aslında haklsın hepsı komsumafiyet olsun canım, çok güzel olmuş.
canım, senin sorunun çok fazla sosyal bir yaşantının olması. yani bu aslında bir sorun olmaz ama diyet yapınca sorun. maşallah hemen hemen her gün bir planınız oluyor sizin. bu gezmeye gittiğiniz arkadaşlar yakınsa kibarca diyette olduğunu ve yiyemeyeceğini söyle. meyve tarzı ikramları tercih et. gerekirse yanında götür biraz yoğurt vs. ve gelen tabağı da gönder. ayıp olacaksa da olsun be canım. inan kimi bayanlar bizim kadar kilolu olmadıkları halde biraz yağlı bulsalar çoğu ikramı geri çeviriyorlar. hiç de takmıyorlar yani karşıdaki üzülür mü falan diye. ben de artık kızmıyorum böylelerine. çünkü benim gibi önlerine konan her şeyi yeseler fil oluyorlar işte.
sorun olmaz ama ne bılem dedın gıbı yapmak lazımm bundan sonra ole yapam
akşam yemegı yerıne gecmıs poğacalar afıyet olsungünaydın arkadaşlar yıne yoğun koşturmalı bi gün dünkü menumu yazayım hemen
kalkış 2 bardak su
kahvaltı yarım kase müsli üzerine süt
ara. 3 badem 3 fındık
öğle 1 porsıyon piliç sote 1 kase cacık 1 dilim ekmek
ara:1 fincan yeşilçay
akşam yarım kase kellogs - sonra arkadaşıma gittim 2 minik poğca 1 fıncan nescafe içtim.
bu sabah kalkış 1 bardak su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek
yanı en sana ne dıem kız butun entellıkler sende vallacnm google yaz Nil Gün hipnomeditasyon indir die çıkıyor hemde başka konularıda var stresden arınma vs hepsı cok ıyı bulamazsan soyle yazamadm ızın vermedı 10 dakkda dolması lazımmıs :)

tesekkurlercnm bol bol yeşiilik ye ama maydonz tuketme o sutu azaltıyor birde balık,tavuk ye hem diyet hem süt işte :) bol bol sıvı al
Anne sütünü azaltan baharat ve bitkiler:
> Ada çayı
> Nane / Mentol
> Kekik
> Maydonoz
> Kara ceviz
> Civanperçemi
> Kuzu kulağı
Emziren annelerin acı baharatlardan, sigara, kahve, çay ve alkolden uzak durması gerekmektedir. Bu tür maddeler anne sütü yoluyla bebeğinize geçebileceği gibi süt üretimini de olumsuz yönde etkileyecektir.
rezene anne sutunu arttırıooooo
kız dombili valla sana yakın gelip oturucam ha hiç arkadaşım yok.benide alır giderdik b eraber
:
gezmek güzleir bende sana komşu geleceğim yanlızım evde oturmaktan sıkıldım.benide al yanına..sen şikayetçisin bizde hevesli..
biz insanlara hiç birşey yaramıyor....
derya ve medıne ılahıı :)
ıkı sene cok bunaldım esım ın arkadaslaı var dıe tasındım 2 sene kapımı acmadılar dombılı cagırınca gelıolardı cagırmayınca yoook
malesef cok aglıyordum bıdegurbet
ıste neyse bende eylul-ekım gıbı komsu buldum onlarla arkadaslık edıyorum akşam gezmesı ayrı grup esımın arkadası :) bakalımm
ne kadar surecek ınsallah uzun surer
bugun kahvaltı 1/2 elma
kahvaltıda 1 peynırlı tost 3-4 catal sucuklu yumurt kakaolu kek
ara yok
öglen 5 yk pilav 4 yk kurufasulye 2 yk pılav
ara 2 dılım kakaolu kek
akşam yemek yok
gece meyve
bu arada karar aldım aynen
rabısın dedıgı gbı
gıttım yere meyveerımı goturecegım
oglumun corbasnı evden goturecegım bana olan tabagı ellemeyecegım bıle