Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım hamilelikten önce folik asite başlaman lazım. gerçi benim oğluş süprizdi biz hiçbir şeye başlamadan hamile olduğumu öğrendim. ama ben de bu sefer folik asittir, vitamindir düzenli gitmek istiyorum.
canım eşin de sende olumsuz bir tecrübe atlatmışsınız. yeniden cesaret kolay olmasa gerek. hazır olduğunuzda rabbim lütfeder inşallah.
o zaman geriye pek bir şey kalmıyor. hasta olma ihtimaline karşı bol bol c vitamini al derim canım.
sağol canım teşekkürler:38:

evet çoştum dün akşam. zaten son günlerde var takımızdabişeyler nazar değdi :47:
ben maliye mezunuyum adcım. kpss bize çok zor atama az puanlar yüksek. koca sınıftan 3 5 kişi atanabıldı sadece gerisi özelde. bankalara girenler çok oldu ama ben kabul edılmedım malesef :( şimdide gözümde büyüyor bankacıların çalışma şartları çok zor. hafta sonları tatıl ama 8den önce de çıkamıyorlar vs. vs. ama olursada hayır demem tabı :16:
aslına bakarsan bende hamile kaldığımda ne yapacağımı düşünüyorum kara kara. sonuçta biyerden sonra esksi gibi koşturamayacam dışarlarda. burası 3 katlı bi yer hergun 50 kere ınıp çıkıyorum. benden başka çalışan da yok. bilmıyorum ne olacak. patronumun eşi bu ay emeklı oldu. elini çabuk tut seyyah yap bi çocuk artık sen izinlıyken ben bakarım buraya dıyo yarı şaka yarı ciddi. gerçi bizim patronumuzla aramızda abi kadeş gıbı baba kız gıbı bağ oldu artık düğünümü bile o yaptı sayılır. sabahın köründen gecenın bı yarısına kadar yanımdan ayrılmadı. burda yapacağım bişey kalmasa bile başka bı yere yerleştırır mağdur etmz diye düşünüyorum ama korkmuyor da değilim. bakalım nasıp yaşayıp görecez. benım o mali müşavirlik belgesini almam lazım ama nasıl:26:
ahhh taş geldi kafamaa... :17:
he öyle oldu hayatım ama toperlenecez inşallah. sen gayretlisin maşallah senin için şimdilik sıkıntı yok asıl ben ve takımda olan ben gibiler ne yapıcaz, haftaya görürüz :8:
benim kaynımda iktisat maliye mezunu,bankaya kapak attı çok şükür çalışıyor. valla bankada çalışan bayanlar ne yapıyorlar çocuk meselesini bilmiyorum ama hepsinin güvendiği bir ailesivardır olmayanda bakıcı tutuyor ama iyi para veriyorlar,8 de çıkmak öyle olunca çok dokunmaz sanırım. :)))
sen ozaman yap bir tane hayatım madem işyerinde ilgilenecek biri var ama zaten düşünüyordunuz değilmi. hadi hayırlısı hayatım inşallah öncesindede sonrasındada güzel bir hamileliğin olur.

ne demek rabıacım zevkle giriyorum. alışkanlık oldu artık :1:bende benım için söyledıklerıne teşekkür ederim. ayın ortalarında rahat oluyorum ben ondan girebılıyorum bilgisayar elımın altında. bi ara çok neşelıydı takımımız ya bırden durulduk azaldık. sayımızda fazla değil şöyle kıpır kıpır bırılerını mı alsanız acep takıma dosba da unuttu bizi hamiş olunca :49:
aaa rabianın söylediklerine katılıyorum bu arada yazmayı unutmuşum hayatım. bende tebrik ederim gerçekten şuanda takımı sen götürüyorsun. takıma yeni arkadaşlar bu haftadan sonra alabiliriz.
evet canım rabianın ısrarlarına dayanamadım sonunda:9::9::9:
hee evet ya mecbur kaldım canım ıspanaklı böreğe:26:
evet ama zor dayanıyorum he 1 kk yememek için:60::60::60:
:60::60: başardınn valla tebrikler rabşacım:38:
hoş geldin kaptan:81:
afiyet olsun :56:
bizim yarış ne olcak canım:52::52:
afiyet olsun seyyahçım
bugünlerde pek keyfim yok nedense ama menülere cevap yazıyorum bana dönenlere tekrardan dönüyorum canım
sağol kaptancım
Daha önce söylediğin, kahvaltıyı işe götür fikrini uyguluyorum. çok güzel oluyor valla
kahvaltımda yazdıklarımı işyerine getirip yiyorum. fikir için teşekkürler asumancım:38:
Böreği sabah yemedim kaptancım dün öğlen yedim:1:
artık öğlen menülerimi ertesi günün menüleriyle yazıyorum çünkü dağılıyor hepsi bi arada olsun diye öyle yapıyorum.ben buralardayım zaten ama neyse :44::44:
hoşbulduk nihanım çok sağol hayatım. canım bizim yarış istersen tabii bir aksilik çıkmazsa haftaya başlasın olurmu çiçeğem. bu ayın sonunda 54 olmak istiyorum açıkçası :31:
canım paylaşımının azaldığını farkettim bir sıkıntın olduğunuda anladım, çünkü sende her fırsatta burdaydın takımı hiç yalnız bırakmıyordun. özel değilse anlay hayatım,sayılacak adam varsa bende sayayım, :37: ama inşallah halledilmeyecek sıkıntılar değildir balım. varya Rabbim sağlık verdiyse eğer gerisini hiiiiç düşünme hayat dediğin 1 nefestir. nefes alıyorsun belki veremiceksin belkide bir sonraki nefesi alamıcaksın. ama insanoğluyuz taş değilizki takmayalım. ama insan görünümünde taşlar var tabii yok değil hani.
neyse gelelim böreğe olsun öğlen yemişsin madem,geçmişe mazi,geleceğe niyazi derler :9:
geçti artık sen onu sindirdin bile. :27:
fikir için rica ederim hayatım faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :70:
Ankaraya dönmen bir başlangıç olsun inşallah canım. senin dans kursların vardı, kick box vardı.. ne bileyim o koşturmacan güzelmiş demek ki. sana canlılık katıyordu.
otorite miyim:1:günlük hayatta fena disiplinciyimdir ama burda yazılanlardan kırılmalar olabilir diye kendimi baya yumuşatıyorum:34:
takımı biz hareketlendireceğiz inşallah canım. bir zamanlar da böyleydi hatırlarsan, o zaman sen vardın ben vardım. akşamları ancak ikimiz konuşuyorduk:) gündüzleri asumancım katılıyordu. şimdiyse daha fazlayız. toparlanmak da bizim elimizde. sen kendini topla, tez elden gel:) canlansın şuralar bir adamakıllı.
misafirin bana bir zararı olmadı canım. akşamları geldi, bir de sabah kahvaltısı işte. gündüz eşimle beraberdiler hep. eşime sormak lazım, memnun kaldın mı diye:1:
sen ankaraya niye gelip gidiyordun canım? okul için mi?
kime söylediysem olumlu bakıyor zaten 2. çocuğa. bir tek annem pek oralı olmuyor:1:ilk torunlarına çok bağlandılar, 2. gelirse ilki ezilir diye düşünüyor sanırım. aslında öyle olması için bir sebep yok. insanın kardeşinin olması çok çok güzel bir şey bence.
senin kayınvalde bence de 2. çocuğa bakmaz. yani belki bakamaz belki de bakmaz, ne bileyim. çok istemez gibi geldi bana. annen de abininkine bakmak durumunda kalırsa sizin biraz daha ertelemeniz gerekir. ama bu konularda hep şöyle diyorum, hayırlısı olsun. bir bebek senin içine düştüyse her türlü kısmetiyle gelir canım. rabbim en doğrusunu bilir.
canım, kasma zaten ya. sen gündüz çalışıyorsun. akşam gidiyorsun çalışıyorsun. uyumakla en güzelini yapmışsın. ohh misler gibi. vücudun dinlenmiş.
tablo yapıcaktım ama tam istediğim gibi olmadı. ben de sözlü yazdım canım. tablo geliştirmem gereken bir fikir. yalnız böyle haftalık genel yorumlar yapabiliriz. takımiçi özeleştiri gibi. alınmak, gücenmek yok. yeri gelince herkes birbirini uyarsın bence.
yamukprenses zaten bir takıma dahil olduğu için ondan daha iyi bir katılım bekliyordum. biraz hayal kırıklığı oldu.
pehlivanson ise azimli belli ama bilmiyorum artık neden uğramıyor.
plastic konusunda haklısın. bildirim yapmazsa öyle karar verelim.
oluyor böyle inişler çıkışlar. koca takımda bu hafta kaçırmayan var mı bulamadım:) kendim de dahil:9:aramızda en az 1 kişi denge unsuru olmalı. ama haftaya düzeltelim inşallah.
canım inşallah eşin memnun kalmıştır ozaman.:)))
2. çocuk olayında eğer orantı dengeli olmazsa 1. çocuk gerçekten çok eziliyor. öyle birşeyki herkesin onunda bir çocuk olduğunu aaa sen büyüdün artık deyip kenara itmemeyi öğrenmiş olması gerekiyor. gerçekten onu yapamayan insanlar gördüm ve 1. çocukların durumuna çok üzülmüştüm. zaten anlayamıyorum ilk göz ağrısı ne kadar büyüsede nasıl ondan kendini sevgini mahrum bırakabilirsin.
sizler bunu sağlayabilecek kapasitede insanlarsınız diye düşünüyorum.enesin sevgi eksilmesin ve hep ona ait olsun. o isterse bu sevgiyi kardeşiyle kendi paylaşır zaten ama vermediğiniz sevgiyide kardeşiyle paylaşmasını beklemeyin. :14:
benim kayınvalide hastayım deyip bakmak istemez şimdiden söylüyor zaten ikinci çocuklarınıza bakarsınız diye,ama lafa gelince bir tanede kız yapın demesini biliyor.:)))artık Rabbim ne zaman nasib ederse.
haftalık yorumlar konusunda katılıyorum bencede böyle yorumları her hafta ortası yapalım.
bu akşam dün akşamın acısını çıkarmak zorundayım malum doğum günü sonrası ev biraz dağıldı bugün iyice toparlarım artık. :))

hoşbulduk nihanım çok sağol hayatım. canım bizim yarış istersen tabii bir aksilik çıkmazsa haftaya başlasın olurmu çiçeğem. bu ayın sonunda 54 olmak istiyorum açıkçası :31:
canım paylaşımının azaldığını farkettim bir sıkıntın olduğunuda anladım, çünkü sende her fırsatta burdaydın takımı hiç yalnız bırakmıyordun. özel değilse anlay hayatım,sayılacak adam varsa bende sayayım, :37: ama inşallah halledilmeyecek sıkıntılar değildir balım. varya Rabbim sağlık verdiyse eğer gerisini hiiiiç düşünme hayat dediğin 1 nefestir. nefes alıyorsun belki veremiceksin belkide bir sonraki nefesi alamıcaksın. ama insanoğluyuz taş değilizki takmayalım. ama insan görünümünde taşlar var tabii yok değil hani.
neyse gelelim böreğe olsun öğlen yemişsin madem,geçmişe mazi,geleceğe niyazi derler :9:
geçti artık sen onu sindirdin bile. :27:
fikir için rica ederim hayatım faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :70:
sağol asumancım:9:
ne güzel yazmışın haklısın sağlıklıysak eğer gerisi boş gerçekten
rabiaya yazdığım şeyler dışında bişey yok şükür Allah dermensız dert sıkıntı vermesin hiç kimseye

bana uyar haftaya bi aksilik çıkmazsa başlarız kaptan:42:

yok canım hamile değilim eminim
önce doktora gidicem folik asit almak gerekiyormuş bide rutin kontroller için
korunuyorum yani eşimde aynı şeyleri yaşıcaz korkusuyla erteliyor doktora gitmeyi cesaretini kaybetti sanırım (durumumu biliyorsun)
hasta da olmam inş. ya daha yeni olmuştum.

canım yaa dilerim sağlıklı nur topu gibi evlatlarınız olur. Rbbim tekrarını yaşatmasın beterinde korusun inşallah, ne kadar zor olduğunu inan çok çok iyi anlayabiliyorum. ama şunu söylemek istiyorum,korkarak zaman kaybetmeyin hayatım,diyorum ya belkide onun için zor bir yaşantı olacaktıda Rabbim böylesini uygun gördü. ooff ne diyim hayatım ama inan sizin için tüm evlat sahibi olmak isteyenler için vede tüm evlat sahibi olanlar için hep dua ediyorum. Gönlünüzü ne olur ferah tutun. :70:
bu arada bende hayattan yana çok doluyum yaa sıkıntım var deyince hemen aldım sazı elime çaldıkça çaldım çaldıkça çaldım ne alemim yaaa :35:

canım yaa dilerim sağlıklı nur topu gibi evlatlarınız olur. Rbbim tekrarını yaşatmasın beterinde korusun inşallah, ne kadar zor olduğunu inan çok çok iyi anlayabiliyorum. ama şunu söylemek istiyorum,korkarak zaman kaybetmeyin hayatım,diyorum ya belkide onun için zor bir yaşantı olacaktıda Rabbim böylesini uygun gördü. ooff ne diyim hayatım ama inan sizin için tüm evlat sahibi olmak isteyenler için vede tüm evlat sahibi olanlar için hep dua ediyorum. Gönlünüzü ne olur ferah tutun. :70:
bu arada bende hayattan yana çok doluyum yaa sıkıntım var deyince hemen aldım sazı elime çaldıkça çaldım çaldıkça çaldım ne alemim yaaa :35:
sağol asumancım İnş duların kabul olur Allah razı olsun
evet canım her şerde bi hayır vardır onun farkındayım
zaten neden diye sorgulamam çok günah taktiri ilahi diyorum Rabbime karşı boynumuz kıldan ince
ama aynı şeyi yaşayacağından eşim çok korkuyo bunuda bana belli etmiyo içine atıyor artık üstüne gitmiyorum zamana bıraktım canım
sen niye dolusun canım ya anlat kız ne güzel dertleşiyoruz birbirimizle:16::16::16::38:

b arada benim çıkmam lazım arabayı kaçurmayaım sen yaz asumancım ben yarın yazarım sana :38:

ooo sohbet almış başını gitmiş :nazar: ben de çıkıyorum yarım saate kadar arkadaşlar. akşam karnıbahar yemeği yapayım diyorum okadar muhabbetini ettık şimdi yapmazsam olmaz :66: hem akşamki balık ve tulumbanın arkasına bı sebze iyi gidecek gibi :27:
yarın görüşürüz arkadaşlar öpüldünüzz :16::48: :79: :80:

geçen hafta değilde ondan önceki pazar günü saçlarımı kestirdim hemde küt kesim yaptırdım.sonra boya aldım eve geldim boyadım. şimdi oğlumun doğum gününde tekrar boyamak istiyorum nasipse.
yine geçen hafta sol gözümün üstünde yani alnımda sivilce çıktı hemide kocaman,daha yeni kurudu uyuz. ondan önce tam ortasında vardı. anacım çıkıncada öyle ufak çıkmıyorlar kocaman.1 tane çıkıyor ama tam çıkıyor. :))
dün akşam uykum gelince koltuğa uzandım,eşim biran baktı suratıma ama beğenmedim bakışını belki oan dalgınlıkla oldu,yani bilerek değildi o bakışı ama yinede sinir oldum,yatmamdan rahatsız olmuşcasına baktı çünkü.söylendim bende,kızdım,aldım oğlumuda geçtim yatağa. sabah erken uyandım 4.30 da ama kalkmadım yataktan döndüm durdum saati 6.45 yaptım kalktım kahvaltıyı hazırladım derken mutfağın öyle kalmasına sinir oldum. ya orda tabak flan var akıt suyunu işte ne olacak bu sadece benim görevim olan birşey değil. kurumasın tabaklar akıtıver işte. sanki dersin çok birşey yapıyor. evlilikler zaman aşımına uğruyor,önceden herzaman yardımcı olmaya çalışırdı şimdi illa ben dürtecem söyleyincede surat yapıyor falan. ya herşeyi ben yapıyorum zaten ondan istediğim ufak tefek şeyler yap işte görüyorsun illa demem mi lazıımm.
heeee ama hadi yatalım dememe kalmadan dibimde bitmeyi biliyorsun gıcık şey. :63:

valla kızlar içimi döktüm size. oh rahatladım. :15:

sağol asumancım İnş duların kabul olur Allah razı olsun
evet canım her şerde bi hayır vardır onun farkındayım
zaten neden diye sorgulamam çok günah taktiri ilahi diyorum Rabbime karşı boynumuz kıldan ince
ama aynı şeyi yaşayacağından eşim çok korkuyo bunuda bana belli etmiyo içine atıyor artık üstüne gitmiyorum zamana bıraktım canım
sen niye dolusun canım ya anlat kız ne güzel dertleşiyoruz birbirimizle:16::16::16::38:
b arada benim çıkmam lazım arabayı kaçurmayaım sen yaz asumancım ben yarın yazarım sana :38:
Rabbim cümlemizden razı olsun hayatım ne demek. eşinide anlıyorum onlar bu konuda aslında bizden daha hassas oluyorlar,oda toparlıcaktır kendini. sevgi herşeyin ilacıdır balım. ben niye doluyum,aslında yukarıda yazdığımla ilgili değil doluluğum,çok üstüste ölümler duyunca çok üzüldüm,bir anlık nefes diyorum herşey. defnenin ölümüne çoküzüldüm,sonra devrekteki trafik kazası,ankarada patlama,yani bu haberler yüzünden epey etkilendim. öyle işte aradada yukarıdaki sebepler de üstüne tuz biber oluyor canım.
iyi akşamlar hayatım yarın görüşürüz.
ooo sohbet almış başını gitmiş :nazar: ben de çıkıyorum yarım saate kadar arkadaşlar. akşam karnıbahar yemeği yapayım diyorum okadar muhabbetini ettık şimdi yapmazsam olmaz :66: hem akşamki balık ve tulumbanın arkasına bı sebze iyi gidecek gibi :27:
yarın görüşürüz arkadaşlar öpüldünüzz :16::48: :79: :80:

kız nereye daha karpuz kesicediik. :)))
karnabahar iyi fikir,karnabahar demişken bizim masal geldi aklıma. sende öyle yazınca yazayım dedim. bir ara karnabaharla ilgili yazışıyorduk,hep karnıbahar yazıyordu bizde ses etmedik sonra birgün yazdı ''kızlar karnıbahar aslında karnabaharmış yanlış biliyormuşum ''diye. sonra ne olduysa ben oyazısına cevap yazamamıştım ama epey güldüm açıkçası.
canım sebze iyi fikir,sana şimdiden afiye olsun. yarın görüşürüz canım.

kızlar sanırım mezun veremicez ama epey hamiş olacak aramızda anlaşıldı. :9:

kızlar yakalayamayasınız diye öğlen yediğimi yazıp kaçıcam,gerçi yarın yakalarsınız ama akşam güzel bir beslenme yaparsam öğleni görmezsiniz o zaman :60::60::60:
yani yakaladığınızda daha az dayak yirim :60::60::60:
çok şeytanım çoook.
şimdi eve gidince sadece salata ton balıklı ve bol yeişl çay yapsam ne güzel olurdu ah ah hayal gibi. :90:

tamam tamam çok dikkat edeceğim söz.
azcık kardeş takımada uğrayıp çıkıyorum canlar.
bende hepinizi öpüyorum.
kendinize dikkat edin,mümkünse yarın sağsalim gelin. sizleri seviyorum ciciler.:71::54:

günaydın kızlar
dün öğlen menüm
elim kadar ıspanaklı börek
1 bardak meyve suyu

akşam yemeğim
2 kepçe kadar yahni
1 yk pilav

biraz elma 3 tane ceviz

sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
yarım kk helva
1kkdan biraz fazla peynir (yağsız)

afiyet olsun güzel yemişsin o cevizi 2 ye indir bacım dolgun muydu cevizler :1:

dünkü menümü yazayım bende
sabah 2 dilim ekmeye peynirli tost-1 çay bardağı süt
ara 1 avuç kuru yemiş badem-fındık-kuru incir-kuru üzüm-dut kurusu
öğlen bir porsıyon kıymalı patlıcan yemeği -1 kase cacık- 1 dilim ekmek
akşam bir tabak hamsi tava( heralde10 tane falan balık vardır saymadım valla çok acıkmıştım:1:) -bol salata- 2 tane yaprak sarma(kuzenımın eşi getirmiş) -1 dilim ekmek. ama ekmek büyük dilimdi. hani şu yuvarlak köy ekmeklerı var ya onu ıkıye bölüp dilimlediğimizi düşünün öğle bi dilim ekmek veeeeee günün kötü sürprizi 3 tane minik tulumba tatlısı :17: :17: :17:
arkasından da 2 bardak çay

bu sabah 1 bardak sirkeli su 1 küçük tost 1 çay bardağı süt
seyyahım afiyet olsun bal şeker olsun tulumba tatlısını eritmişsindir canım merak etme birşeycik olmaz

Kizlr slm bisii sorcm. Hani sppordn sona agrir ya her trfmz o ii bisimi
canım hamlarsan eğer agrıma yapar tabi hiç spor yapmayıp ilk yaptıysan ılık suyla bir duş al etlerin biraz acıyabilir ama sürekli hale getirrsen acımaz geçer merak etme :52:

bu arada listeye girmemi düşünmene sevindim çok mutlu oldum bu hafta doktordan çıkamadım iyi mi kızlar bugün gittim meme usg girdim kadın temiz dedi ama ufak kistler görüyorum her 2 kadından birinde var dedi korkma tertemizsin dedi mutlu oldum geldim eve :32:
kadın doğumcumunda yaptığı testler henüz çıkmadı 5 te internetten bakın görürsünüz demişlerdi hala göremiyorum :91: tiroid vs merak ediyorum açıkçası

bu arada menüme gelince
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim kızlar .
akşama sadece bezelye yemeği düşünüyorum bakalım .

Kizlar slm. Sbh celeyle ckmm grkti drse ytsmk icn sbh yg oranimi olctm yuzde bir azalms ck mtlu oldm. Aksama hepinize alintilrla cvp yzcm. Smdi tlfndn ck zor uzun yzmk ondnnn

Kizlar slm. Sbh celeyle ckmm grkti drse ytsmk icn sbh yg oranimi olctm yuzde bir azalms ck mtlu oldm. Aksama hepinize alintilrla cvp yzcm. Smdi tlfndn ck zor uzun yzmk ondnnn
:1: tüm türkçe karakterleri yedin naptın :52: kilo alırsın bak demedi deme :86:

kızlar birşey sorucam da
ben dün oruç tutmuştum akşam saatinden sonra 2 litre su içmiştim ya sabah tartıldım biraz fazla çıktım sizde bu su dünkü su mu?

kızlar tahlillerimin sonuçları açıklanmışta tiroid
t3:4
t4:16.5
tsh:1.94 iyi mi bilmiyorum birde kansızlık ve d vitamini eksikliği var sanırım epey eksiklik çıktı of dengesiz beslenmeden mi bilmiyorum canım sıkkın maile yarın cevap veririm nöbetim var dedi bilen açıklasın nolur :84:

Son düzenleme:
sağol canım teşekkürler:38:
rica ederim canım:70:

2. çocuk olayında eğer orantı dengeli olmazsa 1. çocuk gerçekten çok eziliyor. öyle birşeyki herkesin onunda bir çocuk olduğunu aaa sen büyüdün artık deyip kenara itmemeyi öğrenmiş olması gerekiyor. gerçekten onu yapamayan insanlar gördüm ve 1. çocukların durumuna çok üzülmüştüm. zaten anlayamıyorum ilk göz ağrısı ne kadar büyüsede nasıl ondan kendini sevgini mahrum bırakabilirsin.
sizler bunu sağlayabilecek kapasitede insanlarsınız diye düşünüyorum.enesin sevgi eksilmesin ve hep ona ait olsun. o isterse bu sevgiyi kardeşiyle kendi paylaşır zaten ama vermediğiniz sevgiyide kardeşiyle paylaşmasını beklemeyin. :14:
benim kayınvalide hastayım deyip bakmak istemez şimdiden söylüyor zaten ikinci çocuklarınıza bakarsınız diye,ama lafa gelince bir tanede kız yapın demesini biliyor.:)))artık Rabbim ne zaman nasib ederse.
haftalık yorumlar konusunda katılıyorum bencede böyle yorumları her hafta ortası yapalım.
bu akşam dün akşamın acısını çıkarmak zorundayım malum doğum günü sonrası ev biraz dağıldı bugün iyice toparlarım artık. :))
ben de dengeleyebileceğimizi düşünüyorum canım. Allah nasip ederse çocuğum olabiliyorken olsun. hep özenmişimdir kalabalık ailelere. hayırlısı olsun hakkımızda artık.
kayınvalden kız torun mu istiyor:)) gönlünüze göre olur her şey inşallah canım.
bu haftalık yorum olayını iyi düşündün canım. bundan sonra böyle hafta ortası değerlendirelim inşallah. zamanla profesyonel hale getiririz.

geçen hafta değilde ondan önceki pazar günü saçlarımı kestirdim hemde küt kesim yaptırdım.sonra boya aldım eve geldim boyadım. şimdi oğlumun doğum gününde tekrar boyamak istiyorum nasipse.
yine geçen hafta sol gözümün üstünde yani alnımda sivilce çıktı hemide kocaman,daha yeni kurudu uyuz. ondan önce tam ortasında vardı. anacım çıkıncada öyle ufak çıkmıyorlar kocaman.1 tane çıkıyor ama tam çıkıyor. :))
dün akşam uykum gelince koltuğa uzandım,eşim biran baktı suratıma ama beğenmedim bakışını belki oan dalgınlıkla oldu,yani bilerek değildi o bakışı ama yinede sinir oldum,yatmamdan rahatsız olmuşcasına baktı çünkü.söylendim bende,kızdım,aldım oğlumuda geçtim yatağa. sabah erken uyandım 4.30 da ama kalkmadım yataktan döndüm durdum saati 6.45 yaptım kalktım kahvaltıyı hazırladım derken mutfağın öyle kalmasına sinir oldum. ya orda tabak flan var akıt suyunu işte ne olacak bu sadece benim görevim olan birşey değil. kurumasın tabaklar akıtıver işte. sanki dersin çok birşey yapıyor. evlilikler zaman aşımına uğruyor,önceden herzaman yardımcı olmaya çalışırdı şimdi illa ben dürtecem söyleyincede surat yapıyor falan. ya herşeyi ben yapıyorum zaten ondan istediğim ufak tefek şeyler yap işte görüyorsun illa demem mi lazıımm.
heeee ama hadi yatalım dememe kalmadan dibimde bitmeyi biliyorsun gıcık şey. :63:

valla kızlar içimi döktüm size. oh rahatladım. :15:
hımm bakıyorum kendimize bakıyoruz. çok da iyi yapmışsın canım. saç kestirmek ve boyamak kendini iyi hissettiriyor.
eşin konusunda ne deyim. bizimki de aynı. 2 bulaşığı ortadan kaldırmaz. bazen masadan kalkarken ben uyarırım, tabaklarını en azından tezgahın üstüne bırak diye. hep uyar hep uyar bıkıyorum. bir süre sonra kendim yapıyorum zaten. ben uyuyakaldıysam mutfakta yemekler falan kalıyor. diyorum yatmadan önce bir bak. varsa bir şey dolaba kaldır. tamam diyor ama dün yine kalmış. zorlamayla da olmuyor işte. bu tarz şeyleri hep biz dert ediniyoruz.

kızlar yakalayamayasınız diye öğlen yediğimi yazıp kaçıcam,gerçi yarın yakalarsınız ama akşam güzel bir beslenme yaparsam öğleni görmezsiniz o zaman :60::60::60:
yani yakaladığınızda daha az dayak yirim :60::60::60:
çok şeytanım çoook.
şimdi eve gidince sadece salata ton balıklı ve bol yeişl çay yapsam ne güzel olurdu ah ah hayal gibi. :90:
biz de seni seviyoruz cicim:))
kaçışın gözümden kaçmadı ama çok tatlı kaçmışsın kızamadım:))
akşam güzel geçer inşallah.
bu arada listeye girmemi düşünmene sevindim çok mutlu oldum bu hafta doktordan çıkamadım iyi mi kızlar bugün gittim meme usg girdim kadın temiz dedi ama ufak kistler görüyorum her 2 kadından birinde var dedi korkma tertemizsin dedi mutlu oldum geldim eve :32:
kadın doğumcumunda yaptığı testler henüz çıkmadı 5 te internetten bakın görürsünüz demişlerdi hala göremiyorum :91: tiroid vs merak ediyorum açıkçası

bu arada menüme gelince
sabah kalktık kahvaltı yaptık yarım kaynamış yumurta 1 bardak yeşil çay 1 dilim ekmek 2 adet siyah zeytin
öğlen geldim 2 adet para büyüklüğünde et köfte yedim 2 dilim ekmek bu durumda ekmek hakkım bitti sanırım 4 müydü o zaman 1 kaldı
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim kızlar .
akşama sadece bezelye yemeği düşünüyorum bakalım .
canım, inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar. gayretlisin maşallah. testi, tahlili hallettin. ben de başlamalıyım bir yerden ama çok tembelim:)
günlük 4 dilim yeterli canım. geriye 1 dilim ekmek kalmış. beslenmen de güzel. kaçamak yok:46:spor da hastane koşuşturmacası oldu herhalde:))

çok güzel canım. yağ oranın azalmış. akşama bekliyoruz inşallah seni.

kızlar birşey sorucam da
ben dün oruç tutmuştum akşam saatinden sonra 2 litre su içmiştim ya sabah tartıldım biraz fazla çıktım sizde bu su dünkü su mu?
su değil de önceki gün yediğin abur cuburlar olmasın hayatım:1::9:

iyi aksamlar kizlar
kac gündür giremedim kusura bakmayin ama islerim vardi
zaten sizede bisey söylemem gerekiyor.. ben takimdan ayrilmak istiyorum..
ayrilmak derken hala girmek ve paylasim yapmak istiyorum ama listeye dahil olmadan, nedenide su ki kac gündür coktandir görmedigim arkadaslarimi gördüm, akrabada dahil hepsi bana cok zayifladin yeter bukadar hasta olucaksin diyor.. hatta kücüklük arkadasima gidecem dedigimde arkadas bana dediki benim eski kilom 55'di suan 65 oldum, sen ise 65'din suan 55 oldun, daha ne istiyorsun.. 50 kiloya inersen yakismaz sana diyor..
bende gittim bi spor hocasina gösterttim kendimi.. bana dediki senin boyuna göre kilon cok iyi (bu arada kilom 53,8 oldu).. benim boyuma göre en ideali 53-55 arasimis.. 50 kilo olman senin icin sagliksiz olur eger kas yapmayi ve fit olmayi düsünüyorsan sadece yemegine dikkat edip spor yap diyor ama sakin kilo verme diyor protein agirlikli yersem spor icin daha iyi olurmus, verdiklerimide almamama yardimci olurmus bide..

kizlar uzun lafin kisasi ben 53-54'de kaldim ve daha fazla zayiflamak istemiyorum, nisanlimda zaten fazla verme seni begenmem yoksa demisti.. o yüzden burda olmak istiyorum ama listeye dahil degil .. beni anliyacaginizi umuyorum :)) ama herzaman ki gibi spora devam.. 2 gündür zaten bol bol spor yaptim (bugün yapamadim gerci)..

kizlar resimlerimi ekledim görmeniz icin.. sizinde tavsiyelerinize ihtiyacim var

$dlædl.webp $bennn.webp

Son düzenleme:
rica ederim canım:70:

ben de dengeleyebileceğimizi düşünüyorum canım. Allah nasip ederse çocuğum olabiliyorken olsun. hep özenmişimdir kalabalık ailelere. hayırlısı olsun hakkımızda artık.
kayınvalden kız torun mu istiyor:)) gönlünüze göre olur her şey inşallah canım.
bu haftalık yorum olayını iyi düşündün canım. bundan sonra böyle hafta ortası değerlendirelim inşallah. zamanla profesyonel hale getiririz.

hımm bakıyorum kendimize bakıyoruz. çok da iyi yapmışsın canım. saç kestirmek ve boyamak kendini iyi hissettiriyor.
eşin konusunda ne deyim. bizimki de aynı. 2 bulaşığı ortadan kaldırmaz. bazen masadan kalkarken ben uyarırım, tabaklarını en azından tezgahın üstüne bırak diye. hep uyar hep uyar bıkıyorum. bir süre sonra kendim yapıyorum zaten. ben uyuyakaldıysam mutfakta yemekler falan kalıyor. diyorum yatmadan önce bir bak. varsa bir şey dolaba kaldır. tamam diyor ama dün yine kalmış. zorlamayla da olmuyor işte. bu tarz şeyleri hep biz dert ediniyoruz.

biz de seni seviyoruz cicim:))
kaçışın gözümden kaçmadı ama çok tatlı kaçmışsın kızamadım:))
akşam güzel geçer inşallah.

canım, inşallah tahlil sonuçların temiz çıkar. gayretlisin maşallah. testi, tahlili hallettin. ben de başlamalıyım bir yerden ama çok tembelim:)
günlük 4 dilim yeterli canım. geriye 1 dilim ekmek kalmış. beslenmen de güzel. kaçamak yok:46:spor da hastane koşuşturmacası oldu herhalde:))

çok güzel canım. yağ oranın azalmış. akşama bekliyoruz inşallah seni.

su değil de önceki gün yediğin abur cuburlar olmasın hayatım:1::9:
:27: hiç sorma o neydi öyle ye ye hihi umarım onlardır canım bu arada sirkeli suyu bıraktım ben niye bıraktığıma gelince anlamıyorum gidiyor mu gitmiyor mu bu 2 gün de içmicem sporda yapmıcam bakalım yediklerimden sonra gidiyor mu evet kızlar hadi bebek zamanı herkes aynı devre olsun harika sizi seviyorum .tahliller oldu ya morelim bozuldu birşeyler ekside olunca canım sıkıldı eşim çok kızdı ne biçim besleniyorsun sen diyo :5: en vitaminlisinden en az yemeliyim araştırmaya başladım
bu arada menüm
sonra ikindi vaktinde 2 tane sallama 5i1 arada çay büyük kupaya koydum yanında 4 tane çörekotlu diyet bisküvi yedim
20 dk yürüyüş yaptım.
akşam :1 porsiyon bezelye yemeği 1 yk kaşığı pirinç pilavı bol kuzu kulak yeşilliğinden yedim.
sonra eşim ve bebiş incir yiyordu eşim al ye vitaminsiz kalmışsın dedi magnezyum olsun diye yedim ufak 2 tane :26:
koyverdim iyice bugün incirler bisküvi sayısı neyse du bakim şu cumayı atlatayım da ben kendime gelicem :41: az azimlenmem lazım loy loy :21:

iyi geceler kızlar,

kahvaltı: 4-5 patates kızartması, 3 küp peynir, 3 zeytin, 1/2 erzurum poğaçası, 1 kek.
ara: yarım avuç fındık, 1 elma ve 1 hurma
öğle: 1 büyükçe kase yoğurt çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru siyah üzüm
ara: facia:1: makarna salatası ve 1 tane peynirli pişi, güya bugün kaçamak olmayacaktı:78:
akşam: salata
ara: sütlü şekersiz neskafe

bu arada kanatsız melek arkadaşlarım bence senin kilon gayet güzel harika duruyorsun daha zayıf olmaz kesinlikle az mekik falan çekip göbek biraz daha içeri oh ne güzel cillop gibi olursun canım arkadaşım :82:

Back
X