Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam canlarum geçmişi geçmemişi okuyamıyorum gene çok geç geldim çok yorgunummmm naffedin beni menümü yuazıp yatıcam bu arada istedigim şube oldu bugünlük herşey güzeldi bakalım inş. devamıda güzel olur kısmet :16::16:

sabah : 1 dilim ekmek + peynir
ara : 1 tane light süt
öğlen : az mercimek çorbası + tavuk şiş + 2 kaşık bulgur pilavı + salata
ara : 1 dene üçü bir arada
ara : 3 tane kuru kayısı
akşam : az fındık
ara : karpuzz

spor olarak da 45 dk bisiklet + 30 dk yürüyüş + sopa

Ooo hadi bakalım hayırlısı olsun turtimuu..

kilo vermek için bundan iyi motivasyon olamaz canım.. hadi bakalım daha sıkı asılıyoruz.

çok güzel bir menü seminecim.
sana dukan yarıyor bence.:42:

ayy tatlım ya resmen kriz gelmiş.
yine az hasarla atlatmışsın bence.
ayyy bencede karbonhidrat serbest olunca kendimi dizginleyemiyorummm ben yaaaa:27:azcık dahaaa eee azcık dahhaaaa :27:inşşş istikrarlı olurrr
afiyet olsun!
ekmek yok mu hiç yoksa yazmaya mı gerek duymadın canım?

hiç yokkkkk:52:

18 Temmuz pazartesi msj sayımı

eski bir masal 25:65::65::65:
kedican 20:65::65:
drygp 13:65:
neyneyse 12 :64::64::64:
ferdici 10:64::64:
puffcikcik 9:64:
chika 9 :64:
mcrgözde 7:62::62:
hamutran 4 :32::32::50::50:
elmalı 3:32::32::32::50:
özlem 3 :32::32:
nesli 1:47::47::47:
hezaren82 1 :47::47::47:
sakaleymaster 1:47::47::47:
serena 1:47::47::47:
elisya 1:47::47:
maviyeşil1999 1:47::47::47:

günaydın herkese misafirlerim 2 gün daha burada güzel sohbetinize katlamıycağm hepinizi öpüyorum
diyete devam:10::10:

günaydın arkadaşlar..bugün daha iyiym ..fırsat buldukçada yazmaya çalışacağım..cumayada kilo bildirimi yaparım artık..diyete devam.dün saf pro yaptım..bugünde devam..şimcik azda geçmişe bakayım..:9:

Kİmden öğrendim tabi ..:1::1:
:1::1::1:

yaa napiyim bugün herkes "sen kilo mu verdin? yok yok vermişsin" diyince dayanamadım napiyim... hatta önce starbucks'a girmiştik, sonra benim orda canım hiçbişey istemeyince hadi dedik...

yokyok daha bi 5 kilo, yok 3 kilo daha gidene kadar ödül mödül yok, söz!
hadi bakalım, bu seferlik böyle olsun. bu kadar kısa sürelerde ödül vermeyi doğru bulmuyorum yoksa.

tekrar merhaba
bugün sabah ki yorgunluk yetmezmiş gibi birde akşam gezdik çarşı pazar. yarın yolculuk var inş. kızlar sanırım ben bir süre olamayacağım forumda. malum düğün alışverişi var. ankaraya gidecem. internet imkanı olamayabilir.
kaptanım , beni 2 hafta izinli sayar mısın ? ama fırsatım ve internet imkanım olursa paylaşıma devam ederim tabi ki, özlerim ben sizi. kendinize çooook iyi bakın, görüşmek üzere :16::16::16::16::16::16::16::16:
merhabalar canım,
sana şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. hayırlısıyla dönersin inşalalh evine.
düğün telaşında da Allah yardımcın olsun. fırsat bulduğunda bizleri habersiz bırakmazsın umarım.
2 haftalık izni de oldu bil:)

Evet kaptannnn, daha sıkı asılmam lazım :118:

(ben bu smiley'i çok seviyom ya çok tatlılar :1: hobaaa 300-500-300-500 :118:)
bence de çok tatlı bir smiley:118:

selam canlarum geçmişi geçmemişi okuyamıyorum gene çok geç geldim çok yorgunummmm naffedin beni menümü yuazıp yatıcam bu arada istedigim şube oldu bugünlük herşey güzeldi bakalım inş. devamıda güzel olur kısmet :16::16:

sabah : 1 dilim ekmek + peynir
ara : 1 tane light süt
öğlen : az mercimek çorbası + tavuk şiş + 2 kaşık bulgur pilavı + salata
ara : 1 dene üçü bir arada
ara : 3 tane kuru kayısı
akşam : az fındık
ara : karpuzz

spor olarak da 45 dk bisiklet + 30 dk yürüyüş + sopa
hain turta, cee yap kaç olmuyor böyle. ne zaman düzene girecek senin işler bakayım?
bu arada istediğin şubenin olmasına sevindim.

herkese gunaydin:71:

herkese günaydınnnn canlarımmmm mutlu sağlıklııı kaçamaksızzzz günlerrr diliyorumm
günaydınlar:79::79:

diyettenmidir bilmem ama elim kolum kalkmiyor muthis bir halsizlik var dunden beri:25:
niye diyetten olsun canım?

18 Temmuz pazartesi msj sayımı

eski bir masal 25:65::65::65:
kedican 20:65::65:
drygp 13:65:
neyneyse 12 :64::64::64:
ferdici 10:64::64:
puffcikcik 9:64:
chika 9 :64:
mcrgözde 7:62::62:
hamutran 4 :32::32::50::50:
elmalı 3:32::32::32::50:
özlem 3 :32::32:
nesli 1:47::47::47:
hezaren82 1 :47::47::47:
sakaleymaster 1:47::47::47:
serena 1:47::47::47:
elisya 1:47::47:
maviyeşil1999 1:47::47::47:
eline sağlık canım. misafirinin arasında mesajları saymışsın, teşekkür ederim.
aramızdaki hainler turta ve özlemm:47: çıkın ortaya:41:

günaydın herkese misafirlerim 2 gün daha burada güzel sohbetinize katlamıycağm hepinizi öpüyorum
diyete devam:10::10:
tamam canım, Allah kolaylık versin.

günaydın arkadaşlar..bugün daha iyiym ..fırsat buldukçada yazmaya çalışacağım..cumayada kilo bildirimi yaparım artık..diyete devam.dün saf pro yaptım..bugünde devam..şimcik azda geçmişe bakayım..:9:
günaydınn deryacığım.:79:

gunaydin kizlaaar
bugun uyuyabildim sukur hatta super uyudum aksam 10dan sabah 7ye kadar deliksiz mis gibi. :)

yogurt ve ananasi koydum kahvaltiya koyuldum :):)
günaydın canım, afiyet olsun.

kızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?

kızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?

sana yeterince yardımcı olamadım :17:..durumu çok iyi özetlemişsisn:42:..ferdiciye tama derim ..:9:

günaydın rabia..nasılsın canım..?
iyiyim çok şükür canım, evdeyim. sıcakladan dışarı çıkamıyoruz.
ramazanı bekliyoruz artık:) tek heyecanımız o şu anda.

sana yeterince yardımcı olamadım :17:..durumu çok iyi özetlemişsisn:42:..ferdiciye tama derim ..:9:
hayır hayır, bana yardımcı olmak için gönüllü olman bile çok ince bir davranıştı canım. yardımcı olmak için elinden geleni yaptığını da biliyorum.:71::71:

diyettenmidir bilmem ama elim kolum kalkmiyor muthis bir halsizlik var dunden beri:25:
canım benim havalardan olabilir bende öyleyim yaa parmağımı bile kıpırdatmak istemiyorummm :(( ayyy bide yüzümün rengi kaçmışşşş her gören diyo hasta mısın bem beyazsın :60: diyetten mi kansızlıktan mı bilemedimmm zatiii normaldede beyazım ammaaaa kızarıyodum artık oda yokkk :60: kilocuklar gittikçe beyazlıyomm :D
kızlar,

abovvvvvv:18::18::52: arkadaşlarda kabul ederse yardımcı olmaya çalışırım tabii zaten listeyi hazırlarkenn tam bi takım çalışmayı içindeydikkk maşallahhh hepimizee:nazar: takım diye buna denirrrr :kkk:

sabahtan beri geçmişe bakıcam ama benim malum iki sıpa durmuyor..oğlum iki kere netin fişini çekti..altını doldurud derken ve şimdede makinamdan çamaşır çıkaracağım..kısaca bizde herşey aynı :52::60:öğleden sonra görüşrüz canlar..:9::16:

Back
X