Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar kelloggsa cevap bekliyom
canım muhakkak çok hafif ve zayıflamaya yardımcı ama ben çoook acıkıyorum
herkes tahıllılarla doyar beni ise çok acıktırıyo...ben sadece sabahları yedim bi ara öğlen olsun diye saate bakmakla geçiyodu her dakka :))
ama dene istersen olumlu sonuç alacağından eminim

burcucum haftasonunu hafif atlatmışsın tebrikler
emvacım evet o şişlikler yok mu :((
neyse bahar geliyo daha hafif besleneceğiz biraz da tuzu kestik mi tamamdır

hala çay içiyorum...
biraz daha toparlanayım greyfyrt suyu içeceğim
öğle yemeğimi hala düşünmedim ama bi sebze yapsam çok ii olcak

kızlar kelloggsa cevap bekliyom

bağlantım kesildi, pardon canım. bende başka bir markanın ürününü denemiştim ama tadından nefret ettim. küçükken mısır gevreği de yiyemezdim zaten. ama kesinlikle kilo vereceğine inanıyorum. sana bişi dicem. şimdiden birkaç kilo vermişsin. hafif yiyerek devam etsen. yada kellogs sadece akşamları yesen?

burcucum haftasonunu hafif atlatmışsın tebrikler
emvacım evet o şişlikler yok mu :((
neyse bahar geliyo daha hafif besleneceğiz biraz da tuzu kestik mi tamamdır

evet junior kaptanım. çok şükür kilo almadan geçti h.sonu :64:

dün çok yeşillik, doğa içinde bir eve gittik. arkadaşın evi şehir dışında. öyle güzel bir bahçesi vardı ki. heryerde kır çiçekleri. bahar sen harika birşeysin :81:

kellogsa yorum yapamıyorum. ben bi ara kahvaltı hazırlmaya üşendiğim için yiyordum Allahım işkence gibi oldu bıraktım. 7.30da yiyordum. 9 da derse giriyorum. daha ilk dersten çıktığımda 9.40 kurtlar gibi aç oluyordum hemen yicek bişiler arıyordum. beni çok acıktırıyor. türk usulü ağır yemeye alışmış vücut light olunca beni doyurmadı. sende belki farklı bir tepki olur. dene stersen 2 haftada 2 kase:56:

kızlar cvblarınız için teşekkürler.bu kadar alıntı nasıl yapıyorsunuz,herkese tek tek yazıyorsunuz ben yapamıyorum.

kızlar cvblarınız için teşekkürler.bu kadar alıntı nasıl yapıyorsunuz,herkese tek tek yazıyorsunuz ben yapamıyorum.

canım bak anlatayım. alıntı yapmak istediğin mesajın altında "Alıntı ile cevapla" yazıyor ya onun yanında bir kutu yanında + işareti var. kimlerin mesajlarını alıntı yapmak istiyorsan sırayla o kişilerin mesajlarının altındaki kutucuklara bas. sonra en altta "konuya cevap ver" (pembe kocaman hani) ona bas. cevap verme penceresinde alıntıları göreceksin. herkesin mesajı QUOTE ile başlar ve biter. bittiği yere yazacaklarını yaz. inşallah kolay anlatmışımdır. :46:

Son düzenleme:
iyi yapmışsın canım oğluşun kaç yaşında ismi ne ? yediklerin gerçekten güzel.yani başkası olsa kesin yerde çünkü 1 den çok mamalarla karşı karşıya kalmıştın iraden güçlü valla bravo benden sana.:nazar:

57 diyebiliriz canım .kaç kilo vermem lazım mı 56 da olabilir 55 de o zaman ama ben diğer hafta yokkom hee ona göre :1: onlarda beni bırakmıyo anacım görüyon mu sen işin tadına :9:

hiç sorma canım gece yarısı soğuk elma yedim sanırım ondan diyorum ve inanmıcaksın hastalıktan başım çok agrıyo yani aklıma mama falan gelmiyo sırf çorba sütler de bogaza iyi gelsin diye.bu arada bugün yedim ya off agrı kesici aldım baş agrım geçti cozuttum :31:

ekmek sayın kaç canım makarna ve mercimek çorbasınıda ekmekten sayıyor bizim kızlar ben de çok severdim ekmeği ama kızlar çok kızıyodu 4 yeter diyolardı seninki 4 ü geçiyo sanıırm. suyun ve sporlarında çok güzel maşallah.:nazar:

ohooo canım wc çıkmadan sen kiloda çok çıkmışsın merak etme bu haftada veriyorsun şekerim ondan çok çıkmıştır .bu arada sirkeli su içebilirsin çok faydalı hem de sürekli tuvalate taşır seni :34:

ferdicim ne oldu hastalandın mı sen niye böyle azaldı menü
demire başladın mı sen?

demire başladım abladım ablacımm ama halszlik devam ediyoo çözemedim:( menümde az dimi elma diyetine başladım ya ondan sürekli elma yiyorumm:52:ayyyy
tam bişiler yazıyom sabahtan beriii hoppp biri geliyo kapatıyom sonra bida aynı sinir oldumm baktm gitcekleri yok çay verdim içtiler bidaha verdimm hareket olsun diyee:53:ancak gittilerr:37:
elma diyetiminn 2,günü bakalımm cumaya kadar nolcakk öle halsizlik falanda yapmadıı ama
bu arada bütün eteklerimmm pantolonlarımm düşüyo belimden yanlışlıkla bi bassam eteğe hopp çıplakk kalcazz :D

ferdici canım istediğin kiloya ulaşana kadar eteklerini terziye ver biraz daraltsın :))
hedefinde ise kendine güzel ciciler al kendini ödüllendir...ama çok güldüm darısı başıma
dolapta o kadar çok bana olmayan kıyafetim var ki anlatamam :((

sabah 2 dılım ekmek arası bıber peynır domatesten olan ekmek arası 2 bardak ıhlamur
ara 1 elma 1 y.çay
ögle
salata 1 tavuk bur
ara elma y.çay
ara kıvı y. çay
akşam 4 yk pırasa 1 dlm ekm 1 kase yogurt

sımdık dun akşam esım dedıkı
bana yaz kk ya yaptıgın gıbı ben sana yorum yaparım dedı (kıskandı kk yı)
bende tamam dedım
bugun yazdım verdıgı cevaba bakınız ben de sana aynen kk gıı yorum yaparım bak goreceksın dedı ama kalorı hesabını ogret dedı ogretemem dedım
neyse esım attıgı maıl

aaa hiç olurmu neden sağlam bir kahvalta yapmadın. Böyle olursa öğleyin çok yersin ama. Çok fazla kalori almışsın. Bune biraz dikkat et. Sabah kahvaltısında yumurta ya yağlı ballı ekmek ye. Yoksa çok kilo alırsın bak dikkat et kendine. Çayında kaç şeker attın. Çok şeker atmışsan olmaz. En az 3 şeker atmalısın. tamamı.cayımı sekersız ıçerımyaglı ballı yıyecekmısım
Benim bugünki mönümde sabah 1 çay 1 simit bir pohaça
ondan sonra bir çay daha 3 tane çekme helva getirmişler ondan yedim. Biraz su içtim. Öğleyin dışarı çıktım bir tost yedim kaşarlı. Bir çay içtim. Sabahtan
beri sadece 2 sigara içtim şimdilik bu kadar.
yaaaa sen hıc yazmıon olmaz bole
ben bole kagıdada yazarım
aaa daha hala yazmıyorsun bekle bekle nereye kadar, ben böyle kağıda da yazarım...
dıo bana :52::52:

Son düzenleme:
greyfurt suyumu içtim şimdilik hiç açlık hissetmiyorum
yoğurtum bitmiş evde doğal olanı yapmaya çalışacağım geçen hafta başarılı olmuştum bakalım bu hafta tutturabilcek miyim ??

dombili eşin haklı en az 3 şeker :1:
ayyy bu eşler yok mu?? benim ki aramış sana pizza gönderiyorum diye....sakıııın dedim valla korktu kapattı...neymiş kendisi pizza yiyecek ya bende yersem vicdanı rahatlayacak :))

dombili eşin haklı en az 3 şeker :1:
ayyy bu eşler yok mu?? benim ki aramış sana pizza gönderiyorum diye....sakıııın dedim valla korktu kapattı...neymiş kendisi pizza yiyecek ya bende yersem vicdanı rahatlayacak :))

ayy gercekten y aaa dun akşamda cıg kofte yıylım mı?
enımkının bogazından gecmıo senınkıde ole demkkı fayda vermıolar kı
cok komıkler yaaa
bu hafta ızınlıyım ona yazacagım nasıl olacak bakalım :52::52::52::52::52:

ferdici canım istediğin kiloya ulaşana kadar eteklerini terziye ver biraz daraltsın :))
hedefinde ise kendine güzel ciciler al kendini ödüllendir...ama çok güldüm darısı başıma
dolapta o kadar çok bana olmayan kıyafetim var ki anlatamam :((

ayy görsen gülmkten ölürsün kız:D bascam diye korkuyom :27::27::27:46 tam beden tam oluyodu eteklerimden 44olanları giyiyodumm ama artık düşüyoo belimden 40 yada 42yim sanırım ama 42de bol gelir biraz 40a doğru yol alıyomm çok mutluyum yaaa:27::27:

Back
X