Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geç kalkdım için 12 de 1 kaynamış yumurta ,2 dilim kepek ekmek
saat-14.30 da yarım develi armut.ufak boy.
spor:yarım saat seri yürüyüş
saat-16.00 da 2 kepçe şehriyel çorbası yanında maydanoz
spor:250 oturduğum yerden sopa çevirme
300 yanlara sağ sol eğilme
50 şer yan yatıp bacaklar yana kaldırma sağ ve sol olmak üzere
saat-18:30 2 kepçe karnıbahar yemeği,3yk kadar pirinç pilavı ,2yk mercimek çorbası,1 sb ayran ve salata.salatamda brokolide vardı dostlar.
ara olarak çeyrek muz,1 elma düşünüyorum.
sopa ve yanlara hareketlerimide yapacağım
yatarkende 1 su bardağı süt içerim.ılık ılık.:24:

menun harıka afıyet olsun

medınecım canım saglıklı sıhatlı rabbım bebis verır umarım
ama sters yapma
dr bana demıstıkı sen dısgebelık gecırdın 1 seneden once olmaz ne beklıon dedı o ay hamıle kaldım
umudum gıttı stres bıttı
yuruyusler etkılemıyormus ıstedın kadar yuruyebılırmıssın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:59: ahhhh ahhhhh allahım geçmek bilmeyen bir gece ve sabahın 8 inde uyanan bir enes ve hayal mayel hatırladığım eşimin hadi kalk dişciye gidicez demesiyle benimse ağlamaklı bakışlarımla güne başladım.kahvaltı etmedim midem agrıdı sürekli wc gidesim geldi korkumdan sanırım :84:
sonra neyse biraz vakit geçti sonra enesi masal saatine götürdük ben de oğlana pankart yapması için malzeme aldım gezdim yürüdüm açıldım temiz havada.sonra neyse eve geri geldik.oğlanı doyurdum kocişi doyurdum ben hala açım baktım pasta 1 dilim aldım yedim yanında meyve suyu ile.sonra neyse gittik dişçiye randevum tam 2.30 da bekle bekle o saat geldi sonra 10dk geçti :53: tam yani dr yok falna desinler diye dua ediyorum o sırada cerrahı gördüm mavi önlüklü :59: suratım düştü sonra neyse 3 e doğru aldılar beni içeri girerken televizyon falan var mı burda dedim cerrah güldü korkma vs rahat olun dedi dişimi anlattı şunu çekicez falan iğne yapıcam dedi iyi tamam :30: ama ben korkuyorum dedim tamam korkmayın lütfen dedi iğneyi yaparken az acısı sonra uyuştummu falan işte tabi gözlerimde acıyo uyumadımya gece :31:
sonra böyle aletleri falan gördüm başım döndü oy allahım dua et et bir oldum sonra eline aldı o dişi sıkıştırdığı şeyi kavradı dedi basınç hissediceksin :14: ben başladım sızlamaya sonra bir kere salladı adam naptığmıı bilemedim sandalyeden tutuim derken adamın diz kapağına yapışmışım :59: sonra hemşire geldi korkmayın lütfen dedi elimden tuttu ben ağladım sonra bir uyuşturucu daha yaptı bir taraftan sallıyo gelmiyo benim diş çenem çıkıcak sanki bir ara ayağımın dahi kalktığını hissettim :27: yuh dedim sonra kendime neyse dr durdu olmuyo ya dedi eline bir şey aldı gıcırt gıcırt o an aklım çıktı allahım hiçmi sallanmıyo bu diş yoksa dedim çenem gidicek diye korktum.
sonra kızın elini sıkmışım kız diğer elini verdi :30:
sonra kızla bakışıyom ben tabi arada kapatıyom gözlerimi korkumdan sonra biraz salladı salladı aha bir baktım sallama bitti açtım gözümü kıza baktım çıktımı dedim kız güldü çıktı çıktı dedi :82: ama dişimin bu ucları var ya kızlar iki çatal hani üstten çektirdim ya işte o çatalın ucu c gibi kıvrık ondan zor olmuş haftaa çekilicek olanda oyleymiş işim yaş yani.
sonra ben hiç pot kırmadım ay doğumdan ne zormuş bende fobi sanırım falan dedim :35:
doktor güldü dedi şimdilik bir diş yeterli çünkü senin diğer diş gömülü o yüzden operasyon yapıcam dedi haftaya cumartesi randevu aldım 1.30 da o çekilicek eve gelene kadar iyiydi eve geldim yattım uyudum sonra kalktım boğazıma kan gidiyodu kanamış gazlı bez dolmuş sonra kalktım çıkarttım şöyle böyle derken bir baktım artık agzımda hareket vs oluyo gittim su içmeyi denedim içebildim parol alcaktım mama aradım yok hemen bir dilim pasta yedim yumuşakca olduğu için sonra da ilacımı aldım.sonrada kocişle yemekteyken az spagetti ve çorba aldım ama agzımda gitmedi yinede zorla yedim.şimdi su içiyom rahatça agrı olunca parol alıyorum.inşallah karnımda agrımıyo :51: en çok sakız çignemeyi özledim.diğer 3. ortalıkta olmayan taa etin içinde olan dişe gerek yok dedi oda iki seneye kadar gelici gibi durmuyor bekle dedi.cumartesi günü olanda antibiyotik vercem çektikten sonra gebeliğide antibiyotikler bitince düşünürsünüz dedi :16:
öyle bir gün geçirdim işte arkadaşlar.
geçmiş okudum tek tek cvp yazmadım.yatıcam inşallah yarın dikkat ederim bugün pasta ile geçti sanki 1lt su içtim sadece.
belki aç yatmamak için maydanoz ekmek yiyebilirim karnım zil çalıyo :1:
ayy yyaaa doktoru görünce çok utanıcam bu korkkaklıkla off hemşire inşallah aynısı olur.çok sıcakkkanlıydı ya .

Son düzenleme:
menun harıka afıyet olsun

medınecım canım saglıklı sıhatlı rabbım bebis verır umarım
ama sters yapma
dr bana demıstıkı sen dısgebelık gecırdın 1 seneden once olmaz ne beklıon dedı o ay hamıle kaldım
umudum gıttı stres bıttı
yuruyusler etkılemıyormus ıstedın kadar yuruyebılırmıssın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sağol gülüşüm aslında stresim hep oğlanla aynı tarihte doğsa falna diyordum aralık ayında istiyodum ama nasip bakalım allah ne zaman nasip ederse hemen şıp diyede kalırmıyım ilki gibi onuda rabbim biliyo neyse artık ocak doğumlu olur :9: olmadı şubat olsun tek eli ayağı sağlam olsun cici bir bebiş olsun oğluşuma arkadaş olsun inşallah.yürüyüşleri bırakmıcam gülüm bırakırsam sanırım toplan vücut salar gibi geliyor. bakalım inşallah dosbam,seyyahım ve ben aynı zamanlara denkl gelsek keşke tanıdık arkadaşlar istiyorum aslında takılıyorum bazen gebe bölümüne ama bizim kızlar çok daha sıcak .rabiş ve asumanda bekliyo bakalım :38:

günaydın:32:
dün yoktum kızlar, dışardaydık. bugün de oğlan erken kalkınca ben de kalktım:) az geçmişe bakayım:79:

ayrıca bu haftadan itibaren eşimin hafta tatili cumartesi oldu. o şuan evde birazdan maçı var oraya gidecek. bu iş kayınvalideye yaradı. cumartesi günüde tatil yapıyor. bizde 4 ay kadar böyle idare edicez mecbur.
ya evde yemeğim var ama bu akşam balık yemek istiyorum aslında. epeydir yemedim. dışarıda yesek süper olur ama bu soğukta olmaz ki. düşünürüz birşeyler.
sen tatildeyken de eşin çalışacak o zaman. bir müddet pek beraber tatilde olamayacaksınız desene. neyse, artık hayırlısı olsun. artık futbol maçlarını gönlünce yapabilir eşin:)))kayınvalden de ayrıca sevinmiştir herhalde tatil günü 2 oldu diye:1:

gunaydın herkese
hatat ıyı gunler oglen oldu :27:
dun kahvaltı
1 hasl yumurta kucucuk peynır
ara yok
oglen 1 börek 1 biber dolması 2 ssat sonra
1 dılım sutlu tatlının 1/4 u tattım yanı
akşam 1 bıber dolması 1/2 pogaca
meyve salep yok
arkadas ısrar ettı esınde gelsın ıs cıkısı dıe malum orada kaldık
gecede 11 de pc yı acamadım
dun yuruyemedım

sımdık
sabah kahvaltım 1 hasl yumurta 1/2 dılm peynır 3 zeytın 1dılım ekmek
ara 1kıvi
öglen 4 yk kereviz yogurt 1 dılım ekmek
ara 1/2 ayva
akşam 1/2 kase tarhana corbası (1 kepce) 1 dılım ekmk 5 yk z. yaglı kereviz
ve bugun yuruyus
sımdık hava guzel oglumu alıp bıraz dolanalım
bence fazla kaçırmamışsın. normal yani gezmeye gidince bu kadar olur. dün hava gerçekten güzeldi ama bugün yağmur var. bereketli bir yaz olur inşallah.

günaydın kızlar :71: yada güzel günler :1:
çok geç kalktım tembellik ettim c.tesi eşimin kahvaltısı var bu nedenle yatıyorum ama bi türlü kalkmak bilmiyorum :))
kahvaltım hafifdi şimdi de taze sıkılmış portakal suyu içtim
yarın eşim arkadaşları pikniğe davet etti...sucuk partisi yapacakmışız...akşamdan bi de börek yapsam ii olur sanırım...
bende nasıl diyet yapıyorum anlamadım
hava çok güzel... dışarı çıkmak istiyorummmm
sizler nasılsınız ??
hava yağmurlu canım ya piknik için. hani sucuk da kapalı mekanda zor:)

evet canım,kilo aldıysa aynen hesaplıyoruz,sadece verince kaç hafta izinliyse o haftaya bölüyoruz. verdiği kilo çok değilse ve oranları etkilemiyorsa bölmeye gerek yok.
plastic niye bildirimde bulunmadıki,sorun yoktur umarım.

sağol hayatım. ellerine sağlık. canımbenim listemiz hazır olduktan sonra problem yok hiçbirimiz yapamasa bile biri gelip alır muhakkak,çok sıkıntı etme sakın.:29:
plastic, dün hiç gelmemiş. bakalım canım, geldiğinde bu duruma dair yazacaktır inşallah. inşallah bir problem yoktur.
ferdici ve pehlivan konusunda seninle hemfikirim. bu hafta netleştirelim artık.
ya o liste beni geceden rahatsız etmeye başlıyor:)) uyku girmiyor gözüme, medinenin diş korkusu gibi:27:zamanla aşıcaz artık bu stresi:)

anlamamak ne mümkün rabiacım. kızardım bozardım valla. :78:
hepinize söz veriyorum haftaya tek bir kaçamak yapmıcam. :10:
yazdım bunu canım:68:
oglen yemegımı yedım (4 yk z.yaglıkerevız 1 dılım ekmek )
sporumuda yaptım 4 km 45 dk yurudum
30 dk sonra meyvemı yerım
akşam nasıpse 18.30 gıbıde yemegımı yerım
bu arada annemın dedesı vefat ettı 1 saat kadar once
sehır dısında olmam sebebı ıle yarın yazamayacagım
ama yınede dıkkat edecegım
yola cıkmadan sabah 9 gıbı 1 dilimpeynır ekmek
11 gıbı meyve
öğlene annanemde olunacak nasıpse artık orada bakarız duruma gore
başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin.

:59: ahhhh ahhhhh allahım geçmek bilmeyen bir gece ve sabahın 8 inde uyanan bir enes ve hayal mayel hatırladığım eşimin hadi kalk dişciye gidicez demesiyle benimse ağlamaklı bakışlarımla güne başladım.kahvaltı etmedim midem agrıdı sürekli wc gidesim geldi korkumdan sanırım :84:
sonra neyse biraz vakit geçti sonra enesi masal saatine götürdük ben de oğlana pankart yapması için malzeme aldım gezdim yürüdüm açıldım temiz havada.sonra neyse eve geri geldik.oğlanı doyurdum kocişi doyurdum ben hala açım baktım pasta 1 dilim aldım yedim yanında meyve suyu ile.sonra neyse gittik dişçiye randevum tam 2.30 da bekle bekle o saat geldi sonra 10dk geçti :53: tam yani dr yok falna desinler diye dua ediyorum o sırada cerrahı gördüm mavi önlüklü :59: suratım düştü sonra neyse 3 e doğru aldılar beni içeri girerken televizyon falan var mı burda dedim cerrah güldü korkma vs rahat olun dedi dişimi anlattı şunu çekicez falan iğne yapıcam dedi iyi tamam :30: ama ben korkuyorum dedim tamam korkmayın lütfen dedi iğneyi yaparken az acısı sonra uyuştummu falan işte tabi gözlerimde acıyo uyumadımya gece :31:
sonra böyle aletleri falan gördüm başım döndü oy allahım dua et et bir oldum sonra eline aldı o dişi sıkıştırdığı şeyi kavradı dedi basınç hissediceksin :14: ben başladım sızlamaya sonra bir kere salladı adam naptığmıı bilemedim sandalyeden tutuim derken adamın diz kapağına yapışmışım :59: sonra hemşire geldi korkmayın lütfen dedi elimden tuttu ben ağladım sonra bir uyuşturucu daha yaptı bir taraftan sallıyo gelmiyo benim diş çenem çıkıcak sanki bir ara ayağımın dahi kalktığını hissettim :27: yuh dedim sonra kendime neyse dr durdu olmuyo ya dedi eline bir şey aldı gıcırt gıcırt o an aklım çıktı allahım hiçmi sallanmıyo bu diş yoksa dedim çenem gidicek diye korktum.
sonra kızla bakışıyom ben tabi arada kapatıyom gözlerimi korkumdan sonra biraz salladı salladı aha bir baktım sallama bitti açtım gözümü kıza baktım çıktımı dedim kız güldü çıktı çıktı dedi :82: ama dişimin bu ucları var ya kızlar iki çatal hani üstten çektirdim ya işte o çatalın ucu c gibi kıvrık ondan zor olmuş haftaa çekilicek olanda oyleymiş işim yaş yani.
sonra ben hiç pot kırmadım ay doğumdan ne zormuş bende fobi sanırım falan dedim :35:
doktor güldü dedi şimdilik bir diş yeterli çünkü senin diğer diş gömülü o yüzden operasyon yapıcam dedi haftaya cumartesi randevu aldım 1.30 da o çekilicek eve gelene kadar iyiydi eve geldim yattım uyudum sonra kalktım boğazıma kan gidiyodu kanamış gazlı bez dolmuş sonra kalktım çıkarttım şöyle böyle derken bir baktım artık agzımda hareket vs oluyo gittim su içmeyi denedim içebildim parol alcaktım mama aradım yok hemen bir dilim pasta yedim yumuşakca olduğu için sonra da ilacımı aldım.sonrada kocişle yemekteyken az spagetti ve çorba aldım ama agzımda gitmedi yinede zorla yedim.şimdi su içiyom rahatça agrı olunca parol alıyorum.inşallah karnımda agrımıyo :51: en çok sakız çignemeyi özledim.diğer 3. ortalıkta olmayan taa etin içinde olan dişe gerek yok dedi oda iki seneye kadar gelici gibi durmuyor bekle dedi.cumartesi günü olanda antibiyotik vercem çektikten sonra gebeliğide antibiyotikler bitince düşünürsünüz dedi :16:
geçmiş okudum tek tek cvp yazmadım.yatıcam inşallah yarın dikkat ederim bugün pasta ile geçti sanki 1lt su içtim sadece.
ayy yyaaa doktoru görünce çok utanıcam bu korkkaklıkla off hemşire inşallah aynısı olur.çok sıcakkkanlıydı ya .
ay medine:) sonunda atlatmışsın ama evlere şenlik yani:) doktorun dizlerine mi kapanadın, izlediğin dizi çok etkiledi sanırım. ricardo ricardo nolur çekme dişimi:60::60::60:

günaydın fıstıklar dün menümü yazamadım öğlende izin alıp arklarla buluştum akşam da 9 gibi eve geldim
sabah 1yumurta peynir zeytin her zamanki gibi
arada duble 5i 1 arada çay
öğlen arkadaşlarla hamburger yedik en masumu tavuk ızgaralıydı ondan söledin ekmeğinin yarısı ayran ve tavuğunu yedim kızartma bile yok
sonra işyerine geldim tekrar 5i 1 arada çay
akşam çıktık arkadaşla yürüdük biraz iş çıkışı sindirme niyetine akşam eve geldiğimde 9 du yemek yemedim 1 bardak süt içtim light olandan misafirler vardı çay dı kekti börekti yediler içtiler
hiçbişi yemedim en son meyve yerken 1 portakal yedim oda sadece suyu:37:

bu arada medınecım pasta yerıne corba ıc pıpetle
pasta yemenı mazur goremeyız :50::50::50::50::50:
medine canım çene cerrahı ıse hıc korkma gebelık oncesı halletmen cok zor emzırme donemın bıtsın ıstenıyor morfın vuruldugu ıcın

ben normal dıscıye cektırmıstım 10 gun agzımı kımıldatamadım 1 hafta gozume boynuma kadr mosmor oldu
cene cerrahı bu ısın uzmanı hıc korkma derım sadece ıgneyı duyuyorsun sonra uyusuyor bak eve gelıp agzını acabılmısın demekkkı gıttıgın yer ıyı
ank da fatıh unvt cemal bey ıyımıs 2 arkadasta oraya yaptırdı hic morarma acıa olmadı çok rahat mış dr elıde cok hafıfımıs

sağol gülüşüm aslında stresim hep oğlanla aynı tarihte doğsa falna diyordum aralık ayında istiyodum ama nasip bakalım allah ne zaman nasip ederse hemen şıp diyede kalırmıyım ilki gibi onuda rabbim biliyo neyse artık ocak doğumlu olur :9: olmadı şubat olsun tek eli ayağı sağlam olsun cici bir bebiş olsun oğluşuma arkadaş olsun inşallah.yürüyüşleri bırakmıcam gülüm bırakırsam sanırım toplan vücut salar gibi geliyor. bakalım inşallah dosbam,seyyahım ve ben aynı zamanlara denkl gelsek keşke tanıdık arkadaşlar istiyorum aslında takılıyorum bazen gebe bölümüne ama bizim kızlar çok daha sıcak .rabiş ve asumanda bekliyo bakalım :38:

amın canım rabbım hayırlısını saglıklısını versın
demı bızım burası baska
bende mart annelerıne uyeydım bır turlu kaynasamadık sonrada bıraktım

günaydın fıstıklar dün menümü yazamadım öğlende izin alıp arklarla buluştum akşam da 9 gibi eve geldim
öğlen arkadaşlarla hamburger yedik en masumu tavuk ızgaralıydı ondan söledin ekmeğinin yarısı ayran ve tavuğunu yedim kızartma bile yok
akşam çıktık arkadaşla yürüdük biraz iş çıkışı sindirme niyetine akşam eve geldiğimde 9 du yemek yemedim 1 bardak süt içtim light olandan misafirler vardı çay dı kekti börekti yediler içtiler
te

tebrıkler ne kadar zor olmustur tahmın edebılıyorunm
onlar keklerı borekelrı hupletırken senın bakman ama ıradenı gosterıyor
devam et ne kadar kararlı oldugunu kendınede goster onalarada

hamburgerı telefi etmısısn

basın saolsun dıleklerınız ıcıntesekkurler 1 fatıha 11 hlas okuyabılırsenın memnun olurum

asuamncım dogru soluyon hıc evde durmuyorum napam ev hanımı olmanın gzuel yanı bu

sabah 1 dılım ekemk 3 dılım sucuk 1 lokma peynır
ara portakal
öğlen kereviz 4 yk 1dılım ekmek 1/2kasyogurt(100gr)
ara elma
akşam kıymalı karnıbahar (sarımsaklı yogurtlu) 1 dılım ekmek
ara salep

esımcenazeye gıttı ben gıtmedım bebıs hasta dıs cıkıyor aglıo mızmız burnu akıyor
orası kalabalıkolur cocukla zor olur velhasıl evdeyım
bugunde 45-60 dk arası kosu bandında 5.8-5 km hızda yuruyecegım ınsalalh

Son düzenleme:
menün güzel canım, özellikle akşam yememen çok iyi olmuş. maşallah diyelim:nazar:darısı bugünün başına:)

sabah 1 dılım ekemk 3 dılım sucuk 1 lokma peynır
ara portakal
öğlen kereviz 4 yk 1dılım ekmek 1/2kasyogurt(100gr)
ara elma
akşam kıymalı karnıbahar (sarımsaklı yogurtlu) 1 dılım ekmek
ara salep

esımcenazeye gıttı ben gıtmedım bebıs hasta dıs cıkıyor aglıo mızmız burnu akıyor
orası kalabalıkolur cocukla zor olur velhasıl evdeyım
bugunde 45-60 dk arası kosu bandında 5.8-5 km hızda yuruyecegım ınsalalh
kalabalık ortam bebişe zor olurdu canım, gitmemen daha iyi olmuş. böylece beslenmen de bozulmaz:) her işi diyete dayandırıyoruz ya artık ne deyim bize:)

menün güzel canım, özellikle akşam yememen çok iyi olmuş. maşallah diyelim:nazar:darısı bugünün başına:)

kalabalık ortam bebişe zor olurdu canım, gitmemen daha iyi olmuş. böylece beslenmen de bozulmaz:) her işi diyete dayandırıyoruz ya artık ne deyim bize:)

rabıacım evet yanı bı yere gıdınce dıyet bozuluyor
zaten gıtsemde yapacagım bısı yok
duamı okumamı buradanda yapıyorum
bırazdan oglusu uyuturum bende yururum ınsalah

az oncede guzel bır temızlık yaptımm kose bucak
öglen ütülerı yaptım utu ve temızlık çok kalorı harcatıyormus

MERHABA..
dünkü menüm..
sabah uyanır uyanmaz 2 kuru kaysı ve 2 bardak su..
kellogs
üstüne tarçınlı süt..
ara
eşimle kahvaltı yaptım 1 adet yumurta 3 zeytin
1 dilim beyaz ekmek..
çay ..
kk peynri.
öğle kellogs ..

akşam
yemeğe davetliydik..
3 adet köfte bol salata ve 1 kepçe çorba..
3 litre su..
spor yok malesef.:((
6 MART
sabah uynaır uyanmaz 2 adet kuru kaysı..2 bardak su.
kahvaltı
1 kase kelleogs
tarçınlı süt..
1 adet uymurta..
öğlen
kıızm c.ps aldı geldi, 5-6 adet yedim:17:
bir kase çorba
bol salata 3 kaşık makarna..
2 dilim beyaz ekmek...:((
akşam
1 kase çorba..
şu ana kadar .. 2 litre su ..
ve leslie 3 mil yapacağım..:8:

MERHABA..
dünkü menüm..
kellogs
üstüne tarçınlı süt..
ara
1 dilim beyaz ekmek..
çay ..
kk peynri.
öğle kellogs ..

akşam
yemeğe davetliydik..
3 litre su..
6 MART
kahvaltı
1 kase kelleogs
tarçınlı süt..
1 adet uymurta..
öğlen
bir kase çorba
akşam
1 kase çorba..
abartılı bir durum yok canım. güzel bir menü bence.:nazar:leslie ile taçlanır:129:

rabıacım evet yanı bı yere gıdınce dıyet bozuluyor
zaten gıtsemde yapacagım bısı yok
duamı okumamı buradanda yapıyorum
bırazdan oglusu uyuturum bende yururum ınsalah

az oncede guzel bır temızlık yaptımm kose bucak
öglen ütülerı yaptım utu ve temızlık çok kalorı harcatıyormus
güle güle kirlet canım, ellerine sağlık. dip köşe temizlik kalori harcatıyor, evet. spor olmuş, ne güzel.

Son düzenleme:
MERHABA..
dünkü menüm..
kellogs
üstüne tarçınlı süt..
ara
1 dilim beyaz ekmek..
çay ..
kk peynri.
öğle kellogs ..

akşam
yemeğe davetliydik..
3 litre su..
6 MART
kahvaltı
1 kase kelleogs
tarçınlı süt..
1 adet uymurta..
öğlen
bir kase çorba
akşam
1 kase çorba..

canım afıyet olsun bencede cok guzel kacamaksız bır menu
azıcık tadımlık yemek alzım sonucta ınsanız nefsımızı koreltmek lazım leslıe yaptınmı hepsı bıter gıder

güle güle kirlet canım, ellerine sağlık. dip köşe temizlik kalori harcatıyor, evet. spor olmuş, ne güzel.

ayy ıyı oldu rabıacım da cok yoruldum bırde ustune 50 dk kosarcasına yurudum canım cıktı
ama yaglar boyle gıdecek

yine ben geldimmm ayy bende 2 gündür ne gezente oldum kızlar ya dışardan içeri giresim hiç yok bıraksalar gece 12ye kadar gezer dururum:27::27: nasılsınız bakalımm ben çok iyiyim şükür biraz karın ağrım artmaya başladı ama artık tatmamaya çalışıyorum aman her ay da çekilmezki ne o 1 haftadan önce sinyaller geliyoo:37:
sabah 1 yumurta 1kk peynir 1 zeytin çok açık çay
sohbete gittik orda çay ikram ettileryanında 1 tane de bisküvi yedim öğlen yemek yok:2:
sonra eve geldim baktım yemekler hazırr:27:beni bekliyo:27:hücuuummm:27:demedim güzelce çorbamı içtimm tarhana.canım bi çay çekiyodu sormayın 1 saat sonra 2 yeşilçay içtim bugün pek bişi yemiş sayılmam ama birazdan bi çorba daha içerim kaçamaksız geçtii şükür:37:

iyi geceler kızlar:79:
dışardaydık, yeni geldik:10:menümü yazıcam birazdan. ancak şunu söyleyeyim 9. takım yeniden kapılarını açtı. 9. takıma bu ilk zamanlarında yardımlarımızı esirgemeyelim. vaktimiz olduğunda oraya da 2 satır yazarsak çok güzel olur. :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38606-9-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-1295.html#post18025884

menücan:

k.öncesi: 1/2 limon + 1 tk bal, su ile içtim ve 2 günkurusu
kahvaltı: 1 kk peynir, 3 zeytin, 1/3 wasa ve 1 dilim kek:78:
ara: 1/2 portakal, 1 elma, 1 adet bisküvi, 2 hurma
öğle: 1 kase tavuklu çorba, 1/2 dilim fırın makarna
ara: 2 kupa yeşilçay ve yabanmersini
akşam: 1 kase yoğurt ve 1 çk kadar k-flakes
ara:(dışarıda) 1 filtre kahve, sütlü ve oğlumdan artan b-kool:77:

su 2 lt olmuştur.
spor avm gezildi:9:

yine ben geldimmm ayy bende 2 gündür ne gezente oldum kızlar ya dışardan içeri giresim hiç yok bıraksalar gece 12ye kadar gezer dururum:27::27: nasılsınız bakalımm ben çok iyiyim şükür biraz karın ağrım artmaya başladı ama artık tatmamaya çalışıyorum aman her ay da çekilmezki ne o 1 haftadan önce sinyaller geliyoo:37:
sabah 1 yumurta 1kk peynir 1 zeytin çok açık çay
sohbete gittik orda çay ikram ettileryanında 1 tane de bisküvi yedim öğlen yemek yok:2:
sonra eve geldim baktım yemekler hazırr:27:beni bekliyo:27:hücuuummm:27:demedim güzelce çorbamı içtimm tarhana.canım bi çay çekiyodu sormayın 1 saat sonra 2 yeşilçay içtim bugün pek bişi yemiş sayılmam ama birazdan bi çorba daha içerim kaçamaksız geçtii şükür:37:
maşallah, güzel menü olmuş dışarda olmana rağmen:nazar:

kızlar ben yokum diye mi ço sohbet olmamış :1: ayy bugünüde atlattım hee.
geçmişi okudum dombilim çene uzmanı olması gerçekten iyiydi bir de ben çektirir çektirmez buz istdim sağolsun hemşire verdi hiç şişme yapmadı şimdi iyiyim rahat su içiyorum yemekte yiyorum ohoo neler yedim :27: dişe vurup yemiyorum sonra bir kaçamak yaptım ama bir tane eti puf olcak demi yarın dönüş yapcam spora biraz nazlanım dedim hani eşimde evdeyken :37:
rabiş kız diş korkum geçti hee geçen ki gibi değil yani cumartesi tekrar gidicem ya bu sefer tırsmıyorum :32: oda biterse ohh bayram edicem valla.
menülere baktım şöyle kızların sanırım herkes güzel gidiyor ferdicim sanada geçmiş olsun canım karın agrın inşallah cabuk geçer.bende sabah kalktım 1 kk peynir yedim.az menemen yedim.2 dilim ekmek yarım çay içtim
öğlen yemek yemedim makarna vardı ben bir tane muz yedim.aylardır yemiyordum gerçi
sonra ikindi bir elma yedim yarım armut yedim.
akşam yemekte 3 adet tavuk pirzola fırındaydı yanında 1çy meyve suyu rabişin dediği gibi 100de 100 organik mi ne yazıyordu sonra az patlıcan sögüç yoğurtlaması ve salata yedim.
akşam arada 1 bardak çay 1 çay bardağı kadar mısır patlaması onuda çok uzun aylar oldu diye az yedim hani tadımlıktı :27:
ay birde gece yatarken 1sb süt içtim yanında eti puf yedim.
:53: anaa çok mu olmuş ne du bakim yarın menüleri yorumlucam kızlarınkini şimdi gidip yatam enes erken kalkıyo dişim acıyo enese kızmaktan sürekli :50: inatlaşıyo ay sürekli anne illaki birşey söyle diye gözümün içini seyrediyor arabaların tekerlerni çıkarıyo deri koltuk kenarına sürtüp duruyor :37: illaki biryerleri çizik yırtıcak
yarın görüşürüz gelicem :21:
allah rahatlık versin hepinize dostlar.yarın sabahbir tartılım bakalım kilo almamışımdır inşallah pastalardan puftan .:91:

Günaydın kızlar:16:

Gecmisi okudum

Dosbam; canım muayenen güzel geçmiş,piknik nasıl geçti umarım fazla kaçamak olmamıştır:26:
kompostu tarifi de güzele benziyor bende kompostuyu çok severim ama şekersiz olacak:8:

Seyyah; seninde anladığım kadarıyla pilates kursun güzel geçmiş,özellikle karın hareketleri yapilması göbeginden kurtulmada sana maksimum fayda sağlayacaktır.

Sakaleyn; paylaştıgın menüler çok güzeldi ama dikkatimi çeken şu oldu, spordan sonraki ilk ögün meyve yeme yağ yakımını engelliyor canım.:18:

Neysem; her zamanki gibi menülerin maşallahı var:nazar:

Dombilim; menüde ufak tefek haftasonu kaçamakları gördüm haftaiçi daha sıkı tutarak dengelemeni tavsiye ederim canım

adcım; senin tatil günleri değişmiş sen cumartesileri çalışıyor muydun,hatırlayamadım:26:

ayyildizim; oncelikle dişçi de yaşadıkların ve rüyan çok komikmiş büyük bir stresi atlattın çok şükür geçmiş olsun.bebek konusunda hayırlısı olsun canım.haftalık incelmelerini de kıskandım doğrusu sopalar işe yaradı demek ki:46:
Benim diyetim bu hafta protein agırlıklı hep ızgara yedim haftasonu protein agırlıklı diyet çok doyurucu oluyor canım.birde canım pide porsiyonu için doğrusu yarım pide ,ayran,salata idi belki ilkinde yanlış söylemiş olabilirim.:18:

plastic; hiç gelmemiş merak ettim umarım hersey yolundadır.

masalcim da ugramiş onunda haberini almış olduk:16:

ferdicim sen nasılsın canım?Bu hafta daha güzel bir sonuç alırsın umarım.

bu arada kilo veren herkesi tekrar tebrik ederim.Diğer takımların listelerine daha bakamadım birazdan bakacagım.

Back
X