18 Temmuz pazartesi msj sayımı
eski bir masal 25
kedican 20
drygp 13
neyneyse 12
ferdici 10
puffcikcik 9
chika 9
mcrgözde 7
hamutran 4
elmalı 3
özlem 3
nesli 1
hezaren82 1
sakaleymaster 1
serena 1
elisya 1
maviyeşil1999 1![]()
ellerine sağlık canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 Temmuz pazartesi msj sayımı
eski bir masal 25
kedican 20
drygp 13
neyneyse 12
ferdici 10
puffcikcik 9
chika 9
mcrgözde 7
hamutran 4
elmalı 3
özlem 3
nesli 1
hezaren82 1
sakaleymaster 1
serena 1
elisya 1
maviyeşil1999 1![]()
günaydın arkadaşlar..bugün daha iyiym ..fırsat buldukçada yazmaya çalışacağım..cumayada kilo bildirimi yaparım artık..diyete devam.dün saf pro yaptım..bugünde devam..şimcik azda geçmişe bakayım..![]()
sanada gunaydin canimsaf pro ne oluyor:26:safligimi hosgor bilemedim
![]()
sabahtan beri geçmişe bakıcam ama benim malum iki sıpa durmuyor..oğlum iki kere netin fişini çekti..altını doldurud derken ve şimdede makinamdan çamaşır çıkaracağım..kısaca bizde herşey aynıöğleden sonra görüşrüz canlar..
![]()
canım dukan diyetine başladım ya onda karbonhidrat yasakkkkk bollll protein aldığın için acıkmıyosun zatenbide ben bi dilim yiyim diye başlarsamm 1 ekmeği yesem doymammm kendime hakim olamammm
![]()
inşallah iyi bir sonuç gelir canım:97:
sor canım, faydalı bitkisel çözümler var. denemekten bir şey kaybetmezsin.
gez bakalım, görüşmek üzere:79:
canım valla aceleyle yapıldı o kahvaltı, çayı bitiremedim bile![]()
ama canım ekmeksiz olur mu? nasıl olur? en azından kahvaltıda yesen bir dilim...
nedemek istediğini çok iyi anladım..
saf pro tüm gün proteinle besleniyorsun..
yumurta et süt yoğurt...ekmek yok..meyve yok..sebze yok..
benimde saçalrım dökülüyordu bioblas şampuan iyi geldi..
günaydın..
..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..
merhaba kızlar nasılsınız?
her sabah yaptığım gibi yine uyanır uyanmaz tartıldım ve ne göreyim?! 1 kilo geri almışım hem de diyette kalmama devam ederek sadece sporumu yapmamıştım ve su az içmiştim 1 kilo geri geldi neden böyle dengwsizlik oldu ya hevesim kırıldı![]()
slm kızlar dün akşam abimlere gitmiştik yeğenim tutturdu ben halamda kalıcam diye dönüşte onu aldık sabahta annesiyle babası geldi daha yeni gittiler nete giremedim o yüzden...yeğenim 4 yaşında laptopı gösterseydim oyun uynucm diye tuttururdu bütün gece o yüzden giremedim kusuruma bakmayın... şimdi bakıyım neler yapmışsınız dünden beri...
aldığım 1 kilo dolayısıyla 5 gün diyeti yapmamaya karar verdim.1 hafta da normal kafama göre diyet yapıcam bakalım hangisi daha etkili olacak.
kahvaltıda yediklerim:
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
yarım kk peynir
açık çay
öğlen yediklerim:
1 kase ananas
1 bardak yarım yağlı süt
yarım paket form kepekli bisküvi
2 lt de su içtim.
hepinizi öptüm kızlar
2 tombul patlican 2 domates firin kagidina koydum bir de aci biber dogradim ufak cok az zeytinyagi 1 tatlikasigi flan
biraz de karabiber serptim
firina attim
biraz yogurtla yedim
sorarim size ben cok mu yedim?
cunku bole yiyince cok yemis bi hissiyata girdim filan
pisman oldum
Hafif bir yemek olmuş güzel olmuş ..
ama hepsini bitirdiysen biraz fazla olmuş gibi geldi bana ..
cnm ben yulafı yoğurtla karıştırıp içine ceviz kırıp muz doğrayıp yiyordum acayip güzel oluyor.... deneyebilirsin...müsliyi yoğurtla mı karıştırıp yedin ?
Nasıl oldu tadı çok değişik geldii ..
Hadi iyi sporlar.
Şimdiye kadar çamaşırları kurutmuş artık seni kurutsun.![]()
korktum bk şimdi yara filan...canım ben şuan uyguluyorum bu diyeti 3 günde 2.3 kg vermiştim 4. gün sadece 200 gr vermişim azalıyo yani kilo kaybım.ve ağızımın heryeri yara oldu dün damağım,dudak araları,dilim falan.dün bırakmayı düşündüm ama bugün uyandığımda geçmişti.belki sorun benden kaynaklanmıştır emin olamadım.geçince devam ediyim bari dedim.şuanlık memnunum.bi tek hergün nerdeyse 1 kg veriyordum 200 gr verince şaşırdım ama o da çok normal tabi hrgün kilo vericeksin diye bişey yok.
cnm sanırım meyveyle başlıyosan meyveyle bitiriyosun... ben henüz yapmıyorum bu diyeti.... merak edip araştırmıştım sadece...canım herşey tamam da, güne neyle başlıyorsak onla devam etmek ne demek? yani meyve sebze gününde güne elmayla başladıysak bütün gün sadece elma yicez demek o? olur mu öyle şey?
benim biraz kafam karıştı açıkçası...
ama ilo kaybının durduğu dönemlerden şok niyetine uygulanabilir...
yine de dikkat etmek lazım.
benimde ilaç firmalarıyla görüşmelerimde çok canımı sıkmıştı bu kilolar seni çok iyi anlıyorum...:2:Offf kızlar eşim aradı şimdi, eski iş yerimizden (havalimanından) bi ortak arkadaşımız uğramış yanına, bugün yeni bi işe başlamış, yeni birini daha alıcaklarmış, iyi ingilizce bilen, pırezentaaabılbeni önermek istemiş (çocuk beni hala prezentabl sanıyo sanırsam
)
Eşim diyo iyi bi iş, ama hep müşterilerle yüzyüze olunacağı için de görüntü çok önemli tabi, kilo vermem lazım bi an önce yaGüzelim iş gidicek benim giant totom yüzünden
Şaka bi yana, ama biraz hızlandırmam lazım, bende başlıycam sanırım bu 5günde5kilo olayına :44:
ben hiç makaron görmedim:78: canlı canlı yoksa izmirde yokmu????ben hiç makaron yemedim![]()
eksikliğimi farketmişsin cnm...
eline sağlık canım. misafirinin arasında mesajları saymışsın, teşekkür ederim.
aramızdaki hainler turta ve özlemmçıkın ortaya
.
bencede çok uygun :92:kızlar,
bizim takımın kaptan yardımcısını güncellememişiz. sağolsun sakaleynmaster bana yardımcı olmuştu en son. ancak şu anda okullar tatil olduğu için çocuklardan fırsat bulamaması sebebiyle yardımcılığı birkaç haftadır liste işini iyi kotaran ferdici'ye verelim diyorum. sizler ne dersiniz?
2 tombul patlican 2 domates firin kagidina koydum bir de aci biber dogradim ufak cok az zeytinyagi 1 tatlikasigi flan
firina attim
biraz yogurtla yedim
pisman oldum
Hevesini kırmak yok.
Çok sık tartılma.
Ve yapman gerekenlere devam et gider o kilolar sen merak etme.
Ama suyu az içme.
Bol bol iç.
Alıp laptopunu saklansaydın tuvalete.
Şaka bir yana ne tatlıdır o yaramaz öyle ..![]()
canım, sık sık tartılma.merhaba kızlar nasılsınız?
her sabah yaptığım gibi yine uyanır uyanmaz tartıldım ve ne göreyim?! 1 kilo geri almışım hem de diyette kalmama devam ederek sadece sporumu yapmamıştım ve su az içmiştim 1 kilo geri geldi neden böyle dengwsizlik oldu ya hevesim kırıldı![]()
aha bizim kaçak gelmişslm kızlar dün akşam abimlere gitmiştik yeğenim tutturdu ben halamda kalıcam diye dönüşte onu aldık sabahta annesiyle babası geldi daha yeni gittiler nete giremedim o yüzden...yeğenim 4 yaşında laptopı gösterseydim oyun uynucm diye tuttururdu bütün gece o yüzden giremedim kusuruma bakmayın... şimdi bakıyım neler yapmışsınız dünden beri...
yediğin sebze olsun canım.2 tombul patlican 2 domates firin kagidina koydum bir de aci biber dogradim ufak cok az zeytinyagi 1 tatlikasigi flan
firina attim
biraz yogurtla yedim
pisman oldum
kızz tuvalete bile geliyo.... yalnız kalabileceğim yer yokki.... arkanı dön diyom dönüyo sonra ceee eeee diye gene bana dönüyo
bide karnında bebekmi var sizin bebeğinimi olur filan dedi.... kilo aldığımı 4 yaşındaki yeğenim bile farketti yani....
aksam yemek yemicem saniriim bu yuzden
kalori yonunden hic fazla olmadi ama porsiyon olarak
buyuk oldu hani nasilsa sebze die yedim ama midem kuculuo ne guzel bole buyutmeye gerek yokk
yogurt yicem aksam
bitek budurrr
cnm ben yulafı yoğurtla karıştırıp içine ceviz kırıp muz doğrayıp yiyordum acayip güzel oluyor.... deneyebilirsin...
korktum bk şimdi yara filan...
cnm sanırım meyveyle başlıyosan meyveyle bitiriyosun... ben henüz yapmıyorum bu diyeti.... merak edip araştırmıştım sadece...
benimde ilaç firmalarıyla görüşmelerimde çok canımı sıkmıştı bu kilolar seni çok iyi anlıyorum...:2:
ben hiç makaron görmedim:78: canlı canlı yoksa izmirde yokmu????
eksikliğimi farketmişsin cnm...
bencede çok uygun :92:
çok normal bence cnm... sebze sonuçta...
kızz tuvalete bile geliyo.... yalnız kalabileceğim yer yokki.... arkanı dön diyom dönüyo sonra ceee eeee diye gene bana dönüyo
bide karnında bebekmi var sizin bebeğinimi olur filan dedi.... kilo aldığımı 4 yaşındaki yeğenim bile farketti yani....
kızlar geçen haftadan beri hergün baş ağrısı çekiyorum ya... ağrı kesici içince geçiyo ama .... tatilde çok ıslak kaldı gece gece... gerçi havalar sıcak ama ben kurutmayınca hemen ağrır hep... nasıl geçicek bu şimdi..... :84: yine başladı ağrısı.... :84: