bütün kızlar toplanmış kaydirigubbakcemile5
meliscim gunaydin nasilsin benim aksamdan beri cok kötü kafam agriyor havalardan galiba
melis misafirler var birileri bizi gözetliyor
kim acaba hey misafirler gelinde tanisalim
canım sabah görmemişim,
şimdi cevap verieyim iyiyiym tatlım, dışarıdaydım kızım ıgezdirdim hava çok güzel, yeni geldik, yemek yedik, bir bakayım dedim.
Havalardan ağırıyordur, bir ağrı kesici al canım. Evet misafirimiz çok bu aralar, pek popüleriz.
yok canım bu hafta da çok yoğunum mlsf..köy köy dolaşıp haydi kızlar okula diyoruz
birkaç resim koymamda sakınca var mı?
canım ne güzel, ne kadar kutsal bir görev yapıyorsun.
Ne resmi koy canım ne salkıncası olacak, yoksa nereus gibi tatlı mı :1no2:
şişgo şişgo biri bana böyle seslense herhalde yolarım onu o yüzden biliyolarda azbişey kilo almışsın diyebiliyolar biz sana şimdi iki kere şişgo desek ne olur acep
bide nerde oynuyosun sen msa tenisini
evet çok komik, ben de şişgocum diyince gülüyorum.
tatileeeeeeeeeeeee ihhhhhhhhhhhhhttttttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaacccccccccccccccccıııııııııııııııııımmmmmmmmm vaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr tatil önerilerinizi bekliyorum mayıs 3 itibariyle tatil istiyorum
yaaa ben de istiyorum, fethiye, kaş ve bodrum (bitez) hayranıyımdır.
ben de yediklerimi yazayım
sabah süt
öğlen makarna ve yoğurt
ya benim canım neden bu ürünle birlikte hep mantı makarna ve et çekiyor anlamadım
sanırım ekmek yemediğim için canım makarna çekio hiç sebze çekmio
neyse yarından itibaren artık akşamları yiyeceğim çok seviniyorum yazık eşimde benim yanımda yerken çekiniyordu
canım sebzeyi kim sever ki :1closedeyes:
kızlar ne olcak bu halimizya bu arada nereus öle kiloluda göstermiyo aksine tam bi çıtır (aramızda kalsın)yerimseniben
tabi çıtırdır, çok genç.
evett bayanlar buhafta kilo verdim haftayada verecem inşallahh sizlere yetişicemm bekleyinn benii
inşallah canım, her hafta seni 1. görmek istiyoruz. Ben bekliyorum zaten, çabuk gel.
yok be kuzum bizler için sakinlik iyidir gerçi yaz dönemi çok yoğun oluyor ama olsun kızım büyüyor ve onun böyle bir ortam da büyümesi benim için daha sağlıklı geliyor hiç değilse yaz olur hafta sonu istirahatli olurum alır kızımı sahile inerim zaten yazın saat 5 gibi denize giriliyor 2 saat denize girerim hafta içi sonra evime giderim yemeğimi yerim akşam şöyle eşimle kızımla dışarı çıkarım denizi seyrederim alırım çayımı koyarım kitaronun o güzel yankısını akşam deniz kitaro ay daha ne isterim ya bitek sıcak ve nem olmasa ah ah inşallah oda olur
ne güzel yazmışsın, ben de rüyalara daldım :)