Ben de aynen öyle sormuşum gibi hissettim.
Ayy saklambaç oynayasım var ya, yıllardır oynamıyorum, ip de atlamadım bayadan beri ..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynen öyle sormuşum gibi hissettim.
Ayy saklambaç oynayasım var ya, yıllardır oynamıyorum, ip de atlamadım bayadan beri ..
ben rejim yapmadan önce arkadaşkarımında çikolatalarını yiyordum o geldi aklıma ya.... benden kaçırıyolardı çikolatalarını nasıl gözüm dönmüşse artık o zman....wayyy uşammm ben de trabzonluyummm
çikolataya gelince offf offf, ne yalan söylim bayılırım. ama bu takıma girdiğimden beri ağzıma almadım. biraz daha hedefime yaklaşayım yani hakedeyim yiyecem.
bir de çikolatayı tek başınayken yememelifarkında olmadan çok yenebiliyo çünkü.birileri olunca herkese paylaştırırsın ve böyle az yemiş olursunnnn
bu kaçamak yapacağımı hissettiğimde kendimce bulduğum bi çözüm işte
valla ya yıllardır ip atlamadım top oynamadım... şöleeee bi yakartoppp oynasam ne stres kalır ne bişiy.... hatta kilo bile kalmaz...:76:Ben de aynen öyle sormuşum gibi hissettim.
ben ip atlıyorum spor için ama bende yıllardır saklambaş oynamadım
![]()
ben ip atlıyorum spor için ama bende yıllardır saklambaş oynamadım
![]()
ben rejim yapmadan önce arkadaşkarımında çikolatalarını yiyordum o geldi aklıma ya.... benden kaçırıyolardı çikolatalarını nasıl gözüm dönmüşse artık o zman....:78:
valla ya yıllardır ip atlamadım top oynamadım... şöleeee bi yakartoppp oynasam ne stres kalır ne bişiy.... hatta kilo bile kalmaz...:76:
bak saklambaçı 4 yaşındaki yiyenime oynuyoruz.... ben sayıyorum o saklanıyo.... sonra hanimiş kaan diyorum yazık burdayım diye bağırıyo saklandığı yerden...![]()
orti mağduruyumm deryacım bende kimle orti olsam bişi çıkıyooo bende mi sorun nee:)))))şişkinliğin geçer cnm merak etme.
bildiğim kadarıyla var hala. benim bi ortim vardı "file76" ıydı nicki sanırım. uzun zamandır yok. nedir ne oldu ne bitti bilmiyorum.. biraz sıkıntıları vardı ama 1.5 ay oldu belkide görmeyeli.
oy oyyy çok güzelll yaaa maşallah cnmmcanım ben aslında webmaster'ım.. (web siteleri hazırlıyorum, yada özel istekleri çiziyorum (logo,karvizit, özel şablonlar vs.. )
Dün eski bri müşteri aradı sohbet portalı kuracakmış, özel çizim web sitesi istedi. Photoshop'ta onu çiziyorum şuan.. akşama örneği bitirmem lazım.. (reklam ajansındaydım oğlandan dolayı işi bırakmak zorunda kaldım.. net üzerinden müşterilerim sabit. sürekli çalıştığım insanlar var)
utanma kızzyok yemek yeme ye de az ye
![]()
heyttt be gördüm cnm çok güze olmuşşş bizde bazen kullanıyoruz diyodum bunları nasıl yapıyolar acaba diyee:)) çok güzel olmuş emeğine sağlık canım
_ferdici_: yaptığım örnek bu cnm.. daha işi var.. sadece şablon çıkarıyorum...
linke tıklarsan resmi görebilirsinhttp://i56.tinypic.com/2n6t9w3.png
ağzından balmı damlıyo kızzzz inşş inşşşşşya ben de düşündüm ki yoğurtla birlikte mi içti o ayranı diyee1 saat arayla iyi olmuş tabi. tarifleri denerken bize de anlat ama.biz de deneyelim olmaz mı
3 hafta süren varsa oooooo 60 kesin olursun hatta 50lili sayılara da geçersin canım![]()
ıslanıp hasta olursun cnmm yatekrar merhaba,
bi ara yaptım : kahveve yeşil elma (tabağa ufak ufak dilimledim böyle yemesi uzun sürüyo
)
1 saat sonra da bi salata hazırlarım artık.
bakalım yürüyüş yapabilecem mi, yağmur hala yağıyo, yağmurluk giyip gitsem mi yaa
neyse akşam uğrarım yine, görüşürüz
çok güzel bi menü bence cnm afiyet olsunnnn az yemişin ama kızz acıkmadın mıı?şimdi farkettim ben bugün hiç menü paylaşmamışım
sabah kahvaltım:
-biberiye suyum..
20 dkk sonra
* 4 yeşil zeytin,
* 1 dilim yağsız peynir,
* 1 omlet,
* 1 dilim çavdar ekmeği,
* 1 tatlı kaşığı çiko :18:
ara yok öğlen yok ara yok..
bi fincan neskafe hepsi bi arada içtim![]()
akşam yemeğimi biraz önce yedim..
* 2 dilim karpuz,
* 1 dilim yağsız peynir.
çok su içemedim bugün. anca 1.5 litre içmişimdir. neden bilmiyorum sular kesik. biz burda su almıyoruz musluk suyu içiyoruz. büyük şehirdeki gibi koku falan yok mis miseşim şimdi su aldı işte.. içmeye başladım.. şimdi bir soda içiyorum (sade maden suyu)
tmm canım....yorulmuşsundur sen zaten iyi dinlenmelerrrevet canım akşamaaça temizledim oh mis oldu
menümü yarın yazarım görüşürüz
vooovvvv menüye bak heleeeee maşallahhh cnmBen de yediklerimi yazayım.
Sabah:
- 1 yumurta
- çeyrek domates
- çeyrek salata
- 1 siyah zeytin
öğle ve ara yok dışarıdaydım.
Akşam:
- 1 kase yoğurt çorbası
- 4 tane sarma
- Az karpuz
- 1 kaşıkta sütlaç( hastayım diye sütlü tatlı yiyeyim de birden krize girmeyeyim demiştim ama canım istemedi.)
Yani Regl döneminde bile tatlı yiyesim yok, öleceğim kesin.![]()
bak saklambaçı 4 yaşındaki yiyenime oynuyoruz.... ben sayıyorum o saklanıyo.... sonra hanimiş kaan diyorum yazık burdayım diye bağırıyo saklandığı yerden...![]()
orti mağduruyumm deryacım bende kimle orti olsam bişi çıkıyooo bende mi sorun nee:)))))
oy oyyy çok güzelll yaaa maşallah cnmm
heyttt be gördüm cnm çok güze olmuşşş bizde bazen kullanıyoruz diyodum bunları nasıl yapıyolar acaba diyee:)) çok güzel olmuş emeğine sağlık canım
ağzından balmı damlıyo kızzzz inşş inşşşşş
ıslanıp hasta olursun cnmm yaafiyet olsunn
çok güzel bi menü bence cnm afiyet olsunnnn az yemişin ama kızz acıkmadın mıı?
tmm canım....yorulmuşsundur sen zaten iyi dinlenmelerrr
vooovvvv menüye bak heleeeee maşallahhh cnm
ayyy yawrum yaaa![]()
orti mağduruyumm deryacım bende kimle orti olsam bişi çıkıyooo bende mi sorun nee:)))))
oy oyyy çok güzelll yaaa maşallah cnmm
ağzından balmı damlıyo kızzzz inşş inşşşşş
ıslanıp hasta olursun cnmm yaafiyet olsunn
çok güzel bi menü bence cnm afiyet olsunnnn az yemişin ama kızz acıkmadın mıı?
tmm canım....yorulmuşsundur sen zaten iyi dinlenmelerrr
vooovvvv menüye bak heleeeee maşallahhh cnm
ayyy yawrum yaaa![]()
bugünk menü
sabah 2 yumurta VE 1 KK tulum peyniri yağ oranı daha az diye ondan aldım
ara yarı kase yulaflı yoğurt
öğlen hafif su ve kendi suyunda pişmiş baharatlı tavuk göğsü
ara yarım kase yulaflı yoğurt 2 bardak ayran
1 parça daha tavuk göğsü
eve geldim 1 kase yoğurt daha
3.5 lt su yatana kadar 4 olur 20 dk spor
şimdi 1-2 çatal ton balığı yiyeyimmm
sonrada atak evresi için tariflere bakayımm
Sen girersen biz o gün girmeyiz ..
Kız sen biz olmasak da yaz biz okuyoruz sonra onları.
Ben yokken o suları bir ihmal et, hepsinin hesabını birden sorarım bak.
Amaç güzel, incecik giyeceksin o gelinliği karışmamm!!
Yapmurluk giyip yürüyecek akdar sporuna bağlı, maşallah
Eğer çok yağmıyorsa olabilir ama hasta olma da bak yoğunsun.
İçeride hareket falan yapsan.
AAa aklıma şey geldi paylaşacaktım.
Bu yandaki fazlalıklarımız var ya onu gidermek için bir hareket öğrendim.
bacaklarımızı cenin pozisyonundaki gibi yan olarak kendimize çekiyoruz.
O şekildeyken üst tarafımız düz oluyor, sırt üstü yani.
Ve o haldee mekik çekiyoruz çok iyi geliyormuş yan yağlara.
ya doğru diyosun, bu aklıma gelmediben bütün gün sizi beklermişim burdaaaa
suya bakınca artık sen geliyosun aklıma ama şu halinle
yağmur bir ara durdu.hemen fırladım dışarı. 1 saat yürüdüm.sonra geldim yağmur tekrar başladı
yandaki fazlalıklar için verdiğin paylaşıma da ayrıca teşekkürler.denicem.
önce dombiliydi sonra da ebruli_hayat ebrum türkiyede ama nete pek giremiyo artıkk ben kaldım mı yine tekkyok cnm sende sorun olduğunu düşünmüyorum sen hep burdasınkimdi ortin cnm ...
teşkr ederim :))
yok cnm acıkmadım. ama bi kaç parmak kepekli galeta yedim.. belki şimdi bi kahve içer biraz spor yaparım..
Biraz daha düzene girmeye başladı galiba menülerim.
Az az da spora başladım ama yazmaya değmeyecek kadar.
Aklıma geldikçe kıpırdanıyorum.
3.5 -4 lt suyu nasıl içiyorsunuz ya?
Ben 2 litrede tuvaletten çıkamıyorum.
Onun haricinde menü gayet hoş.
önce dombiliydi sonra da ebruli_hayat ebrum türkiyede ama nete pek giremiyo artıkk ben kaldım mı yine tekk
bende çıkamıyorum ki wcden zatiiisürekli git gellll yollar aşındıı
![]()
Ben de kendime güldüm yahu ..
İyi güldürdün sen beni bu akşam, Allah da seni güldürsün.
Yok kaptana sorduk değilmiş.
öldüm öldüm
.
tebrikler, gerçekten harika bir menü. spor da öyle. ama nescafe 3 ü birarada yerine 2 si birarada tercih etsen nasıl olur. yani eğer kahve alışkanlığın varsa şekerden uzak durmak lazım. ama arada içerim diyorsan ozaman afiyet şeker olsun
![]()
mrb
ben bu foruma 3. kez fln yazıyorum. 13. takıma dahil olabilirsin denmiş ama ben ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. bana açıklar mısınız lütfen ne yapmam gerekiyor :26:
Dombili nerelerde bu arada?
kizlar bir soru sormustum ama arada kaynadi gitti
ya ben yesil cayin tadini hic sevmiyorum
dun cla yesil cay tableti aldim bol su icsem ondan alsam olurmuki:44:
helloooooooo 13. takımın babylerii :76:napıyorsunuz
bögünkü menümü yazıp geçmişe bakmaya devam edicem![]()
sabah : 1 dilim ekmek + peynir + salatalık
ara : 3 adet kuru kayısı
öğlen : 5 kaşık pilav + tavuk sote + az yoğurt
ara : yagsız sütle nescafe
1 1,5 saat sonra 4 - 5 tane erik
akşam : salata + az peynir + 1 bardak y. çay
spor olarak da 45 dk bisiklet
30 dk yürüyüş
sopa + dumbell + mekik![]()