Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar
bugün kendimle gurur duyuyorum misafirliğe gittim kocaman bi tabaktan sadece 1 tane mercimek köfte yedim gerisini verdim :lepi:
akşamda sporuma gitcem ama bugün suyumu çok düzenli içemedim daha 1.5 lt oldu
3 e tamamlam lazım yarın büyük gün
sizde durumlar nasıl??

kız patbori ne dicem ben yan yağlarım tam simit olmuştu pantolonlardan taşıyordu ve çok pis druyordu
bak hergün şu hareketi yap yanlar varsa
ayakda durup bacağının tekini yana kaldırıp indir ilgün 20 diye başla daha sonra arttır 15 günde fark ediyor valla

tamam caım bu akşam hemen başlıyorum..hem yapımı çok zor değill.:ecrin_bebek:

yahu şu havalar bi ısınsanda şöyle yürüyüşlere başlasak biii söz verdim kendime havlar düzelir düzelmez günde 1 saat yürüyeceğimm :teytey:
ben dün biraz yürüdüm..ama soğuktan kulaklarım ağrıdı..bu gün çıkmadım.plates yaparım..sabırsızlıkla bekliyoz havaların ısınmasını..

merhaba arkadaşlar
ben bu hafta pek giremedim buralara
denetimim vardı. yoğun geçti
ama kilo vermişimmm
mutluyum
yarın tam olarak yazarım kilomu da.zaten evlilik telaşı da başladı. hayılısı bakalım

nese canım bundan sonra seni sık sık bekliyoruzz..:jeyyar:

ayy demekki ayda 3 kilo verseymişim gidicimiş
off yaa niye olmuyor ayda 3 kilo zor değilki senağlama

:çok üzgünüm: senağlama senağlama

canım sağlık olsun
sen gerçekten az yiyorsun sana bi tavsiye bi doktora gitsene...
belki bilmediğin bi nedenle kilo veremiyorsun

selam kızlar.sabahtan beri birşeyler yazmaya çalışıyorum ama malesef nette sorun var.beni sinir etti.sonunda nette gitti o yüzden bende çıkmak zorunda kaldım.bazı yazılanlar vardı onlara cavap yazmışım ama malesef ilk yazdıklarım boşa gitti.neyse bugün birşey farkettim.polar bir eşofmanım var normalde yıkandıktan sonra ilk giydiğimde tayt gibi dururdu üstümde sonradan sonradan açılır rahatlardı.bugün yine ilk giydim (yıkanmıştı)hiç tayt gibi durmadı hatta birazcık bol durdu bile bu duruma şaşırdım.bu akşam tartılacağım pek zannetmiyorum ama umarım kilo vermişimdir.sanırım yaptığım spor sayesinde 1 beden küçüldüm herhalde.umarım öyledir.ayrıca melis, yazdığın ''nivea bady spor ile 1,5 ayda 10 cm inceldim'' kelimesini okuyunca inan bugün yaptığım kadar tempolu yapmamıştım.çokçok terledim valla iyi geldi bu gaz bana.ama sanırım boynum biraz ağrıyor geçende böyle ağrıdı yapamadım umarım tekrar ağrımaz.sporumu bırakmazsam benim için gerçekten iyi olacak 2 yada 3 ay devamlı yapsam zaten alışırım iyice umarım devamlı yapabilirim ama işe girersem nasıl olacak bu bilmiyorum bu arada oğlum dünden itiberen yürümeye başladı.bir cesaretlendi ki sormayın.şimdi tutamıyoruz beyefendiyi.evim sobalı olduğu için,ondada henüz denge oturmadığı için sobaya yapışacak diye çok korkuyorum o yüzden sürekli peşindeyim.bu arada dosba ve patbori aşağıdasınız ne yapıyorsunuz bakem nasıl gidiyor hayat.kilo verebildinizmi,anların işte kızlar yormayın beni.a.s.

selam kızlar
bugün kendimle gurur duyuyorum misafirliğe gittim kocaman bi tabaktan sadece 1 tane mercimek köfte yedim gerisini verdim :lepi:
akşamda sporuma gitcem ama bugün suyumu çok düzenli içemedim daha 1.5 lt oldu
3 e tamamlam lazım yarın büyük gün
sizde durumlar nasıl??

canım benim durum çok kötü..dün tartıldım 700 gr vermiştim.akşam regl olmuşum.sabah tartıldım 200 gr almıştım mlsf..yarını napcam bilmiyorum CADIARZU
bu arada akşama hiçbişey yemeyecektim ama misafirim gelcekmiş.ben de havuçlu kek yaptım..üzerine çikolata sosu......-tatlicadiarzu- yemicem yemicem kızmayın:lepi:
ama nası dayanacam bilmiyorum..ölüp ölüp dirilirim...-tatlicadiarzu-

bu arada nereus ben bu kiloları verebileceğine inanıyorum.hem bekar hem daha gençsin.bu kiloları şimdi verdin verdin ileride çok pişman olursun hele doğum yaptıktan insan bir zorlanıyor anlatam,umarım sen bunları yaşamazsın.şunu asla unutma ne kadar zayırf hamile olursan vede göbeksiz o kadar kolay eski kilona geri dönüyorsun ve de büyük bir göbeğin olmuyor.o yüzden ver mücadeleni hayatım ve at kilolarını.
:lepi:

selam kızlar.sabahtan beri birşeyler yazmaya çalışıyorum ama malesef nette sorun var.beni sinir etti.sonunda nette gitti o yüzden bende çıkmak zorunda kaldım.bazı yazılanlar vardı onlara cavap yazmışım ama malesef ilk yazdıklarım boşa gitti.neyse bugün birşey farkettim.polar bir eşofmanım var normalde yıkandıktan sonra ilk giydiğimde tayt gibi dururdu üstümde sonradan sonradan açılır rahatlardı.bugün yine ilk giydim (yıkanmıştı)hiç tayt gibi durmadı hatta birazcık bol durdu bile bu duruma şaşırdım.bu akşam tartılacağım pek zannetmiyorum ama umarım kilo vermişimdir.sanırım yaptığım spor sayesinde 1 beden küçüldüm herhalde.umarım öyledir.ayrıca melis, yazdığın ''nivea bady spor ile 1,5 ayda 10 cm inceldim'' kelimesini okuyunca inan bugün yaptığım kadar tempolu yapmamıştım.çokçok terledim valla iyi geldi bu gaz bana.ama sanırım boynum biraz ağrıyor geçende böyle ağrıdı yapamadım umarım tekrar ağrımaz.sporumu bırakmazsam benim için gerçekten iyi olacak 2 yada 3 ay devamlı yapsam zaten alışırım iyice umarım devamlı yapabilirim ama işe girersem nasıl olacak bu bilmiyorum bu arada oğlum dünden itiberen yürümeye başladı.bir cesaretlendi ki sormayın.şimdi tutamıyoruz beyefendiyi.evim sobalı olduğu için,ondada henüz denge oturmadığı için sobaya yapışacak diye çok korkuyorum o yüzden sürekli peşindeyim.bu arada dosba ve patbori aşağıdasınız ne yapıyorsunuz bakem nasıl gidiyor hayat.kilo verebildinizmi,anların işte kızlar yormayın beni.a.s.

canısı bebeğin yürümüş maşşalllahhh..bundan sonra zayıflarsın ahanda peşine koşmaktan-tatlicadiarzu- bir de seni ösledik yavv cidden az geliyosun bu aralar...:teselli:

canısı bebeğin yürümüş maşşalllahhh..bundan sonra zayıflarsın ahanda peşine koşmaktan-tatlicadiarzu- bir de seni ösledik yavv cidden az geliyosun bu aralar...:teselli:

öyle patboricim malesef hem rahatsızlığım sebebiyle hem de ne bileyim bu hafta bir acayiptim inanırmısın spor bile yapmadım doğru dürüst daha doğrusu yapamadım.bazen inancım kırılıyor ve herşeyden soğuyorum böyle sanki olmayacakmış kilo veremeyecekmişim gibi geliyor,gerçi ben hasta olunca acayip duygusal olurum yani en ufak birşeyde bir yerden bulur üretir kendi kendimin moralini bozarım ama daha iyiyim çok şükür bugün sporumuda çok güzel yaptım ve rahatladım akşam tartılacağım umarım kilo vermişimdir.tartılınca yine gelirim benim ufaklık uyandı şimdilik gitmem lazım hepinizi öpüyorum. Şeniz

ayyy şişgocum üzüldüğün şeye bak, hayatım her hafta kilo veremeyiz ki inan haftaya hızlanacak, hedefine yaklaşıtıkça vermek zorlaşıyor.
Hem beni de bunalıma soktun, ben kendimi çok zayıf hissediyordum, aynı kilodayız ya. Hişç öyle göbeğim, basenim, göğüsüm yok senin de yoktur, nerden çıkarıyorsun:oklava:
Yediklerinde de problem yok, hepsi gidecek merak etme.

bende çok kötüyüm kızz heycanlyım yarın 500 gr fazla çıkcam diye ödüm kopuyor valla :roflol:

çıkmazsın canım, bu hafta iyiydin.

karamanli geçmiş olsun canım

merhaba arkadaşlar
ben bu hafta pek giremedim buralara
denetimim vardı. yoğun geçti
ama kilo vermişimmm
mutluyum
yarın tam olarak yazarım kilomu da.zaten evlilik telaşı da başladı. hayılısı bakalım

canım bekliyoruz artık, hadi bu hafta yoğundun.

yahu kızlar nerdesinizz alooooooooooooooo gelin artık nereus ,melzeyit,karamanlı,patboriiiiiiiiiiiii
ooooooooooooooooo canım sıkılıyo özledim sizi ve herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii melisssssssssssssssss huhu anacığım ne oldu size hepiniz mezun oldunuz bıraktınızmı topiğiiiiiiiiiiiiiiii yavrularrr gelin
boşuna cenemi yormiyim anlaşılan hiç kimse yokkkkkkkk
akşama dünden kalan dolmadan bir tane yerim yemek yapcak halim yok bugün çok yoruldum çünküüü

geldimmm, işteydimbenneyaptımki

adcım yap sporunu kimse söylese inanmazdım ama bizzati yaşadım.
Ne oldu bizim ufaklıklara, biri emekledi, biri yürüyor. Gözün aydın, zayıflarsın artık.

canım benim durum çok kötü..dün tartıldım 700 gr vermiştim.akşam regl olmuşum.sabah tartıldım 200 gr almıştım mlsf..yarını napcam bilmiyorum CADIARZU
bu arada akşama hiçbişey yemeyecektim ama misafirim gelcekmiş.ben de havuçlu kek yaptım..üzerine çikolata sosu......-tatlicadiarzu- yemicem yemicem kızmayın:lepi:
ama nası dayanacam bilmiyorum..ölüp ölüp dirilirim...-tatlicadiarzu-

sakınnnnnnnn

kızlar geldim işteydim hiç giremedim.
Neler yedim:
sabah: tost
ara 1 nescafe
öğlen: mantarlı çorba, et kabak püre, salata, azıcık irmik helvası (yemekhanedeydim, dayanamadım helvaya)
ara yok
akşam: tavuk, salata, azıcık fırın makarna.
suyumu içiyorum.
Ben de bu hafta kilo veremedim, ama ben bir hafta verip bir hafta sabit kalıyorum, alıştım artık.

MELıSıM CANIM YıNE YÜKLENMıŞSıN KARBONHıDRATA BU GÜN....AMA SENıN ÇOK SIKMANA GEREK YOK ZATEN KıLON ıYı ŞEKER...KıLO ALMAALIMDA:1shok:
ben ne yedim
sabah sucuklu yumurta SEKıZ TANE zeytin (yav çoooooook açtımm ve otokontrolüm yoktu hiç)
ara yok
öğle 1 elma 1çb süt
ara 1 dilim çikolata:utangac:
akşam 1dolma yoğurtbolca salata
şimdie kadar 1,5 lt su içtim devamı gelcek.yatmadan platei mide yaarım

ben bugün 3 öğün süt
1 tane mercimek köfte
akşamda
1 kase çorba 1 kaşık kuskus pilavı
biraz da kuruyemiş yiyeceğim
3 lt su
bakalım yarın ne olacak

sefgülü kardeş takımcığım ve melisim a.s.
ben yarın bir aksilik olmazsa buralarda olmayacağım ve mehalimde biliyorsunuz okulda oluyor kilo bildirim saatinde.. bizim bildirimleri bu haftada size emanet ediyorum şekerler biliyorumki gözüm arkada kalmayacak... haftayada ben sizinkileri toparlarım söza.s.

listeler hazırlanınca paylaşım alanında birileri vardır mutlaka yardım isteyebilirsiniz bir başka takımın bakmasında fayda var juju bakabilir, aeben boşsa buralardaysa oda bakar... herkes bakar aslında... şimdiden teşekkür ediyorum...

Arkadaşlar selam ben bu hafta son kez aranızda oluyorum.Babam salı sabahı bir kalp krizi geçirdi o günden beri hastanedeyiz.Dün akşam yoğun bakımdan çıktı.Bu gün ablam kalacak yanında ben günlerdir hastanedeyim bu gece dinlenip yarın tekrar gideceğim.
Babam önümüzdeki hafta ameliyat olacak dolayısıyla uzun süre daha yokum.Bu gün eve gelince duş alıp tartıldım günlerdir yemek içmek olmadığı için şu anda kilom 56 şu durumda ben 1kilo 300 gram vermiş oluyorum.Sizleri tanımak çok güzeldi dostluğunuz, iyiliğiniz ve paylaştıklarımız için çok teşekkür ediyorum .sevgiyle

dosbacım nasılsın.nasıl gidiyor.benim için zor bir gündü diyebilirim.ufaklık artık yürüyor ya tut tutabilirsen.sabahtan beri doğru dürüst uykuda uyumadı ancak şimdi uyuttum.sağolsun eşimde arkadaşlarıyla buluştu ve hala gelmedi sinir küpü oldum ama şükürki oğlum uyudu ve rahatladım. şu yaz ayı gelsede sobayı kaldırsamvallahi bıktım artık ya.eziyeti bir yandan pisliği bir yandan güya geçen sene doğal gaz gelecekti ama hala bekliyoruz bakalım bu sene söz verdi başkan adayımız vede eski başkanımız.gelsede kurtulsak. öyle işte çok sıkıldım bugün çook.meliscim sanada gözün aydın demeyi unuttum ama şimdiden hazırla kendini bu tempoya umarım hayırlısı ile atlatırız.bu arada herkes nettedir dedim ama sadece dosba var gördüğüm kadarıyla.

bu arada nereus ben bu kiloları verebileceğine inanıyorum.hem bekar hem daha gençsin.bu kiloları şimdi verdin verdin ileride çok pişman olursun hele doğum yaptıktan insan bir zorlanıyor anlatam,umarım sen bunları yaşamazsın.şunu asla unutma ne kadar zayırf hamile olursan vede göbeksiz o kadar kolay eski kilona geri dönüyorsun ve de büyük bir göbeğin olmuyor.o yüzden ver mücadeleni hayatım ve at kilolarını.
:lepi:

adcım periimm benimm bilmiyorum bişi yememye dikkat ediyorum haftayada bu şekilde
devam edicem eğer 64 kilo olmazsam doktora gitcem artık :1no2:

Back
X