Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi eğlenceler ..
Beyinle de iyi seyirler.:69:
Hangi film ?
larry crowne ' a gittik canım... tom hanks ve julia roberts oynuyor... fena değildi... aman aman çok güzel de değildi.... değişiklik oldu...
Sabah: Elma sirkeli limonlu sıcak su
Öğle: 1 fincan kahve
2 badem
Akşam: 1 patates,1 domates ( tavaya koydum az yağ ve su ile değişik bir şey oldu ama beğendim, üstüne de kekik ilave ettim hoş oldu.)
2 kaşık yoğurt
Bol su ..
200 sandalye hareketi ..
Akşam biraz spor yapabilirim.
sen hiç bişiy yememişsinki başlığı değiştir bence yemediklerim filan yap:66:şaka bi yana maş :nazar: ama çok az geldi en azından güzel bi kahvaltı iyi olurmuş...
Off ya o ağrıdan ben her ay kıvranıyorum resmen.
O yüzden çok iyi anlıyorum seni ..
İnşallah yarına daha iyi olur da biraz rahatlatır ağrını.
Sıcak su torbası da rahatlatabilir aslında ..
kızlar sıcak su torbalarını dikkatli kullanın bi arkadaşımın arkadaşının kardeşinin karnında patlamış iç organlarını yakmış ağır yaralıydı sonra ne oldu bilmiyorum... bunu duyddum duyalı sadece ayaklarıma koyabiliyorum....

Benim bozmamamın asıl nedeni de bu dediğin birinci neden.
Devamı gelebilir değil kesin gelir biraz yemeye başlayınca, en azından bu ben de böyle oluyor.
O yüzden ne kadar canım istese de yemiyorum, bekliyorum sabrediyorum.
İyi de yapıyorum.
O kadar aç olup veya canım isteyip yemedikten sonra tekrar aynı şey olursa da bak dün o kadar canın istedi yemedin şimdi bunu yesen onun için boşuna sabretmiş olacaksın diye düşünüyorum.
Yani senin de dediğin gibi bu telkin kadar güzel birşey yok.
Hem inan bir ay falan geçsin bir daha canın istemiyor.
Alışıyorsun.
Yeter ki bir kere tatma tekrar.
:1: ben aklımdan yemekler geçince 10 sn sonra filan yemiş oluyorum bunları düşünmeye vakit kalmıyor...
ya ıyı hoşta ıgren bı tadı var öğğğğğğğğ:Pp

ben seviyorum tadını ekşi ayran gibi mayhoş mayhoş... hafif soda karıştırılmış bi havası var...

k

1 kere içerek olur mu böyle ki?
aslında tam da böyle bir şeye ihtiyacım var şu sıralarda ..

kefiri ben severim ayranın az ekşisi tadı var buruk daha doğrusu ..ama böyle bağırsakta bir sorun yaşamdım..2 günde 1 litre içmiştim..bir ara çok hastalanmıştım o ara hem değişim hemde desetek olmsı j adına ara ara alıp içtim herhangi bir sorunda yaşamadım..tadı güzel bence süt ve süt ürünleri benim için favori ürünlerdir..

Son düzenleme:
kizlar
bizim grubun linkinin tam
ustunde
"kilo almak isteyenler !"
grubu varya..

yanlislikla ona bir tikladim
icim gitti
hahaha
neler neler yiyolar ya
saka gibi bisi..

ben de kilo almadan once epeyyyy zayiftim
kemklerim de cok ince oldugundan filan
oldugumdan daha bile zayif gorunuodum

ama hic bi zaman kilo almaya calisma durumum olmadi
o nasi bisidir ya :):):)

su elma sirkesini
ben de buliim bari
mutlaka vardir heralde burda da
bizim mutfaktaki sirkelere baktim
ev arkadaslarima ait olan

-susam sirkesi
-beyaz sarap sirkesi
-soya sirkesi

bole fantastik sirkeler var! :):) bi elma yok heralde

alsam suya damlatip icsem
ise yarar mi yoksa
kotu kotu seyler icen ve zayiflayamayan kiz mi olurum acaba?? :):)

suandaki en buyuk eksikligim sporsuzluk..
ama mumkun diil malesef :(
agustosta hele cok onemli bi sinav calismasi donemine giricem
dinlenme sansim zmaanim hic biseym olmicak.

yani ben spor yapamicam
simdi ip falan atlyirom da

veremicem mi acaba bu kilolari ah ah..

bugün yediklerim

sabah klasik kahaltımı yazmıştım...

öğlen bi gevrek 1 dlm peynir 4 zeytin çay

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

sinemada patlamış mısır ve dondurma:17:

ama bi gün öncesine göre bi nebze daha iyi deme masalcım... çok kızmaya gerek yok yani... hem sen mısırla dondurmayıda çok seviyosundur... serenanın sarmaları gibi....:34::27:

Son düzenleme:
kefiri ben severim ayranın az ekşisi tadı var buruk daha doğrusu ..ama böyle bağırsakta bir sorun yaşamdım..2 günde 1 litre içmiştim..bir ara çok hastalanmıştım o ara hem değişim hemde desetek olmsı j adına ara ara alıp içtim herhangi bir sorunda yaşamadım..tadı güzel bence süt ve süt ürünleri benim için favori ürünlerdir..

cnm hoşgeldin bu arada evde işlerin düzelmesine çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın....:nazar::nazar::nazar:

bugün yediklerim

sabah klasik kahaltımı yazmıştım...

öğlen bi gevrek 1 dlm peynir 4 zeytin çay

akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

sinemada patlamış mısır ve dondurma:17:

ama bi gün öncesine göre bi nebze daha iyi deme masalcım... çok kızmaya gerek yok yani... hem sen mısırla dondurmayıda çok seviyosundur... serenanın sarmaları gibi....:34::27:

bence iyi beyaz yerine bulgur olmasi cok iyi olmus pilavin. aksam yemegin dahil menun super

eh sinemada yememen lazimdi o ayri tabi de..
yarin az yiyerek toparla bari :)

bugün menü paylaşımı yapamayacağım..hepinize kötü örnek olurum..dukan amcada güçlendirmeye geçildiğinde haftada 6 gün herşeyi yiyorsun bir gün saf pro günü yapıyorsun bu durumda RABİA ben menü paylaşımı yapmasam..zira öyle diyete uygun tarzda olamayabilyor..aslında seyir evreme devam edecektim ama annemlerde güçlendirmeye geçtim kalan 3 kiloda onda gidecek inşallah..

bence iyi beyaz yerine bulgur olmasi cok iyi olmus pilavin. aksam yemegin dahil menun super

eh sinemada yememen lazimdi o ayri tabi de..
yarin az yiyerek toparla bari :)

inş cnm kaç gündür sporda yapmıyorum yarın onuda yapıyım diyorum en azından leslie filan.... hava acayip sıcak otururken terliyorum spor o yüzden çok zor geliyo bu aralar... bu arada yine baş ağrım tuttu... çıkıyorum herkese iyi geceler....:16:

yediklerimi hatırlamıyorum bile o derece yazarsam beni gruptan falan atarsınız ama yarından itibaren her yediğimi yazıcam ve ona göre yiycem...

bugün yediklerimin arasında yarım paket gofretto, 1 dlm kek, 4 muzlu gofret,1 tane hobby dondurma, ve pohaça var... aklıma gelenler bunlar... bak şimdi yazınca dikkatimi çekti tatlıya saldırmışım regl e bi hafta var ama....

:53::53::53::53::53::53::53: :47::47: höytttttt bacum napin sen yaa :25::60:

annemler tatilde...
ben hayvanat bahçesinde yalnızım.
bebişler sokak kedisi, siyah beyaz. fotorafları şimdiki bilgisayarda yok da çeker gönderirim.
ama beğensen de nasıl göndericem ki sana çok uzak orası :53:

ayyyyyy benim gibi kargocu varken sorumu bu koyar bir poşete göndeririz hemi de indirimli :60::60: sen nasıl göndercem diyince aklıma geldi bize tatile gidicem kedimi köpegimi otobüs almıyor kargoyayla yollar mısınız diyenler var ya kafayı yemişler valla :52::52:

canlarum bizim ev saunadan farksız bir de site açıklık yerde çok esiyor sözde bu nasıl bir sıcak ya nefret ettim yazdan yemin ederim bu ne ya amaaaaaaaaaaaan :47::47:

benim de bugun kü menüm şöyleeeee:

sabah : yarım kaşarlı simit
ara : sütlü nescafe
öğlen : 2 adet köfte + pilav + az mercimek çorbası + salata
ara : 3 ü bir arada
akşam : yarım kaşarlı simit + 2 dene nugget + 1 sütlü nescafe

spor olarak da : sopa + dumbell + 40 dk yürüyüş

bu sıcakta spor hiç yapılmıyor kızlar yaa ben ki spor konusunda hiç üşenmem ama iki dk da pişiyorum sizde öylemisiniz akşamın dokuzunda bile nemden yürüyüş yapılmıyor ya

Back
X