Kaç yaşında kaç tane ufaklıklar?
birisi yeni 2 yaşına girdi erkek birside 1 ay önce 8 yaşına girdi o da kız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yaşında kaç tane ufaklıklar?
larry crowne ' a gittik canım... tom hanks ve julia roberts oynuyor... fena değildi... aman aman çok güzel de değildi.... değişiklik oldu...İyi eğlenceler ..
Beyinle de iyi seyirler.
Hangi film ?
sen hiç bişiy yememişsinki başlığı değiştir bence yemediklerim filan yapSabah: Elma sirkeli limonlu sıcak su
Öğle: 1 fincan kahve
2 badem
Akşam: 1 patates,1 domates ( tavaya koydum az yağ ve su ile değişik bir şey oldu ama beğendim, üstüne de kekik ilave ettim hoş oldu.)
2 kaşık yoğurt
Bol su ..
200 sandalye hareketi ..
Akşam biraz spor yapabilirim.
kızlar sıcak su torbalarını dikkatli kullanın bi arkadaşımın arkadaşının kardeşinin karnında patlamış iç organlarını yakmış ağır yaralıydı sonra ne oldu bilmiyorum... bunu duyddum duyalı sadece ayaklarıma koyabiliyorum....Off ya o ağrıdan ben her ay kıvranıyorum resmen.
O yüzden çok iyi anlıyorum seni ..
İnşallah yarına daha iyi olur da biraz rahatlatır ağrını.
Sıcak su torbası da rahatlatabilir aslında ..
Benim bozmamamın asıl nedeni de bu dediğin birinci neden.
Devamı gelebilir değil kesin gelir biraz yemeye başlayınca, en azından bu ben de böyle oluyor.
O yüzden ne kadar canım istese de yemiyorum, bekliyorum sabrediyorum.
İyi de yapıyorum.
O kadar aç olup veya canım isteyip yemedikten sonra tekrar aynı şey olursa da bak dün o kadar canın istedi yemedin şimdi bunu yesen onun için boşuna sabretmiş olacaksın diye düşünüyorum.
Yani senin de dediğin gibi bu telkin kadar güzel birşey yok.
Hem inan bir ay falan geçsin bir daha canın istemiyor.
Alışıyorsun.
Yeter ki bir kere tatma tekrar.
ya ıyı hoşta ıgren bı tadı var öğğğğğğğğp
1 kere içerek olur mu böyle ki?
aslında tam da böyle bir şeye ihtiyacım var şu sıralarda ..
kefiri ben severim ayranın az ekşisi tadı var buruk daha doğrusu ..ama böyle bağırsakta bir sorun yaşamdım..2 günde 1 litre içmiştim..bir ara çok hastalanmıştım o ara hem değişim hemde desetek olmsı j adına ara ara alıp içtim herhangi bir sorunda yaşamadım..tadı güzel bence süt ve süt ürünleri benim için favori ürünlerdir..
bugün yediklerim
sabah klasik kahaltımı yazmıştım...
öğlen bi gevrek 1 dlm peynir 4 zeytin çay
akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
sinemada patlamış mısır ve dondurma![]()
ama bi gün öncesine göre bi nebze daha iyi deme masalcım... çok kızmaya gerek yok yani... hem sen mısırla dondurmayıda çok seviyosundur... serenanın sarmaları gibi....![]()
bence iyi beyaz yerine bulgur olmasi cok iyi olmus pilavin. aksam yemegin dahil menun super
eh sinemada yememen lazimdi o ayri tabi de..
yarin az yiyerek toparla bari :)
cnm hoşgeldin bu arada evde işlerin düzelmesine çok sevindim Allah bir daha yaşatmasın....![]()
yediklerimi hatırlamıyorum bile o derece yazarsam beni gruptan falan atarsınız ama yarından itibaren her yediğimi yazıcam ve ona göre yiycem...
bugün yediklerimin arasında yarım paket gofretto, 1 dlm kek, 4 muzlu gofret,1 tane hobby dondurma, ve pohaça var... aklıma gelenler bunlar... bak şimdi yazınca dikkatimi çekti tatlıya saldırmışım regl e bi hafta var ama....
yenikapıyı bilmiyorum canım. ama dikkat et karışık bir yer sanırım.
istediğin şube burası mıydı yani
ben de ilk defa duydum.
İlk defa duyuyorum yav, o hareketin işe yaradığını hiç düşünmezdim
Yapim bari, başka biişey yapamıyorum zaten..![]()
annemler tatilde...
ben hayvanat bahçesinde yalnızım.
bebişler sokak kedisi, siyah beyaz. fotorafları şimdiki bilgisayarda yok da çeker gönderirim.
ama beğensen de nasıl göndericem ki sana çok uzak orası![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-74.html
Kızlar bu arada bence topiğe bir göz atın ..
Nasıl değişimler olmuş kilo verince.
motive edici.
dun aksam mıde agrısından oldum..yok ble bı agrı ya..acaba sabahları sırkelı su ıçıom ondanmı.sabaha kdr ınledım ya![]()