Evet canım halen konuşuyoruz sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin bende ona iletirim
canım bende diyet 1 daha iyi alternatifli onu yapıcağım 6 günde spor yapıcam öyle istiyor :) 3 gün ağırlık 3 gün cardio
bende birinciyi yapıcam canım göbek daha kolay gidiyor inan cla kullan bölgesel erimede çok iyi bi kapsül benim 1 kg göbekden gitmiş :) 10 gun sonrada diyetisyenle randevum var yine yani yağ ölçümü hemde bakarız ne kadar yağ gitti
diyet listen gerçekten güzel..hayırlı olsun..
cla kaç mlgrlık kulanıyorsun birde hangi markanın.?
bende crom ve lipotropik factor kullanıyorum..daha doğrusu yeni başladım..
maşallah canım. güzel kilo vermişsin tebrikler.bugün tartıldım ve 73 kiloydum 1 kilo gitmşş :) kahvaltıda 3 galeta ve 2 bardak çay öğlende patatesli tavuk pilav yoğurt flan varmş :/
çok güzel kilo verdin ilk haftanda, tebrik ederim. bu sana motivasyon olur inşallah. yumurtayı 1!e düşürmen de çok iyi olmuş.herkese günaydın hayırlı sabbahlar hayırlı cumalarrr
sabah tartıldım 72,60çok mutlu oldumm ama vucut şikinliğğini atıyo sanırım 72den aşağı düşememiştim diyeti bırakmıştım inşşş bu sefer olcak sabahki menüde de
yumurtayı 1 e düşürdüm diğerleri aynı ama karnımı bilmiyom da gözüm doymadı sanki4 bardakta su içtimm
listeye alındın canım, hayırlı uğurlu olsun. kaç kaşık pilav yedin bakalım? ona göre bakayım kızmak gerekiyor mu:)beni listeye alsanızda almasanızda başınızın tatlı belası olup yazıcammkurtuluş yok bendenn :95:zaten patron sürekli gelip gidiyo tam yazmaya niyetleniyom geliyoo çok çok öptümm şimdi yemek yapmaya gidiyorum kıymalı taze fasulye pilav ve yoğurtt :18:rabişim kızmaa pilav çok yemicem:18: öptüm hepinizii
6 gün spor ha. hadi gazan mübarek olsun plastikçim.bana 6 gün spor yapıcaksın :) 3 gün ağırlık 3 gün cardio dedi full spor :) hazıran 1 kadar bitirmem lazım bir arkadaşımla yarışdayım şimdi sıkılaştırmam lazım işi o baya yol kat etti :) [/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
canım güzel olmuş kaçamak hepimizde var aza ve yok etmeye bakıcağız birbirimize destekle
afiyet olsun balım
kaçamak hepimizde oluyo kız eritirsin sen
topiğin girişindeki kapıya asalım bacımbu listeyı asacam bi yere sıkı tutmak lazım işi yaw böyle olmuyor 300 gr. 300 gr. gidersek yandık.
6 gün spor ha. hadi gazan mübarek olsun plastikçim.
bu listeyı asacam bi yere sıkı tutmak lazım işi yaw böyle olmuyor 300 gr. 300 gr. gidersek yandık.
çok güzel kilo verdin ilk haftanda, tebrik ederim. bu sana motivasyon olur inşallah. yumurtayı 1!e düşürmen de çok iyi olmuş.
listeye alındın canım, hayırlı uğurlu olsun. kaç kaşık pilav yedin bakalım? ona göre bakayım kızmak gerekiyor mu:)
canım ye tabiki o kadar kan kaybetmişsin.slm kızlar ben geldim
çok şükür daha iyiyim yada iyi olduğuma kendimi inandırmaya çalışıyorum
pazartesi akşam kürtaj oldum çok kan kaybetmişim çok ağrım yok ama halsizim
annem zorla yediriyor zaten 71 kilo olmuştum şimdi de karnım olduğu gibi duruyor...
15 gün herşeye çok dikkat etmem lazımmış bu nedenle yiyorum hatta sürekli pekmez tahin yiyorum valla eşimin elinden kurtulamıyorum...
sizi biraz takip edebildim inş. hepiniz iyisiniz
bi kaç haftaya aranıza dönmeye karar verdim çnk çok kötü hissediyorum kilolarımdan dolayı...
slm kızlar ben geldim
annem zorla yediriyor zaten 71 kilo olmuştum şimdi de karnım olduğu gibi duruyor...
15 gün herşeye çok dikkat etmem lazımmış bu nedenle yiyorum hatta sürekli pekmez tahin yiyorum valla eşimin elinden kurtulamıyorum...
bi kaç haftaya aranıza dönmeye karar verdim çnk çok kötü hissediyorum kilolarımdan dolayı...
slm kızlar ben geldim
yeni nesil genelde böyle. ama sağlıklı yetiştiren de var. nutella falan vermeyip tahin,pekmeze çocuğunu alıştırabilenler var. bilmiyorum işte belli olmuyor. Allah sağlıklı evlat versin de senin annelik tipin de o zaman ortaya çıkıyor seyyahım:)ya yenı nesıl çocuklar böyle demekkı. benımki de mı öyle olacak kı :26: amann sağlıklı olsunlar da
bende nohutu çok severim. zerdaçal alayım barı bu market alışverişinde.
ay rabıacım sorma bembeyaz mis gibi mobılyalar çıkmış. benım herşeyım yenı daha ama benım bıle gözüm kayıyo ne aç gözlüğüm yaa :97:
bende her gun içmeye alışıyorum süt. özellikle kahvaltıda çok pratık oluyo. bide sevıyorum sütü ben ya
ayy dosbacım iyiki geldin hepimiz çok merak ettık seni. damat bey iyi bakar sana çabucak toparlarsın eminim.slm kızlar ben geldim
yeni nesil genelde böyle. ama sağlıklı yetiştiren de var. nutella falan vermeyip tahin,pekmeze çocuğunu alıştırabilenler var. bilmiyorum işte belli olmuyor. Allah sağlıklı evlat versin de senin annelik tipin de o zaman ortaya çıkıyor seyyahım:)
beyaz modaymış ya bu sene. ama bu beyaz o eski lakeler gibi değil, çok modern duruyor. benim hoşuma gitti.
zerdeçalı dene canım. nohutta farklı bir lezzet alacaksın.
slm kızlar ben geldim
ben bayan doktora da gittim, erkeğe de gittim. hala da işte bu dediğim bir doktor yok. kadın doğumcular çok yoğunlar zaten. bir de her halükarda müşterileri var diye sanırım rahatlar. doktor işi kısmet işi diye düşünüyorum. kimisine gerçekten ilgili ve iyi doktor denk geliyor, kimisine denk gelmiyor.ayyıldızım benım byan doktorlarla ilgili biraz takıntım var. zamanında adet olamıyordum bu yuzden tedavı gördüm. öğrencıydım ozman üniversıte. bayan doktorlara gititm. ama nedense hemcinslerıne çok kaba davranıyorlar. o çatala yatmışlığım vardır benımde yanı. mantar falan oldum birsürü şey.. ama sankı erkek doktorlar daha kıbarmış gibi gelıyor bana ya. ben mı yanlıs düşünüyorum bılmıuyorum.
uykuyu kim sevmiyor ki hayatım:)rabişim gerçekten de ben abur cubur yedim ama su miktarında ve yürüyüşleri hiç kısmadım bir de dün ben çok dikkat ettim sende menümü beğenmiştin ya aslında erken kalksam herşey süper olacak ama ben uykuyu çok seviyorum
sen nasıl oldun takyoncum? daha iyisin inşallah.günaydın canlar maşallah herkes iyi Allah dahada iyi etsin öpüyorum hepinizi azıcık dolaşam gelirim yine :)
valla iyiymiş:)) 10 kere gitsem kafadan 300 kalori gidiyortuvalete gitmek 30 kalori yaktıryormuş.taylan kümeli öyle anlatmıştı..
ahh bu şarkılarınn gözü kööör olsunbütün şarkılar bana gelsin şekerim şair olacaksınız sayemde
tadı da yavan oluyor o makarnalrın. ama yapılacak bir şey yok. onu tercih etmen iyi olmuş.sabah :3 yk kadar kellogs kırmızı meyveli tam tahıllı içine yarım çay bardağı süt konuldu hup hup yendi.
ara:3 ısırımlık develi armutundan
spor:1.5 saat sauna eşofmanla tüm ev süpürüldü ,silindi,wc,banyo yıkandı.
öğlen:yarım su bardağı kepekli makarna kaynatıldı,sonra soğudu içine 4 yemek kaşığı yoğurt,2 diş sarımsak az tuz katıldı karıştırıldı.sonracığımaaüstüne iki üç damla naneli ,kırmızı biberli sos döküldü ham ham yendi.ohh valla hee ne dicektim ben şimdi enes gelicek onu yedirir yatırırım.sonra geri gelirim buraya.daha sonra ütüm var yarım saat sürer sanarsam sonra dizi izlicem oklava ,mekik vs yapcam. bu siyah makarna göze hiç hoş gelmiyo yavan yavan ne böylee:97:
güzel bir değerlendirme yazısı olmuş asumancım. kaptanlığını ortaya koymuşsunnihan ve asuman vermiş olduğunuz 100 gr kilodan saymayarak haftaya daha çok azimle duvarı delmenizi bekleriz. hadi bakem bi gayret.
neyneyse cigerim,şekerparem bende su olduğunu düşünüyorum sen en iyisi tartı zamanından önce belirli bir saatte su içme hayatım. :13:
yeni nesil genelde böyle. ama sağlıklı yetiştiren de var. nutella falan vermeyip tahin,pekmeze çocuğunu alıştırabilenler var. bilmiyorum işte belli olmuyor. Allah sağlıklı evlat versin de senin annelik tipin de o zaman ortaya çıkıyor seyyahım:)
beyaz modaymış ya bu sene. ama bu beyaz o eski lakeler gibi değil, çok modern duruyor. benim hoşuma gitti.
zerdeçalı dene canım. nohutta farklı bir lezzet alacaksın.
dosbikim gelmiş, hoşgelmiş.slm kızlar ben geldim
paylaşım için teşekkürler plastic.kızlar menum geldı
Diyet1
Her öğünde, her gruptan bir yiyecek seçerek tüketiniz.
Genel öneriler:
- Haftada iki kez yumurta tüketiniz
- Yemeklerinizde az miktarda zeytin yağı,mısır özü yağı veya soya yağı kullanınız
- Fiziksel aktivitelerinizi arttırınız
- Et yemeklerinizi fırında ızgara veya haşlanmış olarak hazırlayınız,ekstra yağ kullanmayınız
- Sütlü tatlılarınızda,çay ve kahvenizde tatlandırıcı kullanabilirsiniz
- Sebze yemeğinizi etli veya kıymalı yerseniz 30gr etinizi diyetinizden kısınız
- Posa içeriği yüksek besinleri tercih ediniz(kepekli ekmek,kuru baklagil,sebze,salata,meyve,,,vb)
- Yavaş ve çok çiğneyerek yemek yemeyi alışkanlık haline getiriniz
- Günde 2-3 litre (10-15 bardak)su içiniz
rica ederim canım.:87::87:bende diyorumki açıklamalarımız nekadarda birbirine benziyor.
ferdiciye açıklamadığımı sonradan farkettim.
canım milk ve dombili arkadaşlarımıza yapmış olduğun güzel açıklamalardan dolayı teşekkürederim.
ba ba ba bana hiç erken yat falan diye uyarıda bulunmadı şimdi ne diyoreşim gelicek 3 ten sonra izin alıp ses gitmiş ateşide varmş sabaha kadar sayıkladı durdu ıhh bilmem ne sesler geldi bende tam uyuyamadım ama olsun artık gece erken kalkarım bu arada erken yatınca suyu vücut daha çabuk tüketiyor rabiş ben giderken hala buralardaydı
72'de kalmazsın canım, korkma. her vücudun bir direnç noktası vardır. o direnç noktasında diyet yapmaya devam edersen vücudunun direncini kırarsın. sen de bu sefer bırakmıycaksın ve 72'den aşağılara ineceksin. inşallah.80 den 72 ye düşmüştüm ocak başında sonra 72 den aşa inmincee rejimi bozmuştumbaktım olcak gibi deil sayenizde tekrar başladım şimdi 72 buçuğum ya çok korkuyom yine 72 de kalcam diye :18 klavayı nasıl çeviriyon kız bu arada öğlen yemeğimide yedim
4 5 kaşık kıymalı taze fasulye 3 kaşık pilav ve yanında yoğurt.şimdide yeşilçayımı içiyom öptümmm ablacıklarımm ben bi kuyumcuya geçim mazallah ortalık hırsız kaynıyohepinizi öptüm görüşürüzzz
paylaşım için teşekkürler plastic.
yani aslında hep söylediğimiz şeyin liste hali bu. dengeli beslenmemiz lazım. senin bu eklediğin listedekileri yiyen bir insanın aç kalmasına imkan yok. üstüne bir de kilo vermek de bonus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?