• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hehe benimde gözüm dönüyoo hepinizi yicemm o olcakk:27::9:durun kızlar yaa napıyonuzz:27:karnım acıktı kayısımda bittiii:50:o insanın tatlı isteğini geçiriyoo tawsiye ediyom :14:karnım ağrıyoo yorgunumm ağlamakk istiyomm vücuttaa şiştii biri beni dövsünde insin şişimmm:27::37:canım hiç bişi istemiyo yaa şunu yim diyom tam ağzıma götürcem yok vazgeçiyom :53:

kankammmm çiko yedim az önceeeeee
ben bu gün çok gerginim. herşey üst üste geldi sanki.
gerçi kankammm senin de gün pek iyi diil sankim. herkescikler de seni sabote etmiş.
patron 1
aşçı 2
toplantı 3 (elmayı yedirmediler ya)

şuna bak hele , sen kendine yandaş mı arıyon kızzzz :62: çok güldürdün beni. benimkiler zorla oldu. işten mi atılsaydım hıııııı , aşçı çok yaşlı ondan bişi diyemiyorum pek :77:

arkadaşlar ne oluyor size. hayallerimiz vardı.. yazın giyeceğimiz bikiniler, ince pantolonlar vardııı... 38 beden hatta 36 beden kıyafetlere girmek vardı... toplayın bakim kendiniziiiiii :70:

Son düzenleme:
bu gün kötü bir gün geçiriyorum. 2.30da elmamı yedim ara öğün ohhh afiyet olsun diceksiniz. eve geldim duş aldım şimdi. karnım acıktı ve ben ne yaptımmmmm

dedesinin oğluşuma aldığı çikolatayı yedim:14::59: hemde sizin yorumlarınızı okurken. şimdi kendimi iğrenç hissediyorum. sonra dedişko geldi ve eşime sen mi yedin burda duran çikoyu dedi:59::47::27:

öldür beni burcu kurtulalım benden ve içimdeki tatlı canavarından.

başım hala çok ağrıyor

minicik bebeğin çikosuna nasıl elin uzandı kız ???

kaçamak 1 kavurma
kaçamak 2 hatırlamıyorum
kaçamak 3 2 kurabiye kaçamak dört ÇİKOLATA
atın beni denizlereeeeee:95:

şampiyon oldum kaçamak şampiyonu:65:

kaptan ödülümü bi ara taktim edersin:82::84::47::47::47:

yani yaptığın bir kaçağı hatırlamaman :26: baya gözün dönmüş olmalı :52:

canım kaçamak haftan olmuş...önemli olan tekrar bağlanabilmen...
bu hafta böle olmuş ama bundan sonra sadece ödül olarak ver kendine bu mamaları
bu hafta sanada ceza verelim :))
mesela haftaya cumaya kadar hiiççç kaçamak olmasın

dosbam bu benim ilk diyetim ve sanki kurabiyeler kaçamak olmadı gibi geliyordu bana. galiba haklısınız. bu arada cuma günü yine kilo almış olarak gelcem galiba karşınıza:( kilo alma diyeti buyrun emvacilbiharla yapın. kilo almak isteyen var mı?:47::47::47:

şuna bak hele , sen kendine yandaş mı arıyon kızzzz :62: çok güldürdün beni. benimkiler zorla oldu. işten mi atılsaydım hıııııı , aşçı çok yaşlı ondan bişi diyemiyorum pek :77:

arkadaşlar ne oluyor size. hayallerimiz vardı.. yazın giyeceğimiz bikiniler, ince pantolonlar vardııı... 38 beden hatta 36 beden kıyafetlere girmek vardı... toplayın bakim kendiniziiiiii :70:

hayallerim hala var. bu sabah çok güzel uyandım. sonra aynanın karşısına geçtim. ne kadar güzel bir vücut dedim azıcık göbiş gitsin dedim. mutlu mutlu okula gittim. bu gün sinirden herkesşi yiyebilirdim üsüne bir de baş ağrısı.

merak etmeyin kızlarrrr yarına toparlamış olcam. bu gün kayınvalidemler yola çıkıyor onların son günü olmasa yürüyüşe çıkardım hatta dağa:52:

kendimize gelelimmm bakalımmmmm hoppp noluyok kızlarrr yetişinn:27::24:

minicik bebeğin çikosuna nasıl elin uzandı kız ???

yani yaptığın bir kaçağı hatırlamaman :26: baya gözün dönmüş olmalı :52:

:emir_bebek: az sonra kreşten gelir çikom nerde dede dediğinde beni ye oğluşum dicem.... bak bu elimle aldım döv elimi dicem..

kaçamağı şöle hatırlamıyorum eski sayfalardan birinde yazıyordu da dönüp bakmaya üşendim şimdi kankammmmm

sen bana uyma cuma günü aslanlar gibi temsil et bizim grubu.... hava da çok güzel . hadi çık kocişinle yürü. benim gibi tembel tontonu nerden buldun:27:

:emir_bebek: az sonra kreşten gelir çikom nerde dede dediğinde beni ye oğluşum dicem.... bak bu elimle aldım döv elimi dicem..

kaçamağı şöle hatırlamıyorum eski sayfalardan birinde yazıyordu da dönüp bakmaya üşendim şimdi kankammmmm

sen bana uyma cuma günü aslanlar gibi temsil et bizim grubu.... hava da çok güzel . hadi çık kocişinle yürü. benim gibi tembel tontonu nerden buldun:27:

kızım emwa biz takımda değiliz aloo. 2 hafta deneyecekler bizi, sen bu kaçamaklara devam edersen zaten giremezsin :60: sen benim kocişi tanımıyon galiba, bin dereden su getirecek çıkmayalım diye :47:

ne yaparsan yap ben senden memnunum, herşeye rağmen iyiki eşleştik :54:

canım ya bende bişiler yapmayı düşünüyorum ama kendimi şu aralar çok yorgun hissediyorum kolumu bile kaldırmak istemiyorum işlerde yoğun ya havalarda soğudu üşüyomm:5:
ayy bugün markete gittim alışverişee yeşilelma fiyatına bi baktımm 5tl diyoo:52::52:pazarda 3tlye almıştı anam yaww:27:şoklardayımm kara bakk:32::44:

iyi taktik valla kız:27:ama benim annem hala alışamadı halaaa ye yee ölcen açlıktan diyo bişi yemediğimi sanıyoo:37:

valla bacım sorma insafsız hepsi ne demeli bilmiyorum

bencede uygula annelere kalsa benımkıde her aksam baklava falan getırıo :D dedımı dun arayıp senın baklavalara ınat sebze alıyorum anne :D

kızım emwa biz takımda değiliz aloo. 2 hafta deneyecekler bizi, sen bu kaçamaklara devam edersen zaten giremezsin :60: sen benim kocişi tanımıyon galiba, bin dereden su getirecek çıkmayalım diye :47:

ne yaparsan yap ben senden memnunum, herşeye rağmen iyiki eşleştik :54:

burcum kankam biliyom takımda olmadığımızı ama ben kendimi çok kaptırdım sanki hep takımdaymışız gibi geliyo. olsun biz takımda olmasak da sen bizi temsil et. sana iyi akşamlar kocişle. benim kociş şu anda uyuyor:63:

tebriklerrrrrr:65::66::71:

kankam sen bir kilo vermişsin. hangi arada derede verdin o kiloyu kızzzzz

senin adına çok sevindim

ben cumayı bekliyorum ne olcak bakalım halim

iyi yapmışsın 38 alarak. bak ne güzel de olmuş üzerine. güle güle giy arkadaşım:3:

05/04/2011 menüm
kahvaltı öncesi ılık limonlu su+1 brdk su

3 zeytin
1 kk peynir
1 domates
1 salatalık
maydanoz
1 çay kaşığı tahin pekmez
yarım dilim ekmek

ara yeşil çay

öğle 3 kaşık pilav
2 kaşık tavuk haşlanmış
yeşil çay

ara elma
ara 2 kurabiye minicik:14:
2 bardak çay

akşam
yarım tabak salata
az haşlanmış tavuk

ara çay
güzzel menü :nazar:
bugün
ılık limonlu su+ 2 brdk su

kahvaltı
4 zeytin
1kk peynir
domates+salatalık
1 dilim ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez

öğlen yemeğim semizotu salatası olacak. ayarladım. yapcam.

kızlar bahar yorgunluğu mudur nederi sürekli başım ağrıyor son günlerde gelip gelip giden bir baş ağrısı. ama çok rahatsız edici:2:

benim de cok agrıor basım :43:

bugünkü menüm :
sabah:elma sirkesi bal su
kahwaltı:iki dilim ekmek,peynir,zeytn,domates salatalık sekersiz cay
ara yiemedm
öglen:corba,barbunya,pilav
ara:cilekli soda,5 badem
aksam daha yeemedm

Allah şifa vercin canım. çoook geçmiş olsun.
ne oldu bize böle baş ağrısı:59:

bugünkü menüm :
ara yiemedm
aksam daha yeemedm

menü güzel pilav ne kadar yedin ki?

afiyet olsun kas olsun zayıflık olsun. sen yedikçe yağların erisin:):1:

Allah şifa vercin canım. çoook geçmiş olsun.
ne oldu bize böle baş ağrısı:59:

bugünkü menüm :
ara yiemedm
aksam daha yeemedm

menü güzel pilav ne kadar yedin ki?

afiyet olsun kas olsun zayıflık olsun. sen yedikçe yağların erisin:):1:

kızlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben çıkıyorum. muhtemelen bu akşam girmem bir daha .
kayınvalidemleri eşim götürecek garaja arabaları saat 10da. o saate kadar onlarla ilgilenirim. sonra da eşimle :1:

ayyy semızı çok severım ıspanak gıbı yemegıde yapılıyor salataların ıcınede dogranıyor dosba gıbı yogurtluda guzel oluyor

bu arada sekerler hazırlanayım gıdecegım gezmeye ..
akşama neyden ne kadar yedım yazarım
opuldunuz
gelmişsindir gezmeden sanırım:)

sağol neyneysecim bu arada önceki sonraki resim koysan :) kılo cetvelını gordukce ay nasıl olmuşdur dıyorum hep :)

öğlen yemeğimi yazım : 3-4 kaşım mercimek çorbası (çok içmedim azcıkda patates yiyebiliyim diye),ufak bi tavuk but (derisini attım) 5-6 tane patates kızartması (çoğunu bıraktım :), salata
önceki halime ait foto bulmak bayağı zor. çünkü makine görsem kaçıyordum. yine de bir ara eski fotolara bakmayı düşünüyorum. fikir verebilecek bir şey bulursam eklerim canım.

Back
X