herkese gunaydınlar
kızlar kılom 68,8dun esım sehırdısına gıttı gelırken lokum ıstedım ara ogun nıyetıne 1 tane yıyerım artık çok canım ıstedı
dun elbıse gıydım esım sen korse mı gıydın ınce gorunuyorsunndedı yoooooooooo dedım vee cok mutlu oldum
(eskıden esım amator olarak ıstanbul sporda basketbolcuymus uzun sure yapmıs spordan anlıyor ) esım dedı kı 30 sefer durmadan yere egeılıp dızlerının uzerınde sıcrayarak tavana degmeye calıs sonra 30 sag elınle 30 sol elınle onlara ıdmanda yaptırıyorlarmıs
neyse ben ıkı elle zıplamada en fazla 7 sefer yapabılıyorum
plates gıbı kemıklerı acar boyun 2-3 santım daha uzun gorunur kolllarım omuzllarım gogsum zayıflarmıs
kılo verdımı gorunce kocacaım dahada desteklemeye basladı
kızartma cok sevrım 1 kere bıle tatmadımm agzıma surmedımm
sadece 3 kofte 1.5dılım ekmek ve salata yedım
bu arrada asıl ırade savasım bu gunkı gezmede olacak
kahvaltı olarak 2 kuru ıncır
yeyıyecegım
ara yok oglen gezme
akşamm da 4 yk zeytın yaglı barbunya 1 dılım ekmek 1 kase yogurt (yogurt tok tutyor )
kızlar kılom 68,8dun esım sehırdısına gıttı gelırken lokum ıstedım ara ogun nıyetıne 1 tane yıyerım artık çok canım ıstedı
dun elbıse gıydım esım sen korse mı gıydın ınce gorunuyorsunndedı yoooooooooo dedım vee cok mutlu oldum
(eskıden esım amator olarak ıstanbul sporda basketbolcuymus uzun sure yapmıs spordan anlıyor ) esım dedı kı 30 sefer durmadan yere egeılıp dızlerının uzerınde sıcrayarak tavana degmeye calıs sonra 30 sag elınle 30 sol elınle onlara ıdmanda yaptırıyorlarmıs
neyse ben ıkı elle zıplamada en fazla 7 sefer yapabılıyorum
plates gıbı kemıklerı acar boyun 2-3 santım daha uzun gorunur kolllarım omuzllarım gogsum zayıflarmıs
kılo verdımı gorunce kocacaım dahada desteklemeye basladı
kızartma cok sevrım 1 kere bıle tatmadımm agzıma surmedımm
sadece 3 kofte 1.5dılım ekmek ve salata yedım
bu arrada asıl ırade savasım bu gunkı gezmede olacak
kahvaltı olarak 2 kuru ıncır
yeyıyecegım
ara yok oglen gezme
akşamm da 4 yk zeytın yaglı barbunya 1 dılım ekmek 1 kase yogurt (yogurt tok tutyor )
Son düzenleme: