Ankaraya dönmen bir başlangıç olsun inşallah canım. senin dans kursların vardı, kick box vardı.. ne bileyim o koşturmacan güzelmiş demek ki. sana canlılık katıyordu.
otorite miyim

günlük hayatta fena disiplinciyimdir ama burda yazılanlardan kırılmalar olabilir diye kendimi baya yumuşatıyorum

takımı biz hareketlendireceğiz inşallah canım. bir zamanlar da böyleydi hatırlarsan, o zaman sen vardın ben vardım. akşamları ancak ikimiz konuşuyorduk:) gündüzleri asumancım katılıyordu. şimdiyse daha fazlayız. toparlanmak da bizim elimizde. sen kendini topla, tez elden gel:) canlansın şuralar bir adamakıllı.
misafirin bana bir zararı olmadı canım. akşamları geldi, bir de sabah kahvaltısı işte. gündüz eşimle beraberdiler hep. eşime sormak lazım, memnun kaldın mı diye

sen ankaraya niye gelip gidiyordun canım? okul için mi?
kime söylediysem olumlu bakıyor zaten 2. çocuğa. bir tek annem pek oralı olmuyor

ilk torunlarına çok bağlandılar, 2. gelirse ilki ezilir diye düşünüyor sanırım. aslında öyle olması için bir sebep yok. insanın kardeşinin olması çok çok güzel bir şey bence.
senin kayınvalde bence de 2. çocuğa bakmaz. yani belki bakamaz belki de bakmaz, ne bileyim. çok istemez gibi geldi bana. annen de abininkine bakmak durumunda kalırsa sizin biraz daha ertelemeniz gerekir. ama bu konularda hep şöyle diyorum, hayırlısı olsun. bir bebek senin içine düştüyse her türlü kısmetiyle gelir canım. rabbim en doğrusunu bilir.
canım, kasma zaten ya. sen gündüz çalışıyorsun. akşam gidiyorsun çalışıyorsun. uyumakla en güzelini yapmışsın. ohh misler gibi. vücudun dinlenmiş.
tablo yapıcaktım ama tam istediğim gibi olmadı. ben de sözlü yazdım canım. tablo geliştirmem gereken bir fikir. yalnız böyle haftalık genel yorumlar yapabiliriz. takımiçi özeleştiri gibi. alınmak, gücenmek yok. yeri gelince herkes birbirini uyarsın bence.
yamukprenses zaten bir takıma dahil olduğu için ondan daha iyi bir katılım bekliyordum. biraz hayal kırıklığı oldu.
pehlivanson ise azimli belli ama bilmiyorum artık neden uğramıyor.
plastic konusunda haklısın. bildirim yapmazsa öyle karar verelim.
oluyor böyle inişler çıkışlar. koca takımda bu hafta kaçırmayan var mı bulamadım:) kendim de dahil

aramızda en az 1 kişi denge unsuru olmalı. ama haftaya düzeltelim inşallah.