internete ne kadar alışmışız o olmayınca elimiz ayağımız birbirine dolanıyor,canım doktor bol bol çeşit çeşit yer derken abur cubur ve saglıksızları kastetmemiştir,sakın yeme konusunda çoşma
detoksunda basarılar dilerim, detoksta önemli olan bütüne uymak, badem ve sucuk listede var mıydı,?
canım sana özel diyetten bahsettiler mi birde 3 aparatla yapılması gerek ilk seansında buna dikkat et, benim gittiğim yerde ben haftada 2 defa istemiştim ilk gittiğimde, olmaz sonuçta bununda yan etkileri oluyor vucuda diğer seansa kadar 7 gün geçmesi gerek, her seansta farklı bölge yapacaksanda 5 gün geçmesi gerek dedi.Vucudun aşırı yağ hücresi atması ve parçalaması olağan bir olay değil şimdi bu indirimdekiler yaz sezonundan önce hem para kazanmak(bkz powerplate yazın 200 kışın 50 tl) hemde yaz sezonundaki müşteriye kadar senin işini bitirmek için az ve sık yapabilir ama dikkat et sen.
canım menün az dengeli olmuş ama hiç ekmek yememişsin diyette ekmek su yönden çok önemli, çavdar veya bugday ekmeginde özellikle b vitaminleri var bu da sinir sistemine birebir gelen bir vitamin ekmek tüketmezsen diyetin devam ettikçe sinir sistemin zorlanır,asabi gergin olursun bir noktadan sonra diyet seni sıkar.
canım her zamanki gibi çok güzel bir menü

(patatesi bu seferlik görmezden geldim)
kızartma için

akşam menünde iyi ama ekmegi sen 1 düşür akşamları 1 den fazla tüketme canım
kesinlikle kilo fazlalıgı ve özgüven arasında ters bir orantı var,ticker işini haftasonu salim kafayla halledecegim canım.senin tarafından tavsiye edilince:78:
liste dışında kalıp daha bunun yaradığı birini görmedik canım
cok haklısın neysecim
hayırlı cumalar canım yiyebiliyorsan sabah ögününde çiğ maydanoz tüketmeni öneririm.