Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

herkese gunaydınlar
kızlar kılom 68,8dun esım sehırdısına gıttı gelırken lokum ıstedım ara ogun nıyetıne 1 tane yıyerım artık çok canım ıstedı
dun elbıse gıydım esım sen korse mı gıydın ınce gorunuyorsunndedı yoooooooooo dedım vee cok mutlu oldum
(eskıden esım amator olarak ıstanbul sporda basketbolcuymus uzun sure yapmıs spordan anlıyor ) esım dedı kı 30 sefer durmadan yere egeılıp dızlerının uzerınde sıcrayarak tavana degmeye calıs sonra 30 sag elınle 30 sol elınle onlara ıdmanda yaptırıyorlarmıs
neyse ben ıkı elle zıplamada en fazla 7 sefer yapabılıyorum
plates gıbı kemıklerı acar boyun 2-3 santım daha uzun gorunur kolllarım omuzllarım gogsum zayıflarmıs
kılo verdımı gorunce kocacaım dahada desteklemeye basladı

kızartma cok sevrım 1 kere bıle tatmadımm agzıma surmedımm
sadece 3 kofte 1.5dılım ekmek ve salata yedım
bu arrada asıl ırade savasım bu gunkı gezmede olacak
kahvaltı olarak 2 kuru ıncır
yeyıyecegım
ara yok oglen gezme
akşamm da 4 yk zeytın yaglı barbunya 1 dılım ekmek 1 kase yogurt (yogurt tok tutyor )

Son düzenleme:
** 13 .TAKIM 195. ETAP **
Ad1 ( 56.6 / / / %)
Ayyildizim ( 58.4 /58.7 / -0.3 / -0.51 %)
_ferdici_ ( 72.6 / 71.5 / 1.1 / 1.51 %)
hankypanky ( 94.0 / / / %) ( geri dönmek üzere ayrıldı)
ms22 ( 82.0 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
neyneyse ( 65.1 /64.4 / 0.7 / 1.08 %)
nihan86 ( 55.4 / / / %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
plasticwomen ( 79.0 / 78.0 / 1.0 / 1.27 %)
pehlivanson ( 77.0 /76.5 / 0.5 / 0.65 %)
seyyah2806 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
sakaleynmaster ( 65.9 / 65.7 / 0.2 / 0.30 %)
Poly ( 65.0 / 64.7 / 0.3 / %) (eski üye geri döndü, 121. etapta ayrılmış)
dombili85 ( 70.4 / 68.8 / 1.6 / %) (eski üye geri döndü, 188. etapta ayrılmış)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( / / / %)

asumancım,

ben becerebildiğim kadar listeyi yaptım. önceki etaplardan ayrılan üyelerin hesaplamasını bilmiyorum. birazdan spora gitmem lazım. sana bu haliyle bırakıyorum:) ayrılan üyeleri de tam bilmiyorum.

sabah kahvaltım
1 dilim kepek ekmek.
2 adet zeytin..
1adet yumurta..
y.yağlı kk peynir..
1 adet greyfurt suyu.
ara yeşil çay içtim..
sonra detoks çorbasına geçiyorum.2 saat arayla akşama kadar devam edicek..arada yeşil elma yerim ve 1 bardakta yeşil çay..

kızlar, ben spora kaçar. asuman gelirse liste ile ilgili çalışmalarımdan haberdar edersiniz:))) ilk defa yapıyorum.
görüşmek üzere:79:

maşallah senin eşine.kız heryerde anlatma bak nazar değer sonra çooooookkkkkk ararsın bu günleri
katılıyorum

esım ıyıdır cok sevıyorum ama nazara cok ınanaıyorum sende anlatma yazma da katılıyorum cok ararsın bu gunlerı aramakalda kalırsın

saol
leslie hatunu bende yapyıyordum bi ara..45 dk aerobik 450 kalori yaktırıyor..45 dk yürüyüş hızına göre 6.0 da yürüdüğünde en fazla 145-180 gibi kalori yaktırıyor..[/QUOTE]

canım leslıe yaptımda 45 dk da6 hıuzla kosu bandındakı kadar yorulmuyorum bence kosu bandı daha cok kalorı harcatıyor ımkanı olmayan leslıe ıle yuruyebılır

Son düzenleme:
canım, biz zaten kafamıza göre listeden çıkarmıyoruz. farkettiysen 2 kere yazdım, sana da bilgi verdim. hatta gayret edebileceksen yine çıkarmayalım, sorun değil. yeri geliyor hepimizin sıkıntısı oluyor, idare ediyoruz. ancak senin işlerin bu yoğunlukta devam edecekse listeden izinli yazalım dedim. izinli yazmak demek, listede yer almayacaksın demek ancak takımın bir üyesi olmaya devam edeceksin. diskalifiye olmak gibi değil yani. her zaman gelip menülerini yazmaya devam edebileceksin. anlaştık mı?

tamam ablacım listeden çıkarabilirsiniz o zaman ama yine üyeyim :32::32:zamanı gelir hepinizden fazla paylaşım yapabilirim zamanı gelir yapamam:37:sizinle olmak çok güzel

sekerler bende cıkarım
bebeıs mızmızlanıyor hafta sonu sanırım hıc gırememem
pazartesı gorusuruz bu aksama belkı gırebılırım gezmedekı ırade savasımı alatırım

slm cankar ben geldim
rabiacım mesajını okudum hayatım teşekkürederim.
şimdi gerekli ayarlamaları yapıcam.
nihan,pehlivanson ve hankypanky izinli olacak nihanı ismi değişti onuda belirtirim.
polyi listeye alıyoruz. dombiliyide alıyoruz.
ferdicim,sen kendinde belirtmişsin hayatım,bazen olur gelemem bazen sizden çok gelirim diye.
sen yine bizim üyemiz ol hayatım ama senide izinli göstermek zorundayız. bizimle olman kendi adıma beni mutlu eder,zannediyorumki arkadaşlarda aynı düşüncedeler, bol sohbet burdaki herkesin hoşuna giden tek şey. o yüzden herzaman her fırsatta gel hayatım.
şimdi hazır patronlar yokken listeyi halledeyim.
hepinize kolay gelsin canlar. mucuk mucuk.

nasılsınız kızlar

uzun zaman oldu girmeyeli eskilerden kim var bilmiyorum
asumancım rabiacım burdalar sanırım öpüyorum kızlar sizi
ben aynı gibiyim annemler bendeyken 2bucuk kilo aldım verdim sayılır
ama haftaya ben gidiyorum eskişehire buğün 5günde 5kilo diyetine başladım eşimde nöbetçi yokken sıkarım 61 bakalım ne kadar vercem

** 13 .TAKIM 195. ETAP **

Ad1 ( 56.6 /56.6 / 0.0 / 0.00 %)
Ayyildizim ( 58.4 /58.7 / -0.3 / -0.51 %)
_ferdici_ ( 72.6 / 71.5 / 1.1 / 1.51 %)
dombili85 ( 70.4 / 68.8 / 0.3 / 0.43 %) (eski üye geri döndü, 188. etapta ayrılmış kilosu 6 ya bölündü mecbur yukarı yuvarlama yapıldı.)
hankypanky ( 94.0 / %) ( geri dönmek üzere ayrıldı)
ms22 ( 82.0 % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
neyneyse ( 65.1 /64.4 / 0.7 / 1.08 %)
nihan86 ( 55.4 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
plasticwomen ( 79.0 / 78.0 / 1.0 / 1.27 %)
pehlivanson ( 77.0 /76.5 / 0.5 / 0.65 %)
seyyah2806 ( 56.0 / 55.7 / 0.3 / 0.54 %)
sakaleynmaster ( 65.9 / 65.7 / 0.2 / 0.30 %)
Poly ( 65.0 / 64.7 / 0.3 / 0.46 %) (eski üye geri döndü, 121. etapta ayrılmış. verdiği kilosu az olduğu için bölünmedi.)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 666.0 / 661.9 / 4.10 / 0.62 %)

nasılsınız kızlar

ama haftaya ben gidiyorum eskişehire buğün 5günde 5kilo diyetine başladım eşimde nöbetçi yokken sıkarım 61 bakalım ne kadar vercem

amannn kimler gelmiş ,nasılsın elacım. ben iyiyim çok şükür. harbiden uzun zamandır yoksun gözümüz yollarda kaldı hayatım. annenin geleceğini hatta geldiğini yazmıştın. sanırım gitti Allah kavuştursun.
canım bizler aynıyız,yeni arkadaşlarımız katıldı,bazıları ayrıldı,bazıları geri döndü. sen poly i bilirsin oda geri döndü takıma.
anneni gönderdin şimdi sen gidiyorsun oh ne güzel gez tabi hayatım.
diyetinde de başarılar dilerim. dikkat et kendine görüşemezsek hayırlı yolculuklar herkese selam.

canlar ben 1 saatliğine dışarı çıkıyorum gelicem öptüm.

amannn kimler gelmiş ,nasılsın elacım. ben iyiyim çok şükür. harbiden uzun zamandır yoksun gözümüz yollarda kaldı hayatım. annenin geleceğini hatta geldiğini yazmıştın. sanırım gitti Allah kavuştursun.
canım bizler aynıyız,yeni arkadaşlarımız katıldı,bazıları ayrıldı,bazıları geri döndü. sen poly i bilirsin oda geri döndü takıma.
diyetinde de başarılar dilerim. dikkat et kendine görüşemezsek hayırlı yolculuklar herkese selam.

cnm benim sizleri cok özledim gercten loptopta sorun var miladı dolmuş sanırım yenile diyo zor bela yazıyorum suan bile esk gisdince yenileriz dedik burda secenek yok
annemler gitti 20gün oluyoo iyi oldu ama gittiler neyse cok koymadı ben gideceğim 3ay felan kalacağım sanırım haziran gibi dönüş uzun evi cok özlerim kesin napcam bilmiyom,
kilo konusunda sıksam gitcekte tutamıyorum kendimii sporda yapamıyorum videoler acılmıyoo
inş bbiraz veririmm azda olsa
seninde iyi olmana sevindim oğluşunda iyidir inş
poly hatırlayamadım cnm yeni gelenlerde hoşgelmişş bol bol kilo verirsiniz inş:69:

asumanım listeyi getirmiştim ama çıkmışsın ben bekleyemeyecem canım kızımı götürmem lazım amonrada izinli zaten eğer rabi,a burdaysan sen kontrol edermisin yoksanız< mecburen listeyi size bırakıp gimek zorundayım sizinkiyle beraber bırakırsınız paylaşıma size zahmet

5. TAKIM 195. ETAP

takyon ( 66,7 / 66,0 / 0,7 / 1,05 % )
esw ( 56,9 / 56,2 / 0,7 / 1,23 % )
begümD ( 81,8 / 82,8 / -1 / -1,22 % )
yasafat ( 116,2 / 115,0 / 1,2 / 1,03 % )
rengarenk ( 59,0 / 58,0 / 1 / 1,69 % )
shelly ( 69,0 / 69,5 / -0,5 / -0,72 % )
triendy21 ( 75,8 / 74,7 / 1,1 / 1,45 % )
ebrehe ( 62,0 / 62,0 / 0,0 / 0,00 % )
babyroze ( 84,0 / 82,2 / 1,8 / 2,14 % )yeni üye
amonra ( 79,1 ) geri dönmek üzere ayrıldı

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 671,4 / 666,4 / 5 / 0,74 % )

nasılsınız kızlar

ooooooooo kımler gelmıs hosgelmıs
yıne az almıssın dodolu motıvasyon olmustur daha kolay verırısın umarım
5 gunde 5 kılo dıyetı gıbı saglıksız seylere dadanma allah korusun hasta olursun

asumancım benım yukarı dogru yuvarma yı anlamadım
amann bosverrr
onemlı olan kılo vermem
bu arada bagırsak sorunum ıcın bugun az once 2 ıncır yedım oglende gezmede ırademle karsı arsıya gelecegım veeee sabredersem tamamdır

kızlar sizin listeyi kontrol ettimde sonuç satırı farklı çıkıyor bende
666,0 / 660,6 / 5,4 / 0,81 %

böyle çıkıyor bende anlayamadım acaba yüzdeleri böldüğünüz içinmi farklı çıkıyor neyse asumancım rabiacım ben çıkmak zorundayım listeyi sizinikiyle beraber paylaşıma sunarsanız sevinirim siz kontrol etmediğiniz için bırakamıyorum ben

çıkıyorum ben rabia ve asumancım bizim lişte size emanet canlarım siz bırakırsınız kontrolden sonra hoşçakalın

Back
X