ahhhh ahhhhh allahım geçmek bilmeyen bir gece ve sabahın 8 inde uyanan bir enes ve hayal mayel hatırladığım eşimin hadi kalk dişciye gidicez demesiyle benimse ağlamaklı bakışlarımla güne başladım.kahvaltı etmedim midem agrıdı sürekli wc gidesim geldi korkumdan sanırım :84:
sonra neyse biraz vakit geçti sonra enesi masal saatine götürdük ben de oğlana pankart yapması için malzeme aldım gezdim yürüdüm açıldım temiz havada.sonra neyse eve geri geldik.oğlanı doyurdum kocişi doyurdum ben hala açım baktım pasta 1 dilim aldım yedim yanında meyve suyu ile.sonra neyse gittik dişçiye randevum tam 2.30 da bekle bekle o saat geldi sonra 10dk geçti

tam yani dr yok falna desinler diye dua ediyorum o sırada cerrahı gördüm mavi önlüklü

suratım düştü sonra neyse 3 e doğru aldılar beni içeri girerken televizyon falan var mı burda dedim cerrah güldü korkma vs rahat olun dedi dişimi anlattı şunu çekicez falan iğne yapıcam dedi iyi tamam

ama ben korkuyorum dedim tamam korkmayın lütfen dedi iğneyi yaparken az acısı sonra uyuştummu falan işte tabi gözlerimde acıyo uyumadımya gece

sonra böyle aletleri falan gördüm başım döndü oy allahım dua et et bir oldum sonra eline aldı o dişi sıkıştırdığı şeyi kavradı dedi basınç hissediceksin

ben başladım sızlamaya sonra bir kere salladı adam naptığmıı bilemedim sandalyeden tutuim derken adamın diz kapağına yapışmışım

sonra hemşire geldi korkmayın lütfen dedi elimden tuttu ben ağladım sonra bir uyuşturucu daha yaptı bir taraftan sallıyo gelmiyo benim diş çenem çıkıcak sanki bir ara ayağımın dahi kalktığını hissettim

yuh dedim sonra kendime neyse dr durdu olmuyo ya dedi eline bir şey aldı gıcırt gıcırt o an aklım çıktı allahım hiçmi sallanmıyo bu diş yoksa dedim çenem gidicek diye korktum.
sonra kızın elini sıkmışım kız diğer elini verdi

sonra kızla bakışıyom ben tabi arada kapatıyom gözlerimi korkumdan sonra biraz salladı salladı aha bir baktım sallama bitti açtım gözümü kıza baktım çıktımı dedim kız güldü çıktı çıktı dedi :82: ama dişimin bu ucları var ya kızlar iki çatal hani üstten çektirdim ya işte o çatalın ucu c gibi kıvrık ondan zor olmuş haftaa çekilicek olanda oyleymiş işim yaş yani.
sonra ben hiç pot kırmadım ay doğumdan ne zormuş bende fobi sanırım falan dedim

doktor güldü dedi şimdilik bir diş yeterli çünkü senin diğer diş gömülü o yüzden operasyon yapıcam dedi haftaya cumartesi randevu aldım 1.30 da o çekilicek eve gelene kadar iyiydi eve geldim yattım uyudum sonra kalktım boğazıma kan gidiyodu kanamış gazlı bez dolmuş sonra kalktım çıkarttım şöyle böyle derken bir baktım artık agzımda hareket vs oluyo gittim su içmeyi denedim içebildim parol alcaktım mama aradım yok hemen bir dilim pasta yedim yumuşakca olduğu için sonra da ilacımı aldım.sonrada kocişle yemekteyken az spagetti ve çorba aldım ama agzımda gitmedi yinede zorla yedim.şimdi su içiyom rahatça agrı olunca parol alıyorum.inşallah karnımda agrımıyo

en çok sakız çignemeyi özledim.diğer 3. ortalıkta olmayan taa etin içinde olan dişe gerek yok dedi oda iki seneye kadar gelici gibi durmuyor bekle dedi.cumartesi günü olanda antibiyotik vercem çektikten sonra gebeliğide antibiyotikler bitince düşünürsünüz dedi

öyle bir gün geçirdim işte arkadaşlar.
geçmiş okudum tek tek cvp yazmadım.yatıcam inşallah yarın dikkat ederim bugün pasta ile geçti sanki 1lt su içtim sadece.
belki aç yatmamak için maydanoz ekmek yiyebilirim karnım zil çalıyo

ayy yyaaa doktoru görünce çok utanıcam bu korkkaklıkla off hemşire inşallah aynısı olur.çok sıcakkkanlıydı ya .