valla hayatım bendede popo var malesef anama çekmişim ne yapayım,birde kilo alıp vermekten vücut hop hop oldu kesinlikle spor yapıp sıkılaşmam lazım. göbeğimde çok yok ama doğum sonrası odun gibi bir belim oldu.
gerçekten böyle birşey Kur'an da varmı yaa şaşırdııımm.
milk canım hoşgeldin ama az gelmişsin.sanırım sende yoğunluktan paylaşım yapamıyorsun. canım istersen deneme süreni 1 hafta uzatalım.çünkü bu kadar az paylaşımla olmaz.ama ben böyle memnunum dersen ,listede olmasan bile yazışmaya devam edersin hayatım olurmu.
aslında kayınvalidenin evlenirken seni uyarması lazımdı,hatta ve hatta 2 bilezik yerine 2 inek vermesi gerekiyordu kanımca..
kız ne oluyoo.. hep bu ayyıldızın yüzünden varyaa. yediğimi yazmaya korkar oldum,şimdi ballandıra ballandıra anlatıp canını çektirecek milletin diyee. anacım kızda öyle bir iştah varki kereviz desek,başlıcak onunda ballandıra ballandıra anlatmaya nerdeyse.
öğle öğünün iyi olmuş hayatım. bilmiyorum severmisin ama sarmayı üzerine yoğurt döküp yersen hem çok doyurucu olur hemde fazla kaçırmazsın. sonrasında hemen dolaba kaldır tencereyi hayatım göz önünde durmaasın.
canım, inan üstüne dökerden ziyade yemiyor diyee hep ben yedirdim ama kaşığı verseydim eline yermiydi bilmiyorum. yaşına girmeden önce ıspanak,pırasa falan yiyen çocuk yaşına girdikten sonra yememeye başladı,sadece çorba aldı onuda zorla,kendi haline bıraksam hiç yemezdi diye düşünüyorum. ama olurda 2. olursa 1 yaşında başlıcaz pratiklere hatta yaşı dolmadan. ben oğlumu aç bıraktım ama öğleden akşama kadar,banamısın demedi. ondan sonrasını gönlüm razı olmadı. kendimi çok kötü bir anne olarak gördüm samimi söylüyorum.
belki doğruyu yapıyordum ama çekeceksem cefasını çekerim canı sağolsun yeterki dedim.
hayatım senin şurda 1 senen kalmış. bende öyle böyle 1.5 -2 sene daha idare edicem artık ama buyaz epey yol katederiz inşallah.
canım iyileşmedi gitti yavrucak,keçi gribi falan olmadı değilmi. Allah şifa versin kuzucuğa canım benim yaa.
kop kop
valla arkadaşının bebeği kaç yaşına oldu hayatım. inşallah o çocuğun ileri yaşlarda mide problemi olmaz .
terledinmi hatun. şu sauna eşofmanından bende alsam diyorum ama dur ben önce spora başlayayım
aslında uzmanlarda söylüyor dinlenmiş yemeğin tadı daha bir lezzetli olur diye gerçektende öyledir kanımca,pişirdiğim yemek ertesi gün daha lezzetli gelir bana.
poğaçayı yapayım,söz ben yemicem sabah burdakilerede getirirm hemen biter zaten sadece oğlum için ayırırım birkaç tane daha o kadar.

ah uh gene yedik dayağı emi. seyyah hep senin yüzünden.
ah seyyahıııım ne güzel anlattın annenin yaptıklarını,ama şöyle bir durum var hayatım. :89:torun babanneyide ananeyide parmağında oynatıyor. dolayısı ile annen artık belirli biryaşa geldiğii için ortalığa dökmesin diye özende gösterecek,peşinden yemek yemeyince tabaklada dolaşacak.
benim oturduğum mahalle eskiden köy diye geçermiş,kemer köyü. şimdi kırmacı mah. oldu. düşün yaşayan insanların daha doğrusu eskiler harbi köy insanı. onları az çok bilirsin. şimdi hepsi torun torba sahibi ve artık çocuk yetiştirmenin eskisi gibi olmadığının farkındalar. ellerinde tabak geziyolar.

hem yaşları ilerledi,hemde şimdiki çocuklar aşırı ilgi ve sevgiden şımarık oluyorlar ve çok güzel insan kullanıyorlar. bu kötü birşeymi aslında hayır tabiki çünkü gerçekten çok tatlı oluyor veletler kıyamıyorsun.ama yemek yemeyen bir çocuk için ,aşırı hareketli bir çocuk için kötü oluyor gerçekten. amaaan boşver yaa canları sağolsun, küçükkken vitaminli beslensinde öyle hopur hopur yemesede olur yeterki vitaminlerini alsın.
canım ne güzel gelişmeler olmuş öyle okurken bile heyecanlandım.. e az kaldı zaten herşeyin hayırlı birşekilde davam etmesini dilerim. inşallah sağlık dolu,huzur dolu,sıcacık bir yuvanız olur.
canım,senin içinde problem olmazsa yoğunsan eğer,listede olmazsın belki ama böylede idare ederiz. sen bize fırsat buldukça yaz canım bizde elimizden geldiği kadarıyla cevaplar yazarız. :13:
bende aynen bu şekilde yazmıştım kendisine ama geçmişi okumamış demekki.