Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam tamam :83::83::83: furma asuman
önümüzdeki haftaya iyi başlıcaz umarım
ayrıca kilo verenleri tebrik ediyorum:124::124::124:
kız ben sana kıyarmıyım kendime furuuyom hayatım.
canım hayırlı uğurlu olsun. hangisini yapmaya karar verdin.
ayrıca yavaş yemek ve su olayına kesinlikle katılıyorum onları yapınca çok faredecektir aama ben malesef yapamıyorum.
kilo:70,5

Ben kardeşiyim ablamın interneti kesilmiş açıldığında geri gelecek herkese kolay gelsin!!
tamam canım sağol. ama ablanı haftaya alıcaz listeye hele neti bir düzelsin.
ricaederim canım.
ama şöyle bir durum var hayatım,senin kilon boyuna göre zaten fazla dolayısı ile kilo vermen sen istemediğin sürece durmaz,burada bizimle olarak herhafta 500 gr bile verdirsek sana ayda 2 kg yapar ama sen istemelisin ve bizlerle düzenli paylaşımda bulunmmalısın canım.
ay asuman duvar mı deliceniz kııı çok yaşa emiiiiiiiiii
he valla delmemiz lazım ayyıldızın böle olmuyor valla özelliklede kendim için söylüyorum.
sabrediyorum ama bitiyor sabrım çok kızıyorum kendime.

kendinede furma kız

BENCE EN GÜZELİ 1. DİYET. YAPIMI ÇOK DAHA KOLAY . ALTERNATİFLERIN OLMASI HERZAMAN DAHA KOLAY OLUYOR BESLENMEDE. SEN HANGİSİNE KARAR VERDİN? BEN 1. Yİ KOPYALIYORUM KENDİME :))
http://i53.tinypic.com/116madk.jpg karın bel ve yanları çalıştırıyor
canım bende netten buldum bikaç bişey. göbek eritme harketlerine başlıyrum bu akşam. mekik çekecem bol bol. artık bir hafta hertarafım tutulmuş gezerim yüzümde yanık zaten hala tam kakaılmışa dönecem

göbeği bi eritebilirsem sonra da basen harektelerine başlarım

ben bugun öğle yemeği yiyemedim. 2ye kadar acıkmadım ara öğün olarak bir poğça yemiştim saat 11 de. şimdi acıktım ama paket servis yapacak elemanları yokmuş lokantanın. geç gelır dedi bende kalsın ozman dedim. grissini yedim 2 tane, çayla birlikte.
akşam evde yemeğim yok pırasa yapacam artık.
bide plastık ın listesıınde haftada 2 kez yumurta yıyın yazınca hiç yumurta yemediğimi farkettım ya :44:
bu arada benı tebrik edebilirsiniz. akşam bi tepsi revanı yaptım koçişle kardeşime maşallah bana pammuk gibi olmuş ama sadece bir çatal aldım. oda tepsinin dibinde kalan kısmı. başka da hiççç yemedim

asumancım ama sen 56.1 sin sanırım ama boyun kaç bilmiyorum çok değil bence ya doğum yaptık haliyle olcaktır ben çarşıda görüyorum bekar kızlar daha ben boylarında benden dombiş ve göbekliler ben bile onların yanında daha fit duruyorum yürürken afallıyo onlar aslında geçen sene 51 kiloydum o zaman herkes çok kızdı dediler bu ne hal ya naptın sen dediler :-(
arkadaş olarak ekledim sizi zaten haftaya resim falan koycam eski halimden bir de şimdikinden falan

yap canım yap ama yürüyüşle başla derim sonra mekike asılma karnın hamlar birden az az sayılarla başla sonra güzel ılık bir duş al etlerin acımasın tamam mı hadi bakalım

bende ütü yaptım geldim 5 tane gömlek 10 tane atlet ütüledim ve şimdi ucuyorum jet hızıyla
yarım saatlik yüryüşüm var sonra dizim başlıcak
oklavam falnada alım geliyom heytt
bu hafta bende 57 küsür olmak istiyorum inşallah he birlikteeeeee

Ben hem kadın doktordan hem de erkekten utanıyorum.2 kez sezerya oldum,2'sini de erkek doktora yaptırdım.Mantığım şuydu,fiziksel olarak daha kuvvetli oldukları için bebekleri daha kolay çıkarırlar.Ama hiç çatala çıkmadım.
Jinekolojik kontroller için kadın doktora gittiğiminde de çok geriliyorum.Sonuçya o çatala çıkmak hiç de kolay değil.

En şişman benmişim :))
İnşallah haftaya 93'lerde olurum.

Ben az önce öğle yemeğinde somon ızgara yedim.Çok kaprissiz bir balık.Bir tek yıkayıp ızgaranın üzerine koyuyorum.Tuz ve baharat bile yok.Yağlı bir balık ancak yağı omega3 açısısından çok faydalıymış.
Yanında da bol yeşillikli salata.Marul,roka,tere,az havuç,taze soğan.

dal hayatım dal ,fit bir kadın ol ve hayata dal. yakışıırrr
enesin iyi olmasına çok sevindim,daim olsun dilerim. oynamaktan gelmez aklına annesi sen öğreticen ki anca. kocişinde dikkat et canım,yazık adamcağızaonunda alnına nemlimendil falan koy iyi gelir.
hergün aburcubur yemek mi nerdeeee. ama şimdikilere laf anlatamıyoruz benim oğlumda sürpriz çikolata hastası sürekli soruyor 2 günde yada 3 günde bir alıyorum ama ileride kendi almaya başladığında ne yapıcaz bakalım. para vermicem ama alacak birilerini illaki bulur.
bana sorsan yemeyen çocuk daha zor. anne olarak stresim 2 kat artıyor. o güzel yemek yiyince çok çok mutlu oluyorum.
canım afiyet olsun,gerçekten güzel bir menü. cicilerin hayırlı olsun hayatım üzerinde eskisin. şaka maka 38 beden oldun ya helal olsun sana wc güzeli seniii.

folklör deyince içim burkuldu. eski günlerim aklıma geldi.
etipuf içine ilaç amanın çok komik yaa harika valla. hasta haliyle adamcağız seni ne yapsın.
canım benim bizi mutlu edersin,her zaman gel yine aynı bu şekilde yaz yaz dur.
ya bu arada herkes gebelik düşünüyor.
rabia
seyyah
nihan
ayyıldız
başka varmı bebek düşünen unuttum.
bu arada seyyah ve nihan adet oldunuzmu bu ay kızlar.

sen gene şükret 1.58 boyun var hayatım. beterin beterin var bende 1.55 im. ama bende şükrediyorum artık ne yapalım.
nihancım seninde menüler çok düzenli oluyor hayatım. noktasına kadar yazıyorsun hiç atlamadan.tebrikederim canım seni. yine güzel öğünler olmuş afiyet olsun canım.
ama yine kayboluyon ortalardan,kankanı hala bulamadınmı kuuuu.
lahmacun fazla olmamış canım tebrik ederim,sen mi yapmıştın lahmacunu.
diğer öğünlerde iyi olmuş güzel atlatmışsın. afiyet olsun.
günaydınlar kızlar,

kilom 65.1
bu hafta almış olduk, bakalım hayırlısı
kahvaltı işlerini halledince gelirim inşallah.

pizza ekmekcik nasıl oluyor ki boyutu ne kadar canım.
kendinede furma kız

vurdum vurdum totom ada vurdum kızarmıştır sanırım.

sağol kaptan dünkü menüme bakmaya kıyamıyorum hakikaten
çok güzel duruyo
buldum buldum kankamı:78:

ben adet oldum asumancım ara verdik biz ondan korunuyorum:97:

10ar taneyle başlıyım dedim iyi demi?
tabi birlikte şekerim birlikten kuvvet doğuyor

yok canım benım adet biteli2 hafta oldu bu ay var daha :)
pizza ekmekçik şöyle oluyor canım bayatlayan ekmekleri dilimleyıp evde kalan artık bozulmaya yuztutmuş ne vars ayumurtayla birleştırıyorsun ekmeklerin üstüne sürüyorsun fırına atıyorsun :)) kocam buna pizza ekmek diyo :)
evde artık peynirler ve bozulmaya başlayan domatesler vardı biraz da sucuk ekledim kırmızı bıber tuz falan .. en küçük dilimlerden iki tane yedim. hani şu ekmeyın ucundaki dilimlerden

kızlar plastıkten özendım bende kendıme alternatifli bi diyet listesi hazırladım nacizane
sabah
1.grup : 1 çay bardağı süt / 1 kase tahıl gevreği(3 yemek kaşığı)
2. grup: 1 dilim beyaz peynir / 1 haşlanmış yumurta
3. grup: 2 dilim kepek ekmeği/1 dilim beyaz ekmek

ara
1.grup: 1 fincan yeşilçay/1 fincan siyah çay (şekersiz)
2.grup:2 form bisküvi/1,5 grissini benzeri krakerler

öğle
1.grup: 1 kase çorba/1 kase kuru baklagil/1 porsıyon sebze yemeği
2. grup:1 porsiyon et/1porsıyon tavuk yemeği
3. grup:1 dilim beyaz ekmek
4. grup:1 kase cacık/1 bardak ayran

ara
1.grup:1 ortaboy meyce(elma yada portakal)/1 fincan yeşilçay
2.grup:1 çay tabağı kuruyemiş(leblebi/fındık/badem/kuruincir/kurukayısı/hurma/kuruüzüm)

akşam
1.grup:1 kase çorba/3 y.kaşığı bulgur pilavı/2 y.kaşığı pirinç pilavı/2 kaşık makarna/1dilim fırında makarna
2.grup:4 y.kaşığı(maksimum)sebze yemeği/2y. kaşığı kuru baklagil yemeği/1tabak tavuk yada et yemeği
3.grup:1 kase cacık/1 kase zeytinyağlı,limonlu salata

yemekten sonra
1.grup:1 yada 2 meyve/1 avuç çerez(çekirdek fındık gibi daha zararsız olanlardan)
2.grup:1 fincan nezcefe/2 bardak çay(şekersiz)/ 1 minik kase sütlü tatlı(bazen:))

Son düzenleme:
valla canım arkadaşına teşekkür et gerçekten çok güzel olmuş hemen kopy yapıp pc me aldım

Evet canım halen konuşuyoruz sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin bende ona iletirim

canım hayırlı uğurlu olsun. hangisini yapmaya karar verdin.
ayrıca yavaş yemek ve su olayına kesinlikle katılıyorum onları yapınca çok faredecektir aama ben malesef yapamıyorum.

canım bende diyet 1 daha iyi alternatifli onu yapıcağım 6 günde spor yapıcam öyle istiyor :) 3 gün ağırlık 3 gün cardio

bende birinciyi yapıcam canım göbek daha kolay gidiyor inan cla kullan bölgesel erimede çok iyi bi kapsül benim 1 kg göbekden gitmiş :) 10 gun sonrada diyetisyenle randevum var yine yani yağ ölçümü hemde bakarız ne kadar yağ gitti

heheh nasıol olmuş listem kızlar plastıkınden kopiş çektim birazcık. genelde benım yediklerim bunlar.
kaçamakları saymazsak tabi

kaptan teşekür ederim.bu hafta çok azimliydim.bakalım iple çekicam artık cumaları. kilo veren tüm arkadaşları da tebrik ederim.veremeyenleri de tebrik ederim almamak da çok güzel ama rabiacım senin ki kesinlikle sudur.çünkü çok güzel besleniyosun

Rabia canım adet öncesi dönemdeyim ve 3 gündür çok su tükettim..öyle fazla kaçamağım olmadı düzenli yazdıklarımı yedim..
Bugün koşu bandında yürüyeyim dedim.35 dk yürüdüm ama oğlum hergün 1.5 saat uyurken 35 dk sonra uyandı( yani tam yüryüşümü bitirip duş alma planları içideyken ayakta sallamadanda uyumaz..acelece üstümü değşip ayağıma aldım..amanın çocuğun sıcaklığı yürüyüşün sıcaklığı yandım resmen..sonuç ayağımdan her indirişimde uyandı(( şimdide tam kalktık..bu teri üstümden atmadan rahat edemem ..of sporsuz olmuyor yapayım dediğim günde ya birşey çıkıyor yada böyle rezil oluyorum..ama pes etmek yok..
az önce sinirle karşık 1 bardak süt ve yarım çavdar ekmeği arası minnak beyaz peynir yedim..birazdan yeşil çayımı içeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…