Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bakışlarııııııııııııııııııııııııınn bana birazzzzzzzzzzz cesaret versiiiiiinnn:1no2:
korkuyorummmmmmmmm sana yemekten sözetmeye beeeeeeeeen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
demiş ferdi tayfur diye bir büyğümüz

:jeyyar::jeyyar: ne güzel bakıyorum sırnaşık şey
canım en iyi kilo verenimizdin mükafatı hakkettin tabi. Afiyet olsun.

Merhaba arkadaşlara.s.a.s.a.s.
Öncelikle tüm arkadaşlara iyi dilekleri :Saruboceq: ve güzel mesajları için teşekkür ediyorum.babam iyi bu gün yoğun bakımdan çıktı normal odaya alındı doktorlar durumunun iyi olduğunu söylüyorlar.Nihayet üzerimizdeki yük boğazımızdaki düğüm bu gün hafifledi :nazar:beni mezun etmişsiniz teşekkür ederim hepinizi sevgiyle öpüyorum hoşçakalınŞenizŞeniz

löliizz gelmişş canım benim çok sevindim
rabbim aynı acıyı yaşatmas inşallaaahhh
bizimkiler böyle iştee akşamlr yoklar
kendine çok iyi bak arada uğra gel hemii

dosbacım sana koçluk yapmamı istemişsin..tabiiki elimden geleni yaparım canım..herbalife kullanacak mısın bu hafta..cevabın lütfen evet olmasın:Saruboceq: çünkü senin düzenini çok bozdu sanıyorum
aslında kızlar benim de koçum var:eşim
gerçekten çok sağlıklı besleniyorum sayesinde ve kilo veriyorum..yanlış beslendiğimde tatlı bir dille uyarır..doğru beslendiğimde ve kilo verdiğimde beni daha çok gaza getirir..eşim baştan beri beni diyet çeşitlerinden uzak tuttu..amacımız sağlıklı beslenmeyi öğrenmekti..sanırım öğreniyyorum yavaş yavaş

canım ürünü bu hafta kullanmadım
vee kilo aldım
demekki neymiş kalıcı kilo vermek için sadece iradem ile zayıflamam lazımmış
bu hafta çok paslaşalım canım çok ihtiyacım var
bu arada eşini tebrik ederim

tamam dosbam elimizden gelini yapalım..bu hafta çok kilo verelim..

Ekmek değişim listesi
(Bu grupta yer alan besinlerin karşısında yazan miktarlar 1 dilim ekmeğe eşittir)
Kuru baklagiller (kuru fasulye nohut mercimek barbunya): 4 yemek kaşığı
Mercimek çorba: 1 kâse
Un çorbası: 1 kâse
Şehriye çorbası: 1 kâse
Pirinç çorbası: 1 kâse
Domates çorbası: 1 kâse
Tarhana çorbası: 1 kâse
Pirinç pilavı: 2 yemek kaşığı
Bulgur pilavı: 2 yemek kaşığı
Kuskus: 2 yemek kaşığı
Makarna: 2 yemek kaşığı
Yufka: 1/4 adet
Patates (haşlama): 1 küçük boy
Grissini: 2 adet
Galeta: 1 adet
Etimek: 2 adet
Beyaz leblebi: 1 çay bardağı
Sarı leblebi: 1 çay bardağı

Merhaba arkadaşlara.s.a.s.a.s.
Öncelikle tüm arkadaşlara iyi dilekleri :Saruboceq: ve güzel mesajları için teşekkür ediyorum.babam iyi bu gün yoğun bakımdan çıktı normal odaya alındı doktorlar durumunun iyi olduğunu söylüyorlar.Nihayet üzerimizdeki yük boğazımızdaki düğüm bu gün hafifledi :nazar:beni mezun etmişsiniz teşekkür ederim hepinizi sevgiyle öpüyorum hoşçakalınŞenizŞeniz

canım çok sevindim, umarın kısa sürede çıkar hastaneden ve evde gündelik hayatınıza dönersiniz.
ayrılmak istediğini söylemiştin ya çok güzel kilo verdin ödülsüz ayrılmana gönlüm razı olmadı, 1 kilon vardı hedefine ama püsküüte yazdım o da kabul etti ve mezun oldun. Umarım verdiğin kilo kalıcı olur.
Ben de seni çok öpüyorum. Sevgiler...

tamam dosbam elimizden gelini yapalım..bu hafta çok kilo verelim..

Ekmek değişim listesi
(Bu grupta yer alan besinlerin karşısında yazan miktarlar 1 dilim ekmeğe eşittir)
Kuru baklagiller (kuru fasulye nohut mercimek barbunya): 4 yemek kaşığı
Mercimek çorba: 1 kâse
Un çorbası: 1 kâse
Şehriye çorbası: 1 kâse
Pirinç çorbası: 1 kâse
Domates çorbası: 1 kâse
Tarhana çorbası: 1 kâse
Pirinç pilavı: 2 yemek kaşığı
Bulgur pilavı: 2 yemek kaşığı
Kuskus: 2 yemek kaşığı
Makarna: 2 yemek kaşığı
Yufka: 1/4 adet
Patates (haşlama): 1 küçük boy
Grissini: 2 adet
Galeta: 1 adet
Etimek: 2 adet
Beyaz leblebi: 1 çay bardağı
Sarı leblebi: 1 çay bardağı

canım çok yararlanacağım, demek neymiş çorba diyip geçmeyecekmişsin. dün de patates püresi yemiştim :(

günaydın arkadaşlar bu ara evde misafir var akşamları giremiyorum sabah rutin jahvaltımı yaptım 2 dilim tam buğday ekmeği yedşm adcığım sen i aşağıda görgüm seni bana tayin ettiler ama sende yoğunsun galiba pek gelemiyosun sevgili koçum bu hafta beni yalınız bırakma :((

selam kızlar,geldim sonunda burdayım sanki uzun bir süredir yokmuşum gibi geldide bana.8.olmuşuz onada şükür.meliscim nasıl kilo verdin demişsin.aslında çok basit şeyler yapmaya başladım bu konuda.kendimi sanırım tutmayı öğreniyorum birazda herhalde.belkide azmam için karşıma bir fırsat çıkmadığından dolayı tutabiliyorumdur.ama misafirim geldiğinde o kadar çeşit mama yaptım ama çok az yedim tatlılar hariç onlardan hiç yemedim.gerçi hizmet etmekten doğru dürüst oturamadım ama olsun yinede tutabildim diyorum kendimi.ilk başta geçen hafta lahana diyetine başladım salı ve çarşamba içemedim tabi fırsat bulupta.0 şeker olayına girdim,canım çok tatlı istediğinde kayısı yedim oda kesmezse nesfit yedim çünkü onun tadıda çok güzel tatlı ihtiyacımı karşılıyor.ama şiş bir mideyle gezmedim yani ne yersem yiyeyim lahana çorbası dahil asla çok fazla yemedim.birde ara öğünleri de yapmaya başladım.elma ve form bisküvi.yani 3 ana öğün (lahana çorbası)3 ara öğün yarım elma yada yeşil çay ve form bisküvi.eğer salı ve çarşambada yapabilseydim bu dediklerimi ve mens döneminde olmasaydım sanırım biraz daha fazla verebilirdim.uzun zamandır bugün ilk defa korkmadan kahvaltı yaptım.zeytin,peynir yumurta ve pekmez form bisküvi ve tatlandırıcılı çayla beraber.iyi geldi valla işin garibi dünde çok fazla lahana çorbası içemedim ve dün akşam ağrıdan kıvranırken bir yandanda bisküvi ve çekirdek yedim.ama şişmedim yani şiş hissetmedim kendimi.bilmiyorum umarım şiş hissetmem kendimi tekrardan,sanırım bu lahana çorbası işe yarıyor ve şişliğimide alıyor kızlar.bu arada onu içerken nefesimi tutuyorum ve iğrenç birşeymiş gibi davranmak yerine sağlığım açısından almak zorunda olduğum faydalı bir besin olarak görüyorum,yani içerken sıkılıp sinirlenmiyorum.birazdan içecem ve bugün 3 öğün alıcam.ayrıca bugün 2 elma yicem ve 2 lt su içecem (ölmezsem tabi)ha birde şimdiden söyliyim esmer bulgurla kısır yapıcam yanınada patatesli kek yersem arada onlardan yerim ama altın kuralı ihlal etmeden ''asla şiş mideyle gezme''.

bu arada kızlar şunu itiraf etmek zorundayım.sinirlenip birileri moralimi bozduğu zaman inanın gözüm birşey görmüyor ve herşeye saldırıyorum.kilo falan dünya umrumda olmuyor.bu hafta kimse beni üzmedi ve sinirlendirmedi,yada şöyle söyliyim ben kimseyi beni üzmesi konusunda teşvik etmedim.haksızlık etmemek lazım dimi kimse dört dörtlük değildir.eğer moralim bozulursa ve üzgün olursan inanın bunları yapmakta çok zorlanırım yani hani bu hafta iyiydim ama heran önümüzdeki hafta dibe çakılabilirim.umarım olmaz ve umarım haftaya ben vede biz iyi kilo verip mutlu ifadelerle gezebiliriz.

Merhaba kizlar..

Oncelikle beni araniza aldiginz icin tsk ederim. Ben kendi acimdan size katilmaktan mutluluk duyuyorum.

Size kendimi tanitayim :)
20 yasindaym.ogrenciym. 1.67 boyum ve 80 kiloyum suanda. 82 kilo ile baslamistim suan 13 gun felan oldu basliyali.

Cocuklugumdan beri topluydum. Ergenlige girdigimden beri hersene 1-2 kilo fln uzerine koymaya basladim. Ama son iki yildir rekoru kirarak 14 kilo aldim. Bu donem icerisinde hormon bozuklugu oldu ve degisk hormonlu haplar kullandim bunlarda etken oldu ama bunun yaninda kendimde cok hareketsiz kaldim. onceden haftada bir yuzerdim, okula bisikletle gider gelirdim. Uniye baslayinca hicbirini yapmadim. Tabi bu son iki sene cok zor gecti benim icin kiyafetlerim olmuyodu artik. arkadaslarla bi foto cekinsek kendimi aralarinda cok fazla belli ediyodum. Bunlarin hepsi kendime olan guvenimi aldi goturdu :(
Artik aile ziyaretli disari cikmak alisverise cikmak bana iskence oldu. Supermarketler haric tabi :) Uzerime hic bisey yakistiramadigim icin yeni kiyafetler almiyordum. Eskiler olmuyordu artik. Biyere gidecegim zaman ben kiyafet bulamiyorum diye cok aglardim. Ben yurtdisinda kaliyorum ve yazlari Turkiyeye geldigim zaman insalar cok fark ediyordu ..ve bana bunu soylemekten cekinmiyorlardi. Ben uzuldukce ailemde uzuluyordu tabi.
Son 4-5 aydir alismistim artik kendimi toparladim. Demekki benim hayatimda boyle gececek diyerek hayatima normal bi sekilde devam ederken...... Bu siteye baska bisey okurken.. bu bolumun basligi dikkatimi cekti ve cok sayfa okudum ve acayip gaza geldim ( iyikide geldim). Iste 13 gundur saglikli yemeye dikkat ediyorum ve gayet guzel gidiyor. Bu yaz artik vatanima kilo vermis olarak ve daha neseli olarak gitmek istiyorum.. Bunu basaracagimdan da eminim.

Kusura bakmayin fark etmeden yazimi fazla uzattim galiba :(

Bu grubta olan gorevlerimi .. nasil bi system isledigini bana anlatirsaniz sevinirim..

Hoscakalin..

Son düzenleme:
Yahu kaç gündür buraya gelip yazacağım yazacağım ama diğer mesajlara bakmaktan fırsat bulamıyorum nasılsınız güzel kardeşler yeni arkadaşlar gelmiş sanırım hepside hoşgelmiş sefa getirmiş. nereus nerelerde bakım cadı gelmemiş bizim takıma him ad1 canım sen nasılsın.
melis canım seni sormalı nasıl gidiyor annelik öğretmenlik birde bu zayıflama belası:))) hepinizi kocaman öptüm

Merhaba kizlar..

Oncelikle beni araniza aldiginz icin tsk ederim. Ben kendi acimdan size katilmaktan mutluluk duyuyorum.

20 yasindaym.ogrenciym. 1.67 boyum ve 80 kiloyum suanda. 82 kilo ile baslamistim suan 13 gun felan oldu basliyali.

Cocuklugumdan beri topluydum. Ergenlige girdigimden beri hersene 1-2 kilo fln uzerine koymaya basladim. Ama son iki yildir rekoru kirarak 14 kilo aldim. Bu donem icerisinde hormon bozuklugu oldu ve degisk hormonlu haplar kullandim bunlarda etken oldu ama bunun yaninda kendimde cok hareketsiz kaldim. onceden haftada bir yuzerdim, okula bisikletle gider gelirdim. Uniye baslayinca hicbirini yapmadim. Tabi bu son iki sene cok zor gecti benim icin kiyafetlerim olmuyodu artik. arkadaslarla bi foto cekinsek kendimi aralarinda cok fazla belli ediyodum. Bunlarin hepsi kendime olan guvenimi aldi goturdu :(
Artik aile ziyaretli disari cikmak alisverise cikmak bana iskence oldu. Supermarketler haric tabi :) Uzerime hic bisey yakistiramadigim icin yeni kiyafetler almiyordum. Eskiler olmuyordu artik. Biyere gidecegim zaman ben kiyafet bulamiyorum diye cok aglardim. Ben yurtdisinda kaliyorum ve yazlari Turkiyeye geldigim zaman insalar cok fark ediyordu ..ve bana bunu soylemekten cekinmiyorlardi. Ben uzuldukce ailemde uzuluyordu tabi.
Son 4-5 aydir alismistim artik kendimi toparladim. Demekki benim hayatimda boyle gececek diyerek hayatima normal bi sekilde devam ederken...... Bu siteye baska bisey okurken.. bu bolumun basligi dikkatimi cekti ve cok sayfa okudum ve acayip gaza geldim ( iyikide geldim). Iste 13 gundur saglikli yemeye dikkat ediyorum ve gayet guzel gidiyor. Bu yaz artik vatanima kilo vermis olarak ve daha neseli olarak gitmek istiyorum.. Bunu basaracagimdan da eminim.

Bu grubta olan gorevlerimi .. nasil bi system isledigini bana anlatirsaniz sevinirim..

Hoscakalin..
hoşgeldin şeker...genel kuralları melis sana sanırım anlatır..ama 13.takım olarak ne zaman çok paylaşımda bulunsak o hafta çok kilo veriyoruz..bir de gün içinde yediklerimizi birbirimizle paylaşıp olumlu olumsuz eleştiriler yapıyoruz..iyi kilo vermeler...

Arkadaşlar ben de diyet gruplarından birine dahil olmak istiyorum. Siteye yeni üye oldum ve bu takımların hangisine girebileceğimi bilmiyorum. Daha doğrusu sisteminizin nasıl işlediğini anlamadım. Kısaca kendimden daha doğrusu kilolarımdan bahsedeyim. Boyum 1,62 ve şu anda kilom 67. Hayatımın her döneminde ideal kilomdan bir kaç kilo fazlayla gezmişimdir. İki hamilelik geçirdim ve bu dönemlerde aşırı kilolar alıp doğum sonrası tekrar kendi normallerime dönmüştüm. Fakat son bir yıldır hamilelik falan olmamasına rağmen yavaş yavaş kilo almaya başladım. Şimdi onları vermeye çalışıyorum. Kendimce bi diyet programı uygulamaya çalışıyorum. Fakat her zaman düzenli olmuyor. Eğer beni de aranıza alırsanız size hesap vermek zorunda kalacağım için daha düzenli yapacağımdan eminim. Cevabınızı bekliyorum. Herkese selamlar

ılaybaşak takım kaptanımız sana dönecektir....sanırım 1 kişi daha almak istiyordu..bolca paylaşımda bulunursan seviniriz..

aboriiii kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz..ne gelen var ne giden...
dün yediklerimi yazem:
sabah:
1 kurabiye
ara 1 galeta 1 elma
öğle:3 köfte salata ayran 3 kaşık bulgur
ara elma
akşam .1 eti puffffff
30 dk yürüyüşş

gunayyyyyyyyyyyyyyyydin kizlar geldim amakimsecikler yok dün girememdim tüm gün calistim yine ben 6 ögün beslenmeye yarin basliyorum havalarda düzelmeye basladi keyfim yerine geliyor birazdan disari cikacagim az önce kahvalti yaptim ralarda elme ywrim aksma bilmiyorum daha kendinize iyi bakin citirlar

Merhaba kizlar..

Hoscakalin..

merhaba canim hosgeldin aramiza:1hug: insallah hep beraber verecez kilolari kaydirigubbakcemile5

brose ve ılaybaşak sanırım 2 kişilik boşyer vardı.kaptanımız melis size dönüş yapacaktır.kurallar basit onuda size bildirecektir.bu arada arkadaşlar ne oluyor anlamadım kaçgündür herkes kendi halinde bende dahil tabi.silkelenelim lütfen.bugün herkesi saat 18 de burda buluşmaya davet ediyorum.bu konuya açıklık getirelim bu hafta yapılacakları konuşalım.koç meselesini konuşalım.paylaşımda bulunup sıkıntıları kaldıralım arkadaşlar herkesi bekliyorum.

Son düzenleme:
Back
X