Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asuman gelene kadar uğramayayım ben buraya en iyisi
neyneyse sana ve dosba sana ne çabuk unuttunuz beni ayol
asuman gel dedi geldim am kimse selam sabah vermiyor asuman dönünce görüşürüz

che canım unutmadık...takıma asuman çağırmış kabul etmiş...bundan sonra iletişim kurmak biraz da senin elinde hayatım... bu arada sende farketmemişsin ben takımdan ayrıldım :)) sadece sabahları günaydın diyorum bazende (uyumazsam) ii geceler...
kendi adıma kırdıysam özür dilerim hayatım... kolayca sağlıklıca bol bol kilo vermeni diliyorum
bu arada takımdan ayrılmayı düşünme bile... ad dönünce sadece onunla mı sohbet edeceksin..
yakın zamanda kaynaşırsınız balım

nihancım canım sen kaçta iş başı yapıyosun evden kaçta çıkıyosun ??
ben uyanır uyanmaz uğruyorum sen burdasın :))
bu arada kahvaltı yapamadım :(( hala yapacak havamda yok ama mecburen atıştırayım almam gereken ilaç var...aç karnına alınmıyo...

nihancım canım sen kaçta iş başı yapıyosun evden kaçta çıkıyosun ??
ben uyanır uyanmaz uğruyorum sen burdasın :))
bu arada kahvaltı yapamadım :(( hala yapacak havamda yok ama mecburen atıştırayım almam gereken ilaç var...aç karnına alınmıyo...
8 de işbaşı yapıyorum ben canım
7:40 ta evden çıkıyorum
evet bişeyler atıştır canım yemeden olmaz afiyet olsun

:60::60:çok düşünceliymiş:27:

afiyet olsun canım.
pastil iyi olmuş ama biliyorsun verdiği rahatlık geçici oluyor. 1 saat falan izin alamıyor musun gitsen de doktora ilaç yazdırsan.
gititm canım sağlık ocağına. sağolsun patronum ben söylemeden git dedi. antıbıyotik verdi. sprey ve alerji hapı verdi. damaklarım kaşınıyordu alerjıkmış. ben gripten sanıyordum. ama neye alerjım olduğunu bilmiyorum
ben ne kadar dikkat etsemde çok kolay hasta oluyorum neysecim :(( birde uykusuzluk , yorgunluk ve moralim bozuk olunca da hemen hasta oluyorum,bu arada hepsini çokça yaşadığım için tam geçmemiş rahatsızlığım farklı şekilde bgeri dönüşüm olarak bünyeme yerleşti :59: çok şükür iki gün öncesinden bugün daha iyiyim,öksürük harici tabi :2:
anneciğimin yarın kontürolü var inşALLAH güzel sonuçlar alırız ( amin )
bu gün bir tartılayım dedim 80.6 olmuşum,tartıldığımda da saat 13:30 civarındaydı :) sanırım zayıflamışım :))
geçmiş olsun canım. annenın huzel haberlerini bekliyoruz
.
Pazartesi günü gideceğim midem için doktora endoskopiye randevu verecek ama bakalım ne zaman..
endoskopıye bende girdim. adam acımıştı halıme sen neye üzüldün bukadar da mıden bu hale geldi diye .

Ohh afiyet olsun.
Yemek işini ne yaptın nerede yiyorsun?

.
büroda yıyeceksek genelde çorba istıyorum. bıde dışarda guvenılır bı yer var ev yemeklerı yapan esnaf lokantası. patronum bılıyo diyet yaptığımı. eğer o saatte bankalarda falan işim varsa dönüşte yemeğini de ye gel diyo. ordan yıyorum.

Ben geldim diye mi bu topic bu kadar boşaldı ya ?
yok hayatım sen geldin diye değil topiğimiz hastalıklarla uğraşıo ondan :2:

canım ben sık giriyorum aslında ama karşılasmadık senınle hıç. bu aralar herkezın bı derdı var ondan bıraz boş topik inşallah kısa zamanda eskısı gibi şenlenır burası:7:

geçmişi okudum kızlar. dun 3bbucukta çıktım işten sağlık ocağına gıttım antıbıyotık falan verdi.

dünkü menum

sabah: 2 kurabıye (kocam ekmek bırakmamıştı )

ara :form çay

öğlen :1 porsıyon çiğer sote,1 kase cacık, 1buçuk dilim ekmek

ara 1 form çay 1 çay tabağı incir-badem-siyah kuru üzüm

akşam 2 kaşık bulgur pılavı , 3 kaşık zeytınyağlı pırasa, ekmek yok :)

yemekten sonra 1 elma , 1 portakal

bu sabah ise 1 bardak limonlu sıcaksu içtim ve peynırlı tost yedım

günaydınlar herkese
ben 3 gündür dikkat ediyorum akşam yemeği ya ya az ya da çok erken ikindi şeklinde halledip kendimi hafif hissediyorum.hava soğuk yürüyüşe çıkamadım hastayım diye göndermiyolar.evde egzersiz yapıcam birazdan:)

slm kızlar herkesler iyidir inşallah.
ben henüz iyileşemedim, ama işyerimdeyim. rapor sürem bugün doldu.
2 gün evde dinlenmeye çalıştım,yavrumla biraz zor oldu ama yinede iyiydi. her yerim ağrıyor, mide bulantılarım tam anlamıyla düzelmedi. tansiyonum daha iyi. 9-5 tansiyonla geziyordum.
geçmişe bakmaya çalışacağım,bugün yoğun olurum fırsat buldukça buradayım.

2 gün evde dinlenmeye çalıştım,yavrumla biraz zor oldu ama yinede iyiydi. her yerim ağrıyor, mide bulantılarım tam anlamıyla düzelmedi. tansiyonum daha iyi. 9-5 tansiyonla geziyordum.
hoşgeldin asumancım
geçmiş olsun tekrar keşke hafta sonuna kadar evinde dinlenebilseydin
ama çalışınca olmuyo işte

hoşbulduk nihancım sağol.
valla aklıma geleydi 1 haftalık rapor isterdim,düzelirim sandım ama yanılmışım. bakalım,inşallah yakında daha iyi olurum. sen nasılsın nasıl gidiyor. herşey yolundamı

Son düzenleme:
günaydınlar herkese
ben 3 gündür dikkat ediyorum akşam yemeği ya ya az ya da çok erken ikindi şeklinde halledip kendimi hafif hissediyorum.hava soğuk yürüyüşe çıkamadım hastayım diye göndermiyolar.evde egzersiz yapıcam birazdan:)

günaydın canım hoşgeldin. inşallah bizlerle beraber istediğin hedeflediğin kiloya ulaşırsın. sanırım şuan memlekette ailenle olduğun için çok fazla paylaşım yapamıyorsun. rabia sana kurallardan bahsetmiştir.
bol paylaşım istiyoruz,bol paylaşım derken öyle işini gücünü bırakıp 24 saat pc başında bizle yazış demiyoruz ama örneğin şimdi geldin,2 kelime yazıp çıktın böylede istemiyoruz. geldin,dün neler yedin,yazıver yada senden önce gelip yazan arkadaşlar var onların yazdıklarına biriki kelam,yorum yada yazmak istediğklerini yazabilirsin.böyle yaparsan takım senin için sevdiğin bir yer haline gelir canım. umarım anlatabilmişimdir. sevgiler. :)))

İyiliğin daim olsun dilerim nihancım. bugün biraz yoğun olucam hayatım, aralarda uğramaya çalışırım. çok öpüyorum

rabiacım,evladına çok çok geçmişolsun hayatım,devlet hastenesinemi gittin bilmiyorum ama hava takviyesi yapmadan kolay atlatamıyorlar çocuklar,özelden imkan olur sanırım hayatım.dilerim biran önce iyileşir kuzucuğum kıyamam ona.

seyyah canım sende rahatsızlanmışsın hayatım geçmişolsun,inşallah şimdi daha iyisindir.

cheguevera canıım gelmişsin,kimse yazmadı diye gitmişsin hayatım. canım benim inan burda kimse sana sırtını dönmez emin ol. herkesin yoğun saatine denk gelmişsindir,yada bazen arkadaşlar aceleyle geçmişe bakamıyorlar. :)) sen gel yaz,burayı seveceksin. hem anlat nasıl oldun,herşey yolundamı.

melankoli canım,bugün annenin kontrolü varmış. hayırlı haberler almanızı dilerim,dualarım meryem anneyle beraber,Rabbim şifalar versin dilerim.

masal canım kalori hesabına başlamışsın,tekrar eski formuna döndün sanırım,tebrikederim. anneninde doğum günüydü sanırım,mutlu yıllar kendisine.

bu arada beni soran,merak eden arkadaşlarıma teşekkürediyorum.

bugün buraya kimsenin gelmeye niyeti yok anlaşılan. ee bizde kendimiz çalıp kendimiz söyleriz akşama kadar.

bugün yediklerimden bahsedeyim.
sabah eşim sağolsun kalkıp kahvaltı hazırladı.
2-3 çatal patates kızartması,biraz peynir.
1 bardak çay.
öğle yemeği henüz yemedim ama yermiyim onuda bilmiyorum,mecbur yicem.bacaklarım halsizlikten titriyor,düzeltmem lazım.

güya ben bu hafta sanırım seyyahla iddeaya girmiştim. şuan için tek isteğim eskisi gibi tat alabilmek.düzelirsem haftaya yarışırız daha iyi olur.valla kızlar bazen hamilemiyim diyorum. tabiki değilim biliyorum. ayın 3 ünde adet oldum, hem belirtiler bu kadar erken başlamaz kiii. ay ne diyorum ben yaa. (sanırım korkuyorum)hem bağırsak hem mide felaket oldum ben resmen üşüttüm. geçen senede böyle hastalandım,dikkat etmedim kendime hiç gerçekten,çok üşüttüm. daha dikkatli olucam inşallah.
bu arada söylemeye fırsat olmadı canlar ama kpss sınavına girmeye karar verdim,yani evde oturan bir bayan olmasam benim için daha iyi olur. buna geçen hafta karar vermiştim ama söylemeyi unuttum size. dikiş nakış olayı için olan düşüncen tabiki değişmedi,o hep bir alternatif olarak kalıcak aklımda, eğer sınavlarımı kazanamazsam sanırım ona yönelirim.
neyse biraz daha çalışayım.hepinizi öpüyorum.

bugün buraya kimsenin gelmeye niyeti yok anlaşılan. ee bizde kendimiz çalıp kendimiz söyleriz akşama kadar.

1 bardak çay.
öğle yemeği henüz yemedim ama yermiyim onuda bilmiyorum,mecbur yicem.bacaklarım halsizlikten titriyor,düzeltmem lazım.

güya ben bu hafta sanırım seyyahla iddeaya girmiştim. şuan için tek isteğim eskisi gibi tat alabilmek.düzelirsem haftaya yarışırız daha iyi olur.valla kızlar bazen hamilemiyim diyorum. tabiki değilim biliyorum. ayın 3 ünde adet oldum, hem belirtiler bu kadar erken başlamaz kiii. ay ne diyorum ben yaa. (sanırım korkuyorum)hem bağırsak hem mide felaket oldum ben resmen üşüttüm. geçen senede böyle hastalandım,dikkat etmedim kendime hiç gerçekten,çok üşüttüm. daha dikkatli olucam inşallah.
bu arada söylemeye fırsat olmadı canlar ama kpss sınavına girmeye karar verdim,yani evde oturan bir bayan olmasam benim için daha iyi olur. buna geçen hafta karar vermiştim ama söylemeyi unuttum size. dikiş nakış olayı için olan düşüncen tabiki değişmedi,o hep bir alternatif olarak kalıcak aklımda, eğer sınavlarımı kazanamazsam sanırım ona yönelirim.

asuman ben varım tatlım
alemsin kız benle girdin yarışa:90::90:
içinde şüphe kalmasın test al eczaneden canım
bende çok öptüm seni iyileşince yarışçaz ama ben olduğumu unutma bu sefer lütfen:1::1:

öğle yemeğim
peynirli omlet
1,5 dilim ekmek
anlaşıldığı gibi akşamdan yemek yapamadım bu akşam yapcam artık:97:

asumancım yazmayı unutmuşum ekmek yemedinmi çok az yemişin kahvaltıyı üstelik öğlende yememişin daha:20:

asuman ben varım tatlım
alemsin kız benle girdin yarışa:90::90:
içinde şüphe kalmasın test al eczaneden canım
bende çok öptüm seni iyileşince yarışçaz ama ben olduğumu unutma bu sefer lütfen:1:
öğle yemeğim
peynirli omlet
1,5 dilim ekmek
anlaşıldığı gibi akşamdan yemek yapamadım bu akşam yapcam artık:97:
asumancım yazmayı unutmuşum ekmek yemedinmi çok az yemişin kahvaltıyı üstelik öğlende yememişin daha:20:

canım yaa,unutkanlığımı hastalığıma ver hayatım,yazdım aklımın köşesine unuturmuyum daha. :26: valla yarışalım muhakkak 54 e düşeyim artık. yada şubat sonu demiştim değilmi. o zamana kadar kesinlikle 54 olmalıyım.:))
nihanım test almayayım gittiği yere kadar gitsin,hamiş değilim %80 eminim ama yinede bu kadar hassaslaşınca midem acaba demeden olmuyor. neyse boşver anlarız yakında.:10:
kahvaltıda ekmek yemedim nihancım,inan birşey yiyeysim yoktu zorla yedim onlarıda. öğle yemeğimi birazdan söylerim ne hikmetse acıkmaya başladım.
senin yemekte iyi olmuş,afiyet olsun tatlumm :39:

Son düzenleme:
Sporda yapıyorum bak Neyneysecim.
Ama çok kilo aldım.
Yarın tartılacağım.

Bir an önce atlatır umarım canım şu hastalığı.
Bu yaşlar çok önemli çünkü.
Ben o zamanlar faranjit olup senelerce uğraştım.
menüne zaten diyecek lafım yok :)
maşallahın var canım ve spor sana çok yarıyordu. ilk başladığında sporla çok önemli bir kiloyu üzerinden atmıştın sen. şimdi de öyle olur inşallah.
bugün yine gittik hastaneye. pek içaçıcı değil. iğneye başladık şimdi. oğluma da larenjit dedi doktor ama bugün zatürre başlangıcı olabilir dedi.:25::25:

???
canım, kusura bakma ama ben seninle tanıştığımı hatırlamıyorum bile nasıl unutmuş olabilirim. sen acaba bana kaç kere selam vermişsindir? ben buraya zorunlu olduğum için yazmıyorum. yazmak istediğim için yazıyorum. ben kaç gündür çocuğumun hastalığıyla uğraşıyorum, acaba sen hangi mesajında bir geçmiş olsun deme kibarlığını gösterdin de şimdi unutulmuş olmakla ilgili hesap sorabiliyorsun?
kırıcı olmak niyetinde değilim ama lütfen biraz da çuvaldızı kendine batır.

selam kızlar nasılsınız
aksam yemegim makarnaydı yine malesef (sossuz ve yagsız haslanmıs gözüküodu) yanına bi parca salcamsı sostan aldım. bugun spora gidemedim ve ciddi eksikligini cekiorm ama haftasonu insallh bya çok yapıcam:)) bu arada hastalandıgım için şişligim yavastan iniyor. cumadan umutluyum. hayırlısıyla..
afiyet olsun canım.
bu arada yoğunsun, öğrencisin biliyorum ama foruma girdiğinde diğer takım arkadaşlarına da yorumlar yazarsan takımı daha iyi benimsersin. kendi menülerin kadar bizim menülerimizi de incele canım. hatta eleştir yeri gelince, bu konuda çekinme.

günaydın kızlar

akşam yemeğim
2 yk pilav
4 yk etli kuru fasülye(sonunda bittti)
1 yk yoğurt

sabah
1 dilim ekmek
zeytin peynir
afiyet olsun canım. ne fasulyeymiş, için dışın fasulye oldu:60:

günaydın canlarım :71:
selamlar şeker.:71:

gititm canım sağlık ocağına. sağolsun patronum ben söylemeden git dedi. antıbıyotik verdi. sprey ve alerji hapı verdi. damaklarım kaşınıyordu alerjıkmış. ben gripten sanıyordum. ama neye alerjım olduğunu bilmiyorum
çok iyi yapmışsın canım. ilaçlarını kullanınca düzelirsin inşallah.

günaydınlar herkese
sana da selamlar.

hoşgeldin asumancım. gerçekten meraklanmaya başlamıştık. sana da geçmiş olsun canım. bu aralar bir hastalık dalgası hakim, acil şifa diliyorum.

1 bardak çay.

az yemişsin ama hastalıktan canın çekmiyordur. azar azar normale döner inşallah.
bu arada kpss iyi bir fikir. dikiş nakış olayı zaten kurs açılmadığı için ertelenmişti sanırım. aradaki zamanı kpss ile değerlendirebilirsin. güzel olur inşallah canım.

Back
X