Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam bu hafta son lahanayı yappıp bitireyim dediğiniz gibi yapcam
haklısın sıkıyorum kendimi biranlık duygusal travmadan sonra ne bulursam yiyorum cenavar gibi
aman be canım koca işte küs kalsan olmuşor yılışsan olmuyor özür diledi bide küs kalamıyorum ama içimden geçenleri söyledim hatasını farketti yoksa hayatta gelip özürdilemezdi evin içindeküslük zor oluyor bide ben eski kafayım bu konuda yatağa küsgirme derdi büyüklerim o zihniyet geçerli bende galiba huzurun sırrıda bu
aman be canım koca işte küs kalsan olmuşor yılışsan olmuyor özür diledi bide küs kalamıyorum ama içimden geçenleri söyledim hatasını farketti yoksa hayatta gelip özürdilemezdi evin içindeküslük zor oluyor bide ben eski kafayım bu konuda yatağa küsgirme derdi büyüklerim o zihniyet geçerli bende galiba huzurun sırrıda bu
ben de öyle oluyorum canım bazen ondan diyorum, benim de hamur krizim tutuyor börek, kek vs ne bulursam yiyorum.
ablacım bugün daha yeni başladım bende ilk günüm
arkadaşla birlikte yapcaktık oda yaptı getirdi yiyemedi döktü :roflol: üstüne dürüm yedii olurmu böyle şey yaa haksızlığın alası var yiyor ve kilo almıyor benneyaptımki
tabii benim öyle bir şansım yok dökemedim kız zaten incee süllüm gibi
ben yidim yimeğimi akşamda yicem
nedeyelim su perim benimmm :)