Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şuna bak sen benim kuzu koç olmuş ya süper vallahi şişgo vallahi bende yapayalnız kaldım benim cadı kaçtı gitti hım ne yapalım bizde onlara katılalım bari yada başkanım yenibir eşleşme yapsın veben ders çalışmadım

evet koç oldu vallahi canım benle melis birlikteyiz gel takıl bize hayatını yaşaaaaaaaaaaaadelikafadulden ay bu olmadı
gel katıl bize zayıfla demek istedimmmm sen ben ve melis yeni stratejilerrr geliştirelimmmmmmmmm ve zayıflayalımmmmkaydirigubbakcemile5

karamanlı sen heröğün neredeyse 3 dilim ekmek yiyorsun hayatım bu nerdeyse günde 1 ekmek yapıyor.aralarda da illa ekmekli yicekler yiyorsan işin zor valla hayatım.

arkadaşlar türk toplumunun başı sağolsun gerçekten türkiye için hangi görüşten olursa olsun acı bir kayıp ve türkiye için kötü bir imaj oldu allah ailesine ve sevdiklerine sabır eylesin

evet koç oldu vallahi canım benle melis birlikteyiz gel takıl bize hayatını yaşaaaaaaaaaaaadelikafadulden ay bu olmadı
gel katıl bize zayıfla demek istedimmmm sen ben ve melis yeni stratejilerrr geliştirelimmmmmmmmm ve zayıflayalımmmmkaydirigubbakcemile5

tamam ben varım ay sigara içtim miğdem bulandı üst üste içmemek gerekiyormuş bu mereti

helikopter enkazı bulunduğunu öğrendim ama ölü yada yaralı olarak bilgi geçmediler.haberlerde öğreniriz artık gerçekten üzüldüm.zaten kaç saat oldu o soğuktan kurtulmaları bir mucize olur herhalde.

evet hepimizin başı sağolsunn
bukadar teknolojinin içindeyiz ama bulunamadılar ve donarak öldüler senağlama

tamam ben varım ay sigara içtim miğdem bulandı üst üste içmemek gerekiyormuş bu mereti[/QUölenlerin ailelerine allah sabır versinnnn ..
canım şimdi önce şunu yazalımm istersen bir gün içersinde genel olarak ortalama neler yiyip içioz ve hareket için neler yapıyozzzben mesala
sabah 7 de kalkıyom kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı bal ve bir yemek kaşığı elma sirkesini karıştırp iiçiyom sonra 7,30 gibi evden çıkmadan önce bir kuru incir yiyip su bardağı ılık su içiyom üstüne sonra işe gidiyom yürüyerek 10 dk 8 gibi kahvaltı ediyommm iki etime k ve üzeine ince sürülmüş krem peynir ve yeşil çay
saat 9 gibi bir bardak form çayı
saat 10,30 gibi 1 elma (meyve)
saat 12,00 da genelde sebze yemeği veya tavuk yoksa çorba
ara 1 meyve yada bir nescafe şekersiz
akşam 17,30 da yine hafif yeemek
ve akşam 19,30-20,00 gibi 1 meyve yada bir bardak süt
ayrıca günde 3 litre su içiyom ve her öğlen 12-13 arası 1 saat masa tenisi oynuyorummm ve akşam 100 mekik ve 10 zayıflama kemeri takıyommm
bu benim rutin bir günüm sadece yediğim yemekler değişiyo çok az yağlı ve hiç yok denecek tuzla yiyiyom yerimseniben

tamam ben varım ay sigara içtim miğdem bulandı üst üste içmemek gerekiyormuş bu mereti[/QUölenlerin ailelerine allah sabır versinnnn ..
canım şimdi önce şunu yazalımm istersen bir gün içersinde genel olarak ortalama neler yiyip içioz ve hareket için neler yapıyozzzben mesala
sabah 7 de kalkıyom kalkar kalkmaz yarım çay bardağı ılık suya bir çay kaşığı bal ve bir yemek kaşığı elma sirkesini karıştırp iiçiyom sonra 7,30 gibi evden çıkmadan önce bir kuru incir yiyip su bardağı ılık su içiyom üstüne sonra işe gidiyom yürüyerek 10 dk 8 gibi kahvaltı ediyommm iki etime k ve üzeine ince sürülmüş krem peynir ve yeşil çay
saat 9 gibi bir bardak form çayı
saat 10,30 gibi 1 elma (meyve)
saat 12,00 da genelde sebze yemeği veya tavuk yoksa çorba
ara 1 meyve yada bir nescafe şekersiz
akşam 17,30 da yine hafif yeemek
ve akşam 19,30-20,00 gibi 1 meyve yada bir bardak süt
ayrıca günde 3 litre su içiyom ve her öğlen 12-13 arası 1 saat masa tenisi oynuyorummm ve akşam 100 mekik ve 10 zayıflama kemeri takıyommm
bu benim rutin bir günüm sadece yediğim yemekler değişiyo çok az yağlı ve hiç yok denecek tuzla yiyiyom yerimseniben

benim ne yediğim belli olmuyor 6 öğün yapmaya ve karbonhidrat daha doğrusu ekmek almamaya çalışıyorum ama salata ve yoğurt ve süt günlük beslenmem içinde var mutlaka çorba içiyorum daha doğrusu şöyle yapalım
sabah olabildiğince kahvaltı yapıyorum peynir zeytin domates salatalık
ara unutmassam meyve yadasüt
öğlende çorba salata
yada ızgara tavuk pilav salata
ara yine meyve yada süt
akşam geçe nhafta 2-3 gün yedim süt içtim genelde
bu haftada aynı planı sürdürecem geçen hafta 2-3 gün düzenli beslenemedim ve spor yapamadım mayısa kadar spor yapamayacam ders çalışmaya çalışıyorummayısta sıkı sporda başlayacak
bu haftaki planım en az 500 gr vermek:oklava:

benim ne yediğim belli olmuyor 6 öğün yapmaya ve karbonhidrat daha doğrusu ekmek almamaya çalışıyorum ama salata ve yoğurt ve süt günlük beslenmem içinde var mutlaka çorba içiyorum daha doğrusu şöyle yapalım
sabah olabildiğince kahvaltı yapıyorum peynir zeytin domates salatalık
ara unutmassam meyve yadasüt
öğlende çorba salata
yada ızgara tavuk pilav salata
ara yine meyve yada süt
akşam geçe nhafta 2-3 gün yedim süt içtim genelde
bu haftada aynı planı sürdürecem geçen hafta 2-3 gün düzenli beslenemedim ve spor yapamadım mayısa kadar spor yapamayacam ders çalışmaya çalışıyorummayısta sıkı sporda başlayacak
bu haftaki planım en az 500 gr vermek:oklava:

tamam canım bn biraz uçrum hedef olarak 1 kilo dedim ama olsun çok azim edip 1 kilo vercemmmm:dance:

bu arada birinciliğimiz hayırlı olsun arkadaşlar benim çok miğdem bulanıyor galiba çıkartacamayyyyyyyyyy

geçmiş olsun üşüttün mü acaba arkadaşımmm
kız 1. olduk hı ay çorbada benim e tuzum varr 800 grm verdim amanın çok mutlu oldummm ................... haydi hep beraberrrr oppaaaaaaaaaa:teytey:

kızlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum veremeyenlere de büyük sabır diliyorum.delikafadulden
ben bu gün kendimi özgür bırakıyım dedim
2 dilim kek 1 dolma ve canım ne istiyorsa yedim.sonra da moralim bozuldu vehepsini zorla çıkardım yaaa:1shok: psikolojim bozuldu sanırım yaaaaaaaa
bu arada melzeyitim benim hesaplamam doğru muydu emin değildim tekrar bakar mısın canım sana zahmet.

bu arada benden koçluk isteyen varsa memnuniyetle olurum.aslında aspettamiyle birlikteydim ama hiç paylaşımda bulunamadık.sanırım ortak saatlerde giremiyoz.

benim bilg kafayı yedin artık herhalde,aşağıda 2 kayıtlı kullanıcı görünüyor ve 1 misafir ama 3 kayıtlı kullanıcı 0 misafir yazıyor benmi yanlış görüyorum yada geridenmi geliyorum anlamadım.bu arada melzeyit sen bana koçluk yapacaktın unutma,ayrıca sanırım mideyi üşüttün.haydi geçmişola.

hoşgeldin sportie sanırım alabiliyoruz ama emin değilim eğer buralarda olursan sana melis gerekli bilgiyi verir.gerçi 1 arkadaşımız ayrıldı.olur herhalde.sen bizden ayrılma hayatım.

Teşekkür ederim Ad1 :)))

buradan izlemek keyifli birde yarışma içinde olursam süper olur, hem kendime hem takımıma faydalı olacağımdan şüpheniz olmasın :)

Back
X