Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Offf kızlar eşim aradı şimdi, eski iş yerimizden (havalimanından) bi ortak arkadaşımız uğramış yanına, bugün yeni bi işe başlamış, yeni birini daha alıcaklarmış, iyi ingilizce bilen, pırezentaaabıl :1: beni önermek istemiş (çocuk beni hala prezentabl sanıyo sanırsam:1:)
Eşim diyo iyi bi iş, ama hep müşterilerle yüzyüze olunacağı için de görüntü çok önemli tabi, kilo vermem lazım bi an önce ya :59: Güzelim iş gidicek benim giant totom yüzünden :59: Şaka bi yana, ama biraz hızlandırmam lazım, bende başlıycam sanırım bu 5günde5kilo olayına :44:
hızlanalımmm o zamannnnnn ne duruyoruzzz aaa:27:
Hee doğru.. İstanbulda mısın, çarşıda mısın yani..
Ben de bi dönem çalışmıştım bi kuyumcuda 2 sene, çemberlitaşta, ihracatını yapıyodum..
Zevkli iş hele de biz kadınlar için :1:
yok balım ya benimki norml dükkan toptancılarr geliyooo ben beğeniyom aslında beğenmiyom oyüzden bana trip atıyolarrr:18: :76: kocayı nasıl beğencen kız diyolarr :60: bende beğenemiyom işte kaldım evde zaten diyorum :60: güzel getirdiniz de bizmi beğenmedik yaww:D
Öyle değil mi amaa...

Senede 2 kez CNR EXPO'da Kuyumculuk Fuarı olur..
4 kez katılma imkanım oldu, Allahım kendimi kaybediyodum :1:
Sabahtan öğlene kadar sağlam uğraşıp bayağı bi sipariş alırdım yeni müşteriler bağlardım, sonra patrona " ben bi geziniyim ya canım sıkıldı, hem bayan çalışanı fuara getirip hemde standa kilitliyosunuz olcek iş mi aaa " deyip gidip geziyodum. Hem değerli taş bölümündeki singapurlu satıcı kadınlarla ingilizce pratiği yapıyodum hemde birsürü takı deniyodum :1:
cüpperrr yaaa ama acaYİP zevklii işşş tabi şu aralar pek iş yok malummm fiyatlar uçtuuu aldı başını gidiyoo
kedican dan esinlenerek aksam yemegi olarak:

firin kagidinin uzerine
2 tane kabagi dogradim
1 domatesi dogradim
1 tane aci biberi dogradim
uzerine 1 tatli kasigi zeytinyagi koydum (yani aslinda hicbisi gibi bisii=))
biraz da karabiberrr
firinda pisirdim

cikinca uzerine yogurt ve biraz da taze nane dogradim
nefisssssssssss birsey olduuuuuu nefissssss =)

afiyet olsunnn cnmmmm nefiss olmuştur eminim

bugünkü menü
sabah 2 yumurta 1kk peynir
ara 1 yeşilçay 1 form çay
öğlen 1 ton balığı
ara 1 form çay
ara 1 bardak süt
akşam 2 ızgara tavuk

45 dk spor 2lt kadarda su

ayy kızlar çıktıktan sonra bi işhat bi şeker ihtiyacı anlatamam.. öldüm öldüm dirildim..

1 fırında patates yedim.
1 çikolata (108 cal)
1 kase special k (150 cal)
4.5 litreyi geçti suyum.. ölüyorum adet olucam ondanmı nedir anlayamadım :18: inanılmaz herşeyi yiyesim var. üst kata çıktım zıpladım ip atladım mekik falan çektim ne bilim büssürü bişiler yaptım.30 dkk falan.. ter bastı duşa girdim şimdi sanki biraz daha iim ama inanılmaz bi iştahım açıldı inanılmaz şekerli bişiler istior cnm.. bu arada bir bardakta tarçınlı süt içtim. tık yok.. oğlan uyusa direk yatıcam :43: aşşağı inmeye korkuyorum.. mutfak var orda :(

Son düzenleme:
hızlanalımmm o zamannnnnn ne duruyoruzzz aaa:27:

yok balım ya benimki norml dükkan toptancılarr geliyooo ben beğeniyom aslında beğenmiyom oyüzden bana trip atıyolarrr:18: :76: kocayı nasıl beğencen kız diyolarr :60: bende beğenemiyom işte kaldım evde zaten diyorum :60: güzel getirdiniz de bizmi beğenmedik yaww:D

cüpperrr yaaa ama acaYİP zevklii işşş tabi şu aralar pek iş yok malummm fiyatlar uçtuuu aldı başını gidiyoo

afiyet olsunnn cnmmmm nefiss olmuştur eminim

harika oldu valla hem lezzetli hem de cooook hafif bisi oldu. salatadan iyidir :49:
oneriyorummmmm siddetleee

ayy kızlar çıktıktan sonra bi işhat bi şeker ihtiyacı anlatamam.. öldüm öldüm dirildim..

1 fırında patates yedim.
1 çikolata (108 cal)
4.5 litreyi geçti suyum.. ölüyorum adet olucam ondanmı nedir anlayamadım :18: inanılmaz herşeyi yiyesim var. üst kata çıktım zıpladım ip atladım mekik falan çektim ne bilim büssürü bişiler yaptım.30 dkk falan.. ter bastı duşa girdim şimdi sanki biraz daha iim ama inanılmaz bi iştahım açıldı inanılmaz şekerli bişiler istior cnm.. bu arada bir bardakta tarçınlı süt içtim. tık yok.. oğlan uyusa direk yatıcam :43: aşşağı inmeye korkuyorum.. mutfak var orda :(

off oluyor bazen öyle ne bulsam da yesem diye bakınıp duruyorum.
Bunun için bir çözüm bulamadım ben daha bulursan bana lütfenn ..

Offf kızlar eşim aradı şimdi, eski iş yerimizden (havalimanından) bi ortak arkadaşımız uğramış yanına, bugün yeni bi işe başlamış, yeni birini daha alıcaklarmış, iyi ingilizce bilen, pırezentaaabıl :1: beni önermek istemiş (çocuk beni hala prezentabl sanıyo sanırsam:1:)
Eşim diyo iyi bi iş, ama hep müşterilerle yüzyüze olunacağı için de görüntü çok önemli tabi, kilo vermem lazım bi an önce ya :59: Güzelim iş gidicek benim giant totom yüzünden :59: Şaka bi yana, ama biraz hızlandırmam lazım, bende başlıycam sanırım bu 5günde5kilo olayına :44:
bende iş başvurusunda bulundum cnm.. bakalım cvp bekliyorum sağlam bir cv yolladım beklemedeyim :)

off oluyor bazen öyle ne bulsam da yesem diye bakınıp duruyorum.
Bunun için bir çözüm bulamadım ben daha bulursan bana lütfenn ..

ahh kuzum tatlı krizimden oldu.. yoksa karnım toktu açlıktan yemedim.. pişmanım ama "son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var":9: sporla kapatmaya çalıştım o açığı :43:

Son düzenleme:
bende iş başvurusunda bulundum cnm.. bakalım cvp bekliyorum sağlam bir cv yolladım beklemedeyim :)

ahh kuzum tatlı krizimden oldu.. yoksa karnım toktu açlıktan yemedim.. pişmanım ama "son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var":9: sporla kapatmaya çalıştım o açığı :43:

benim de adet döneminde oluyor genelde ama bazen durup dururken de oluyor.
Yemek yiyorum tokum ama birşey yeme ihtiyacı hissediyorum.
tatlı yersem tatlı tekrar acıktırıyor.
Tıka basa tok oluyorum ama birşeyler yemek istiyorum. :S
Bazen de hiç birşey yiyemiyorum ..
Anlamadım gittim kendimi.
Hadi spor bol spor..
koş koş koş ..:1:

kilo vermek için bundan iyi motivasyon olamaz canım.. hadi bakalım daha sıkı asılıyoruz.

cumaya sey desek olur mu 58den girsem? cuma tartilmadim aslinda evet. ama pazartesi girdigim icin pazartesi tartildim bir de tartim yoktu zaten dun aldim yan komsumdan sende klsin dedi =) bundan sonra cumalari tartilabilirim o zaman. 58 yazalim. uygun mudurrr? :49:
tamam canım, olur.
komşun da bayağı iyiymiş:) tartıyı sana vermiş direk. cuma günleri 11.30 dan evvel kilo bildirimi yapıyoruz canım, tamam mı?

kizlar ananas!!
gercekten ise yariyor
bi kere sekeri cok fazla yerken bole cidden cok ihtiyaci karsiliyo ve cidden bi tok tutucu etkisi var
bir haftalik deneyimle sabittir!!!

yiyiniz
yediriniz hanimlar
çok severim ben de ananası. ama benim evin civarındaki marketlerde bulunmuyor:)

firin kagidinin uzerine
2 tane kabagi dogradim
1 domatesi dogradim
biraz da karabiberrr
firinda pisirdim

afiyet olsun canım.
kedicanın tarifi gerçekten güzel duruyordu.
bu arada kabak çok faydalı.

bugünkü menü
sabah 2 yumurta 1kk peynir
ara 1 yeşilçay 1 form çay
öğlen 1 ton balığı
ara 1 form çay
ara 1 bardak süt
akşam 2 ızgara tavuk

45 dk spor 2lt kadarda su
çok güzel bir menü seminecim.
sana dukan yarıyor bence.:42:

1 fırında patates yedim.
1 çikolata (108 cal)
ayy tatlım ya resmen kriz gelmiş.
yine az hasarla atlatmışsın bence.

1 fırında patates yedim.
1 çikolata (108 cal)

canım bana da hep gelir o tatlı krizi.. evde varsa formun çikolatalı bisküvisi var ya ondan al bi tane yavaş yavaş ye onu bir anda bitirme o zaman geçiyo ben öyle dindirebiliyorum krizimi.bir de bir parçacık tatlı için yarım saat spor yaptığını yorulduğunu terlediğini aklına getir cnaım.

hiçbirimiz girmeyiz şu krize artık inşallah yaaaa:50:

firin kagidinin uzerine
2 tane kabagi dogradim
1 domatesi dogradim
biraz da karabiberrr
firinda pisirdim

afiyet olsun canım sen benden de güzel yapmışsın oh şifa olsun :46:

Back
X