Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ara olarak 8-9 fındık
1 bardak portakal suyu
ayyıldızımmm bende daha fazla bekliyodum ama buna da şükür heralde akşam mısır yemiştim ya onun etkisinden sanırsamm neyse bu hafta dahada dikkat etcem durmak yokk yola devammmneyse normalim en azından haftada 1den fazla vermesemde olur
ayda 4 kiloo oh ohhh azmı kız
80den 70e düştükk 60a ne kaldı ki
Merhaba 13. Takım, ben 2. takımdanım.:80: Bu hafta hedefime ulaşamadığım için ceza olarak bütün takımları dolaşıp şu mesajı paylaşacağım.:83::83:
"BEN PİS BİR ŞİŞKOYUM"
güzel canım bir ay da ne 4 kilo ohhh az değil tabiki tebrik ediyorum ama sende daha gidicek çok yağcık var heee
bırakma diye gaza getiriyorum fıstık .
cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
ara:1 fincan 5i1 arada çay
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1elma
afiyet olsun canım portakal suyun inş hazır deildir![]()
verilecek kilo azaldıkça vermek çok daha zor oluyor hayatım sizin için haftada 500gr bile çooook iyi bence...adcım üzülme vardır bı hal caresi. sonuçta bız hesap kıtapla uğrasıyoruz illa kı yanlışlıklar oluyor.
medinecım benım mezun olmama 2 kilo kaldı ama hafta da 300 gr veriyorum birkaç haftadır buda nerden 1,5 ay demek. yanı yakalarsın benı emınım. bu arada bu hafta için de tebrık ederim. gel bı hafta daha yarışalım. bende buhafta adetlıyım çünkü ondan fazla çıkmış olabılır. önumuzdekı hafta ikimizdede regl problemı olmayacak
merhaba kzıalr
hava durumundan mıdır nedır bılmem net var yok oldumuda cok yavas gecmısı okuyamıyacagım 1 sayfa 10 dk da acılıo
dun akşam esım yıne sucuklu tost yaptı 2 ısırdım ve yemedım
esımde saolsun benı destekledı
hatta yıyecektım 1 tanede kendıme yapacaktım
HAYIR OLMAZ AMA TAM KILO VERMEYE BASLIYON YEME YEME DEDI canım bnım benı onledı
bugun daha sımdık totom yer gordu
temızlık yaptım utu yaptım
yemek yaptım oglusla oynadım onu asıya goturdum
ası yapılmadı antıbıotık kulanıldıgı ıçın 1 hafta sonra
bugun yedıklerım
sabah 1 dlm ekmek 1 hasl yumurta 1bıraz peynır
ara lıght buskıvı etı form 1/2
öglen 1 dılım ekmek 1 kase yogurt
ara 2 kuru ıncır
akşam
5 yk kurufasulye ve 1 dılım ekmek 1/2 kase yogurt
birşey olmaz canım bir sarmadan ne olcak eritirsin sen spor yapmasanda su miktarını artırırsın hem yeşilçaylar iyi gelir kafana takma.polycim darısı senin başına inşallah evlendiğinde ıcılı bicili anlaşabilicentencere kapak gibi olursunuz inşallah.
8 mart menüm..
sabah
1 yumurta
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeğine peynrili tost..
sıcak çay..
ara elma
10 badem
öğlen
güzel bir salata
haşlanmış tavuk göğsü
1 bardak ayran..
işte ipin cucu burdan sonra kaçıyor..
2 saat sonra tekrar çeyrek ekmek arası tavuk but .salata .
2 saat sonra tekrar bir kase kellogs tarçınlı ..kesmedi bir 2 kaşıkla bir daha kellogs..ve içine 3 badem katarak yedim..
ama saat 5 te yeme işi bitti..iştah sonunda körelebildi..:26:
18:00 de 3 litre su tamamlandı..
20:30 da misafirim başka yere çay içmeye gidince leslie 5 mil yaptım3 milden daha hoşuma gitti..
spor sonrası greyfurt suyu içtim ..günü tamamladım..![]()
2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
bu arada sabah tartı beni güldürdü inşallah cumaya yine rakamları düşürcem nasipse.
ben asumana demiştim ki asuman ben kilo vermeye başladığımda sonraki haftalar eksiliyo alırsam da o zaman almıyorum sonradan yansıyo demiştim sanırım geçen haftaki sporlarım vs metabolizmamı iyi çalıştırmış burdan 56 ları görmeden gitmicem inşallah.
akşama fırında alabalık var kızlar.yanında fanta almış eşim ama meyve suyumuz bitmiş ben bakıcam sarı olandan kalorisi azsa bir su bardağı çoksa yarım bardak içerim artık.salata yapcam o kadar.
aslında meyhane pilavı ve tarhana çorbası var ama deişik besin olsun diye yicem.
9 mart menüm.
sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 bardak y.y süt
1 dilim tam buğday ekmeği..
öğle
1 tabak salata
3 kaşık buldur pilavı
1 dilim tam buğday ekmeği.
2 kaşık y.y yoğurt
ara 5 badem..
1 bardak greyfurt suyu
akşam
çorba salata..
şu ana kadar 2 litre su içtim.
spor olarak göbek için mekik çekicem 25*3![]()
dombilicim ben balgattayım dikmene yakınım....bizim burası çok yüksek...kar bayağı fazla ama keyifte veriyo doğrusu...
akşam yemeğim
1yk pilav
1 tabağa yakın kurufasülye
yoğurt
meraba fıstıklarr
sabah aç karnına 1 türk kahvesi
sonra kahvaltıda yarım simit çay
arada yeşilçay
öğlen kahvaltılık türü yedim yanında 2 dilim ekmek
arada yeşilçay
akşam yarım kase çorba 2 yk barbunya salata 1 tanede sarma
2 dilim ekmek,2 yk kadar vişne reçeli,yarım kk kadar peynir,1 fincan 5i,1 arada çay
malesef saat 10:30 da kahvaltı yaptığım ve enesle uğraştığım için öğle yemeğim yoktu.
yarım saat seri şekilde yürüdüm.
akşam yemeğim:yarım alabalık fırında yanında salata ve 3 yk domatesli bulgur pilavı.1 çay bardağı fanta.
ara:1 tane portakal
toplam 2 litre su tükettim
gezme amaçlı gitmemiştik canım. eşimin ailesini ziyaret edememiştik askerlik dönüşü. eşim sürekli gidelim diyordu, hep bir şey çıkıyordu. eşimin aniden bir de toplantısı çıkınca hep beraber gidelim dedik istanbula.
canım, sarmada o kadaracıkta kalabilmek de çok büyük başarı. nazar boncuğun olsun.
bulunduk![]()
asumancım, hesap kitap işlerinde hatalar normaldir canım. inşallah en az bedelle atlatırsınız bu hatayı. patronlar da bir tane hatadan yol vereceklerse zaten şimdiye kadar verirlerdi. bence seni bırakmazlar. canını sıkmamaya çalış, hayırlısıyla çözülür inşallah canım.selam kızlar.
inşallah iyisiznizdir.
ben biraz huzursuzum. dün işyerimle ilgili geçmişe dönük hesapları kontrol ederken bir faturayı kendi hesabıma işlemişim ama faturayı kesen firmanın estresinde faturanın olmadığını gördüm, sordum onlara neden extrenizde yok diye.meğer başka birşirkete kestiği faturaymış,bana vermişler diğer faaturalarla beraber,bende ismemi bakıyorum sanki.herzaman fatura kestiği müşterisiyim. diğer firmalara bakarım ama ona hiç bakmadım. ben bu faturayı alıp bir güzel cariye işledim,sonra muhasebeye gitti oda bi güzel işlemiş. hemde fatura tarihi 2010/11.ayı yani üzerinden 2 ay geçti beyanname olarak birde yıl bitmesi kötü oldu.şimdi bizim muhasebeci en cüzzi rakamla halletmeye çalışacak ki yeni yasaya göre cezası 1000 lira. birde faturanın asıl sahibinin bu durum yüzünden ödeyeceği ceza var. inşallah onlarda cüzzi rakamlarla hallederler diye dua ediyorum.
yani kızlar o kadar bozuk bir morale sahibimki anlatamam. şimdi bekliyorum bakalım durum ne olacak. rakamlar ne kadar yüksek olursa,moraller o kadar bozulacak. dilerimki olmaz. birde büyük patron öğrenmesin diye bakıyorum ama öyle birşeyki. faturasını işlediğim şirket kuzen dediği kişiye ait ve faturayı kesen firmanın da y.kurulu başkanı ve benim büyük patronda başkan yardımcısı.
şimdilik küçük patron biliyor. anlayacağınız 2 ucu b..lu değnek.
durum bu canlar. birkaç gün daha yoğunluğun devam edeck tabi çalıştırırlarsa.:))
rabiacım listeler konusunda sıkıntı olursa ben fırsat buldukça gelir bakarım hayatım.
birde şunuda söyleyeyim,toplam 11 taakım oldu sanırım 9. takımla beraber. sonuç listelerini bizim hangi hafta yapacağımızı karçırma hayatım. gerçi ben şu işleri toparladıkça eskisi gibi devam edicem ama,yeterki toparlansın. yaşadığım sıkıntıyıda en hafif şekilde atlatabilmem içinde dua edin bana.
hepinizi çok öpüyor ve seviyorum.
seyyahcım başın sağolsun hayatım. Allah rahmet eylesin dilerim.
benim izne devam ama bırakmadım sizi bırakmak istemiyorumda , gelicem tekrar.![]()
maşallah canım sanaKızlar günaydın dytden şimdi geldim kilom 63,1
biraz işlerim var ögleden sonra ygrayacagım
ben de öptüm seni canımkızlar kılom67.5
ben bole net gormedım
akşam hıc gıremedım 20 dk dır syf acmıo gelemezsem merak etmeyın
medıne rabıa dosba masal seyyah ferdıcı asuman opuldunuz
sayfa acıldı yıne gıttı baglantı sınır oldum yaaaaaaaa beklıom bakalım ,
sağolasın canımcanlar bende sizi özlüyorum. en kısa zamanda burda olucam inşallah
rabiacım sen sporunu hallet hayatım.bir aksilik olursa bende bakarım.
iyi kız maşallahahaha geldim geldim
oyh acele acele hemen kilo yazımda geçmişi okucam
57.2 im.
dostlar 400 gram vermişim oh oh![]()
doyduysan sorun yok bence. kahvaltıda iyi doymak önemli diye yazdım canımevet canım ekşi elma mümkünse...çok işe yarıyor tavsiye ederim
tostla çok doydum hayatım...normalde 1 dilim ekmekle kahvaltı yapıyorum
öğle yemeğimdeki 2 dilimi 1 e düşürürüm artık
daha acıkmadım hala çay içiyorum
sizin sayenizde takmıyorum canım, bana moral veriyorsunuzcanım sen regl krizindeydin olduysan ondan dır.hem istanbulda yediklerinde var ve 2.5 su içmiştin tam dinlenememişsin gitmemiş ödemlerin.haftaya daha güzel olur takma sakın.
gülüşüm yüzdesini hesaplayamadım ayyy yerleştirdim de kendimi![]()
azar azar gitmesi daha iyi canım. hızlı veren hızlı alabiliyor. yavaş verin, temiz verin kiloları.ayyıldızımmm bende daha fazla bekliyodum ama buna da şükür heralde akşam mısır yemiştim ya onun etkisinden sanırsamm neyse bu hafta dahada dikkat etcem durmak yokk yola devammmneyse normalim en azından haftada 1den fazla vermesemde olur
ayda 4 kiloo oh ohhh azmı kız
80den 70e düştükk 60a ne kaldı ki
afiyet olsun.ara olarak 8-9 fındık
1 bardak portakal suyu
afiyet olsun canım. yürüyüşler başlamış tekrardan:)cuma menüm
1 kaynamış yumurta,1.5 diim ekmek
yarım saat seri yürüyüş
öğlen:1 diim ekmek ,2 dilim domates,yarım kk peynir.
ara:1elma
şu dişten hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım.bende yarın diş çektiricem ya .off bir haftadır tek tarafla yiyom içiyom sakız çiğnerken huylandırdı bir dişim .allahım kurtulayım şu diş olaylarından yarabbim.yeni heyecanlar beni bekliyor
3 haftaya kadar verirmiyim acep 1kg yav.
asumanı yakalayacağım sonra yavaş yavaş yediklerime dikkat ederek seyyahımı dicem ama sanmıyorum pek heee .:26:
ekmek yemediysen 4 kaşık pilav problem değil.tşk ediyorum fıstıkkk ama öğlen yemeğinde pilav yedim hemde 4 kaşıkk asın beni kesin beniiiayy ben kendimi bildim bileli böle tontişim ayyıldızım keşke gitseeee
![]()
spor olmuşyok canım kendim sıktım... valla enerji verdi ii geldi :))
hoşgeldin canımben geldim kızlar,
geçmişe dalıyorum hemen buralardayım
niye canın istemiyor yaw2. bi ara yapıyorum 1 elma
canım yemek istemio "
evet canım, çok şükürkazasız belasız gelmişsiniz çok şükür canım
afiyet olsun hayatım süpersinyok canım kendim sıktım... valla enerji verdi ii geldi :))
ben geldim kızlar,
haha valla rabiş keser mi biçermi seni bilmem gülüm .bak poly pilavı öglen yiyin diyor iyi etmişin akşama kadar dikkat et.tşk ediyorum fıstıkkk ama öğlen yemeğinde pilav yedim hemde 4 kaşıkk asın beni kesin beniiiayy ben kendimi bildim bileli böle tontişim ayyıldızım keşke gitseeee
![]()
ben 5i1 arada çay içiyom ya ondan tok gibi bir de zaten kahvaltıyı 11bucukta yaptımbunlarla doydun mu kız sen![]()
hoşgeldin canom.bu arada yağ oranın güzel gitmiş ne güzel sonuçlar alıyorsun valla tebrik ediyorum canım seni .pilavı öglen yicem bir de fanta o gün sıvı ayran yapıcaktım soğuktu dolapta almadım.öyle içiverdim.ama dün meyvesuyu aldım canım dikkat ediyorum sayenizde.ben geldim kızlar,
ben pek tahmin etmiyorum gülüm sporsuz verdiğim için bu hafta pek güvenemiyorum sarkma yapmasın diye tekrar yürüyüşe başladım bakalım.teşekkür ederim gülüşümadcım üzülme vardır bı hal caresi. sonuçta bız hesap kıtapla uğrasıyoruz illa kı yanlışlıklar oluyor.
medinecım benım mezun olmama 2 kilo kaldı ama hafta da 300 gr veriyorum birkaç haftadır buda nerden 1,5 ay demek. yanı yakalarsın benı emınım. bu arada bu hafta için de tebrık ederim. gel bı hafta daha yarışalım. bende buhafta adetlıyım çünkü ondan fazla çıkmış olabılır. önumuzdekı hafta ikimizdede regl problemı olmayacak
anlamışım canım yapabilirim umarım haftaya yine geç kalırsam .bu arada benim metabolizma sudan çalışıyor bir de şu 5i1 arada çayı epey kullanmadım ya spor yapmadığım halde yine iyi gitmiş demekki yoğun yaptığım sporların şimdi faydasnı görüyorum.he ya off yarında bitsin kurtulayım.bu dişden biraz daha korkoyorum cünkü cerrahi olarak kesicek çekicek sonra dikicek ondan pek fazla yiyemem sanırım pasta yerim her halde yine.diğerinde pasta ile geçirmiştim gnü ama yumuşacıkya ondan gitti.çorbayı kontrol edemem gibi dilimle bu diş altta çünkü ancak pastayı ayarlayıp yuttuydum :26: yürüyüş yaptım şimdi bir yarım saat daha yapıcam inşallah.asumancım, hesap kitap işlerinde hatalar normaldir canım. inşallah en az bedelle atlatırsınız bu hatayı. patronlar da bir tane hatadan yol vereceklerse zaten şimdiye kadar verirlerdi. bence seni bırakmazlar. canını sıkmamaya çalış, hayırlısıyla çözülür inşallah canım.
seni çok arıyoruz gerçekten. takım kaç gündür durgunlaştı bakama bir yandan da gönlüm işlerini hale yola koymandan yana. kendine iyi bak canım.
maşallah canım sana
bu hafta takımı ayakta tutan sen oldun, çok güzel vermişsin.
ben de öptüm seni canım
netin düzelir inşallah. özletme kendini.
sağolasın canım
iyi kız maşallahmetabolisman iyi çalışıyor sanırım. vermeye devam ediyorsun.
doyduysan sorun yok bence. kahvaltıda iyi doymak önemli diye yazdım canım![]()
sizin sayenizde takmıyorum canım, bana moral veriyorsunuzhaftaya inşallah güzelce vermiş olurum:97:
yüzdeyi de öğretecez sana inşallah:)
Ayyildizim (57.6 / 57.2 / 0.4 / 0.69%)
bak bu senin satırın. zaten aradaki farkı bulmuşsun. geriye şu işlem kalıyor:
(0,4) / 100 = 40
40 / 57,6 = 0,69444
azar azar gitmesi daha iyi canım. hızlı veren hızlı alabiliyor. yavaş verin, temiz verin kiloları.
afiyet olsun.
afiyet olsun canım. yürüyüşler başlamış tekrardan:)
şu dişten hayırlısıyla kurtulursun inşallah canım.
3 haftada 1 kg havada karada verilir. hiç kaçamak yapma, kesinlikle verirsin.
ekmek yemediysen 4 kaşık pilav problem değil.
spor olmuş
hoşgeldin canım![]()