Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar slm naslsnız?? bn biliyorum çok uzun zamandır katılım yapamıyorum ve onun için bir süre iznimi istiycem.. neyseneysecim izin konusunu önerdiginde idare edebilirm izne ayrılmıyım demiştim ama çok zor oluyor bnm için.. sizin içinde bir mahsuru yoksa izne ayrılsam olrmu?? ama istedigim zaman dönebilirim dimi? bide yine geçmişi okuyup paylasımlarda bulunabilirim?
bu arada kilom 82, su çok var su anda:(((( regl öncesi... bn yinede kilomu söyliyim dedim. herkese hayrlı cumalar

ayyy başıma gelenler benim pişmiş tavuğun başına gelenlerden pek çok :51:

internete ne kadar alışmışız o olmayınca elimiz ayağımız birbirine dolanıyor,canım doktor bol bol çeşit çeşit yer derken abur cubur ve saglıksızları kastetmemiştir,sakın yeme konusunda çoşma:1:

bugünkü menüm..
sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği..
2 adet zeytin...
y.yağlı kk peynir..
greyfurt suyu.
kızım sucuklu yumurta istedi 3 adette mini sucuk :(((
bundan sonrası detoks çorbası...2 saat arayla içildi..arada yeşil elma ve yaseminli yeşil çay içildi..
2 günlük bu çorba yarında devam edeceğim..
6 daki kasem öncesi 3 adet badem yedim..
2 litre su şu ana kadar tükettim..
ve 35 dk yürüdüm..

detoksunda basarılar dilerim, detoksta önemli olan bütüne uymak, badem ve sucuk listede var mıydı,?

canım kavitasyon aldım 5 seans en az 45 dk sürüyormuş 4 günde bir uygulanacak..martta başlıyor ozamana kadar kilo vermeye devam....

canım sana özel diyetten bahsettiler mi birde 3 aparatla yapılması gerek ilk seansında buna dikkat et, benim gittiğim yerde ben haftada 2 defa istemiştim ilk gittiğimde, olmaz sonuçta bununda yan etkileri oluyor vucuda diğer seansa kadar 7 gün geçmesi gerek, her seansta farklı bölge yapacaksanda 5 gün geçmesi gerek dedi.Vucudun aşırı yağ hücresi atması ve parçalaması olağan bir olay değil şimdi bu indirimdekiler yaz sezonundan önce hem para kazanmak(bkz powerplate yazın 200 kışın 50 tl) hemde yaz sezonundaki müşteriye kadar senin işini bitirmek için az ve sık yapabilir ama dikkat et sen.

bugünkü menüm
sabah yine 1 yumurta 3 zeytin 1 kk peynir
ara 1 fincan açık çay ama fincan 2 su bardağı alıyo duble:37:karnım baya şiştii:1:
öğlen türlü yanında yoğurt
ara ada çayı 1 bisküvi
akşam 1 kase çorba 3 4 kaşık sossuz salata 2 sarma
ara 1 elma

çok su içemiyorum ya siz nasıl 2 3 litre içiyosunuz:50:

yok sekreterlik yapıyorum kuyumcuda adı sekreterlik ama oturduğum yok:((o yüzden pek giremedim bu hafta zaten:(evet çok oldu :2:ama akşam baya bi göbecik attım:32:

canım menün az dengeli olmuş ama hiç ekmek yememişsin diyette ekmek su yönden çok önemli, çavdar veya bugday ekmeginde özellikle b vitaminleri var bu da sinir sistemine birebir gelen bir vitamin ekmek tüketmezsen diyetin devam ettikçe sinir sistemin zorlanır,asabi gergin olursun bir noktadan sonra diyet seni sıkar.

oğlan babasının yanındayken menümü yazayım kızlar, sonra geçmişe bakacağım inşallah:129:

k.öncesi: 2 günkurusu, 1 incir ve su
kahvaltı: 1 kk kadar d.bakır peyniri, 4 zeytin, 2 çatal kıymalı yumurta, 2 çk reçel ve 1 dilim ekmek. 1 lokma pestil:77:.
ara: 1 hurma, 1 portakal ve 1 adet bisküvi.
öğle: 1 kase kıymalı pirinç çorbası
ara: 2 kupa yeşilçay
5 gibi: 1 levrek(fırında) ve tere
ara: 1 lokma pestil:78:, 1 tane patates kızartması:78:
akşam: salata(üzerine 3 yk kuru börülce ekledim)

canım her zamanki gibi çok güzel bir menü:nazar:(patatesi bu seferlik görmezden geldim)

Akşam yemegım 3 kofte 1.5 dılım ekmek salata bırazdan meyve sabnırım salep içmicem
ESIME BİBER PATATES KIZA RTTIM 1

kızartma için :46: akşam menünde iyi ama ekmegi sen 1 düşür akşamları 1 den fazla tüketme canım

o kadarcık soğuk zarar vermez canım. bebişlere açık hava çok iyi aslında. anneciğini onu sıkı sıkı giydirmiştir.
para cezası fikri de iyi. ondan daha iyisi iradenle eşini şaşırtmak. bu kilo meselesi öyle ki özgüvenini kaybetmene yol açabiliyor canım. kilo verdiğin zaman zafer kazanmış gibi oluyorsun.:129:

benim de böylesi değişikliklere ihtiyacım var, onu anladım ve bunu farketmek bana çok iyi geldi.
ticker için uğraştığın zaman yine yardımcı olmaya çalışırım canım. beraber bakarız inşallah.

ayy ayy benim pişmiş tavuğum da gelmiş:1:gözlerimiz yollarda kaldı be bacım. az kaldı sen de bizi bıraktın gittin sanacaktım:2:
yalnız ne öyle browni bisküvi falan. doktorun her şeyden ye dediyse abur cubur mu ye dedi:22::57:
bak poly süper diyet menüleri veriyor. onu takip etmeni tavsiye ederim canım.

kesinlikle kilo fazlalıgı ve özgüven arasında ters bir orantı var,ticker işini haftasonu salim kafayla halledecegim canım.senin tarafından tavsiye edilince:78:

liste dışında kalmıyayım kaptanım ve yardımcım. çünkü liste beni kamçılıyodu.ve burada sizin yaptığınız yorumlardan korkup yrmiyordum.özellikle de rabia senden korkuyodum.çünkü bak bu çok olmuş diyeceksin diye çekiniyordum. vakit buldukça katılmaya çalışıcam.çünkü buradan ayrı kalmak bana hiç yaramadı

liste dışında kalıp daha bunun yaradığı birini görmedik canım:1:

hurma çok seviyorum canım. bir de diyet yaparken bağırsaklar tembelleşiyor. günkurusu ve incir çok güzel çalıştırıyor. bir de gündüz de yazmıştım, değişiklik istiyorum. insan sıkılınca kaçamak yapması kolaylaşıyor. en güzeli sağlıklı alternatifler bulmak.

cok haklısın neysecim:8:

kızlar slm naslsnız?? bn biliyorum çok uzun zamandır katılım yapamıyorum ve onun için bir süre iznimi istiycem.. neyseneysecim izin konusunu önerdiginde idare edebilirm izne ayrılmıyım demiştim ama çok zor oluyor bnm için.. sizin içinde bir mahsuru yoksa izne ayrılsam olrmu?? ama istedigim zaman dönebilirim dimi? bide yine geçmişi okuyup paylasımlarda bulunabilirim?
bu arada kilom 82, su çok var su anda:(((( regl öncesi... bn yinede kilomu söyliyim dedim. herkese hayrlı cumalar

hayırlı cumalar canım yiyebiliyorsan sabah ögününde çiğ maydanoz tüketmeni öneririm.

Günaydın kızlar:71:

Menümü hemen sizinle paylaşayım.
Uyanınca: Birsey yiyemedim sabah dyt ile randevum vardı 3 saat açlık gerekli
Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilimli light kaşar(26 gr) maydanoz kırmızı biber,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan tarçınlı ılık soya sütü, 1 fincan sade kahve
Öğle:1 kase yayla çorbası,2 dilim wasa(salatayı diğer ögüne aldım),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa,1 dilimli light kaşar peynir, marul roka kırmızı biberden salata(yağsız,soslu)
Akşam:6 inegöl köfte,yeşil salata,1 fincan yeşilçay
Ara:1 fincan kahve(spordan önce), 1 sb soya sütü(spordan sonra)
Su:3LT,3 fincan yeşilçay,2 fincan kahve
Spor:55 dk Ls 4 mil=6,4 km(sporu bu hafta artırdım 2 hafta sonra 5 mile çıkacagım)

Son düzenleme:
Ben işlerimin başına dönüyorum cumaları biraz yogun oluyorum, forum sekmede açık fırsat buldukça yazarım, umarım tartı bu sabah hepinizin yüzünü güldürür kızlar:16:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar diliyorum
listede olmadığım için bildirim yapmıyorum zaten 70.9 um :((
haftaya inş. daha ii bi kilo ile dönüş yaparım
misafirim gelecek şimdi işlerim var gelemeyebilirim hepinizi öpüyorum

Kızlar bu arada ben diyetisyende tartıldıgım için bu sabah tartılmadım dün 64,7 kiloydum.Haftaya olan randevum perşembe diyetsiyenimin cuma günü tv çekimi varmış ondan sonrakiler cuma sabahları.

günaydııııınnnn :71:

günaydın dosbam.

öyle üzüntülü gülücükler koyma moralini yüksek tut beraber verecegiz kiloları:38:

günaydın..
RABİA katılımda düşüş mecbur oldu canım oğlum çok huysuzlaştı ve kızım çılgın gibi anlamadım nedir zaten ne zaman kendimle ilgili bir şeye kalkışsam çocuların ikisede şaşırıyor saçamlıyor resmen...
DETOKS yaptım bugünde ikinci gün...
hafta sonu öncesi iyi olur diye düşündüm vücudumda genel bir toparlanma var ama malesef kilo olarak.
.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece.. :53::26::43:

Son düzenleme:
asumancım,
pehlivanson izne ayrılma kararından vazgeçti. listede devam etmek istiyor, haberin olsun. katılım yapacağına dair de söz verdi. ben kendi adıma kendisine bir şans daha verebileceğimizi söyledim. sana da uygunsa listede yeralmaya devam edebilir.

merhabalar canım,
seni izne ayırabiliriz. izne ayrılsan da takıma katılmaya devam edebilirsin:70:
izne ayrılmak şöyle iyi, işlerin hafifleyince gelip tekrar devam edebilirsin.
sana işlerinde kolaylıklar diliyorum. regl öncesi kilon normal bence. regl ile bir kısmı gidecektir zaten.

canım her zamanki gibi çok güzel bir menü:nazar:(patatesi bu seferlik görmezden geldim)

kesinlikle kilo fazlalıgı ve özgüven arasında ters bir orantı var,ticker işini haftasonu salim kafayla halledecegim canım.senin tarafından tavsiye edilince:78:

teşekkür ederim canım. menümü bozan nesneyi de görmemene sevindim:71:

Kahvaltı:2 dilim wasa 2 dilimli light kaşar(26 gr) maydanoz kırmızı biber,1 fincan yeşilçay
Öğle:1 kase yayla çorbası,2 dilim wasa(salatayı diğer ögüne aldım),1 fincan yeşilçay
Ara:1 dilim wasa,1 dilimli light kaşar peynir, marul roka kırmızı biberden salata(yağsız,soslu)
Spor:55 dk Ls 4 mil=6,4 km(sporu bu hafta artırdım 2 hafta sonra 5 mile çıkacagım)
çok güzel. diyetisyenin verdiği menüye uymuşsun, hiçbir sorun yok. leslie de 4 mile çıkmış, o da iyi. leslie bana çok yavaş geliyor canım. ben 5 mil dahil, diğerlerini de yaptım. bir de çok konuşuyor, artık kadının sesini kısıp müziği açıp yapıyorum:) sesine pek ihtiyacım kalmadı hareketleri öğrendim çünkü:1:

Ben işlerimin başına dönüyorum cumaları biraz yogun oluyorum, forum sekmede açık fırsat buldukça yazarım, umarım tartı bu sabah hepinizin yüzünü güldürür kızlar:16:
işlerinde kolay gelsin canım:80:

günaydııııınnnn :71:
günaydın dosbam:71:

hayırlı cumalar canım. misafirin öğlen mi gelecek:) şimdiden telaşlandın:)
Allah kolaylık versin canım.

günaydın..
RABİA katılımda düşüş mecbur oldu canım oğlum çok huysuzlaştı ve kızım çılgın gibi anlamadım nedir zaten ne zaman kendimle ilgili bir şeye kalkışsam çocuların ikisede şaşırıyor saçamlıyor resmen...
hafta sonu öncesi iyi olur diye düşündüm vücudumda genel bir toparlanma var ama malesef kilo olarak..65.700 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece.. :53::26::43:
günaydın canım.
300 gr da olsa vermiş olman çok daha önemli canım.
inşallah çocuklar biraz düzelir de katılımın artar:71:

evet canım öğlen gelecek ama işleri halledip oturmak istiyorum
evim biraz dağınık daha doğrusu temziliğe ihtiyacı var... benimde pek halimin olduğu sölenemez
saat 10 kadar hedef koydum Allah ın izniyle biter inş.
kahvaltım 1/2 dilim börek 1 yeşil çay

neysecim haftabaşından itibaren seni takip ediyorum canım
benim metabolizma hızım ii değil sanırım ama yinede senin yediklerinden yiyeceğim :))

aslında evdeyken yemem de :-( sabah kahvaltıdan sonra ara yapmamıştım ikindiye yaklaşıyordu marketten alışveriş yaparken aldım arabada yedim :27: allah kimseyi internetiyle sınamasın :53:alışmışım gelip gidip baktım kablolara yok yok :25:
internete ne kadar alışmışız o olmayınca elimiz ayağımız birbirine dolanıyor,canım doktor bol bol çeşit çeşit yer derken abur cubur ve saglıksızları kastetmemiştir,sakın yeme konusunda çoşma:1:

detoksunda basarılar dilerim, detoksta önemli olan bütüne uymak, badem ve sucuk listede var mıydı,?

canım sana özel diyetten bahsettiler mi birde 3 aparatla yapılması gerek ilk seansında buna dikkat et, benim gittiğim yerde ben haftada 2 defa istemiştim ilk gittiğimde, olmaz sonuçta bununda yan etkileri oluyor vucuda diğer seansa kadar 7 gün geçmesi gerek, her seansta farklı bölge yapacaksanda 5 gün geçmesi gerek dedi.Vucudun aşırı yağ hücresi atması ve parçalaması olağan bir olay değil şimdi bu indirimdekiler yaz sezonundan önce hem para kazanmak(bkz powerplate yazın 200 kışın 50 tl) hemde yaz sezonundaki müşteriye kadar senin işini bitirmek için az ve sık yapabilir ama dikkat et sen.

canım menün az dengeli olmuş ama hiç ekmek yememişsin diyette ekmek su yönden çok önemli, çavdar veya bugday ekmeginde özellikle b vitaminleri var bu da sinir sistemine birebir gelen bir vitamin ekmek tüketmezsen diyetin devam ettikçe sinir sistemin zorlanır,asabi gergin olursun bir noktadan sonra diyet seni sıkar.

kızartma için :46: akşam menünde iyi ama ekmegi sen 1 düşür akşamları 1 den fazla tüketme canım

liste dışında kalıp daha bunun yaradığı birini görmedik canım:1:

hayırlı cumalar canım yiyebiliyorsan sabah ögününde çiğ maydanoz tüketmeni öneririm.
hayrlı cumalar sanada canım

anammm bunlar ne hiç bilmediğim mamalar var burda :28: wasa peynir nasıl oluyor ,soya sütü :44: sporlarında gayet güzel olmuş canım

günaydinlar kizlar:80:

kilom 64.4 :62:

günaydın..
hafta sonu öncesi iyi olur diye düşündüm vücudumda genel bir toparlanma var ama malesef kilo olarak.
.65.7 çıktım..bu hafta sporumada dikkat ettim genel beslenme düzenimede..ama ilginçlğim devam ediyor 300gr vermişim sadece.. :53::26::43:
300gram iyi canım daha 2. haftadasın sanırım detoks tehlikeli değilmi :43: vücuda zararlı diye biliyom ama :50: tebrikler verebilmen bile güzel bence üzülm sakın :27:

ben bu sabah 58.7 geldim 300gram eklenmiş bu arada kalçamdan 1cm gitmiş 94 belden 1 cm gitmiş 72 cm olmuşum. 2 güne kadar regl olurum dün tartıldığımda 58.4 düm galiba veremedim kilo ya da aldım mı ne öyle birşeyler .hiç faydalı olamıyorum gruba hee ama bırakmak istemiyorum :37: kilo veremesemde çabalıyom vallaha :50:
gram gramda olsa vermek güzel napim listeden atacakkmısınız beni :41:

günaydınlar hayırlı cumalar

cuma sabahı itibariyle kilom 71,5:27:

paylaşım yapamıyorum diye listeden çıkarmanız gerekirse siz bilirsiniz:2:baştada demiştim işlerim çok yoğun işyerinde tek çalışan benim bu yüzden de herşey bana kalıyo:2:girebildiğimde yazabiliyorum ancak:59:listeden çıkarsanızda gelmeye devam ederim zaten.hepinizi öpüyorum

Back
X