ayyy şişgocum üzüldüğün şeye bak, hayatım her hafta kilo veremeyiz ki inan haftaya hızlanacak, hedefine yaklaşıtıkça vermek zorlaşıyor.
Hem beni de bunalıma soktun, ben kendimi çok zayıf hissediyordum, aynı kilodayız ya. Hişç öyle göbeğim, basenim, göğüsüm yok senin de yoktur, nerden çıkarıyorsun

klava:
Yediklerinde de problem yok, hepsi gidecek merak etme.
bende çok kötüyüm kızz heycanlyım yarın 500 gr fazla çıkcam diye ödüm kopuyor valla :roflol:
çıkmazsın canım, bu hafta iyiydin.
karamanli geçmiş olsun canım
merhaba arkadaşlar
ben bu hafta pek giremedim buralara
denetimim vardı. yoğun geçti
ama kilo vermişimmm
mutluyum
yarın tam olarak yazarım kilomu da.zaten evlilik telaşı da başladı. hayılısı bakalım
canım bekliyoruz artık, hadi bu hafta yoğundun.
yahu kızlar nerdesinizz alooooooooooooooo gelin artık nereus ,melzeyit,karamanlı,patboriiiiiiiiiiiii
ooooooooooooooooo canım sıkılıyo özledim sizi ve herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii melisssssssssssssssss huhu anacığım ne oldu size hepiniz mezun oldunuz bıraktınızmı topiğiiiiiiiiiiiiiiii yavrularrr gelin
boşuna cenemi yormiyim anlaşılan hiç kimse yokkkkkkkk
akşama dünden kalan dolmadan bir tane yerim yemek yapcak halim yok bugün çok yoruldum çünküüü
geldimmm, işteydimbenneyaptımki
selam kızlar.sabahtan beri birşeyler yazmaya çalışıyorum ama malesef nette sorun var.beni sinir etti.sonunda nette gitti o yüzden bende çıkmak zorunda kaldım.bazı yazılanlar vardı onlara cavap yazmışım ama malesef ilk yazdıklarım boşa gitti.neyse bugün birşey farkettim.polar bir eşofmanım var normalde yıkandıktan sonra ilk giydiğimde tayt gibi dururdu üstümde sonradan sonradan açılır rahatlardı.bugün yine ilk giydim (yıkanmıştı)hiç tayt gibi durmadı hatta birazcık bol durdu bile bu duruma şaşırdım.bu akşam tartılacağım pek zannetmiyorum ama umarım kilo vermişimdir.sanırım yaptığım spor sayesinde 1 beden küçüldüm herhalde.umarım öyledir.ayrıca melis, yazdığın ''nivea bady spor ile 1,5 ayda 10 cm inceldim'' kelimesini okuyunca inan bugün yaptığım kadar tempolu yapmamıştım.çokçok terledim valla iyi geldi bu gaz bana.ama sanırım boynum biraz ağrıyor geçende böyle ağrıdı yapamadım umarım tekrar ağrımaz.sporumu bırakmazsam benim için gerçekten iyi olacak 2 yada 3 ay devamlı yapsam zaten alışırım iyice umarım devamlı yapabilirim ama işe girersem nasıl olacak bu bilmiyorum bu arada oğlum dünden itiberen yürümeye başladı.bir cesaretlendi ki sormayın.şimdi tutamıyoruz beyefendiyi.evim sobalı olduğu için,ondada henüz denge oturmadığı için sobaya yapışacak diye çok korkuyorum o yüzden sürekli peşindeyim.bu arada dosba ve patbori aşağıdasınız ne yapıyorsunuz bakem nasıl gidiyor hayat.kilo verebildinizmi,anların işte kızlar yormayın beni.a.s.
adcım yap sporunu kimse söylese inanmazdım ama bizzati yaşadım.
Ne oldu bizim ufaklıklara, biri emekledi, biri yürüyor. Gözün aydın, zayıflarsın artık.
canım benim durum çok kötü..dün tartıldım 700 gr vermiştim.akşam regl olmuşum.sabah tartıldım 200 gr almıştım mlsf..yarını napcam bilmiyorum CADIARZU
bu arada akşama hiçbişey yemeyecektim ama misafirim gelcekmiş.ben de havuçlu kek yaptım..üzerine çikolata sosu......-tatlicadiarzu- yemicem yemicem kızmayın:lepi:
ama nası dayanacam bilmiyorum..ölüp ölüp dirilirim...-tatlicadiarzu-
sakınnnnnnnn