Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım güzel beslenmişsin .streç mi sardın çok yaşa emi faydalı olsunda tek yap bakalım canım.kavitasyon falan bende istiyordum ama artık 2 sene sonra falna ancak.

geçmiş olsun canım .çikolatayla başlamışsın enerji vermiştir sana :27:
su miktarında az olmuş ciciş yarım litre daha içeydin ama şöyle bakılınca çok değil az hatta.çikolata kahvaltıya geçse diğeri öğlene geçse akşam yok aynı ben gibisin menüde saçmalıkta bir numarayız:1:
saol bacım he ya sınav günü ve öncesi çıldırma derecesindeydim:9:yavaş yavaş normale dönüyomm
2 dilim ekmek,1yk vişne reçeli,2 tane zeytin,yarım çay kaşığı tereyağ ,yarım çay kaşığı bal ekmeğe sürdüm yedim.1 bardak çay içtim,çok az biber yedim. saat: 11 de yaptık kahvaltıyı
ara:2 tane incir
dışarı gezmeye gittik geldik.saat 4 te spagetti makarna yaptım tahmini bir tabağın yarısı kadar ,acı sos kattım az ketçap kattım yedim.1 çay bardağıda meyve suyu içtim.1-2 tane halka salatalık turşusu
ara:yarım elma, çorba kasasi kadar maraş tarhanası yedim.
kızlar nereye kimse gelmemiş 2 gündür hı geliyom bakıyom gidiyom .
sakalaynmaster olmasa bir de ferdici ,başka uğrayan yok .nevbahar hiç yorum vs bırakmıyor yazıp çıkıyor sadece kimse yok anammm olmaz böyle .kaptan neredesin hu hu .:53:
oh ohh maşallahh bacım nettin:27:turşu murşuu afiyet ola ketçapda varr bana da nazar değdirdin kızz geliyo dedin uğrayamadım bugünnn:2:
afiyet olsun canım seninkide çok hafif olmuş
bizim buraya da açıldı b-fit... daha önce spor yapanlara zvekli gelmiyormuş bi de senin görüşlerini almak istiyuorum

hoşbulduk canım valla insanın evi gibisi yok ama bana çok ii geldi
şimdi de evi temizlemek bile zevkli geliyo :))
en çok yatağımı özlemişim
evet topic biraz sessizleşmiş

afiyet olsun canım öğle için de bişiler yemelisin belki akşama çok acımış olabilirsin
dışarda en hafif yemek tavuk şiş...şimdiden afiyet olsun

evet sanırım neti yok :(( yoksa gelir işim var derdi

eveeet evimi çok özledim
bi de yemek düzenimi...ara yapmayı...istediğim kadar yemeği tabağıma almayı
ama yinde gezmekte insanın ruhuna ii geliyor
tuz bende çoook az kullanıyorum tamamen kesen arkadaşım 10 kilo vermiş o da kortizon kullanmıştı :((
peyniri ve ekmeği bile tuzsuz tüketiyomuş...aslında kısa bi süreliğine bende deneyim diyorum sonra tuza da ihtiyacım var diyorum karar veremedim
aynen canım bende merak ediyom b fiti burayada açılcak yakında bakalım gitmeyi düşünüyomm bendee...kortizon kullananların vücudu zaten çok su tutuyoo tuz kesinlikle yasak rabbim yardım etsinn kortizon kullanan kardeşlerimize :((

rabişşşşş sınavın nasıl geçti ablacım:9:türkçe sorularını gördün mü gııı :33:oku oku iflahım kesildii:53::9:

ve bugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1 ısırık ta havuçç
ara çok açık çayla 1 günkurusu
öğlen tavuklu patates yemeğinden 6 7 yk yanında 4yk sade makarna 2 yk yoğurt
arada türk kahvesi 1 bisküvi
akşam eve 8 :30 gibi geldim geç olduğundan yemek yemedim 2 gün kurusu yedim 1 bardak yy süt içtim
saatler ileri alındığından işten çıkış saatimde geçe alındı o yüzden eve geç gelcem artık akşam yemeğimi iş yerinde mi yesem bilmiyorum ???sizce kızlar?? ve bugün çok yorgundumm kahveden sonra kendime gelebildimm

rabişimm inş sınavda güzel netler alırsın kız:D bizim başımızdaki hoca dedi ilk defa giren varmı sınava bizi sakinleştirmeye çalıştığından kimseden çıt çıkmayınca hoca siz artık kaşarlanmışsınız demek dedii koptuk yaww:9::9::9:sınav stresine iyi geldii:9::9::9: bakalımm yokken neler olmuş kim napmışş

dosbamm balım canım kuzumm acep sende tuzu 0 yapsan 1 hafta fark edermi yada bizim içinde geçerlii denemek lazım

karnımm hala şişşş yaa sanki bi kuzuyu yemiş gibiyimmm:37::37:

rabişşşşş sınavın nasıl geçti ablacım:9:türkçe sorularını gördün mü gııı :33:oku oku iflahım kesildii:53::9:

ve bugünkü menüm
sabah 3 gün kurusu 1 bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek 4 zeytin 1kk peynir 1 ısırık ta havuçç
ara çok açık çayla 1 günkurusu
öğlen tavuklu patates yemeğinden 6 7 yk yanında 4yk sade makarna 2 yk yoğurt
arada türk kahvesi 1 bisküvi
akşam eve 8 :30 gibi geldim geç olduğundan yemek yemedim 2 gün kurusu yedim 1 bardak yy süt içtim
saatler ileri alındığından işten çıkış saatimde geçe alındı o yüzden eve geç gelcem artık akşam yemeğimi iş yerinde mi yesem bilmiyorum ???sizce kızlar?? ve bugün çok yorgundumm kahveden sonra kendime gelebildimm
türkçe soruları zordu ama matematik daha zordu:)) 1 saat uğraştım 40 soru için, yine de boşum var. işlem fazlaydı.
işyerinde akşam yemeği olabilir ama ağır olmasın. bak zaten havalar ısınıyor, artık daha hafif şeyler yiyebilirsin. şöyle bol salata ve tavuk olabilir. ağır ve hazır gıdalardan kaçın derim.

rabişimm inş sınavda güzel netler alırsın kız:D bizim başımızdaki hoca dedi ilk defa giren varmı sınava bizi sakinleştirmeye çalıştığından kimseden çıt çıkmayınca hoca siz artık kaşarlanmışsınız demek dedii koptuk yaww:9::9::9:sınav stresine iyi geldii:9::9::9: bakalımm yokken neler olmuş kim napmışş
inşallah iyi sonuçlanır canım. sen lys'ye girmeyeceksin sanırım değil mi?
gözetmeniniz de süpermiş:60:
herkese iyi gecelerr ben kaçtımm tatlı uykucuklarr bacılarrr:38:
:70:

günaydınlarrr :79:

türkçe soruları zordu ama matematik daha zordu:)) 1 saat uğraştım 40 soru için, yine de boşum var. işlem fazlaydı.
işyerinde akşam yemeği olabilir ama ağır olmasın. bak zaten havalar ısınıyor, artık daha hafif şeyler yiyebilirsin. şöyle bol salata ve tavuk olabilir. ağır ve hazır gıdalardan kaçın derim.

inşallah iyi sonuçlanır canım. sen lys'ye girmeyeceksin sanırım değil mi?
gözetmeniniz de süpermiş:60:

:70:

herkese günaydınlarrrr he bacım lys ye girmicem akşam yemeği önerin için de tşk aslında diyom çorba yapam akşamları içem işyerinde ???

Sabah: Kepek ekmekği, peynir,zeytin +1 küp şekerli çay
Ara: 5'i 1yerde çay
öğlen : Ispanak, salata, yoğurt, kepek ekmek
Ara: 1 avuç leblebi, krize girerek hoşbeş :17:
Akşam:1 kase yoğurt
Ara: yarım muz

Dün akşam 40 dk tempolu yürüdüm.
Buarada dün B-Fıt ile görüştüm, deneme yapmadım ama, ortam güzeldi, fakat fiyatı bana pahalı geldi 129 tl aylık, 12 aylık 590'dı galiba :44: Şimdilik evde koşu bandımla idare edeceğim

çorba da olur tabi. maksat ağır olmasın. mis gibi olur bence çorba.
:46::46::46:
Ara: 1 avuç leblebi, krize girerek hoşbeş :17:

Buarada dün B-Fıt ile görüştüm, deneme yapmadım ama, ortam güzeldi, fakat fiyatı bana pahalı geldi 129 tl aylık, 12 aylık 590'dı galiba :44: Şimdilik evde koşu bandımla idare edeceğim

bacım tatlı krizi bendede oluyodu günkurusu yemeğe başlayalı öle bi sorunum kalmadı o zaten tatlı ya ondan öneririm b fitin bu kadar pahalı olmamalı diye biliyorum çok demişler yaa:5:

kızlar bu arada demir eksikliği olanlarda kepek ekmeği yememesi gerekiyomuş dün araştırma yaparken öğrendim...vücuttaki demiri yok ediyomuşş bende yemicem artık kepek ekmeği :14:ama beyaz yiyincede gözüm doymuyo yumuşacıkk ye yee doymuyo insan :44::44:

ayyy çok oluyorum biliyorum ama bide hani biz çay içiyoruz ya siyah olanından onu ben çok açık içiyorum 2 su bardağına çeyrek çay bardağı kadar dem koyuyoruum çok çok açık yani o su yerine geçer mi acaba:53::25:

:46::46::46:

bacım tatlı krizi bendede oluyodu günkurusu yemeğe başlayalı öle bi sorunum kalmadı o zaten tatlı ya ondan öneririm b fitin bu kadar pahalı olmamalı diye biliyorum çok demişler yaa:5:

kızlar bu arada demir eksikliği olanlarda kepek ekmeği yememesi gerekiyomuş dün araştırma yaparken öğrendim...vücuttaki demiri yok ediyomuşş bende yemicem artık kepek ekmeği :14:ama beyaz yiyincede gözüm doymuyo yumuşacıkk ye yee doymuyo insan :44::44:

ayyy çok oluyorum biliyorum ama bide hani biz çay içiyoruz ya siyah olanından onu ben çok açık içiyorum 2 su bardağına çeyrek çay bardağı kadar dem koyuyoruum çok çok açık yani o su yerine geçer mi acaba:53::25:

Fırsat kuponları çıkıyormuş, onları takip etmek gerek B -fit 60 liraya düşmüş 1 aylık.. bazı kampanyaları oluyormuş.. ama bana gene de pahalı geldi..
ütü odam var koşu bandım orada, ama insan sıkılıyor duvara bakıp yürümekten, mutfakta 37 ekran tv vardı onu dün oraya taşıdım, hem dizi izledim (küçük sırlar) oradaki çıtır, zayıf kızları görünce daha da motive oldum..3,5 km yürüdüm :64:

Kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği de yenilebilir, daha faydalı ve lezzetli.. bugün zeytinli köy ekmeği aldım eve.. köy ekmekleri de lezzetli ve beyaz undan 1000 kat iyidir..

Paşa çayı sayılır :1: hiç su içememekten iyidir şekerim.. bol sıvı tüketelim.. Yeşil çayı bende 1 dk bekletiyorum hemen poşeti çıkartıyorum..

Fırsat kuponları çıkıyormuş, onları takip etmek gerek B -fit 60 liraya düşmüş 1 aylık.. bazı kampanyaları oluyormuş.. ama bana gene de pahalı geldi..
ütü odam var koşu bandım orada, ama insan sıkılıyor duvara bakıp yürümekten, mutfakta 37 ekran tv vardı onu dün oraya taşıdım, hem dizi izledim (küçük sırlar) oradaki çıtır, zayıf kızları görünce daha da motive oldum..3,5 km yürüdüm :64:

Kepek ekmeği yerine tam buğday ekmeği de yenilebilir, daha faydalı ve lezzetli.. bugün zeytinli köy ekmeği aldım eve.. köy ekmekleri de lezzetli ve beyaz undan 1000 kat iyidir..

Paşa çayı sayılır :1: hiç su içememekten iyidir şekerim.. bol sıvı tüketelim.. Yeşil çayı bende 1 dk bekletiyorum hemen poşeti çıkartıyorum..

:9::9:paşa çayı mıı :9::9::21:anaokulunda öğrencilerime çay verdiğimde paşa çayı diye veriyoduk ama benimki daha açıkk :27::27:su mübarek :9:rengi değişsin yeterr:37:

ferdıcı canım bende sekersız ictıgım ıcın ıhlamur rengınde oluyo
bu hafta sınav stresı falan cıkolata 5 dılım ekm aarttın canım
daha dıkkatlı olursa cuma gunu sevınırız
bana gelıncı sevgılı denetmenım
haftasonu kek pasta borek sutlac gıttı yanı
pazar pazartesı hıc kacamak yok bakalım ...
bugun salı
sabah 1 elma
öğle 1 tabak salata
ıkındı 1 kase yogurt 2 yk haslanmıs mercımekle
akşam 1 tabak dolusu salata
gece de meyve
dusunuyorum
bugun bacagım bıraz ıyı yurusem spor yapsam super olacak ta
korkuyorum .....
bu arada haftasonu annemler gelıyor cumartesı - pazartesı akşamı gıdıoo lar
2 gun bıle yeter .
onlar gelene kadar super kılo vereyım harıka olur
desınlerkı sen kılo vermıssın

hazıranda 57 kg olsam super olur
nısanda 5 kılo
mayısta 5 kılo versem harıka olacak

bunun ıcın totomu ladırmama ve evde oturup gezmeye gıtmeme lazım
bak sımdık yarın arkads cagırdı
persembe akşamı ı baska arkadas cagırdı :27:
evdde yemek yıyp gıdınce saldırmıyorum

bugun salı
sabah 1 elma
öğle 1 tabak salata
gece de meyve
dusunuyorum
korkuyorum .....
2 gun bıle yeter .

nısanda 5 kılo

ah bacım ahh hiç sorma 5 dilim ekmek çikolata falan yoldan baya çıktıydım dün normaldi beslenmem karnımın şişliğide bugün indi...sana gelince bunlar az deil mi gülüm ya bak yaz saati uygulamasına da geçtik günler uzamış olduya daha çok acıkır insan:37: 3 gün kaldı yaa kesin kilom aynıdır yinee:36:puffff 3 gün dikkat edim bakalımm:37:çok gezme kızzz ama insan evde otur oturr sıkılır dimii gez anacım gezz :27:çok yimee:27:iradeli hatunsun zatiii 1 ayda 5 kilo vermeyi bi ben başaramıyom heralde yaa kendimi çok sıkmıyom ondan heralde benim 1,5 ayda 5 kilo gitti :50:bunada şükürrr

günaydııııınnnn :71:
sabah erken kalktım klasik kahvaltı hala evin içinde koşturuyorum
ayy eve dönmek bana yaradı sanırım bu hafta hep temizlikle uğraşırım :))
ara yapmadım şimdi yeşil çayımı içiyorum
öğle yemeğinde eşimle balık yiyeceğiz inş. ve yürüyerek gideceğim sanırım 2km kadar yolum var
birazdan çıkmam lazım
sizler iyisiniz anladığım kadarıyla...tuz olayını kafama taktım sanırım çnk dün çok az tuz tükettim bugün baskül mutlu etti bakalım cumaya kadar ne olacak ??

dosbamm balım canım kuzumm acep sende tuzu 0 yapsan 1 hafta fark edermi yada bizim içinde geçerlii denemek lazım

karnımm hala şişşş yaa sanki bi kuzuyu yemiş gibiyimmm:37::37:
kız kuz yedınde yazmıonmu yoksa:52:
sınav ıcınde hayırlısı olsun

günaydınlarrr :79:
gunaydın rabıacım

Ara: 1 avuç leblebi, krize girerek hoşbeş :17: bacım bu hosbes ne

bencede pahalı
hem kosu andın varmıs havalarda ısındı
o kadar pahalı olursa kımse gıdemez
bırazda yaz geldı herkes mayo bıknı ıcın sıkılasayım kılo vereyım dıyorlar ya spor salonları zam yaptı

neysecim hoşgeldin sınav nasıl geçti ??
deryacım kavi nasıl bilmiyorum ama ben pasif denedim... muhakkak sıklaşma oluyor ama kalıcı değil...illaki spor diyorum...moralini bozmak istemem hayatım ama bi daha düşün derim bi de ne kadar
nevbahar hoşgeldin
dombilicim verecez ya 10 kilo
plastic önce bi kaslarım çalışsın sonra seni şu videolar için rahatsız edeceğim
dosbacım sporsuz olmuyor koca totolarımız kaldırmak lazım
arkadas altın cılek haplarını denemıs 500 gr almıs
kavı olsun haplar olsun bana ınandırıcı gelmıyor kalıcıolmuyor en guzelı duzenlı spor dengelı beslenme

neysecim menümü tam yazayım sen de eleştir hayatım madem eş olduk hakkını verelim :))
sabah 1 dilim ekmek 1 deilim peynir 2 zeytin 1çay kaşığı fındık ezmesiara 3 hurma 1 yeşil çay
öğlen ton balıklı salta
ara 1 yeşil çay sonra 1 elma
akşam 1 kase çorba 6-7yk taze fasülye 1 dilim ekmek yağsız tuzsuz salata
ara 1 yeşil çay ( ödem sorunum var )
şimdi de çilek yiyeceğim günü tamamlayacağım inş.
su ve spor konusunda yetersizdim
canım bence abartılacak bısı yok 1 kasık fındık ezm den bısıcıkte olmaz kı eslenem uzmanları 1 tatlı kasıgı bal -recel verıyor sen 1 cay kasıgı fındık ezmesı yemıssın
su ıcmeyı daha onecde yazdım okudunmu bılmıyorum
ben her ogunden once 2 bardak su ıcıyorum 3 ana ogun = 6 bardak su
3 ara ogun dede 1 bardak su = 3 bardak su
toplamda 9 bardak su ıcmıs oluyorum kı dun 4 lt ıcmısım susuyorumda seker olcturecegım agzım kuruyor su ıcıyorum
vede sık ıdarara cıkıyorum
bızım aılede anne ve aba tarafı hepsı seker hastası
korkunun ecele faydası yok, menüyü yazacağız. kötü bir menü.:77:

k.öncesi: 1 bardak suya 1/2 limon ve 1 tk bal. 20 dk sonra 2 kayısı ve 1 bardak su.
kahvaltı: 1 kk peynir, 4 zeytin, bol salatalık ve 1 dilim ekmek.
ara: oğlumdan kalan çeyrek dilim ekmek ama üstünde nutella vardı:78: 2 hurma
öğle: (gezmede) 2 ince dlim kek, 2 tane kurabiye.ara: 1 simit, öğlen doymadım:78: 1/2 burma tatlısıara: 1 avuç kadar patlamış mısır:78:
akşam: tavuklu salata

ay facia gibiyim ya. bu halimle kaptan olmasam bari:53:asuman çabuk gel ya:5:

burma tatlısını cok severım ole 1/2 de kesmez benı
gezmede yedıklerını anlıyorum
dıyorumkı
senı en ıyı anlıyan benım ve tabagınıda bıtırmemıssındır
ye dıye ısrarda etmıslerdır

ben su içmeye önce niyet etmeliyim...çok ilginç dimi... bu nedenle ne kadar içtim bilmiyorum günü çay ile geçiştiriyorum...aslında geçen hafta çok düzenli su içtim...ama sanırım sadece içtiğim su çok düzenliydi :1: çok yemedim ama düzenli de beslenemedim :((
spora gelince gün içinde çok koşturdum evi toparla markete git yemek yap derken yürüyecek vakit bulamadım
sen neler yaptın bakalım ??
canım su su dıe kafanı doldurma dedıgım gıbı yaparsan bunyen alısıyor vede bı zaman sonra ekndı ıstıyor oldugn odada surahın ve bardagın olsun genelde mutfaga su ıcmeye gımek zor gelır usenırız

öğle yemeğinde eşimle balık yiyeceğiz inş. ve yürüyerek gideceğim sanırım 2km kadar yolum var
birazdan çıkmam lazım
sizler iyisiniz anladığım kadarıyla...tuz olayını kafama taktım sanırım çnk dün çok az tuz tükettim bugün baskül mutlu etti bakalım cumaya kadar ne olacak ??

kortızon almıssın ya kesın etkı eder

ah bacım ahh hiç sorma 5 dilim ekmek çikolata falan yoldan baya çıktıydım dün normaldi beslenmem karnımın şişliğide bugün indi...sana gelince bunlar az deil mi gülüm ya bak yaz saati uygulamasına da geçtik günler uzamış olduya daha çok acıkır insan:37: 3 gün kaldı yaa kesin kilom aynıdır yinee:36:puffff 3 gün dikkat edim bakalımm:37:çok gezme kızzz ama insan evde otur oturr sıkılır dimii gez anacım gezz :27:çok yimee:27:iradeli hatunsun zatiii 1 ayda 5 kilo vermeyi bi ben başaramıyom heralde yaa kendimi çok sıkmıyom ondan heralde benim 1,5 ayda 5 kilo gitti :50:bunada şükürrr

heeeee :1:
3 gun kaldı
salata tuketecegım bugun
gunler uzadı
ama dusun hava daha gec kararcak daha guzel yuruyusler yapılacak

çok gezıyorum demı
napayım yaaaa gezmede sorun yokta ıkramlarda var

rabıs
derya
medine
esma
asuman
nerdesınız ? huuuuuuuuu kımseler yok mu ?,
kuzum uyurken bende ıs yapayım

Son düzenleme:
günaydın! bundan sonra bende sizinleyim inşallah bu bol tempolu yarışta!
evet sabah kahvaltıda yedklerimi söylym szlere:
1 haşlanmış yumurta,(bu arada yumurta çok kalori yaktırıyormş mesela yumurta 158 kalori fakat vücudumuz yumurtayı yakmak için 200 kalori harcıyormuş yani 40 kalori karda oluyorz :)) aldığımız kaloriden daha fazla kalori harcıyoruz yumurta yediğimzde:D)
1 zeytin,
1dilim kepek ekmek,
domates,salatalık,marul,
ve yanında kendi hazırladığım ve bence çok etkili olan zayflama çaym(içine funda yaprağı,mate,biberiye,kekik,ıhlamur,yeşilçay,mısır püskülü,kiraz sapı,tarçın ve karanfil koyup hepsini karıştırıp bir çay hazırlıyorm) geçen sene aynı bu vakitler 11 kiloyu verdiğimde hep bu çayı içmiştim bence çok etkili.tavsiye ederm sizede.yağları yakmayı hızlandırıyor.

bu arada biraz şu kilo hikayemden bahsediym istersenz hem birbirimizi tanıdkça birbirimze daha çok yardımcı olurz diye düşünyorm.
aslında ben geçenseneye kadar hep bu kilolardaydım ama geçen sene kesin bir şekilde kilo vermeye karar verdim ve büyük bir azimle başladım bu yola ve o sırada yine kadınlar kulubyle tanştm ve geçen sene yine burada başka bir grupta tam 11 kilo verdim! ve bu kilomu hiç almadan 5-6 ay korudm ama daha sonra üniverste sınavna hazırlanmaya başlayınca ve sınav vaktiede yaklaşınca verdiğim bütün kiloyu sadece 3 ay içinde tekrar aldım!çünkü sınava çalışcam diye nerdeyse hiç odamdan bile çıkmaz olmuştm, yani kısacası o 3 ay içinde kendimi unutmuşm ve 3 ayın sonunda aynaya baktığımda neredeyse bunalıma giridm!!!
bu olmazdı hiç farkına varamamştm bu kadar kilo aldğmn!3 ay öncesine kadar mutlu ve istedğm kilodayken şimdi birden yine o eski halime dönüverdm. ve şimdi sizlerle beraber yine o mutlu günlerime dönmek için buradaym
inşallah hepimiz en kısa zamnda istedğmz kiloya ulaşrz!:29:

Son düzenleme:
bugun salı
sabah 1 elma
öğle 1 tabak salata
gece de meyve
dusunuyorum
korkuyorum .....
2 gun bıle yeter .

nısanda 5 kılo

evet evet 2 ayda 10 kilo verelim, bol sebze, bol yürüyüş ooh M beden (38 beden oluruz.. ben hafta sonu davetliyim ama gitmiyeceğim.. yemessen darılıyorlar, bir bahene bulup gitmiycem..
arada leblebi atıyorum ağzıma çok tok tutuyor tavsiye ederim..
bende regl olcam acaip şişim çok saldırıyorum ama kendime bir yöntem buldum hemen su içiyorum 10 dk bekliyorum geçiyor,geçmezse de leblebi atıyorum ağzıma :9:
birazdan çıkmam lazım
Oh afiyet olsun canım, balık ve salata güzel bir menü olur.. bol hareket ve sıvı ile hedefe ulaşacağız :65:

Back
X