Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah herkesler iyidir. ben idare ediyorum. mide bulantım eskisinden iyi ama henüz düzelmedi. yorgunluk deseniz aynı. dün akşam markete gittik,alışveriş sonrası hemen eve gelip birşeyler hazırladım. yemek sonrası bulaşıkları toparlamadan koltukta uyuyakaldım. anlayacağınız mutfak berbat durumda ve ben halen yorgun. oğlumunda birkaçgündür nefesi kokuyor,bir rahatsızlığı var dün gecede sabaha kadar hafif ateşliydi o yüzden rahat yatamadım sabaha kadar tedirgindim. tam dinlenemediğim içinde iyileşemiyorum. içimde de nedense tuhaf bir his var.huzurlu değilim. oğlumla epey zamandır oyun oynamadım,onun ezikliğini yaşıyorum,yani ona yetemediğimizi ve günlerinin sadece televizyon ve boş şeylerle geçirmesi beni üzüyor,gelişim çağında bir çoocuk yani en önemli dönemlerinde.bu gidişi halletmem gerekiyor ama iyileşip enerjimi toparlamam gerekiyor bu konuyu eşimlede görüşecem. onun bana olan yardımıda azaldı. normalde her cuma evi toparlayıp hafta sonuna iş bırakmamaya çalışırdık,şimdi o her cuma maç oynamaya gidiyor,ben tek başıma yapmaya çalışıyorum hatta çoğu zaman yapamıyorum buda ya cumartesi yada pazar iş yapmamı gerektiriyor ve ben yorulduğum için yine çocuğumla ilgilenemiyorum. valla şu sıralar kendimi çok yorgun hissediyorum,soğuk havaların etkisi çok büyük,ve hastalıklarımın. en kısa zamanda kendimi toparlayabilmem gerekiyor.
aman ne çok yazdım yine. şu hesaplamaları yapayım,fırsat buldukça burda olacağım.
sağlıklı huzur dolu birgün diliyorum canlar.

günaydın rabiacım
sağol canım
dün evlilik yıl dönümümüzdü yemeğe çıktık :69::69:
ooo kutlarım canım daha nice yıllara :69:
kızlar bu arada sedef hiç gözükmüyor birkaç gündür. inşallah kötü bir durum yoktur. kızı iyileşmişti diye hatırlıyorum.
evet sedef yok plastik yok .. kanatsız melek gelmiş dün
inşallah herkesler iyidir. ben idare ediyorum. mide bulantım eskisinden iyi ama henüz düzelmedi. yorgunluk deseniz aynı. dün akşam markete gittik,alışveriş sonrası hemen eve gelip birşeyler hazırladım. yemek sonrası bulaşıkları toparlamadan koltukta uyuyakaldım. anlayacağınız mutfak berbat durumda ve ben halen yorgun. oğlumunda birkaçgündür nefesi kokuyor,bir rahatsızlığı var dün gecede sabaha kadar hafif ateşliydi o yüzden rahat yatamadım sabaha kadar tedirgindim. tam dinlenemediğim içinde iyileşemiyorum. içimde de nedense tuhaf bir his var.huzurlu değilim. oğlumla epey zamandır oyun oynamadım,onun ezikliğini yaşıyorum,yani ona yetemediğimizi ve günlerinin sadece televizyon ve boş şeylerle geçirmesi beni üzüyor,gelişim çağında bir çoocuk yani en önemli dönemlerinde.bu gidişi halletmem gerekiyor ama iyileşip enerjimi toparlamam gerekiyor bu konuyu eşimlede görüşecem. onun bana olan yardımıda azaldı. normalde her cuma evi toparlayıp hafta sonuna iş bırakmamaya çalışırdık,şimdi o her cuma maç oynamaya gidiyor,ben tek başıma yapmaya çalışıyorum hatta çoğu zaman yapamıyorum buda ya cumartesi yada pazar iş yapmamı gerektiriyor ve ben yorulduğum için yine çocuğumla ilgilenemiyorum. valla şu sıralar kendimi çok yorgun hissediyorum,soğuk havaların etkisi çok büyük,ve hastalıklarımın. en kısa zamanda kendimi toparlayabilmem gerekiyor.
aman ne çok yazdım yine. şu hesaplamaları yapayım,fırsat buldukça burda olacağım.

ahh bu erkekler sankı sadece onlar çalışıyor. sabah bı kalktım deli oldum.zaten hastayım. eşim işten 2de gelıyor bu hafta yemek hazır oluyor zaten yıyıp bıraz tv izleyıp yatıyor. sabah bı gırdım mutfaga ki enkazz! tos yapmış. makıneyı indirmiş tazgahın ortasına koymuş . üstündeki örtüyü ocağın üzerine atmış. tost makınesinde yağlar kurumuş.tenceredekı yemeği bıtırmış tencere öğlece tezgahın üstünde. kasık tencerenın içinde. tv karsısındakı yemış bellkı altına serdığı örtüğü buruşturup masaya bırakmış. ayyyyy çıldırdım resmen :41: bende hiç birine dokunmadım not bıraktım. bu mutfagı sana nasıl bıraktıysam akşam öyle bulacam dedim. tost makınesı yerıne koyulacak tencerenın içine su koyup bırakılacak vs. kafamı bozma bıdahakı sefere tencereyıde sana yıkatırım dedim. bu neya her dk arkasını nasıl toplayayım ben bu adamın 10 çocuğa bedel :20:
bakalım akşam ne yapmış görecez.:1:
bazn çok yardımcı bana bazen de böyle yapıo. ben ne yapacam bu adamın dağınıklığıyla bilmem:26:

günaydın kardeş takımmı asumancım listemizi kontrol edermisin canım

5. TAKIM 191. ETAP

takyon ( 66,9 / 66,0 / 0,9 / 1,34 % )
shelly (70,4 / 70,0 / 0,4 / 0,57 % )
atceken2005 ( 56,8 / 55,0 / 1,8 / 3,17 % )
amonra ( 82,0 / 81,5 / 0,5 / 0,61 % )
iremce1 ( 89,5 / 88,7 / 0,8 / 0,90 % )
begümD ( 82,9 / 82,4 / 0,5 / 0,60 % )
esw ( 58,1 / 57,1 / 1 / 1,72 % )
elakerem ( 71,9 / 71,4 / 0,5 / 0,70 % )
ebrehe ( 63,7 )geri dönmek üzere ayrıldı
senanaz (72 ) paylaşım ve bildirim yapmadığı için diskalifiye olmuştur

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 578,5 / 572,1 / 6,4 / 1,11 % )

asumancım benim çıkmam lzım biliyosun geçen hafta anlatmıştıum cuma günleri kızımı bırakmaya gidiyorum geç kalıyorum o yüzden listeyi zor yetiştiriyorum canım sizinkini bekleyemedim kusura bakma nolur senn sizinkini verirken bizimkinide verirsin paylaşıma teşekkür ederim arkadaşım

bizimde listemizde aşağıdaki gibidir kızlar. liste ile ilgili açıklamaları elimdeki işleri bitirince yaparım.
güzgüzeli canım,sende bugünkü kilonu yazarsan sevinirim.

** 13 .TAKIM 191. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
ela26yeni ( 59.9 / ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
eski bir masal ( 63.0 / 66.5 / -3.5 / -5.56 %)
Fiyuce ( 66.0 %) (paylaşımda ve bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi)
kanatsız_melek ( 55.5 / 54.9 / 0.6 / 1.08 %) (eski üye geri döndü 1 hafta izinli kaldı )
kilovermekistiyorumben ( 79.4 / 79.4 / 0.0 / 0 .00 %)
ms22 ( 83.5 / 81.0 / 2.5 / 2.99 % ) ( yeni üye )
neyneyse ( 66.9 / 66.0 / 0.9 / 1.35 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 (58.2 / 56.3 / 1.9 / 3.26 %)
yagmurecrn ( 83.8 / 83.8 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 602.2 / 599.2 / 3.00 / 0.50 %)

canım, çok haklısın ya. ben de bizimki tv izleyince içim gidiyor. içimden bir ses bunun doğru olmadığını söylüyor. ama sen bir yandan da hastasın, kendine eziyet etme. bence de eşinle bu durumu görüş. eşlerin ikisi de çalışıyorsa ev işleri vs konusunda birbirlerine yardımcı olmalılar diye düşünüyorum ya da oğluşla ilgilense o bile güzel olur.

ahh bu erkekler sankı sadece onlar çalışıyor. sabah bı kalktım deli oldum.zaten hastayım. eşim işten 2de gelıyor bu hafta yemek hazır oluyor zaten yıyıp bıraz tv izleyıp yatıyor. sabah bı gırdım mutfaga ki enkazz! tos yapmış. makıneyı indirmiş tazgahın ortasına koymuş . üstündeki örtüyü ocağın üzerine atmış. tost makınesinde yağlar kurumuş.tenceredekı yemeği bıtırmış tencere öğlece tezgahın üstünde. kasık tencerenın içinde. tv karsısındakı yemış bellkı altına serdığı örtüğü buruşturup masaya bırakmış. ayyyyy çıldırdım resmen :41: bende hiç birine dokunmadım not bıraktım. bu mutfagı sana nasıl bıraktıysam akşam öyle bulacam dedim. tost makınesı yerıne koyulacak tencerenın içine su koyup bırakılacak vs. kafamı bozma bıdahakı sefere tencereyıde sana yıkatırım dedim. bu neya her dk arkasını nasıl toplayayım ben bu adamın 10 çocuğa bedel :20:
bakalım akşam ne yapmış görecez.:1:
bazn çok yardımcı bana bazen de böyle yapıo. ben ne yapacam bu adamın dağınıklığıyla bilmem:26:
valla canım başından yola sokacaksın:)) siz daha yeni evlisiniz. o notu bırakman ve toplamaman çok iyi olmuş. sen ne kadar göz yumarsan o kadar umursamıyorlar. erkekler önemli bulmuyor sanırım böyle şeyleri. ona önemli olduğunu anlatman lazım.

bizimde listemizde aşağıdaki gibidir kızlar. liste ile ilgili açıklamaları elimdeki işleri bitirince yaparım.
güzgüzeli canım,sende bugünkü kilonu yazarsan sevinirim.

** 13 .TAKIM 191. ETAP **

Ad1 ( 56.3 / 56.0 / 0.3 / 0.53 %)
ela26yeni ( 59.9 / ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
eski bir masal ( 63.0 / 66.5 / -3.5 / -5.56 %)
Fiyuce ( 66.0 %) (paylaşımda ve bildirim yapmadığı için diskalifiye edildi)
kanatsız_melek ( 55.5 / 54.9 / 0.6 / 1.08 %) (eski üye geri döndü 1 hafta izinli kaldı )
kilovermekistiyorumben ( 79.4 / 79.4 / 0.0 / 0 .00 %)
ms22 ( 83.5 / 81.0 / 2.5 / 2.99 % ) ( yeni üye )
neyneyse ( 66.9 / 66.0 / 0.9 / 1.35 %)
nihan86 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
seyyah2806 (58.2 / 56.3 / 1.9 / 3.26 %)
yagmurecrn ( 83.8 / 83.8 / 0.0 / 0.00 %)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 602.2 / 599.2 / 3.00 / 0.50 %)
listemiz hayırlı olsun asumancım. kilovi izne ayrılmadı mı?

merhabalar
ben bu hafta kilo ildirimi yapmıyodum di mi?geciktim biraz kusura bakmayın kilom:62.6
bu hafta listede olmasan da bu kilon bize haftaya lazım olacak canım. yazdığın için teşekkürler.:71:

öğle yemeğim
2 yk bulgur pilavı
1 tane ev poğaçası
portakal suyu
hem pilav hem de poğaça:21:

canlar yetiştirmem gereken hesaplarım olduğu için çok fazla duramıyorum,işlerim hafifleyince burdayım inşallah.
rabiacım kiloviyi unutmuşum kendimi ayrılmak istedi yoksa hiç paylaşım yada bildirim yapmadan mı gitti hayatım bilgin varmı bu konuda yazarsan sevinirim.

of ya benım yemek siparişimi unutmuşlar 1 saat oldu beklıyorum saat kaç oldu öldüm açlıktan :41:
:43: :43:

takımın durumu kötü ya önceden ne güzel çok hareketliyydi:59:
kimseye bişey denemez zaten kış olduğu için herkez hasta veya yakınları:59::59:
üzülüyorum valla Allah bütün hastalara şifa versinde yine topiğimiz esksi gibi olsun.:59::59:

canlar yetiştirmem gereken hesaplarım olduğu için çok fazla duramıyorum,işlerim hafifleyince burdayım inşallah.
rabiacım kiloviyi unutmuşum kendimi ayrılmak istedi yoksa hiç paylaşım yada bildirim yapmadan mı gitti hayatım bilgin varmı bu konuda yazarsan sevinirim.
Allah kolaylık versin kaptan
of ya benım yemek siparişimi unutmuşlar 1 saat oldu beklıyorum saat kaç oldu öldüm açlıktan :41:
:43: :43:
acıklımazmı kız saat 2 oldu

rabiacım kafa gidik bende hayatım.
izne ayırmışız bile onu neyse listelerde son bir düzeltme yapmam lazım. kanatsız meleğin kilosunu kilo verdiği için 2 ye bölücem. geçen hafta izinliydi bildirim yapmadı,bu hafta tekrar döndü,2 haftalık bir kilo verme söz konusu o yüzdende 2 ye bölücem sonra paylaşıma ekleyeyim,bir ara liste hazırlama olaylarına sende dahil olursun hayatım hafta içi çalışalım haftaya sen hazırlarsın listeleri :)))

valla canım başından yola sokacaksın:)) siz daha yeni evlisiniz. o notu bırakman ve toplamaman çok iyi olmuş. sen ne kadar göz yumarsan o kadar umursamıyorlar. erkekler önemli bulmuyor sanırım böyle şeyleri. ona önemli olduğunu anlatman lazım.

:

canım kocamın 4 tane kız kardeşi var. bıde anne ettimi sana 5 kadın. bırı suyunu getirir diğeri gömleğini çorabını. yemek önune gelir. canı o yemeği istemedı mı başka bişey yapılır anında. carıyeleri var ya paşamın elini şaklatsa anında etrafındalar. allahım bı ınsan oğlunu böyle yetiştirir mı ya. bı erkekkardeşlerı daha var. şimdi askerde. ona da aynısını yapıyorlar. gerçi kızlar evlendı ama evdekı bekar görümcemle annesi etrafında pervane çocugun. ıyy sinir oluyorum :63:

gerçi bana okadar eziyet etmıyo. hakkını yıyemem çok defa eve geldiğimde yemeğimi hazır buldum. ilk evlendığımızde çoraplarını çıkardığı yerden kaldırmazdı. şimdi elbıselerini bıle asıyo :1: :1: görün halımı işte ayy anneler erkek çocuklarınızı böyle yetiştrmeyın :27:

nihanım üzülme hayatım geçecek bu günler. takım yine eskisi gibi olecek sen merak etme Allah sağlık versin yeterki. ben bu takımın ne hallerini gördüm balım,tıpkı sizler gibi ama yılmadım kimse gelmesede yazdım,okudum falan yeterki takım boş kalmasın 2. sayfalara düşmesin diye. düzeleceğiz sadece birazcık daha zaman ve özveri hayatım.
ayrıca çok sağol. amin cümlemize çiçeğem.:54:

ohh be yemeğimi yedim mutluyum mesudum :56:
musakka ve 1buçuk dilim ekmek yrdim
o buçuk dilimi yememek için kendımı zorladım ama okadar acıkmışken dibini sıyırmadan ayrılamadım tabakla :17:
söz veriyorum akşam yeşil mercımek var yanında ekmek yemıyecem :13:

nihanım üzülme hayatım geçecek bu günler. takım yine eskisi gibi olecek sen merak etme Allah sağlık versin yeterki. ben bu takımın ne hallerini gördüm balım,tıpkı sizler gibi ama yılmadım kimse gelmesede yazdım,okudum falan yeterki takım boş kalmasın 2. sayfalara düşmesin diye. düzeleceğiz sadece birazcık daha zaman ve özveri hayatım.
ayrıca çok sağol. amin cümlemize çiçeğem.:54:
doğru kaptan haklısın :38:eski günleri sabırsızlıkla bekliyorum:97::97:

ohh be yemeğimi yedim mutluyum mesudum :56:
musakka ve 1buçuk dilim ekmek yrdim
o buçuk dilimi yememek için kendımı zorladım ama okadar acıkmışken dibini sıyırmadan ayrılamadım tabakla :17:
söz veriyorum akşam yeşil mercımek var yanında ekmek yemıyecem :13:
afiyet olsun aman akşama yeme canım
sen dengelersin gerçi:97:

Back
X