kızlar merhaba dun cazuttum akşam yemeğinden sonra 2 parca pıde ve pişmanıye yedim
yanı b....k unu cıkarttım.
bugun kahvaltım 1 dlm ekmek sucuklu yumurta ve pişmaniye
ara yok
bu arada net arızalı bı var bı yok
akşam yemen kötü olmuş kaçamak yapmasak en iyisi ama en azından yapacagımız veya hayır diyemeyecegimiz seyleri 17 den önce tüketmekte fayda var.
cumartesi menümün maşallahı yok, o yüzden yazmadım:)) hakkımda bayağı hüsnüzan ediyorsunuz yaw
bak ben onu sabah mahmurlugundan farketmemişim

hem yazsanda kimse sana kıyamaz ayda yılda bir o kadar da olur canım
tamam canım bundan sonra daha dikkatli olurum inşallah.aslında lavaş ve ekmek olayı hakkında ne düşünüyorsun pidenin ekmeğimi yoksa ince lavaş mı tercih edersin sen olsaydın.
ne kadar güzel uyuyorsun canım çok güzel bence.simit olayına bayıldım hele

canım simit istiyo duruyo kaju fıstık nasıl kalorisi çok mu ben markette görüyorum ama görüntüleri kaba olunca acaba çokmu yağlı diye bırakıyorum hiç bakmadımda kalorisine tadı nasıl bu arada onuda söyleyiver gülüşüm .listelerin çok harika .
canım ben olsam -ki diyetisyenimde öyle öneriyor ince lavaş içine bol yeşillik ve et ürünü pideden daha iyidir, çünkü pide hem ekmek porsiyonu olarak daha fazla hem daha hamur hemde yağlı canım.
Canın istiyorsa yesene bana bu hafta hep vardı ekmekle dönüşümlü ben tükettiğim zaman pastaneden almıyorum onlar daha hamur oluyor sevmiyorum yarımı ince ince dilimleyip ekmek gibi kahvaltı da yiyorum.kajuya gelince genelde diyetisyenimi kızdırmazsam bana 2 porsiyon kuruyemiş veriyor bu da 2*10 kaju veya yer fıstıgı /2*6 badem veya fındık/2*2 ceviz gibi tüketiyorum 1 porsiyonun 100 den az kalori olarak 60-70 sanırım.
kızlar sabah bir kalktım bogazımda kuruluk balgam gibibirşeyler sanırım üşüttüm ya da dişten mi acaba korkudan inermi bogazlar

sabah 12de kalktım yarım saat oluyor yani tartılım dedim tartıldım herşey güzel gidiyor çok şükür

bende yarım çay bardağından az süt ve 3yk kadar kellogs yedim.sütü azdı ama istemedi canım kaldı yarısı

bogazımda rahatsızlıktan sanırım.
bugün düzene giriyorum kellogs ile başladım inşallah sporlar vs gerisi gelir.
geçmiş olsun ılık içecekler tüketmekte fayda var canım.
çok güzel canım, maşallah.

özellikle cuma menün tam benlik olmuş, tavuk var balık var:) özellikle levreğe bayılıyorum
maşallah
denemelerle gorduk ki ben en iyi protein listelerinde kilo veriyorum bir de hazırlaması kolay eve gidince atıyorum tost makinesi ben duş alıp salata yapana kadar %0 yağ ile pişiyor.
kızlarr yetişin yaa canım sürekli bişiler yemek istiyo doymuyom:2::18:karnımın ağrılarıda çoğaldı :18:yemek istiyommm şöle bi kutu çikolata cipss gofret kraker

napsamda yensem bu halimii

şöle bi tabak tatlııı

hiç fena olmaz aslındaa yaa

ayyy doymak nedir bilmiyom bugün kahvaltımı yaptım yeşilçaylar da kesmiyo ya acaba türk kahvesi yapsam mı iştah kesiyo ya belki işe yararr
kuru incir ye canım üzerine de su iç o senin tatlı isteğini bastrır.
kız sabahtan beri zaten 4 bardak yeşilçaydı 5i 1 arada çaydı ılık suydu içtim daha nereme içem

biraz daha içersem ....midem bulanıyo zatiiii

ayyy neyseki şekersiz bi kahve içtim bi su bardağı kadar

biraz daha iyiyim şükürrr
maşallah canım ne kadar sıvı tüketmeşsin .
hahaha ayyy valla o reçelleri görünce sizin orda bulacam sandım :))
aslında burda iyi pazarlarda oluyor hayatım ama fiyatı biraz uçuk oluyo... madem öyle burdan hallederim çilek olayını :))
evet canım parça kalmamış ama hala kanama var bugünde bitmezse yarın tekrar arayacağım dr.umu

(
ama çok şükür daha iyiyim
neysecim de sölemiş tabii ki de sizin dediğiniz gibi oldu

( dün çok yağmur vardı bugünde kar...
dün misafirlerimizde bize ayıp olmasın diye sabah 7 de kalkıp gelmişler ayak üstü yiyelim diye ama ben evde hazırladım....
balkonda dumansız ızgaramız var hallettik...herkes 2 tane parmak sucuk yedi ben en miniğini yedim...
ama c.tesi akşamda misafirim vardı o akşam kaçırdım malesef

(
sonra çay demledik dışarda eymir gölünde içtik hava hafif yağmurluydu çok romantikdi :)) 1 saat kadar vakit geçirdik..
haftasonum bol misafirli idi...güzel geçti...
harika geçmiş haftasonun o romantizmden azıcık bana da nasip olsa
kızlar albüm ekledim görüyonuz mu oğluşumun resimlerini görün istedim kendimide koyucaktım ama koymadım az merak edin bakim diye.özel yaptım sanırım arkadaş olmayan göremiyo
çok tatlıymış canım allah bağışlasın
sanırım havadan dolayı
oglanda hasta dr goturduk sabah antıbıotık basladı
pısmanıye pişmen ettı
sucukta ole pide de oyle
200 gr almısım ıyıce sınır oldum
bugun cezalıyım
salep tavsıye edılır
sutlu tatlıdan daha az kalorılı hem tarcın tok tutup kılo verdıyor bol tarcınlı
sahlepte iyi fikirmiş canım.kaçamakları yağ olmadan acil telafi et canım.
slm kızlar
inşallah herkes iyidir. bende iyiyim çok şükür.geldik tekrar işimizin başındayız. sabah kalkması zor oldu ama kalktık artık. birkaçgündür geç yatıyorum,daha doğrusu uyumakta zorlanıyorum. dünde en son saate baktığımda saat 1 e geliyordu,gerçi dün akşam saat 6 da 1 saat uyumuştum,yoksa münkün değil duramazdım sanırım. kocişle hala limoniyim,konuşuyoruz ama ben soğuğum. gerçi çokda soğuk değilim normalim.neyse beslenme konusunda çokda verimli bir hafta sonu geçirmedim aslında, kaçamaklarım oldu. ama bir iyi yanı bol su içtim,yeşil çay ve salatamı eksik etmedim.:78:
sanırım benbuişi artık kıvıramıyorum kızlar iyice saldım kendimi farkındasınız zaten. toparlanayım diyorum olmuyor.bakalım bu hafta ne yapıcam. ümitli değilim kendimden. spor olayını bu ayın sonuna bir aksilik çıkmazsa gerçekleştiriyorum.
ayrıca kaptanlığı rabia arkadaşımıza devretmek istiyorum. o daha çok yakışıyor. sizlerinde bu konuda beni destekleyeceğinizden eminim. yardımcıyıda Rabia kendi belirler artık.
biraz geçmişe bakmaya çalışacağım. buralarda olurum.
yeşilçayı ve salatayı düzenli tüketmen yerinde olmuş canım,kaptanlık konusunda sen daha iyisini bilirsin ben rabia yı da seni de kaptan olarak görüyorum zaten
geçmişe bakamdım...

(
Kırşehirden misafirim geliyor kayınbabam bugün yarın tam aktif olamayabilirm..ilk fırsatta menümü yazamaya çalışırım..
Allah kolaylık versin canım uzak kalınca kaçırmamaya dikkat et.
maşallahh subhanallahh
meyve ye canım, özellikle muz tatlı krizlerini bastırır. ondan hariç kuru üzüm, kayısı, incir bunlardan tüketebilirsin. kahve de benim iştahımı kesiyor.
benimde bir numaraları iştah kesicim kahve
canım cumartesileri saat 3 kadar çalışıyorum.
cumartesi pazar olsaymış senin için daha iyi olurmuş ama özel sektör işte
kızlar net düzgünken ben hafta sonu menümü yazmayı bırlkez daha deneyecem
cumartesi sabah
kalkış 2 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmeye tost-1 bardak süt
ara:1 çay tabağı çerez 1 fincan yeşilçay
öğle(saat4 de)1 tane hamburger. ketcap mayonez kullanmamaya çalıştım fazla. yanında 1 şeftalısuyu
akşam 1 servis kaşığı patates yemeği 1 kaşık nohutu pilav
yemekten sonra çekirdek badem ve beyaz leblebıden oluşan çerez tabağı
pazar
kahvaltı 2 dilim sucuk 2 küp helva 2 dilim domates vs. klasık kahvaltı. hepsınden azar azar. yanında 2 bardak çay 2 dilim ekmek
öğle yok kahvaltı geç yaptık
yürüyüş 3 km kadar markete alışverişe gittik yürüyerek
akşam 1 kase tarhana çorbası 1 servis kaşığı fırında patateslı köfte(köfteler misket büyüklüğünde 3 tane) 1 servis kaşığının ucuyla bulgur pilavı -ekmek yok - yarım kase yoğurt
yemekten sonra 1 bardak boza 1 dilim kek
busabah kahvaltım yarım kase müsli ve süt
hafta sonum fiyaskoydu ama eşim bu hafta da geç gelecek o yokken bol bol ls ile yururum. salı perşembede pilatese gıdecem..
evet menülerin karışmış canım,ketçap neyse de mayonez azıcık bile olmamalı canım çok yağlı ve kalorili,sen dedigin gibi bol bol yürü hemen erit canım.
ya benim oğlan kent av ye gittiler orda oyunvs gezi olcakmış .saat 10dagidiceklerdi hala gelmedi oğluşum

giyindim oturuyorum gelicek aha gelicek diye tekrar arayayaım bakalım.çocuğumun uyku saatide geçti inşallah güzel eglenmiştir.şimdi dizim başlamış ben gidim izliyim yavaştan.
rakibem kendini çok yorma ben bu hafta pek hırslı değilim malum diş çekileri oldğu için acımıyorken birşeyler kaçırıyorum

öpüyorum sizleri.gelirim yine tekrardan.
ayy ne diziymiş hiç kaçırmıyorsun
yok hayatım,aslında mesele o değil.
eskisi gibi çok paylaşım yapamıyorum,birde istikrarlı bir kaptan daha iyidir. gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum bunu,sen her açıdan en ideal kaptansın. ben çekilmek istiyorum kaptanlıktan. hatta çekilip mümkünse birazda izin kullanmak istiyorum. işyerimdeki işleri toparlayabilmek adına. biliyorum yine rahat durmam izinliykende gelirim,ama biraz ara olsun istiyorum. yoruldum desem yeridir.
yok medinecim kaçmak değil aslında,sadece topiğe girmem gerekiyor telaşesi yaşamadan işlerimi toparlamaya çalışmak istiyorum.
rabia her konuda ideal diye düşünüyorum. kaptanlığı kabul etmesini umuyorum.
hayırlısı olsun canım,yorgunsan diyecek birseyimiz yok ama bizi hepten bırakma
canım, kaptanlığı kabul etmeyecek bir durum yok. benim gönlüm senin gitmene pek izin vermiyor:) ancak "yoruldum" deyince diyecek bir şey yok. sadece bir söz isterim, aranı ve iznini çok uzatmayacaksın. işini gücünü toparlayınca tekrar aramızda yer alıcaksın. böyle bir şartla sana bir müddet izin verebiliriz. zaten çoğu konuda da hala bilgim yok, ara ara gelmen lazım
bence de şartlar gayet uygun kabul mu adcim?
Selam kızlar nasılsınız
asuman kararına şaşırdım
ama yorulmuşşsun biraz dinlenmek iyi gelebilir
ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın canım geçti mi hastalık?
ayyy yok yemedim şükür ablacım zapdettim kendimii zorda olsaa
kaptanımız yorulmuş napsın hatun işleriyle mi uğraşsın bizle mi uğraşsın evle mi uğraşsınn

ben yeniyim hepinizi pek tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorumm

çabuk toparlanırsın inş en yakın zamanda işlerini mikemmel olarak halleder muhteşm bi dönüşş yaparsın ablacımm

bizi zaten bırakmazsın da yine aralarda yazarsın biliyoruz

özletme kendini ablacım...idare edikk böle biz nere gitcen yaw aaaaa

:84::85:
iradene kocaman bir