saol bacım he ya sınav günü ve öncesi çıldırma derecesindeydimafiyet olsun canım güzel beslenmişsin .streç mi sardın çok yaşa emi faydalı olsunda tek yap bakalım canım.kavitasyon falan bende istiyordum ama artık 2 sene sonra falna ancak.
geçmiş olsun canım .çikolatayla başlamışsın enerji vermiştir sana
su miktarında az olmuş ciciş yarım litre daha içeydin ama şöyle bakılınca çok değil az hatta.çikolata kahvaltıya geçse diğeri öğlene geçse akşam yok aynı ben gibisin menüde saçmalıkta bir numarayız![]()

oh ohh maşallahh bacım nettin2 dilim ekmek,1yk vişne reçeli,2 tane zeytin,yarım çay kaşığı tereyağ ,yarım çay kaşığı bal ekmeğe sürdüm yedim.1 bardak çay içtim,çok az biber yedim. saat: 11 de yaptık kahvaltıyı
ara:2 tane incir
dışarı gezmeye gittik geldik.saat 4 te spagetti makarna yaptım tahmini bir tabağın yarısı kadar ,acı sos kattım az ketçap kattım yedim.1 çay bardağıda meyve suyu içtim.1-2 tane halka salatalık turşusu
ara:yarım elma, çorba kasasi kadar maraş tarhanası yedim.
kızlar nereye kimse gelmemiş 2 gündür hı geliyom bakıyom gidiyom .
sakalaynmaster olmasa bir de ferdici ,başka uğrayan yok .nevbahar hiç yorum vs bırakmıyor yazıp çıkıyor sadece kimse yok anammm olmaz böyle .kaptan neredesin hu hu .![]()

aynen canım bende merak ediyom b fiti burayada açılcak yakında bakalım gitmeyi düşünüyomm bendee...kortizon kullananların vücudu zaten çok su tutuyoo tuz kesinlikle yasak rabbim yardım etsinn kortizon kullanan kardeşlerimizeafiyet olsun canım seninkide çok hafif olmuş
bizim buraya da açıldı b-fit... daha önce spor yapanlara zvekli gelmiyormuş bi de senin görüşlerini almak istiyuorum
hoşbulduk canım valla insanın evi gibisi yok ama bana çok ii geldi
şimdi de evi temizlemek bile zevkli geliyo :))
en çok yatağımı özlemişim
evet topic biraz sessizleşmiş
afiyet olsun canım öğle için de bişiler yemelisin belki akşama çok acımış olabilirsin
dışarda en hafif yemek tavuk şiş...şimdiden afiyet olsun
evet sanırım neti yok( yoksa gelir işim var derdi
eveeet evimi çok özledim
bi de yemek düzenimi...ara yapmayı...istediğim kadar yemeği tabağıma almayı
ama yinde gezmekte insanın ruhuna ii geliyor
tuz bende çoook az kullanıyorum tamamen kesen arkadaşım 10 kilo vermiş o da kortizon kullanmıştı(
peyniri ve ekmeği bile tuzsuz tüketiyomuş...aslında kısa bi süreliğine bende deneyim diyorum sonra tuza da ihtiyacım var diyorum karar veremedim

rabişşşşş sınavın nasıl geçti ablacım

ve bugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1 ısırık ta havuçç
ara çok açık çayla 1 günkurusu
öğlen tavuklu patates yemeğinden 6 7 yk yanında 4yk sade makarna 2 yk yoğurt
arada türk kahvesi 1 bisküvi
akşam eve 8 :30 gibi geldim geç olduğundan yemek yemedim 2 gün kurusu yedim 1 bardak yy süt içtim
saatler ileri alındığından işten çıkış saatimde geçe alındı o yüzden eve geç gelcem artık akşam yemeğimi iş yerinde mi yesem bilmiyorum ???sizce kızlar?? ve bugün çok yorgundumm kahveden sonra kendime gelebildimm