Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

plasticim, hayırlısı olsun canım,istediğiniz gibi bir ev bulabilmişsinizdir umarım.
diaz ın diyet olayı çok mantıklı ama hep bilindik şeyler. keşke önüme birileri hazılayıp getirse keşke akşam oğlum ben eve gitmeden yemek yemiş olsa. keşke keşke benimde bahanelerim bunlar işte.

Aynen hayatım katılıyorum valla :)

tamam kuşum halledicem utanıyorum zaten çorba yazmaya hazır olunca :D
evet canım aldım kavitasyon bakalım umaırm güzel olur :)

ne olsun :76: :35: hiç de bile ben seni geçerim. belki çok spor yapıyorsun ama ben de günde 6 km yürüyorum şekerim naberrrrrrr :52: ayrıca o oklava hareketlerinden bende yapacam. ayrıca bundan sonra her öğlen çorba yıyecem. ayrıca ayrıca ayrıcaaaaaa ....... ........... .......... ben kazanacam işteeeee :55:
ha gayret canım:)

Selam kızlar,

Bende 13.takımın eski üyelerinden biriyim.Bir süredir tekrar takımı takip etmeye başladım, beni tekrar takıma kabul eder misiniz?Sanırım liste epey dolu ama benim için liste de olmak önemli değil,bu güzel takımda olsam yeter.
merhabalar canım,
ben de hep senin ismini aşağıda görüyordum.merak ediyordum. eski üye olsuğunu bilmiyordum. takım her zaman açık sana canım. listede yer almanı da isterim ama şimdilik yer durumu nasıl bilmiyoruma ama paylaşım olarak her zaman bekleriz.

Kızlar merhaba nasılsınız?
İlk önce Neyneyseciğim doğum günün kutlu olsun. Umarım ailenle sevdiklerinle beraber çok güzel yıllar geçirirsin.:71::71::71::71:
Dün okul başladı. Derslere alışmaya çalışıyorum.
hafta sonu safranboludaydım.
Gezip dolaşıp duruyorum. :)
Sizi de çok özledim ama bilgisayara oturamıyorum diyecek boyuttayım.
Tabi çok gezince kilo da vermeye başladım.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
teşekkür ederim masalcım.
yeni dönemin de hayırlı olsun. inşallah güzel bir dönem olur senin için.
ben kendi adıma iyiyim, koşturmaca gidiyor.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
kızlar sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Ama ben takımdan ayrılıyorum. :59:
Sebebi motivemin iyice düşmüş olması ve içimde bi istek kalmaması :59:
bu durumda sizide etkilemek istemem.
Yeni arkadaşlar sizleri tanıdığıma memnun oldum umarım sağlıklı bi şekilde kilo verirsiniz hedefinize ulaşırsınız.
kaptan ve rabia sizi gerçekten çok seviyorum canlarım iyiki tanıdım
ama ben yinede buraya gelip size yazmak isterim halinizi hatrınızı sormak eğer kabul ederseniz.
İyi ve bol paylaşımlı günler..
küstüm:5::43::110:

evet canım oyle yapıcaz artık bacak kaslarım cok agrıyor merdıven ınıp cıkarken işkence cekıyorum resmen o yuzden su almaya gıdemıyorum püf :S evet tatlım taşınıcaz

Bugunku Menüm :
Sabah : 1 knorr çorba
Öğlen : Mercimek + tavuklu bişi vardı anlam veremedğim :)

Birazdan bı kepekli domatesli tost yerim

Cameron Diaz'ın çalıştırıcı aktrisin ‘ters-düz’ diyetinin ayrıntılarını açıkladı.
yapıyor
menü yine evlere şenlik:) Allahtan dün makarna yedin de o enerjiyle biraz gider canım. taşınma işlerini de halledersiniz hayırlısıyla inşallah.

slm fıstıklar nasılsınızz çok yoğunum giremiyorum:( mazur görünnn akşama geliyom:5:
akşama bekliyoruz canım. yarın değerlendirme günü..

kızlar akşam yemeğini hazırlayayım yavaş yavaş...eşimin bugün sporu yok erken gelir
menüm
çorba
bulgur pilavı(2yk)
taze fasülye (6yk)
ekmek yemeyeceğim
çünkü öğle den sonraki arada 3 tane kraker büskivi yedim
7fındık 10-12 kadar kuru üzüm (kan için çok kansız kaldım başım ağrıyor)
akşam yemeği güzel gözüküyor dosbacım. ekmek yememe kararın yerinde olur. araların da çok güzel. kan yapıcı şeylerden biri de kuru üzüm. et zaten yiyorum demişsin. brokoliyi de seviyordun.

afedersın ozamn hak etmıssın pastayı :)
hayyırlı yaslar
teşekkür ederim canım. pastayı gerçi haketmedik ama annemler almış. bir de adettendir yememek olmaz:1:

sağolasın hayatım. inşallah canım güzel birşey yapabilirsem fotolamaya çalışırım gerçi her zamanki süsleri koyarım. pek artı birşey olmaz sanırım,hizmetten fırsat bulup güzel fotolar çekebilirsem eklerim ama masamı muhakkak çekerim hayatım.
dünkü menüm için üzgünüm hayatım :59:
ricaederim hayatım güzel bir kutlama yapamadım zamanında ama kuru kuru kutladık bir gün rötarlı.
rabiacım bu kışda ne kesintisiyse artık,neyse inşallah tekrarlamazlar.
canım, zannedersem yeni bir elektirik direği dikiyorlarmış. onun bağlantısı falan uzun sürüyor sanırım. bizim burada kesinti oluyor zaten.
kutlama falan bahane zaten yaw. ne güzel küçük adam 3 yaşına giriyor.

bende yürüyeceğim görürsünüz :63: 6 km çok güzel bi rakam kıskandım valla
darısı başına dosbam:97:

kızlar artık toparlanıp çıkıyorum.
bugün buradaydım malum yarın biaz daha yoğun olurum iş yerimde. :))
hepinzi çok öpüyorum
hayırlı akşamlar canlar.
iyi geceler canım.:80:
yarın inşallah elektirik kesintisi olmaz da ben de katılabilirim. sabahtan sporum var, merak etmeyin. öğleden sonra gelmeye çalışırım inşallah.

elektriksiz bi hayat düşünemiyorum
hele de şu günlerde evden çıkamıyorum kabus gibi olur...
ankara işte hayatım her an herşeyi bekleyeceksin ne de olsa başkent :))

elektriksiz bi hayat düşünemiyorum
hele de şu günlerde evden çıkamıyorum kabus gibi olur...
ankara işte hayatım her an herşeyi bekleyeceksin ne de olsa başkent :))
elektirk sadece kitap okuma açısından iyi oldu:1:bilgisayar olmayınca kitabımı okudum. bir de hava soğuk ya üşüdük yaw. kombili bizim ev. üşüdüğüm için oğluşun yanına yattım. Allahtan kalktığımızda gelmişti.
ankara nasıl başkent anlaması güç zaten:) ama sanırım sizin o taraflarda bu kadar kesilmiyordur. biz bu sincan tarafında yaşıyoruz bu kesintileri.

anladım canım,yok ben açıklama olsun diye yazıyorum öyle işte,notumu aldım.
sen işleri yoluna sokmuşsun hayatım ne mutlu sana. o kadaryoruldun bu sene dinlenme yılın olsun madem. bende idare ediyorum canım, ev iş çocuk derken zaman akıp gidiyor.
melis uzuuun zamandır gelmiyor en son kitabı vardı tez içindi sanırım gerçi unuttum ama yani epey yoğundu anlayacağın,geçen yaz tatildeyken görüştük telden iyiydi.

ay güldürdün beni çokhoşsun yaa. ömrün uzun olsun emi. :9:

anormallik yazdım ama masalcım hani öyle abartılı birşey yok hayatım,sadece garip ağrılar yaşıyorum,yüzümün sağ tarafı falan ağrıyor arada. acaba gripmi olacam diyorum ama olmak istemiyorum dikkat etmem lazım.
çok sağol masalcım 3 yaşı bitiyor nasipse.
ooooo maşallah sana, göbek adım zeka diyorsun yani. canım hayırlısı ile diplomanı alırsın dilerim.bu ülkede okumakla iş bitmiyorki birde sonrası var.Allah kolaylık versin canım. bizim çocuklarımızın döneminde ne olacak bilmiyorum.gezmek en güzel moral kaynağı ama beynini meşgul edecekgezinti en iyisi tabii. sende farklı yerler görüp tanıyorsun.
canım herzaman bekleriz.
bu arada unutmadan bi aara adresini tekrar yazarmısın özelden,şu sana yazdığım yılbaşı yazısını postaya vereyim artık. :))

üzüldüm ama sen öyle istiyorsan öyle olsun ama izinlide yazabiliriz seni istersen nihancım. :((

kızlar akşam yemeğini hazırlayayım yavaş yavaş...eşimin bugün sporu yok erken gelir
menüm
çorba
bulgur pilavı(2yk)
taze fasülye (6yk)
ekmek yemeyeceğim
afiyet olsun canım.ekmek yememezlik etme bacım çok faydalı :27:

maşallah çok güzel canım:nazar::nazar:
hadi sen iyi gidiyorsun, seyyahı geçecen:)

gözün aydın canım, regl olmuşsun. şişkinliğin iner inşallah.
menün de güzel olmuş.

teşekkür ederim canım. doğum günüm dündü, pastamı da yedim:56:

çok iyi yürümüşsün canım. maşallah. ayyıldızımla başa baş gideceksiniz gibi duruyor:)
yemeğin de kötüymüş, inşallah hasta falan etmez seni.
bakkk seyyahh rabiş ne diyor sen geççeceksin gibi diyor menülerime bak hakemim bende şişkinlik var ama haftaya cumaya kadar inerse kg dan anlarız demi :27: pastada afiyet bal şeker olsun canım.
bu arada eşim evde ya dedim beni kendine uydurmak yok acıkırsan yemek yersin sonra bişeyler isteme okey dedim tamam diyo :27:

sende yürü gülüm 6kg kaç adım yapıyor ben 2saat yürüdüm şimdi kalkıyorum yine yürücem rakibim görmesin :1::47:

elektirk sadece kitap okuma açısından iyi oldu:1:bilgisayar olmayınca kitabımı okudum. bir de hava soğuk ya üşüdük yaw. kombili bizim ev. üşüdüğüm için oğluşun yanına yattım. Allahtan kalktığımızda gelmişti.
ankara nasıl başkent anlaması güç zaten:) ama sanırım sizin o taraflarda bu kadar kesilmiyordur. biz bu sincan tarafında yaşıyoruz bu kesintileri.

kombılı elektrıksız ısınma olmuyor cocuk olmasa sorun degıl de cocuklar usur
gecende bızım gaz bıtmıstı arkadasıma gıttım napayım cocuk var
ankara bana cok protokol sehri gelıyo bu sehırde yasıyoruz ama mecburıyetten ::50:

bakkk seyyahh rabiş ne diyor sen geççeceksin gibi diyor menülerime bak hakemim bende şişkinlik var ama haftaya cumaya kadar inerse kg dan anlarız demi :27: pastada afiyet bal şeker olsun canım.
bu arada eşim evde ya dedim beni kendine uydurmak yok acıkırsan yemek yersin sonra bişeyler isteme okey dedim tamam diyo :27:
şişkinlik varsa maydanoz suyu iyi olur asında. ödem attırıcı etkisi varmış. suyunu içemiyorsan da maydanozun kendisini ye canım. ayrıca yeşil çay da ödem atmak için iyi bence.
eşine de resti çekmişsin:1:otoriter medine tekrar sahalarda:) ee başka türlü diyet yapamazsın zaten.
kombılı elektrıksız ısınma olmuyor cocuk olmasa sorun degıl de cocuklar usur
gecende bızım gaz bıtmıstı arkadasıma gıttım napayım cocuk var
ankara bana cok protokol sehri gelıyo bu sehırde yasıyoruz ama mecburıyetten ::50:
çocuk da Allahtan hala öğle uykusuna yatıyor. yatırınca üşüme durumu olmuyor, çok şükür. hatta kalktığında terlemişti.
canım, valla çocuk üşümesin diye komşuya da girilir nolacak. üşütüp hasta olmasından iyidir.
ankara protokol şehri evet ama başka illerin de çok espirisi yok ki.. yani bir izmir veya istanbul rakip olabilir. istanbulu da gezmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum.

çocuk da Allahtan hala öğle uykusuna yatıyor. yatırınca üşüme durumu olmuyor, çok şükür. hatta kalktığında terlemişti.
canım, valla çocuk üşümesin diye komşuya da girilir nolacak. üşütüp hasta olmasından iyidir.
ankara protokol şehri evet ama başka illerin de çok espirisi yok ki.. yani bir izmir veya istanbul rakip olabilir. istanbulu da gezmeyi seviyorum ama yaşamak istemiyorum.[/QUOTE]

canım bır ızmırlı olaraktan ızmır harıkadır

yarın bende bir kavi sardıracağım.ablamın ozon terabiye gitti güzelik merkezi tam onun yanında yarın grupfoni de kavi indirimi başlatcakmış 6 seans hatta fiyata karar veririken onada fiyat konusunda sormuşlar ee cebimizide düşünmek gerek ablamın dediği fiyatı kabul etmişler yarın başladığında alıcez bakalım..:66:.bugün bir atne vardı 150 tllil 45 seans yazıyordu ama aradım detaylarını öğrendim 5 seansmış meğer zaten içim el vermedi almaktan vazgeçmiştim.of amma da uzattım..:17::78:

RABİA Ankarada nerde oturyorsun..ben etimesguttayım..1 sene oldu ev alıp buraya geldik..iyimi ettik kötümü anlayamadım..semt açısından endişeliyim yoksa evimden memnunum...

canım bır ızmırlı olaraktan ızmır harıkadır
izmire çok küçükken gittim. sonrasında pek gitmedik. izmirde de sorun işte iş meselesi. eşime istanbul veya ankara daha avantajlı geliyor. daha çok erken belki ama emekli olsam öyle sakin bir yerde yaşamak isterdim:) tabi hayırlısıysa.

yarın bende bir kavi sardıracağım.ablamın ozon terabiye gitti güzelik merkezi tam onun yanında yarın grupfoni de kavi indirimi başlatcakmış 6 seans hatta fiyata karar veririken onada fiyat konusunda sormuşlar ee cebimizide düşünmek gerek ablamın dediği fiyatı kabul etmişler yarın başladığında alıcez bakalım..:66:.bugün bir atne vardı 150 tllil 45 seans yazıyordu ama aradım detaylarını öğrendim 5 seansmış meğer zaten içim el vermedi almaktan vazgeçmiştim.of amma da uzattım..:17::78:
hadi bakalım senin kavitasyon da hayırlı olsun:1:takımın bayanları bir kavi attırmış gidiyorlar:9: inşallah faydasını görürsün canım. tecrübelerinizi bekliyoruz.

RABİA Ankarada nerde oturyorsun..ben etimesguttayım..1 sene oldu ev alıp buraya geldik..iyimi ettik kötümü anlayamadım..semt açısından endişeliyim yoksa evimden memnunum...
canım, ben sincandayım:) siz etimesgutta nerdesiniz? etimesgut oldukça büyük bir ilçe. semt açısından sıkıntılı bir yer değil etimesgut. zaten merkezden kaçıyor insanlar artık. eryaman tarafında falan evler çok güzel. biz de eryaman tarafına taşınmayı düşünüyoruz inşallah.

polycim saol canım...atlatmaya çalışıyorum bi ara selam verdim ama arasıra uğradığın için görmedin sanırım??
takıma gel hayatım hatta kota dolu ise öncelik senin olsun adcım da öyle uygun görebilir... çnk ben daha diyet moduna giremedim hayatım ama yediklerime daha dikkat ediyorum
sürekli paylaşımda bulun zaten listede olamasakta buraya karşı kendini sorumlu hissetmek önemli
sen nasılsın?

dosba;canım selamını görmemiştim, öncelik filan istemem sıramı beklerim ben önemli olan paylaşım,destek liste olsa da olur olmasa da.

anladım canım,yok ben açıklama olsun diye yazıyorum öyle işte,notumu aldım.
sen işleri yoluna sokmuşsun hayatım ne mutlu sana. o kadaryoruldun bu sene dinlenme yılın olsun madem. bende idare ediyorum canım, ev iş çocuk derken zaman akıp gidiyor.
melis uzuuun zamandır gelmiyor en son kitabı vardı tez içindi sanırım gerçi unuttum ama yani epey yoğundu anlayacağın,geçen yaz tatildeyken görüştük telden iyiydi.

anormallik yazdım ama masalcım hani öyle abartılı birşey yok hayatım,sadece garip ağrılar yaşıyorum,yüzümün sağ tarafı falan ağrıyor arada. acaba gripmi olacam diyorum ama olmak istemiyorum dikkat etmem lazım.
çok sağol masalcım 3 yaşı bitiyor nasipse.

canım agrıların devamlıysa ihmal etme bir doktora görün yüz agrısı her zaman olan birsey değil.Oğluna da nice nice yaşlar dilerim.

Bugunku Menüm :
Sabah : 1 knorr çorba
Öğlen : Mercimek + tavuklu bişi vardı anlam veremedğim :)

Birazdan bı kepekli domatesli tost yerim

plastik ara ögün olarak cantanda taşıyacagın kolay alternatifler bulsan diyetine süper destek olur paket süt,kuru meyve,fındık badem gibi.
böyle bakınca haftalık yediklerinin %75 i karbonhidrat grubundan.

dün doğum günümdü canım. teşekkür ederim.

nice seneler dilerim.

menüm
çorba
bulgur pilavı(2yk)
taze fasülye (6yk)
ekmek yemeyeceğim

menülerin yavaş yavaş düzene giriyor dosbacim seni yakın takibime alıyorum ona göre.sunu da eklemek isterim siyah üzüm kan takviyesi için yenirse sabah aç karna alınınca daha etkili oluyor canım diyetisyenim demişti.

afıyet olsun dosbacım uzum yerıne kırmızı et mıkatrını arttır proteın oluyor vede daha cok kan yapıyor hatta dalak yıyebılırsen tam bır kan bombası

canım dalak yiyemem... ama kırmızı eti bu ara çok tükettim annem bütün yemekleri atli yaptı :)) özellikle kurubaklagilleri...
brokoli de çok kan yapıyormuş... ilk fırsatta çiğ olarak onu da tüketeceğim

bende hiç yiyemem...

birden uzun yürüyüşlerle kendine yüklenme yavaş yavaş artır haftadan haftaya canım.

bende gecen sene kavitasyona gittim 10 seansta bel ve göbekten 11 cm inceldim ama dikkat edin kızlar bu şehir indirimdekiler aldatıcı olabiliyor gerçek kavitasyonda önemli noktalar sunlar

aynı bölge 7 gunden önce tekrar edilmemeli, seans 3 etaptan olusuyor, 4 günlük özel diyetine uyarsanız daha etkili sonuclar alırsınız birde mutlaka jelle yapılmalı.

ha gayret canım:)

merhabalar canım,
ben de hep senin ismini aşağıda görüyordum.merak ediyordum. eski üye olsuğunu bilmiyordum. takım her zaman açık sana canım. listede yer almanı da isterim ama şimdilik yer durumu nasıl bilmiyoruma ama paylaşım olarak her zaman bekleriz.

merhaba neysecim, yer önemli degil ben paylaşıma başladım bile durdurmayın beni:8:

canım bu indirimler 5 seans diyorlar sonra her bölgeye yapmıyorlar sonra yogunuz su tarihe diyorlar sonra 75 dk olması gereken seansı 30 dk da bitiriyorlar eger böyle birsey almaya karar vereceksen iyice incelemeni öneririm.

ben 10 seans gittim faydasını da çok gördüm aklına takılan olursa sorabilirsin.

günlük menülerimi sabahları tek seferde derli toplu yazmak istiyorum yarin ilkini yazarım kısmetse ben çıkıyorum kızlar akşamları girme imkanım pek olmuyor ama gündüz hep sekmede açık kk hepinize iyi akşamlar:16:

nice seneler dilerim.

merhaba neysecim, yer önemli degil ben paylaşıma başladım bile durdurmayın beni:8:
teşekkür ederim.
valla hakikaten de gümbür gümbür başlamışsın paylaşıma:) çok güzel olmuş. katılımlarını hep isteriz bundan sonra:97:
günlük menülerimi sabahları tek seferde derli toplu yazmak istiyorum yarin ilkini yazarım kısmetse ben çıkıyorum kızlar akşamları girme imkanım pek olmuyor ama gündüz hep sekmede açık kk hepinize iyi akşamlar:16:
tamam, sen sabahları yazarsın. biz de ona göre yorumlarda bulunuruz artık naçizane.
iyi geceler sana da canım.

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilimden az ekmek. yumurta yeyince ekmeğe gereksinim duymuyorum.:81:
ara: 2 poratakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote, soğan
ara: 2 kupa adaçayı, biraz fındık, badem, kuru üzüm
ara: 1 minik elma
akşam: tavuklu salata

bir ara öğün daha yaparım inşallah. ne yiyeceğime karar vermedim gerçi.

kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, yumurta ve 1 dilimden az ekmek. yumurta yeyince ekmeğe gereksinim duymuyorum.:81:mıden ıyıce kuculmus
ara: 2 poratakal, 1 elma, 1 hurma
öğle: 1 tabak tavuklu mantar sote, soğan
ara: 2 kupa adaçayı, biraz fındık, badem, kuru üzüm
ara: 1 minik elma
akşam: tavuklu salata
hafif ve doyrucu
bir ara öğün daha yaparım inşallah. ne yiyeceğime karar vermedim gerçi
.
13.00 ogle etlı yahnı 4 yk salata 1 dılım ekmek
ara 1 kayısı
17.00akşam 1 kucukkkase yogurt 1 dılım ekmek etlı yahnı 5 yk
22.30 gıbı sekersiz salep adet baslamak uzere agrımı hafıflatr hemde sokturur spor yapamadım yatmadan 150 + 150 mekık cekeyım

neysecim bizim burda pek olmaz kesinti ama yinede ne olacağı belli olmaz...başkent diyoruz ama yinede yaşaması kolay...bizimde ya ankara yada istanbul olmalı...bana kalsa istanbul ama yiyecek ekmeğimiz burda sanırım :))
polycim yok canım ben 6km yürüyemem zaten ama arkadaşlara hayran kaldım :nazar:
ben daha kontrole gitmedim yani dr.uma sormadan başlayamam hem kendime biraz zaman veriyorum
ama başladığımda da yavaş yavaş olur... eski katılımına kavuşacaksın gibime geldi :nazar:

Back
X