Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
chika eski_bir_masal kedican+ mcrgozde ayyildizim ozlemmtekinn dryrgp neyneyse+

Vayyy patlama yaşanıyo valla..
Bütün kızlar toplandıkk toplandıkk toplandıkkk :118:

Ohh ne güzel oldukk ..
Hadi 300 500 300 500 :1::1:

:60::60::60::60:

ayh kızlar öldürdünüz akşam akşam gülmekten, bir banyoya girdim meğer arkamda enkaz bir takım bırakmışım :60:

beni takımdan kovucak kaptan ama gidiyor kilocuklar tutamıyorum napiyim :62:

Kız sus bir de gülüyor .. :47:
Her gün sana mı kızalım biz hıı ?
Hani yoktu kaçamak?

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım.
rabiş ve eski_bir_masalımı görüyorum yeni arkadaşlar olmuş ne güzel .bir uğrayayım dedim ,insanın fikri neyse zikri o oluyor bebiş haberlerinden diyet haberlerine pek fırsatım olmuyor inşallah herkes iyidir.bizde iyiyiz çok şükür.5 ay sonra aranızda olacağım :1: özlemedim de değil yediklerimi saymak ,paylaşmak çok güzeldi.şimdi tartıya çıkarken + olmuşmu diye bakıyorum önceden - oldum mu diye bakarken .

Merhaba,
Bebek bekliyosun demek, ne güzel, Allah tamamına erdirsin inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın umarım..
Ben nerdeyse 4 ay oldu doğum yapalı ama hamileliği özledim :103:

Neler yiyorsun bakayım sen dökül dökül :47::47:
Paylaş bakalım menülerini de bir kızalım sana.
Menüyü zorunlu hale getirmek de iyi olabilir.
En azından mümkün oldukça kaçamak olsa bile yazılmalı diye düşünüyorum.

yediklerimi hatırlamıyorum bile o derece yazarsam beni gruptan falan atarsınız ama yarından itibaren her yediğimi yazıcam ve ona göre yiycem...

bugün yediklerimin arasında yarım paket gofretto, 1 dlm kek, 4 muzlu gofret,1 tane hobby dondurma, ve pohaça var... aklıma gelenler bunlar... bak şimdi yazınca dikkatimi çekti tatlıya saldırmışım regl e bi hafta var ama....

Son düzenleme:
Merhaba,
Bebek bekliyosun demek, ne güzel, Allah tamamına erdirsin inşallah.. Sağlıkla kucağına alırsın umarım..

özledin mi???? kız daha ben hamile kalmadan korkuyom hamilelikten... hem çocuk istiyom hemde ödüm kopuyo sen nasıl özledin???

kızlar bu sırada evdeki kedi müsveddeleri beni feci şekilde cezalandırdı bugün.
kumları eskimiş diye her yere çiş yapmışlar kafayı yicektim! :27:
saatlerce temizlik yaptım, pide mide kalmadı...
resmen cezamı çektim kızlar, affedin beni.

zaten semizotu da kaçıktı :60:
kaptancım sen çok yaşa!

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
chika eski_bir_masal kedican+ mcrgozde ayyildizim ozlemmtekinn dryrgp neyneyse+

Vayyy patlama yaşanıyo valla..
Bütün kızlar toplandıkk toplandıkk toplandıkkk :118:

:23::23::23::23: > bu smlye bayıldım :60:

evet herkes toplanmış :66:

ama ben kaçıyorum çok yorgunum ve acıkmaya başladım.. kayra uyumuşken bende gidip yatayım iyi geceler kızlar öptüm hepinizi :79:

yediklerimi hatırlamıyorum bile o derece yazarsam beni gruptan falan atarsınız ama yarından itibaren her yediğimi yazıcam ve ona göre yiycem...

bugün yediklerimin arasında yarım paket gofretto, 1 dlm kek, 4 muzlu gofret,1 tane hobby dondurma, ve pohaça var... aklıma gelenler bunlar... bak şimdi yazınca dikkatimi çekti tatlıya saldırmışım regl e bi hafta var ama....

Ne yapıyorsun sen yememek gereken herşeyi yiyeyim ne olacak diye mi deniyorsun ..:47:
Eee hani biz tatilde aldığımız kiloları verecektik ne oldu?
Yok, kaçamak yok ..
Tatlı istiyorsa canın koy sütüne tarçını iç, olmadı incir ye ..
Ne bunlar böyle.
Yarından itibaren menü lütfenn ..:47:

kaptancım sen çok yaşa!

bidenem yavrularınız yok mu? ben kedi almayı düşünüyorum. Eşimle konuştuk bi kedi alalım dedik. bahçede evde müsait. ama bulamadım burda petshop yok.

kaptancım sen çok yaşa!

Sen misin öyle önüne geleni yiyen hı?
Olur öyle işte ..
Bak bir daha görürsek öyle menüler söyleriz kediciklere ..

ama ben kaçıyorum çok yorgunum ve acıkmaya başladım.. kayra uyumuşken bende gidip yatayım iyi geceler kızlar öptüm hepinizi :79:

iyi gecelerr ..

aman yarabbi benden çılgınları da varmış demek! :46:

bidenem yavrularınız yok mu? ben kedi almayı düşünüyorum. Eşimle konuştuk bi kedi alalım dedik. bahçede evde müsait. ama bulamadım burda petshop yok.

canım bendekiler 2 tane bebiş, 2 aylık. bir de koca dana oğluşum var, bir de emektar kuşumuz...
gönderebilsem hemen göndereyim dicem çünkü annemler döndüklerinde evde görürlerse hepimizi birden sokağa atıcaklar!

canım bendekiler 2 tane bebiş, 2 aylık. bir de koca dana oğluşum var, bir de emektar kuşumuz...
gönderebilsem hemen göndereyim dicem çünkü annemler döndüklerinde evde görürlerse hepimizi birden sokağa atıcaklar!

cinsleri nedir cnm.. annenler nerde :18:
rica etsem resimlerini çekebilrmisin :59:

Tamam bu gecelik bu kadar yarın devam ..

Ben de patatesi çook severim ..
Ve öyle güzel anlatmışsın ki ..
Ama sanki ben bunu yedikçe yerim doymam gibi geldi, çok güzel geldiğinden olabilir.:30:

Ayyildizim iyiyim ben saol asıl sen( pardon siz :1:) nasılsınız?
Arada uğra haberler ver bize.
Nasıl gidiyor hamilelik?
tşk ederim canım bizlerde iyiyiz çok şükür.hamilelik bir aydır güzel gidiyor bulantılarım falan bitti şükür.arada uğrarım canım ,günler geçsin bebiş doğsun sizlerle tekrar görüşürücem bol bol canım .

Merhaba,
iyi geceler canım evet 2. bebişimizi bekliyoruz bir de oğlum var 3.5 yaşında bakalım sağlıcakla gebelik geçiririm kucağıma alırım inşallah .4 ay olmuş ne güzel ele avuca geliyordur evet insan öyle alışıyorki tekrar hamilelik özlemi oluyor o aylarda .bende bu ay alıştım güzel güzel keyfini çıkarıyorum 3 ay bulantıdan pek kafamı kaldıramamıştım şimdi çok güzel geçiyor bakalım.sen naptın kilocukları ne durumda .

adı çok güzelmiş oğlunun...
Ne yapıyorsun sen yememek gereken herşeyi yiyeyim ne olacak diye mi deniyorsun ..:47:
Eee hani biz tatilde aldığımız kiloları verecektik ne oldu?
Yok, kaçamak yok ..
Tatlı istiyorsa canın koy sütüne tarçını iç, olmadı incir ye ..
Ne bunlar böyle.
Yarından itibaren menü lütfenn ..:47:

aman yarabbi benden çılgınları da varmış demek! :46:

yaaa ben yemeğe bi başladım mı duramıyorum ondan.... yoksa rejime odaklansam sıfır kaçamaksız haftalar geçirdiğimi biliyorum... ama rejime bi ara verdim mi geri dönmem çok zor oluyor...

kaptancım sen çok yaşa!

aaa bak sen şu yaramazlara yaa:52::52: iki tane mi var

tşk ederim canım bizlerde iyiyiz çok şükür.hamilelik bir aydır güzel gidiyor bulantılarım falan bitti şükür.arada uğrarım canım ,günler geçsin bebiş doğsun sizlerle tekrar görüşürücem bol bol canım .

iyi geceler canım evet 2. bebişimizi bekliyoruz bir de oğlum var 3.5 yaşında bakalım sağlıcakla gebelik geçiririm kucağıma alırım inşallah .4 ay olmuş ne güzel ele avuca geliyordur evet insan öyle alışıyorki tekrar hamilelik özlemi oluyor o aylarda .bende bu ay alıştım güzel güzel keyfini çıkarıyorum 3 ay bulantıdan pek kafamı kaldıramamıştım şimdi çok güzel geçiyor bakalım.sen naptın kilocukları ne durumda .

ohh ne güzel ya ..
Hamilelik zamanları çok sevimli çok güzel geliyor bana.
seveceksin böyle karnına elini koyup falan.
tabi uzaktan olunca böyle konuşmak kolay ..

annemler tatilde...
ben hayvanat bahçesinde yalnızım.
bebişler sokak kedisi, siyah beyaz. fotorafları şimdiki bilgisayarda yok da çeker gönderirim.
ama beğensen de nasıl göndericem ki sana çok uzak orası :53:

doğru diorsun.. yok benim kaynım aldı internetten. kargo yollamadığı için otobüsle göndermişti firma kutu içinde o geldi aklıma.

evcil mi ikiside? hayvanat bahçesi ne kız evde değilmisin sen :1:

Back
X