Merhaba kizlar..
Oncelikle beni araniza aldiginz icin tsk ederim. Ben kendi acimdan size katilmaktan mutluluk duyuyorum.
Size kendimi tanitayim :)
20 yasindaym.ogrenciym. 1.67 boyum ve 80 kiloyum suanda. 82 kilo ile baslamistim suan 13 gun felan oldu basliyali.
Cocuklugumdan beri topluydum. Ergenlige girdigimden beri hersene 1-2 kilo fln uzerine koymaya basladim. Ama son iki yildir rekoru kirarak 14 kilo aldim. Bu donem icerisinde hormon bozuklugu oldu ve degisk hormonlu haplar kullandim bunlarda etken oldu ama bunun yaninda kendimde cok hareketsiz kaldim. onceden haftada bir yuzerdim, okula bisikletle gider gelirdim. Uniye baslayinca hicbirini yapmadim. Tabi bu son iki sene cok zor gecti benim icin kiyafetlerim olmuyodu artik. arkadaslarla bi foto cekinsek kendimi aralarinda cok fazla belli ediyodum. Bunlarin hepsi kendime olan guvenimi aldi goturdu
Artik aile ziyaretli disari cikmak alisverise cikmak bana iskence oldu. Supermarketler haric tabi :) Uzerime hic bisey yakistiramadigim icin yeni kiyafetler almiyordum. Eskiler olmuyordu artik. Biyere gidecegim zaman ben kiyafet bulamiyorum diye cok aglardim. Ben yurtdisinda kaliyorum ve yazlari Turkiyeye geldigim zaman insalar cok fark ediyordu ..ve bana bunu soylemekten cekinmiyorlardi. Ben uzuldukce ailemde uzuluyordu tabi.
Son 4-5 aydir alismistim artik kendimi toparladim. Demekki benim hayatimda boyle gececek diyerek hayatima normal bi sekilde devam ederken...... Bu siteye baska bisey okurken.. bu bolumun basligi dikkatimi cekti ve cok sayfa okudum ve acayip gaza geldim ( iyikide geldim). Iste 13 gundur saglikli yemeye dikkat ediyorum ve gayet guzel gidiyor. Bu yaz artik vatanima kilo vermis olarak ve daha neseli olarak gitmek istiyorum.. Bunu basaracagimdan da eminim.
Kusura bakmayin fark etmeden yazimi fazla uzattim galiba
Bu grubta olan gorevlerimi .. nasil bi system isledigini bana anlatirsaniz sevinirim..
Hoscakalin..