simit, 3 dilim kadar domates, biraz beyaz peynir ve köy peyniri,2 bardak şekersiz çay
aralarda 2 fincan form çayı, 1 çay tabağı siyah kuru uzum, incir,badem(kızlar sağolsun onlardan öğrendım)
akşam 1 tabak makarna, 4 köfte ( kızartmadım, tost makinesinin ızgarasından pişirdim), 1 kaşık kadar küp küp kızartılmış patates, yarım kase yoğurt.

makarnam yağsızdı zararsız olduğunu düşünüyorum ama patates kızartmasını yememelıydım biliyorum zaten siz aklıma hgelınce bıraktım hemen :30:

günaydın cnm
burasıı bağımlılık yapıyo zatennn bol bol gel cnm motive oluyosun hemmm
ne yapptın sen öyle akşamm 1tabak makarnamıııı kaç kaşıkk acabaa :52::52::52:
köftede fazla geldi gibii
hele o patates kızartma hiç olmamışş cnm
buğün sporla dengelemeye calış bence cnmm
yediklerinledee tabikii

bu arada rabıacım allah mutluluğunu daim etsin. iradene bende hayranım :nazar: benım adam 2 3gundur hasta bır naz bır nıyaz ona kosturmkatan diyetım düzensizleştı bıle. hep çocuk menuleri hazırlıyoruz evde bi hamburgerimiz eksik :60: :60:

dosbacım komşuna helal olsun. benımde kuzenımın eşi var öyle. geçen akşam eşim işteyken çat kapı geldi temizlik yapıyordum bende. süpürge ortada. o gelınce toplayayım dedım ayıp olmasın dıye. bı döndum arkamı süpürgeyi açmiş süpürüyo. sen arkamdan pas yapıp gel diyo bide :1: sağolsunlar valla.

elecım bende bayılırım balığa valla. kaç gundur canım da cekıo ama bı gidip almaya fırsatım olmadı. bızım evde balıkları eşim yapar zaten ben karışmam. et ürüleri profesörümüz odur :56: bana bulaşıkları kalır sadece :43:

kanatsız meleğin gıtmesıne bende çok üzüldüm. çok alışmıştım. daha plates öğrenecektık ondan :61: umarım sorunlarını halledıp gelir.

günaydın cnm
burasıı bağımlılık yapıyo zatennn bol bol gel cnm motive oluyosun hemmm
ne yapptın sen öyle akşamm 1tabak makarnamıııı kaç kaşıkk acabaa :52::52::52:
köftede fazla geldi gibii
hele o patates kızartma hiç olmamışş cnm
buğün sporla dengelemeye calış bence cnmm
yediklerinledee tabikii

hadı ya okadar kötü mu görunuyor. kaç kaşık saymadım ama spagettıydı bi servis kaşığı koydum :59: köfteleri de sıfır yağla tost makınesınde pişirdim. hatta uzerine bastırdım azıcık içide pişşin diye onlardfa ezilmiş inceceık kalmış :30:
yaa şuan vicdan azabı çekıyorum. nasıl telafi ederim ki :26: bugun dışarı çıkarmıyım bılmıyrum buroda işler yığılı :59:

ela26yeni,neyneyse,seyyah2806,yagmurecrn,
kızlar nasılsıızz
bende kahvaltımı yapıyorumm

1 demet maydonaz
1 yumurta
1tane ceri domates
yarım salatalık
3 zeytin 1dilim ekmekk

kızlar nasılsıızz

1 demet maydonaz
1 yumurta
1tane ceri domates
yarım salatalık
3 zeytin 1dilim ekmekk

süper kahvaltıymış afiyet olsun. bu sabah öyle zor kalktım kı. havada karanlık puslu tam uyku havası. şöyle 9 bucuga kadar yatsaydım sonra kalkıp güzel bi kahvaltı yapsaydım. ayy bugun pazar olsaydı keşke çok uykum var :97:

süper kahvaltıymış afiyet olsun. bu sabah öyle zor kalktım kı. havada karanlık puslu tam uyku havası. şöyle 9 bucuga kadar yatsaydım sonra kalkıp güzel bi kahvaltı yapsaydım. ayy bugun pazar olsaydı keşke çok uykum var :97:
bende kendim cnm istemiyoo kızımla bu aralar yiyoruz daha zevklioluyoo:)))
cnm calışıyodun herhalde
eskdeydin sanırım öyle hatırlıyorum nerede oturuyosun nerede calışıyosunn
az kaldı hafta sonunaa cnmm bende haftaa sonu kaçırıyorumm gelmesni cok istemiyorum yemek adına

valla zaten sana hayranımm hiç bozmuyosunnn diyetii ben hemen fos irademe sahip olsam 10günn ben baya veririm sanırım benim hızlı calışıyyo metobolizmam cabuk veriyom dikkat ettiğimdee
balık sevmem aslında evime sokmam diyodum eladan sonra alıyoz yada dışarda yiyoruzz alıştımm
az yedim ama tok tuttu nesface içtim küçük fincann
birazcıkta dans ettimm erisin diyee
şimdilik diyetimi koruyorum çok şükür. ama tek başına daha kolaydı bunu farkettim. eşim uyumlu olduğu için sorun çıkmıyor, çok şükür.
yok bence sen de iyi gidiyorsun. hem dikkat etmeye başladın yeniden hem de dans falan iyi hareket olmuştur.

Canım valla bende hayran kaldim ıradene bı lokum yemıssın onunda kalorısınin pesine dusmussun:)
Demek oglun balık yemiyo uzuldum bunu Ela cık gıbı benım kızımda cok sever.
:) canım bende vicdan azabı oluyor, o lokumu buraya yazarken. çünkü sizlerin menüsünü nasıl eleştiriyorsam kendi menümü de eleştirmem lazım. tek içimi rahatlatan lokumun içi bol cevizdi. dışı az bir kısımdır.
aa benim oğlum çok az şeyi severek yer:) ben alıştım artık ama burda sizinkileri okuyunca çok hoşuma gidiyor. öyle hapır hupur balık yediğini hiç görmedim bizimkinin.

günaydın kızlar

4 yk kısır

2 saat yürüyüş

çay peynir zeytin
günaydın nihancığım.
anaam çok olmuş kız. önceki gün browni, kek bugün bunlar.. naptın sen bu hafta?

sen nasılsın??
biraz bulantı normaldir canım. ilk aylar biraz olur. geçer zamanla inşallah.
misafirin de çok düşünceliymiş gerçekten tebrik ederim. sonra gelirler artık. ee komşun da dün çalışmıştı, bugün kahvaltıyı haketti bence de:1:

dünü yoparlayayım önce

canım, makarna yağsız da olsa 1 tabak önemli bir miktar. 3 veya 4 yemek kaşığı makarna yeterliydi. yanında köfte ve yanında patates de olunca biraz çok. dünkü koşturmacan biraz fazlaydı, akşam da ölçü kaçtı muhtemelen. bugün daha dikkatli beslenirsen dengelersin.

bu arada rabıacım allah mutluluğunu daim etsin. iradene bende hayranım :nazar: benım adam 2 3gundur hasta bır naz bır nıyaz ona kosturmkatan diyetım düzensizleştı bıle. hep çocuk menuleri hazırlıyoruz evde bi hamburgerimiz eksik :60: :60:
elecım bende bayılırım balığa valla. kaç gundur canım da cekıo ama bı gidip almaya fırsatım olmadı. bızım evde balıkları eşim yapar zaten ben karışmam. et ürüleri profesörümüz odur :56: bana bulaşıkları kalır sadece :43:
takım sana da bu iradeyi verir canım, merak etme:1:ben eşim gitmeden önce böyle değildim, kesinlikle açlığa dayanamazdım ve habire yerdim:) şimdi oldukça değiştim. kaçamak yapınca menüyü yazmak içimden gelmiyor ama dengeli bir menü olunca buraya yazarken çok mutlu oluyorum. o yüzden de günü iyi geçirmeye çalışıyorum.
eşiniz balığı yapıyor ha süper yaw. benimki ancak yumurta kırabilir:))
günaydın rabiacım
günaydın şeker:87:

kızlar nasılsıızz

1 demet maydonaz
1 yumurta
1tane ceri domates
yarım salatalık
3 zeytin 1dilim ekmekk
ben iyiyim çok şükür, eşimi gönderdim biraz önce. kahvaltıyı da yaptık. artık daha düzenli saatlerde yapıyorum kahvaltıyı iyi oluyor. birazdan biraz spor yapayım diyorum. ama ne yapsam karar veremedim? leslie çok yavaş geliyor.
kahvaltın güzel olmuş, afiyet olsun.

Back
X