Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

özledin mi???? kız daha ben hamile kalmadan korkuyom hamilelikten... hem çocuk istiyom hemde ödüm kopuyo sen nasıl özledin???

Ya böyle kucağımdayken uyuyoken falan bakıyorum da hareketlerine, elleri ayakları falan, içimde hissetmek çok güzeldi..
Hamile kalmadan önce benim de ödüm kopuyodu resmen, ama ilk hareketini hissettikten sonra bi tuhaf oldu içim..
(kızımı 20.haftasında ancak hissetmiştim, yada ilk hamileliğim olduğu için hissettim de gaz falan sandım bilmiyorum:1: şimdi de durmuyo eli ayağı tam tersi)
Şu an onun karnımda olmasını istiyorum bazen :78: ama kucağımda olmasını da dünyalara değişmem :53: ikisi aynı anda nası olucak dimi ama.. :52:

Doğum yapanlardan hep "Ayyy bi daha düşünürsem annnca 3-4 sene sonra hamile görmek bile istemiyorum" falan lafları duyuyodum, ama ben öyle hissetmiyorum, Allahıma şükür öyle çok zorlanmadım da.. Memişlerimin uçlarının yaralanıp kopma derecesinde sallanmasını (:9:) sezeryan dikişleriyle hastanede 2 gün yatmadan koltukta emzirmeye çalışırken ayaklarımın fil ayağına dönüşüşünü saymazsak :1: Şaka bi yana zorluklar vardı ama hepsi geçti.. Özlüyorum tekrar napiyim :78:

Oyyyyy ne çok yazmışım beahh.. Özlemcim, pişman olmuşsundur sorduğuna :1:

Ne yapıyorsun sen yememek gereken herşeyi yiyeyim ne olacak diye mi deniyorsun ..:47:
Eee hani biz tatilde aldığımız kiloları verecektik ne oldu?
Yok, kaçamak yok ..
Tatlı istiyorsa canın koy sütüne tarçını iç, olmadı incir ye ..
Ne bunlar böyle.
Yarından itibaren menü lütfenn ..:47:

Anammmm ne bu şiddet bu celalll.. :18: nası güldüm okurken Allah iyiliğini versin :60::60:

tşk ederim canım bizlerde iyiyiz çok şükür.hamilelik bir aydır güzel gidiyor bulantılarım falan bitti şükür.arada uğrarım canım ,günler geçsin bebiş doğsun sizlerle tekrar görüşürücem bol bol canım .

iyi geceler canım evet 2. bebişimizi bekliyoruz bir de oğlum var 3.5 yaşında bakalım sağlıcakla gebelik geçiririm kucağıma alırım inşallah .4 ay olmuş ne güzel ele avuca geliyordur evet insan öyle alışıyorki tekrar hamilelik özlemi oluyor o aylarda .bende bu ay alıştım güzel güzel keyfini çıkarıyorum 3 ay bulantıdan pek kafamı kaldıramamıştım şimdi çok güzel geçiyor bakalım.sen naptın kilocukları ne durumda .

Benim ilk bebişim.. Bulantım olmuştu ilk 3 ay ama gece gündüz sürekli bi bulantıydı, ama kusma falan hiç yoktu, o yönden yarı rahattım :61:
bi kere 2,5 aylıkken merdivenden düştüm, bi kerede 9 aylıkken mutfakta elim buzdolabının kapısındayken düştüm buzdolabı da üzerime düşüyoken bi şutla geri yolladım :1:
Bunlara rağmen kızım tutundu bana,hiç zorluk çıkarmadı :16:
Hatta sanırım 9 ay 10 günü dolana kadar da zorluk çıkmasın diye doğmadı :1: mecbur sezeryana girdim suyu yarıya düşünce..
Çooook kilolu hamile kaldım ben.. Şuan hamile kaldığım kilodayım yani 96.. 113ten indim işte 3,5 ayda.. yeni alınanları vermek kolay oldu, da stokları nası atıcaz bilmiyorum..

Zor oluyor mu 2. hamilelik.. Yani çocukla bi zorluğu oluyo mu psikolojik olarak?

(yalnız benm de shakespeare'liğim tuttu gece gece, ne uzun yazıyorum ya ooohooo.. daha ütü yapçam halbuki :51:)

güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular:63::63::63:
yarın gündüz fazla katılamayabilirim, bir arkadaş davet etti.
iyi geceler kızlar, görüşmek üzere:79:

İyi geceler kaptiş :1:

Offf işim henüz bitti.. 5,5 gibi kalkmam lazım eşim işe gitmeden önce beni anneme bırakıcak.. yanıma almam gereken kızımın eşyalarından bazıları hala kurumadı, yanıma alıcam orda asıcam mecbur.. 1,5 saatim var hiç yatmasam mı diorum? ufff bilmiyorum ya bakarım artıkkk.. iyi geceler herkese..

Başlığı ben kapattım ben açıyım :9:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Anneme geldim, 1 saatlik uykuylayım, muhtemelen öğlene doğru sızarım, öğleden sonra görüşürüz artık..

:60: al bendende okadarrr

hadi bakalım hayırlsıı

evet cnm benimde çok dökülüyo doktor sprey verdi işe yaramadı durdurcaa yerde hepten dökmeye başladıı :60: sonra biotin bilmm ne vitamini verdi içten güçlendirmek için bide şey önerdi bu mezoterapi mi nedir hani saç diplerine vitamin veriyolar seansla ondan yaptır dedi o derece dökülüyo yaniiii bende diyorum en iyisiii kazıtayım saçlarıııı :27: :27: şöleee sıfır sıfırrrr ohhh dökülme derdi yokk:1:sonra diyorumm bi güzel bakım yapayım kökten iyi gelsinn duyduğuma göree sarımsakk iyi geliyomuş ben bi ara sarımsak yağıyla badem yağını kullanıyodum iyi geliyodu bırakalı çok olduuu yine dökülüyooo :14: bu sefer kesin kazıtmayı düşünüyommm ama 1-2 ay sonraa:18: çünkü artık öle böle deilll başa çıkamıyorum dokunmaya korkuyom yaaa elimde kalcaklarr:14:
cok moral bozucu canim takmayim diyorum ama feci dokuluyor. neyse bir vitamin onerdiler onu aldim. bakalim sadece sac ve tirnak icin gerekli her vitamin varmis...
nedemek istediğini çok iyi anladım..

saf pro tüm gün proteinle besleniyorsun..
yumurta et süt yoğurt...ekmek yok..meyve yok..sebze yok..
benimde saçalrım dökülüyordu bioblas şampuan iyi geldi..

günaydın..

..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..
himm anladim canim ins guzel sonuclar alirsin:34:
canım dukan diyetine başladım ya onda karbonhidrat yasakkkkk bollll protein aldığın için acıkmıyosun zaten :60: bide ben bi dilim yiyim diye başlarsamm 1 ekmeği yesem doymammm kendime hakim olamammm:27::60:
canim valla bende aynen tatli felan aramamda ekmek yemeyi cok severim:8:
geçmiş olsun canım

diyetten olabilir evet, çünkü orda hava da sıcak değildi di mi?
havuç yiii, limonlu su iiiç hemencik toparlarsın canım :21:
sagol canim:38:burda hava bir yagmurlu bir gunesli bende sasirdim:37:bugun daha iyiceyim sukur:71:
slm kızlar dün akşam abimlere gitmiştik yeğenim tutturdu ben halamda kalıcam diye dönüşte onu aldık sabahta annesiyle babası geldi daha yeni gittiler nete giremedim o yüzden...yeğenim 4 yaşında laptopı gösterseydim oyun uynucm diye tuttururdu bütün gece o yüzden giremedim kusuruma bakmayın... şimdi bakıyım neler yapmışsınız dünden beri...
ah canim sen 4 yasindakinden alamamisin. anlarim ben 18 yasindaki oglumdan alamiyorumki:50: girip paylasimda bulunayim okulda tatil yandim:52:
kızz tuvalete bile geliyo.... yalnız kalabileceğim yer yokki.... arkanı dön diyom dönüyo sonra ceee eeee diye gene bana dönüyo:77:
bide karnında bebekmi var sizin bebeğinimi olur filan dedi.... kilo aldığımı 4 yaşındaki yeğenim bile farketti yani....
:60::60::60:yerim ben onu cok tatli:60:

Benim ilk bebişim.. Bulantım olmuştu ilk 3 ay ama gece gündüz sürekli bi bulantıydı, ama kusma falan hiç yoktu, o yönden yarı rahattım :61:
bi kere 2,5 aylıkken merdivenden düştüm, bi kerede 9 aylıkken mutfakta elim buzdolabının kapısındayken düştüm buzdolabı da üzerime düşüyoken bi şutla geri yolladım :1:
Bunlara rağmen kızım tutundu bana,hiç zorluk çıkarmadı :16:
Hatta sanırım 9 ay 10 günü dolana kadar da zorluk çıkmasın diye doğmadı :1: mecbur sezeryana girdim suyu yarıya düşünce..
Çooook kilolu hamile kaldım ben.. Şuan hamile kaldığım kilodayım yani 96.. 113ten indim işte 3,5 ayda.. yeni alınanları vermek kolay oldu, da stokları nası atıcaz bilmiyorum..

Zor oluyor mu 2. hamilelik.. Yani çocukla bi zorluğu oluyo mu psikolojik olarak?

(yalnız benm de shakespeare'liğim tuttu gece gece, ne uzun yazıyorum ya ooohooo.. daha ütü yapçam halbuki :51:)
sanirsam bebeklerim ayni zamanda dogmus:34:benim kuzu 31 mart dogumlu seninki?
benim hamileligimde dogumumda zor gecti ee haliyle yas 36 birde 10 ara verdik vucud ilk gebelik gibi algilamis:61:
ah canim bu kadar kazaya cok sukur almisin kuzunu sag salim:nazar:
İyi gecelerr canım.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee...:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Anneme geldim, 1 saatlik uykuylayım, muhtemelen öğlene doğru sızarım, öğleden sonra görüşürüz artık..

sanada gunaydin :71:
canim sen hic yatmazmisin :37:sen kapatmis sen acmisin:60::60:

kimsecikler yok of sadece bu saatte alabiliyorum laptopu cunku evhalki uykuda:59:
burdada kimse yok galiba takimda uykuda:59:
neyse ben kactim ugrarim arada:8:

Son düzenleme:
gözüme gözükmesen iyi olur bence "canım":47:
:18::18::18:
güya şöyle bir bakıp çıkacaktım, cevap yazmayı düşünmüyordum ama özlem hanımlar sağolsunlar, yediklerini yazarak yazmama sebep oldular:63::63::63:
yarın gündüz fazla katılamayabilirim, bir arkadaş davet etti.
iyi geceler kızlar, görüşmek üzere:79:
:43::43::43: bugün başladım ama artık bitti söz....:54:
Ya böyle kucağımdayken uyuyoken falan bakıyorum da hareketlerine, elleri ayakları falan, içimde hissetmek çok güzeldi..
Hamile kalmadan önce benim de ödüm kopuyodu resmen, ama ilk hareketini hissettikten sonra bi tuhaf oldu içim..
(kızımı 20.haftasında ancak hissetmiştim, yada ilk hamileliğim olduğu için hissettim de gaz falan sandım bilmiyorum:1: şimdi de durmuyo eli ayağı tam tersi)
Şu an onun karnımda olmasını istiyorum bazen :78: ama kucağımda olmasını da dünyalara değişmem :53: ikisi aynı anda nası olucak dimi ama.. :52:

Doğum yapanlardan hep "Ayyy bi daha düşünürsem annnca 3-4 sene sonra hamile görmek bile istemiyorum" falan lafları duyuyodum, ama ben öyle hissetmiyorum, Allahıma şükür öyle çok zorlanmadım da.. Memişlerimin uçlarının yaralanıp kopma derecesinde sallanmasını (:9:) sezeryan dikişleriyle hastanede 2 gün yatmadan koltukta emzirmeye çalışırken ayaklarımın fil ayağına dönüşüşünü saymazsak :1: Şaka bi yana zorluklar vardı ama hepsi geçti.. Özlüyorum tekrar napiyim :78:

yok böyle tecrübelere ihtiyacım var anlatman iyi oldu... annelik güzel şey ve çok büyük sorumluluk.... zamanı gelince inş Allah herkese nasip etsin....

kızlar dünü affettirmek için hemen bugün yaptığım muhteşem kahvaltı menümü vermek istiyorum....:8:
1domates
1 dlm peynir
4 zeytin
siyah çay sınırsız
1 çay kaşığı diyet reçel:42:

O kadar güzel anlatmışsın ki hamileliği ..
ancak bu kadar olur diyorum.
Duygulandım resmen, ben ileride çocuğum olsun istemiyorum ama şu an olsa şu mesajı okuduktan sonra hamile olasım gelirdi.

Anammmm ne bu şiddet bu celalll.. :18: nası güldüm okurken Allah iyiliğini versin :60::60:

Kızarım benn aaa .. :1::1:
Kızmadan olmuyor kaçamak üstüne kaçamak bir de kızayım dedim.
:1:
Birisi kaçamak yapınca kendim yapmış gibi oluyorum resmen.

Offf işim henüz bitti.. 5,5 gibi kalkmam lazım eşim işe gitmeden önce beni anneme bırakıcak.. yanıma almam gereken kızımın eşyalarından bazıları hala kurumadı, yanıma alıcam orda asıcam mecbur.. 1,5 saatim var hiç yatmasam mı diorum? ufff bilmiyorum ya bakarım artıkkk.. iyi geceler herkese..

Ayy saat kaç olmuş.
Yatmasan olurmuş.
Uykusuzken çok sinirli oluyorum ben .. :1:

Uyu uyu ..
Ben de uyuyacağım ..:1::1:

kimsecikler yok of sadece bu saatte alabiliyorum laptopu cunku evhalki uykuda:59:
burdada kimse yok galiba takimda uykuda:59:
neyse ben kactim ugrarim arada:8:
Bilgisayara oturabilmek için erken kalkmak gerekiyor anlaşılan.
Kolay gelsin .:1:
Kaç yaşında çocuklar?

Back
X