ya kızlar yarın cuma mı inanamıyorum ben kilo almış olabilirim veya aynıda olabilirim uykum kaçtı şimdi yaaaaa
ben de senin gibi hissediyorum canım. ama almamışızdır. biz akıllı kızlarız almayız veririz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar yarın cuma mı inanamıyorum ben kilo almış olabilirim veya aynıda olabilirim uykum kaçtı şimdi yaaaaa
diva'cım diyet listeni merakla bekliyorum o nedenle.
kız kardeşim geçen sene 6 ayda 15 kilo verdi diyetisyen ve yürüyüşle... o da anlattı öğretti ama ben pek önemsemedim galiba o dönem.
şimdi sizden canlı canlı örnek almak daha güzel olacak inşallah.
ben de senin gibi hissediyorum canım. ama almamışızdır. biz akıllı kızlarız almayız veririz![]()
ben yatmaya gidiyorum kızlar. yarın görüşmek üzere.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
rüyanızda kendinizi görün incecik olarak:)
canım durum lu tavuk doner dıaradan olupta en masum yıyecekSABAH 2 bardak su..kayısı kurum bitti ve hala alamdım..
kahvaltı.
3 kaşık kellogs az tarçın ender sarac ın dıyetını okudum hep tarcın yazmıstı ve zencefıl tok tutup odem atıyrmus 3 badem..bir çay bardağı yy yağlı süt.
ara
yeşil çay
1 kuru incir..
1 saat sonra1 tane portakal
sonrasında rahtsızdım zaten iyice arttı ve paşayı uyutup ağrı kesici içip uzandım..
eşim alışverişe gitmişti..yemek yapamdım dışardan söyle dedim banada söylemiş.
saat 3 gibi lavaş içinde tavuk döner yedim yanında ayran..
tekrar yattım az ter atınca gözüm açıldı..
ama iştahım açılmadı..
akşam yemeği yemedim ..ama atlamamak için az peynri 1 mincik domates ve yanında yumurta sarısı yedim..sabah canım yumurtayı istememişti yememiştim akşam yedim..
zorla ağzımda büyüdü lokmalar..
suyumu her halukarda içtim 2.5 litre oldu.. başım çatlıyor ter üsütmde kuruyunca durum bu oldu..
sabaha görüşmek üzere hatunlar..![]()
.
o nutella ne geziyor orda kız?
Ondan başka menü süper. Cumaya bir gün kalmışken nutella yenir mi:)
az once geldık sole dısarı cıkalım dedık parka gıttık ortaboy dorıtos yarısını yemısımdır
mınık halleylerdende 400 cal ılık yedım
2 baakta zero ıctım
ayyyyyyy
sınır oldum yede tadına bak bırak demı
yedıkce yedım nutella ıle kalsam ıyıydı
hımmmmmmkızdırmıyor ciddi söylüyor. benim ailede zayıf kadın yok onu bildiği için kilo almamdan korkuyor. bir de aramızda 5 cm boy farkı var ben uzunum bi de şişman olduğumu düşün :) adamın karizma iyice çizilecek:)
doğum sonrası 60 kilo idim kayınvalidem sakın zayıflama derken eşim sen ne karışıyorsun o benim karım diyordu. aradaki diyoloğa bakar mısnız benim kilolar:9 paylaşamıyorlar ben napiyim:)
sonra 50 oldum kocam da ben de rahatladık ama yine aldım işte...
pırasa pişiyor . oğluşum kreşten gelsin öyle gideceğiz yürüyüşe . hadi bakalım.
anladım benım annem kılol esım ben 75-76 kg ıken aynı annen gıbı oldun deyıp alay edıyordu
ceza vermeye de kıyamıyor:))
hedefi 60 yazdım canım, 60'a ulaşıncaya kadar diyette olmam gerekiyor:) ondan sonra koruma olayına bakarım inşallah. koruması vermesinden zor gibi de geliyor ama neyse.
rabıacım kormak daha kolay
ben grupan ayrıldıgımda kılo almadım aldıysamda 1 kg
falan
ıstedıgımız kıloya ınelımde kruamsı koay devamlı tatılacagız
kıloaldıysak hemen kesecgız yuruyus yapılacak ole ole oturacak ıste
keske tek derdımız bu olsa bundan sonrası sizin işiniz olacak canım. ancak şunu belirteyim şimdiye kadar davet ettiğim en heyecanlı grup oldunuz. ayrıca aranızda bu kadar çabuk bir bağ oluşturmanız da gerçekten çok güzel.
en ılgılı grupsunuz tebrıkler
dıgerlerı bu kadar ılgılı dgıllerdı demekkı gerceten kılovermeyi istıyolar
içimi rahatlattın dosbacım. hormonlu diye alıp almamak konusunda o kadar kararsız kaldım ki... artık en son yarın kilo aldım, onun da yarısını anca yemişimdir. korka korka10-12 orta boy çilek 1 porsiyon
büyüklerden de korkmayın hormon tutmayan tek mayve çilek :))
bende seviyorum afiyet olsun
akşam yemeğin güzel olmuş. makarnaya dayanabilmişsinakşam yemeğim yarım kase çorba 1yk makarna
1.5saat yürüdüm ama bittim :)) ya ben çok hamlamışım...resmen pilim bitmiş
gelincede 1 bardak havuç-elma suyu...
belki yatmadan önce bi kaç tane çilek yerim
su ise 2 lt oldu sanırım ...
ben geldmmmmmm eşimmm burda mısnnn :) ben de yarın bakıcam senin diyete merak ediorummm yarından itibarenm baslıorum diyetee her sey cok güzel olcaaaak ayyyyy cok heyecanlıyımmmmsmdi bu kadar mutluysam kiloları wernce ne kadar mutlu olcam daha kim bilirrr :):):):):) sabahlar olmasın allaaaah allaaaahhh
![]()
canım, adet de olsan tartılman gerekiyor. yarın bana bildirdiğin kiloyu başlangıç kilosu alacağım. haftaya da vermiş olursun merak etme. yarın hesaplamaları görünce mantığı anlarsınız zaten.kızlar bu gün adetimin ilk günü ve yarın tartıda olmam gerekenden çok daha fazla çıkıcam diye tedirgin oldum şimdi.
bu arada akşam ara öğünü 2 incir sizce kötü bir tercih mi olmuş.
misafirlikteydik arkadaşta ve ikramları yemedim yanında getirdiği kuru incirden yedim. ama vicdanım da sızlamadı değil.
bu arada arkadaşların hepsine yorum yazmak istiyorum ama ben bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim ...
tek konuda herkesten sıra ile nasıl alıntı yapıyorsunuz açıklar mısınız?
son olarak ben bir ara paronayak gibi tartılıyordum. sonra baskülü kaldırdım, kendime yeni uğraşlar buldum... bu ara yine sürekli tartılmak istiyorum. bir yandan da cumadan cumaya olsun ki her hafta iyi veya kötü sürpriz yaşayayım diyorum. bu bile irade istiyor:)
canım, diyette bir yağ kalemi var, bir tatlı bir de hamurişi. bunlardan kaçınman lazım. hani hep 3 beyaz derler ya o hesap. özellikle diyetinin ilk haftası tatlıdan uzak durmalısın. kızartma zaten yok. bizim listelerimizi de incelersen fikir verir.arkadaşlarım canlarım benim diyet yapma geçmişim yok pek. o nedenle şunu yemeliyim bunu yememeliyim diyemiyorum . genelde yağlıı yiyeceklerden kızartmalardan uzak duruyorum. ama ara öğünlerde ne yesem ki oluyorum ve elmaya sarılıyorum. çok da severim kendisini. bir orta boy elma:)
şimdi sizden canlı canlı örnek almak daha güzel olacak inşallah.
iyi geceler canım.ben yatmaya gidiyorum kızlar. yarın görüşmek üzere.
herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
rüyanızda kendinizi görün incecik olarak:)
çok ayıp çokaz once geldık sole dısarı cıkalım dedık parka gıttık ortaboy dorıtos yarısını yemısımdır
mınık halleylerdende 400 cal ılık yedım
2 baakta zero ıctım
ayyyyyyy
sınır oldum yede tadına bak bırak demı
yedıkce yedım nutella ıle kalsam ıyıydı
günaydın canım. başlangıç kilonu not aldım. haftaya inşallah daha küçük bir rakam olacak ve her hafta küçüle küçüle seni hedefe götürecek.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün erkenden kalktıp dersim 11 de cnkü sabah ac karnına tartıldım 89 kiloyum
agladıgıma bakmayın hic moralimi bozmadım
cnkü her sey yeni baslıoooo we ben her seyin cok güzel olucana inanıorumm..
sabah 7 30 da uyandım elma sirkesi bal we su karısımımı ictimsmdi cayım demleniyor ben 5 i 1 yerde cayı iciorum ama bugün saatini aksatıcam cnkü erkenden dersm war cok sıkısıorum
bugünlük programımı yazıorum
kahwaltı öncesi: elma sirkesi,su,bal
kaahwaltı:ince dilim peynir,iki dilim kepk ekmegi,4 zeytin,domates salatalık,şekersiz cay
ara:bir awuc kuru üzüm
öglen:corba,karnıbahar,ayran..diger yiceklerimi de ögleden sora girdgmde yazıcam sizlere
baslangıc kilom : 89 hdefim:65gününüz ii olsunnn
![]()
yumurtadan çok korkma. benim eşim yumurtacıdır, nerdeyse her gün sofrada yumurta olur. ben de istesem de istemesem de her gün yemiş oluyorum. çok zararını görmedim. hatta ben yumurta yeyince çok az ekmek yerim. faydalı bileevde peynir kalmamıs kızlar :18: bende onun yerine yumurta haslıorum smdi zaten haftada bir kez yememiz gerekio we yumurtadan dolayı da iki dilim kepek ekmegini 1 e indirdim
aferin sanaewde kocaaaaaaaman bi yas pasta war korkantlı ama ben yememdmmm yemicem![]()
daha çok yardım ve telkinde bulunalım ama canım geçmişe hiç gözatmıyorsun sanırım. sana 1-2 kere kuralları okudun mu diye sordum cevap alamadım. birkaç kez yorum yaptım cevap alamadım. boyun kaç falan diye sordum yine cevap alamadım. ben de artık soru sormamaya başladım. bu ortamda paylaşım olmazsa ortamın anlamı olmaz. sadece menülerimizi yazıp çıkmayalım.hoşgeldnz kızlar!
bu arada bugün kendime 38 beden bi kıyafet aldım odamn en göze çarpan yerine astım! ve 3 ay önce giyebldğm fakat şimdi ne yazıkki giyemedğm pantolonmu da astım onlar beni iicene hırsladırıyor!
geçen sene zayıflarkende böyle yapmştm kızlar! kendime 38 bedennden bi kıyafet almştm ve onu her gördüğümde onun içine sığabileceğim, onu giyebileceğm günleri düşündükçe dahada hırslanmıştm ve tabikide sonunda başarmıştm!:))
nolurr kızlar sizden daha çok moral ve telkin bekliyoruumm!:))![]()
çizelgen hayırlı olsun.çizelge denemesi 1-2