slm dombili. geçmişolsun canım, en berbat ağrılardan birini yaşamışsın. inşallah daha iyisindir.evet canım
öncelikle dolaptaki lokumları atmanı tavsiye ediyorum.

şuanda bile aklın onlardaysa iyileştikten sonra kurtuluşları yok anlaşılan.
canım atmak cozum degılkı karsımda dururken yemıyecegım dun adagımdan bahsetmıstım egerkı 65 kg ye dusene kadar haftada 1 gun gezmelerde tadarak olacak onun dısında dıyetımı bozacak bırsy yaptımda yedımde her ıhlal ıcın 10 ytl boyle olunca esımde eve abur cubur almayacak ve dısarı gıttımızde sunu bunu yıyelım demıyecek
vede fayda gorecegım dünkü menün güzel görünüyor,tebrik ederim,afiyet olsun.mekik olayıda süper hani inci gibi sırıtmış orda maşallah.

canım uaynır uyanmaz mutfakta kocaman su bardagım var oda sıcaklıgında 2 bardaga takamul edıyor ıcmıstımbu sabah da keşke yemek olayına geçmeden önce ılık su içseydin. yemek olayınada hemen başlamışsın maşallah diyorum hayatım.

saat 15 den sonra yazdıkların bugünkü geri kalan menün sanırım. evet bugunkıler şimdiden afiyet olsun dombilicim.
saolasın canım
kız yememek olurmu ilahi dombili :90: hepimiz boğaz tokluğu için çalışmıyormuyuz hayatım.
demek istediğini anladım hayatım,şaka yapıyorum. az yiyebilsek keşke,ne yersek yiyelim az yense. yani şu mide şişmicek,hissetmicek yediklerini öyle kalkabilsek sofradan ama zor oluyor gözümüz aç hayatım. ama şuda varki şartlarda çok önemli. ben işe başlamadan önce çoğunlukla moral bozukluğu ve stresten kilo veremedim. bağırsak ve mide problemim için dr.a gittiğimde yüzüme bakıp şu beynini rahatlatmadığın sürece orasıda düzelmicek demişti. şimdide stre yaşıyorum ki o yüzden hala atamadım üstümden ama ozamanki gibi değil. şu kadarını söyleyeyim..... neyse söylemeyeyim moralim bozuluyor.
yani işin özü herşey beyinde bitiyor diye dşünmekteyim.
kesınlıkle dogada hayvanlar bıle karnını doyurmak için çabalıyor aslanlar filler kuslar ama hepsi bunun için çalısıo
akşamıda tavuklu yada ton balıklı salatayla halldebilirsin plactikim. hayırdır taşınıyormusun.
bana tavuklu salata zor geıyor ama doyurucu olur
afiyet olsun dosbacım.:))