anladım canım,yok ben açıklama olsun diye yazıyorum öyle işte,notumu aldım.
sen işleri yoluna sokmuşsun hayatım ne mutlu sana. o kadaryoruldun bu sene dinlenme yılın olsun madem. bende idare ediyorum canım, ev iş çocuk derken zaman akıp gidiyor.
melis uzuuun zamandır gelmiyor en son kitabı vardı tez içindi sanırım gerçi unuttum ama yani epey yoğundu anlayacağın,geçen yaz tatildeyken görüştük telden iyiydi.
ay güldürdün beni çokhoşsun yaa. ömrün uzun olsun emi.
anormallik yazdım ama masalcım hani öyle abartılı birşey yok hayatım,sadece garip ağrılar yaşıyorum,yüzümün sağ tarafı falan ağrıyor arada. acaba gripmi olacam diyorum ama olmak istemiyorum dikkat etmem lazım.
çok sağol masalcım 3 yaşı bitiyor nasipse.
ooooo maşallah sana, göbek adım zeka diyorsun yani. canım hayırlısı ile diplomanı alırsın dilerim.bu ülkede okumakla iş bitmiyorki birde sonrası var.Allah kolaylık versin canım. bizim çocuklarımızın döneminde ne olacak bilmiyorum.gezmek en güzel moral kaynağı ama beynini meşgul edecekgezinti en iyisi tabii. sende farklı yerler görüp tanıyorsun.
canım herzaman bekleriz.
bu arada unutmadan bi aara adresini tekrar yazarmısın özelden,şu sana yazdığım yılbaşı yazısını postaya vereyim artık. :))
üzüldüm ama sen öyle istiyorsan öyle olsun ama izinlide yazabiliriz seni istersen nihancım.

(