Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ya bugün benim ortağım nerelerde ya ne yedi ne içti pek merak eder oldum 5.takıma gidiyorum arada bi bakıyorum oralarda geziyor gel butarafa diyorum tık yok kız nereus neredesin sen 2.günden kaçtınmı ne ettin yavri

merak etme arkadaşın onların diyetini sabote etme kiçin pasta ısmarlamaya gitmiş olabilir kaydirigubbakcemile3birazdan yuvaya dönerrr

canım bu arada ben akşamları giremediğim için akşama sadece yoğurt yemeği planlıyorum sonra belki bir elma yerimmm
senin menün bellimi

sen söylediny ya meyve yiyecegim ögleni telafi etmem lazimaksam bende giremem ise gidecem birazdan da dr gidecem igne vurunacam aksam 1 litre de su icerim herhalde iste daha iyi iciyorum

ay merak etmiyor değilim otaraflları eşimin abiside almanyada ama ona gidemeyiz malum ailevi sebeplerden ama kızım birazdaha büyüsün aklı ersin ilk işim o taraflara dair turlara katılmak en çok istediğim şeylerden birisi bide börekle pek aram yok ama eminim gelsem sizlerle kahvaltı bile yapsam çok güzel olur

ben varim gülüm burda baskasina ne hacet ben seni agirlarim gel kizin kac yasinda

:sm_cool::sm_cool:
ben varim gülüm burda baskasina ne hacet ben seni agirlarim gel kizin kac yasinda

kuzum daha 6 yaşında teyzesi tatile çıktığımızda oraları hatırlasın içinde bişey kalmasın istiyorum biraz daha büyüsün bende ekonomik olarak birazdaha rahatlayım yılda 1 hafta 10 gün alışkanlık edinecem yurtdışına çıkıcam kızımla babası ister gelsin istergelmesin biz kızımla gezeriz böyle deyince kuduruyor beni koca:sm_cool:

bütün kızlar toplanmış kaydirigubbakcemile5

meliscim gunaydin nasilsin benim aksamdan beri cok kötü kafam agriyor havalardan galiba
melis misafirler var birileri bizi gözetliyor
kim acaba hey misafirler gelinde tanisalim

canım sabah görmemişim,
şimdi cevap verieyim iyiyiym tatlım, dışarıdaydım kızım ıgezdirdim hava çok güzel, yeni geldik, yemek yedik, bir bakayım dedim.
Havalardan ağırıyordur, bir ağrı kesici al canım. Evet misafirimiz çok bu aralar, pek popüleriz.

yok canım bu hafta da çok yoğunum mlsf..köy köy dolaşıp haydi kızlar okula diyoruz
birkaç resim koymamda sakınca var mı?

canım ne güzel, ne kadar kutsal bir görev yapıyorsun.
Ne resmi koy canım ne salkıncası olacak, yoksa nereus gibi tatlı mı :1no2:

şişgo şişgo biri bana böyle seslense herhalde yolarım onu o yüzden biliyolarda azbişey kilo almışsın diyebiliyolar biz sana şimdi iki kere şişgo desek ne olur acep
bide nerde oynuyosun sen msa tenisini

evet çok komik, ben de şişgocum diyince gülüyorum.

tatileeeeeeeeeeeee ihhhhhhhhhhhhhttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaacccccccccccccccccıııııııııııııııııımmmmmmmmm vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tatil önerilerinizi bekliyorum mayıs 3 itibariyle tatil istiyorum

yaaa ben de istiyorum, fethiye, kaş ve bodrum (bitez) hayranıyımdır.

ben de yediklerimi yazayım
sabah süt
öğlen makarna ve yoğurt
ya benim canım neden bu ürünle birlikte hep mantı makarna ve et çekiyor anlamadım
sanırım ekmek yemediğim için canım makarna çekio hiç sebze çekmio
neyse yarından itibaren artık akşamları yiyeceğim çok seviniyorum yazık eşimde benim yanımda yerken çekiniyordu

canım sebzeyi kim sever ki :1closedeyes:

kızlar ne olcak bu halimizya bu arada nereus öle kiloluda göstermiyo aksine tam bi çıtır (aramızda kalsın)yerimseniben

tabi çıtırdır, çok genç.

evett bayanlar buhafta kilo verdim haftayada verecem inşallahh sizlere yetişicemm bekleyinn benii kaydirigubbakcemile4

inşallah canım, her hafta seni 1. görmek istiyoruz. Ben bekliyorum zaten, çabuk gel.

yok be kuzum bizler için sakinlik iyidir gerçi yaz dönemi çok yoğun oluyor ama olsun kızım büyüyor ve onun böyle bir ortam da büyümesi benim için daha sağlıklı geliyor hiç değilse yaz olur hafta sonu istirahatli olurum alır kızımı sahile inerim zaten yazın saat 5 gibi denize giriliyor 2 saat denize girerim hafta içi sonra evime giderim yemeğimi yerim akşam şöyle eşimle kızımla dışarı çıkarım denizi seyrederim alırım çayımı koyarım kitaronun o güzel yankısını akşam deniz kitaro ay daha ne isterim ya bitek sıcak ve nem olmasa ah ah inşallah oda olur

ne güzel yazmışsın, ben de rüyalara daldım :)

ay boydan fotom yokki koyayım bakın kiloluyumm kalçam erisin istiyorum ideal kiloma ulaşayım
ozman görürsünüüz :1closedeyes:

karbonhidrat diyeti çöpe gitti kek yiyince.
melzeyitcim geçen hafta senin acı ama gerçek sözlerinle kilo vermiştim, bu hafta kızanım yok kaçırıyorum imdattttt.

canım bu arada ben akşamları giremediğim için akşama sadece yoğurt yemeği planlıyorum sonra belki bir elma yerimmm
senin menün bellimi

kız şişko nası dayanıyosun sadece yoğurtla..ben akşamları müthiş aç oluyorum..bolca salata yiyorum limonlu ancak doyabiliiiyorumm..aslında böyle olsa süpper kilo vercez

kızlar ben bugün 1 dilim kek yedim :tomato:

hı bir dilimden bişeycik olmaz canım yaaa ama bidaha dikkat edelim lütfennn:mymeka: anam bende polis oldum aaaa herkese karışıyommm kusura bakmayın inanın hepinizi kendim gibi görüyom biri kaçamak yapsa kendim fire vermiş gibi hissediyommm a.s

kızlar ben bugün 1 dilim kek yedim :tomato:

nasıl yaparsın bunu yaa
olamaz karşı takımı sabote ediyorum bizimkiler gidiyor
acaba bütün takımlara pasta göndersem beni takımdan atarlarmı :roflol: :roflol:
ay valla kalliste tehdit etti yoksam yapardıımm sırnaşık şey sırnaşık şey

karbonhidrat diyeti çöpe gitti kek yiyince.
melzeyitcim geçen hafta senin acı ama gerçek sözlerinle kilo vermiştim, bu hafta kızanım yok kaçırıyorum imdattttt.

sakın melisim geçen hafta verdiğin kilonun bi oturması lazım..bu hafta yersen yine aynen alırsın şekerr...bu gün yapmısın bir hata..bu günden sonra cumaya kadar kaçamak yokkk..bu hafta 1.olcaz ya kaptanıııımmmmmmm

kız şişko nası dayanıyosun sadece yoğurtla..ben akşamları müthiş aç oluyorum..bolca salata yiyorum limonlu ancak doyabiliiiyorumm..aslında böyle olsa süpper kilo vercez

canım bende akşamları çok aç oluyom ama ben bu hafta hiç kilo veremeyecekmişim gibi geldiği için işi sıkı tutmak istedim o yüzden akşamları bu hafta çok çok dikkat etcem az az sık sık kalorisi düşük şeyler yiycem yoğurt bi saat sonra meyve gibi yoksa bende çok aç oluyomm

hı bir dilimden bişeycik olmaz canım yaaa ama bidaha dikkat edelim lütfennn:mymeka: anam bende polis oldum aaaa herkese karışıyommm kusura bakmayın inanın hepinizi kendim gibi görüyom biri kaçamak yapsa kendim fire vermiş gibi hissediyommm a.s

kız canım iyi geliyor :tomato:

ben de genelde akşamları bir aprça et, balıki tavuk vs, ve salata tercih ediyorum. Sırf yoğurt az gerçekten.

nasıl yaparsın bunu yaa
olamaz karşı takımı sabote ediyorum bizimkiler gidiyor
acaba bütün takımlara pasta göndersem beni takımdan atarlarmı :roflol: :roflol:
ay valla kalliste tehdit etti yoksam yapardıımm sırnaşık şey sırnaşık şey

:tomato:kafamçokkarıştı

patbori sen ne yapıyorsun canım, dün pek yoktun, çok sık yazmana alıştırdın.

iyiyim canım bu aralar..kilo veriyorum hızla..slında kullandığım bir anti depresan vardı..püsküütün bir yazısında kilo aldırdığını okudum..kesdim hemen..gerçekten artık hızla kilo veriyorum..eşim bu gün baayya farkediıyor zayıfladığın dedi sositososito

sen neler yapıyorsun..gerçi geçmişi okudum baya yoğunsun canım yaaa...arada patlama yaşamıyor musun

sakın melisim geçen hafta verdiğin kilonun bi oturması lazım..bu hafta yersen yine aynen alırsın şekerr...bu gün yapmısın bir hata..bu günden sonra cumaya kadar kaçamak yokkk..bu hafta 1.olcaz ya kaptanıııımmmmmmm

tamam söz veriyorum yok bir daha. Yaaa hep annem yapıyor :kızgın:
Zaten bizi bu hafta nereus 1.liğe taşıyacak. (nereuscum sana takılmadan edemiyorum naapiyim)

canım bende akşamları çok aç oluyom ama ben bu hafta hiç kilo veremeyecekmişim gibi geldiği için işi sıkı tutmak istedim o yüzden akşamları bu hafta çok çok dikkat etcem az az sık sık kalorisi düşük şeyler yiycem yoğurt bi saat sonra meyve gibi yoksa bende çok aç oluyomm

azmine hayranım güzelim.gerçekten güzel diyet yapıyorsunn..takipteyim...

Back
X