Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım muhakkak çok hafif ve zayıflamaya yardımcı ama ben çoook acıkıyorumkızlar kelloggsa cevap bekliyom
kızlar kelloggsa cevap bekliyom
burcucum haftasonunu hafif atlatmışsın tebrikler
emvacım evet o şişlikler yok mu(
neyse bahar geliyo daha hafif besleneceğiz biraz da tuzu kestik mi tamamdır
erişteli kıymalı yeşil mercimek ( bu yemeğin daha basit bi ismi var mı bilmem) 1 dilim ekmek
kızlar cvblarınız için teşekkürler.bu kadar alıntı nasıl yapıyorsunuz,herkese tek tek yazıyorsunuz ben yapamıyorum.
iyi yapmışsın canım oğluşun kaç yaşında ismi ne ? yediklerin gerçekten güzel.yani başkası olsa kesin yerde çünkü 1 den çok mamalarla karşı karşıya kalmıştın iraden güçlü valla bravo benden sana.
57 diyebiliriz canım .kaç kilo vermem lazım mı 56 da olabilir 55 de o zaman ama ben diğer hafta yokkom hee ona göreonlarda beni bırakmıyo anacım görüyon mu sen işin tadına
hiç sorma canım gece yarısı soğuk elma yedim sanırım ondan diyorum ve inanmıcaksın hastalıktan başım çok agrıyo yani aklıma mama falan gelmiyo sırf çorba sütler de bogaza iyi gelsin diye.bu arada bugün yedim ya off agrı kesici aldım baş agrım geçti cozuttum![]()
ekmek sayın kaç canım makarna ve mercimek çorbasınıda ekmekten sayıyor bizim kızlar ben de çok severdim ekmeği ama kızlar çok kızıyodu 4 yeter diyolardı seninki 4 ü geçiyo sanıırm. suyun ve sporlarında çok güzel maşallah.
ohooo canım wc çıkmadan sen kiloda çok çıkmışsın merak etme bu haftada veriyorsun şekerim ondan çok çıkmıştır .bu arada sirkeli su içebilirsin çok faydalı hem de sürekli tuvalate taşır seni
ferdicim ne oldu hastalandın mı sen niye böyle azaldı menü
demire başladın mı sen?
Günaydııııınnn 13. takımın güzellikleri hepinize süper bir hafta diliyorum.![]()
erişteli kıymalı yeşil mercimek ( bu yemeğin daha basit bi ismi var mı bilmem) 1 dilim ekmek
dombili eşin haklı en az 3 şeker
ayyy bu eşler yok mu?? benim ki aramış sana pizza gönderiyorum diye....sakıııın dedim valla korktu kapattı...neymiş kendisi pizza yiyecek ya bende yersem vicdanı rahatlayacak :))
ferdici canım istediğin kiloya ulaşana kadar eteklerini terziye ver biraz daraltsın :))
hedefinde ise kendine güzel ciciler al kendini ödüllendir...ama çok güldüm darısı başıma
dolapta o kadar çok bana olmayan kıyafetim var ki anlatamam(