Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

diyet listen gerçekten güzel..hayırlı olsun..
cla kaç mlgrlık kulanıyorsun birde hangi markanın.?
bende crom ve lipotropik factor kullanıyorum..daha doğrusu yeni başladım..

diyet listen gerçekten güzel..hayırlı olsun..
cla kaç mlgrlık kulanıyorsun birde hangi markanın.?
bende crom ve lipotropik factor kullanıyorum..daha doğrusu yeni başladım..

canım ben binlik kullanıyorum gnc ürünü bendeki ıkıye çıkarmışdım ama bu arkadaşım tek sefer kullan dedi tek kullanıcam yine spor öncesi cla ve l karnitin alıyorum

bugun yediklerim :
Sabah : üzgünüm ama bugunde hazır çorba bardak bugun son :)
Öğlen : yayla çorbası + az salata
Ara : 200 gram yoğurt

yemekden sonra banka için çıktım baya yürüdüm :) sonra odamı toparladım çok hareket lazım çooookkkk

spor öncesi ne yıycem bilmiyorum bakalım ayarlıycaz bişeyler haşlama falan yemem gerekiyor ama bilemiyorum burada

Son düzenleme:
bugün tartıldım ve 73 kiloydum 1 kilo gitmşş :) kahvaltıda 3 galeta ve 2 bardak çay öğlende patatesli tavuk pilav yoğurt flan varmş :/
maşallah canım. güzel kilo vermişsin tebrikler.

çok güzel kilo verdin ilk haftanda, tebrik ederim. bu sana motivasyon olur inşallah. yumurtayı 1!e düşürmen de çok iyi olmuş.

listeye alındın canım, hayırlı uğurlu olsun. kaç kaşık pilav yedin bakalım? ona göre bakayım kızmak gerekiyor mu:)

6 gün spor ha. hadi gazan mübarek olsun plastikçim.

6 gün spor ha. hadi gazan mübarek olsun plastikçim.

bu listeyı asacam bi yere sıkı tutmak lazım işi yaw böyle olmuyor 300 gr. 300 gr. gidersek yandık.

Sağol tatlım zaten 5 gun yapıyordum 1 gun daha eklendi

aynen öyle canım şurda 5-6 ay sabır etsek ideal kilomuza ulaşırız 6 ay dediğinde nedirki su gibi geçiyor zamanlar eğer önlem almazsak eklenmeler oluyor

evet listeye alındığıma çok çok sevindim kaşık sayısını sölerim ama kızmak yok3 yemek kaşığıçok değil heralde yaaama açımmmm ne yesem ki acep

slm kızlar ben geldim
çok şükür daha iyiyim yada iyi olduğuma kendimi inandırmaya çalışıyorum
pazartesi akşam kürtaj oldum çok kan kaybetmişim çok ağrım yok ama halsizim
annem zorla yediriyor zaten 71 kilo olmuştum şimdi de karnım olduğu gibi duruyor...
15 gün herşeye çok dikkat etmem lazımmış bu nedenle yiyorum hatta sürekli pekmez tahin yiyorum valla eşimin elinden kurtulamıyorum...
sizi biraz takip edebildim inş. hepiniz iyisiniz
bi kaç haftaya aranıza dönmeye karar verdim çnk çok kötü hissediyorum kilolarımdan dolayı...

canım ye tabiki o kadar kan kaybetmişsin.
duyunca çok üzüldüm ama hayırlısı canım kendine iyi ve sıkı bak Allah en yakın zamanda tekrar verir inş.

buarada kızlar nihan ben nickimi değiştirttim az önce bilginize

ay canım benım bugun aklıma geldın sorucakdımda soramadım morelın nasıl hayatım Allah sana sağlık versin eşine sağlık versin inş. yine olur

Ye canım şimdilik verirsin senın elinden kurtulurmu

gel canım beklıyoruz senı duzelınce

Son düzenleme:

hoşgeldin ablacım kendine çok iyi bakman lazım bu aralar o kadar kan kaybetmişsin eniştemiz haksız sayılmaz üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekkii kendine çok iyi bak çok geçmiş olsun

yeni nesil genelde böyle. ama sağlıklı yetiştiren de var. nutella falan vermeyip tahin,pekmeze çocuğunu alıştırabilenler var. bilmiyorum işte belli olmuyor. Allah sağlıklı evlat versin de senin annelik tipin de o zaman ortaya çıkıyor seyyahım:)
beyaz modaymış ya bu sene. ama bu beyaz o eski lakeler gibi değil, çok modern duruyor. benim hoşuma gitti.
zerdeçalı dene canım. nohutta farklı bir lezzet alacaksın.

ayy dosbacım iyiki geldin hepimiz çok merak ettık seni. damat bey iyi bakar sana çabucak toparlarsın eminim.

ayy bugun kardşim yemeğe gelecek nohutla pilav yap da yıyelım dedi. canı çekmiş sanırım kuzumun. ekmek almaya gidecem markete zerdeçal da alyım barı .
ben nohutu haşlayıp buzluğa koymuştum. şimdi çıkaracam tuzla birlikte çay kaşığı ucuyla atsam olur demi

ben çıkıyorum kızlar herkeze iyi akşamlar.

bu arada önumuzdeki persembe doktora randevu aldım akşam gideem.
öptüm hepiniziii
:79:

dosbacım geçmiş olsun canım. allah sana ve eşine sağlık versin. ara ara gel buraya eleştir bizi

ben bayan doktora da gittim, erkeğe de gittim. hala da işte bu dediğim bir doktor yok. kadın doğumcular çok yoğunlar zaten. bir de her halükarda müşterileri var diye sanırım rahatlar. doktor işi kısmet işi diye düşünüyorum. kimisine gerçekten ilgili ve iyi doktor denk geliyor, kimisine denk gelmiyor.

uykuyu kim sevmiyor ki hayatım:)
ne yediysek yedik, artık bundan sonrasına bakalım derim. önümüzde kocaman haftasonu duruyor. ipleri sıkı tutmak ne kadar mümkün olacak bakalım?

günaydın canlar maşallah herkes iyi Allah dahada iyi etsin öpüyorum hepinizi azıcık dolaşam gelirim yine :)
sen nasıl oldun takyoncum? daha iyisin inşallah.

tuvalete gitmek 30 kalori yaktıryormuş.taylan kümeli öyle anlatmıştı..
valla iyiymiş:)) 10 kere gitsem kafadan 300 kalori gidiyor
paylaştığın için teşekkür ederim canım.
bütün şarkılar bana gelsin şekerim şair olacaksınız sayemde
ahh bu şarkılarınn gözü kööör olsun

tadı da yavan oluyor o makarnalrın. ama yapılacak bir şey yok. onu tercih etmen iyi olmuş.
sauna eşofmanıyla temizlik de çok çok iyi fikir.

güzel bir değerlendirme yazısı olmuş asumancım. kaptanlığını ortaya koymuşsun
su olabilir. bir de ben bu hafta hep geç yattım. bünyem çok yoruldu. bugün mesela aşık gibi gezdim, dinlenmem lazım.

ya çocuklara ne yedirmek istesen onu yemezler tam tersi hep zararlı şeylere giderler.gerçi benimki ölmiyecek kadar yiyiyo.maşallah yine de kilosu iyi.

yeni beyaz mobilyalara bende bayılıyorum ama biz zamanında almışız vengeleri şimdi de sildur işin yoksa.ama değiştirme gibi bir lüksüm yok daha.4,5 yıllık evliyim daha

dosbikim gelmiş, hoşgelmiş.
bizler iyiyiz çok şükür canım. sen de inşallah zamanla daha iyi olacaksın.
seni bekliyoruz aramıza, hele biraz daha düzel de canım.

paylaşım için teşekkürler plastic.
yani aslında hep söylediğimiz şeyin liste hali bu. dengeli beslenmemiz lazım. senin bu eklediğin listedekileri yiyen bir insanın aç kalmasına imkan yok. üstüne bir de kilo vermek de bonus.

rica ederim canım.:87::87:
ba ba ba bana hiç erken yat falan diye uyarıda bulunmadı şimdi ne diyor
benim de aklıma geldi ya ben çok geç yattaım, ondan oldu. sabah da 8 ancaydı kalktığımda.

72'de kalmazsın canım, korkma. her vücudun bir direnç noktası vardır. o direnç noktasında diyet yapmaya devam edersen vücudunun direncini kırarsın. sen de bu sefer bırakmıycaksın ve 72'den aşağılara ineceksin. inşallah.

kesınlıkle canım ama hep işde yasak olan şeylere gıdıyor ınsanın aklı yasak olan cezbedıyor o yüzden diyoruzki DİYET YAPMIYORUZ SAĞLIKLI YAŞIYORUZ :) size beğendiğim bir yazıyıda ileteym

Tanrı yeryüzünü "Lahana, Karnabahar, Ispanak" gibi çeşit çeşit yeşil ve
sarı sebzeyle donattı. "Adam ve Kadın" sağlıklı ve uzun hayatlar yaşasın diye.
Bunu gören Şeytan McDonaldsı yarattı. McDonald´s ise 99 centlik iki katlı
cheeseburger´i icat etti. Şeytan Adam´a dedi ki; "Yanında patates, cips
ister misin?"
Ve Adam dedi ki; "Süper boy olsun!" Böylece Adam kiloları almaya başladı.
Ve Tanrı sağlıklı yoğurdu yarattı. Kadın onu yesin ve bedenini Adamın
beğendiği boyutlarda tutsun diye. Bu sefer Şeytan, yoğurdu dondurdu.
Çikolata getirdi, fındık getirdi. Yoğurdun üzerine konacak parlak renkli
şekerler getirip serpti. Ve Kadın da kiloları almaya başladı.
Ve Tanrı dedi ki ; "Şu taze salatamı bir deneyin" Bunun üzerine Şeytan
kremalı hazır salata soslarını icat etti, üzerine salam ve dilimlenmiş
peynir parçalarını da ekledi. Sonra tatlı için dondurmayı çıkardı. Ve kadın daha da kilo almaya başladı.
Ve Tanrı bu sefer dedi ki ; "Sana sağlıklı sebzeler verdim. Onları pişiresin
diye zeytinyağı da veriyorum" Ve Şeytan, Cracker Barrel´dan tavukla kızarmış
biftek getirdi. Öyle büyüktü ki, kendi ayrı tabağı bile vardı. Ve adam kiloları yüklendi, kötü kolesterol tavanı delip çıktı.
Ve Tanrı, koşu ayakkabılarını yarattı ve adam bu fazla kilolardan kurtulmaya
karar verdi. Ama bu sefer Şeytan, kablolu TV´yi yarattı, uzaktan kumandayı
yarattı. Öyle ki, adam TV1 den TV2 ye giderken bile yerinden kalkmadı.
Tanrı dedi ki; "Ey Şeytan, her seferinde sen kazanıyorsun!..."
Ve tanrı patatesi yarattı. Besinle dolu, doğal olarak, yağ düzeyi düşük,
sağlıklı bir sebze olsun istedi. Sonra Şeytan geldi ve patatesin sağlıklı
kabuğunu soydu attı. Nişastalı gövdesini çabuk çabuk kesip, derin tavada
katı yağ ile kızarttı. İçine banıp yensin diye de kremayı icat etti. Ve adam
uzaktan kumandasına sarıldı, kızartılmış patatesini kremaya banıp yedi.
Yedikçe kolesterole battı. Ve şeytan baktı, iyi olduğunu gördü. "İyi oldu"
dedi...
Ve Tanrı içini çekerek baktı, düşündü ve "by-pass" cerrahiyi yarattı...
Bunu gören Şeytan da "Sağlık Sigortası Şirketlerini" getirdi!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…