günlük 3 litre su tüketiyorum..sporumu yapıyorum..diyetimide akstmamaya çalışyıorum..Merhaba,
hava çok güzel benimde imkanım olsaydı mutlaka yürüyüş yapardım, yazın sıcakta kışın soğukta yürünmüyor..
Adet öncesi insan şişiyor,vucüt su topluyor,sakın kg veremiyorum diye boşverme,adet dönemi bitince de 1veya 2 kilo farkeder.. bol bol su içmeni tavsiye ediyorum.. :126:
burdaki canlar sayesinde motivasyonum düşmüyor..

evde koşu bandı olan biriside benim..bu günlerde ya dışarda yürüyorum yada evde leslie yapıyorum.ya ben yanımda arkadaş olmayınca o kadar uzun yürüyemiyorum
evde de koşu bandım var ama 20 dk oluyor yürüyorum sıkılıyorum![]()

kızlar bişey sorcam
zayıflamak için kemer korse ilaçlar jeller bantlar kullanan oldumu bunlardan
ben kemer aldım ama elektrik çarpıyo gibi canım çok yaktı kullanamadım.
extrajelin denemelik olanlardan aldım hiç bişeyini göremedim.
elma krom hapı aldım kocacık içirmedi
Anlıycanız hiç birini beceremedim
ama bu sefer onlara ihtiyaç kalmadan yapcam bu işi nisan 2 de kuzenimin nişanı var o zamana kadar 2 kg versem çok süper olur
en güzeli yavaş ama sağlam adımlarla yürümek..hap 2 santevit acai bery kullandım işede yaradı..14 kilo verdim geçen sene doğum kilosuydu .spor yapmaya vaktim olmadığı için almıştım..8 kiloyu onunla verdim..ama şimdi hiç bir ürün kullanmadan kilo verme taraftarıyım..
extra jel ben kullandım çokda menun kaldım..şimdi yeni 1 kutu aldım ama başlamadım..:92: