aa takıma nolmuş ya herkes kayıplarda?
saat de erken daha ama...
Ben kızacaktım sana daha korkutacaktım ama maviyeşil yazık demiş iyisin yine ..
Henüz kaçamak yok
Ama olabilir diyorsun yani, ayy güldüm ..
Menün gayet iyi ..
:2::2: ama ben sensiz bir takım düşünemiyorumkızlar,
sıcaktan canım bir şey yapmak istemiyor. yatsam uyusam ancak:97: yata yata şişeceğim korkarım.
geçmişi okudum. bazı arkadaşlarımız sinemaya gitmişler. sinemaya gitmekle yetinmeyip bir de mısır+dondurma kombinasyonunu denemişler. kendilerini esefle kınıyorum.daha dün gece fırçaladık. kelebeklerin tavaşana dönüşmesi doğal sanırım.
neyse, kedican ne zamandır bu kiloyu verdiğimi sormuş. masal da cevaplamış. doğru canım, ekim gibi başladım. yalnız şubat-mart civarından beri çok ciddi diyet yapamadım. asıl verdiğim kilo o zaman kadar giden kilo oldu. şu anda bile diyetten ziyade koruma evresinde gibi hissediyorum kendimi.
bu arada haftaya 60'a ulaşsam da ulaşamasam da mezun olmayı istiyorum kızlar. ramazandan önce son haftamız.
kızlar,
salı günkü mesajları turta sayacaktı. saymamış. onun yerine de sayan olmamış.
çarşamba günkü mesajları kim sayacaktı?
18 temmuz 19 temmuz : elmaliturta
20 temmuz 21 temmuz : sakaleynmaster
22 temmuz 23 temmuz : dryrgp
Teşkr ederim cnm saygılarrr
:2::2: ama ben sensiz bir takım düşünemiyorum
kaptanım senden rica etsem vaktin varsa bana şu msj sayım olayını anlatırmısın. ben geçen iki gün saydım yanlış günleri saymışım
Neyneyse yok buralarda sanırım istersen ben özet geçeyim.
Mesela 22-23 temmuzu sayacaksın ya .
Ayın 23ünde 22 temmuzun mesajlarını 24ünde de 23 temmuzun mesajlarını sayıyorsun.
En son alıntılar olsa da içinde tek mesaj olarak sayılıyordu alıntıların tümü.
thank you babyyyyyy ouu yeahhhteşkrler şekerim. anladım şimdi. alıntıların tek msj olduğunu hatırlıyorum saol kuzum
bu yazıyı okuduktan sonra 2 kaşıktan fazla pilav yemem mümkün değil... düşünsene her tane kalçaya ekleniyomuş.... amanin.....Sen söyleyince direk yedin mi diye atlıyorum farkında mısın sence neden ?
hıh ne güzelmiş öyle ama pilav yemeye kalktığında düşün, 2 kaşıktan sonraki her pirinç tanesi göbeğine kalçana ilave olarak gelecek.
Düşün bak hayal et yutuyorsun sonra geliyor ilave oluyor ..
Ayy ne kötü.
sakın yeme.sen yersen bende yerım vallakucuk bı kırpıntı beklıom hehehe :)
bende bende... gerçi seninki şakymış ama ben gerçekten korkuyorum masaldan...ben senden çok korkuyorum :18::18::18:
gelcek olanlar hep yakın insanlar ondan çok stres yapmadım ama yorgunluk oluyo tabi...canım, menü paylaşımı yapsan iyi olur. senin menülerinden çok arkadaş faydalandı şimdiye kadar. kaçamağın olmaz senin.
anladım canım. yürüme mesafesinde bir yer sanırım. dikkatli gider gelirsin.
hoşbuldum şeker. yorgun hissediyorum ya. kronik oldu sanırım bende.
sen nasılsın?
maşallah canım, misafirler üst üste gelmiş. benim bunca misafirim gelecek olsa stresten kendimi yerim.
sensiz bırakma bizi.... 13. takımın sana ihtiyacı var... mezun olsan bile hep gel ....kızlar,
sıcaktan canım bir şey yapmak istemiyor. yatsam uyusam ancak:97: yata yata şişeceğim korkarım.
geçmişi okudum. bazı arkadaşlarımız sinemaya gitmişler. sinemaya gitmekle yetinmeyip bir de mısır+dondurma kombinasyonunu denemişler. kendilerini esefle kınıyorum.daha dün gece fırçaladık. kelebeklerin tavaşana dönüşmesi doğal sanırım.
neyse, kedican ne zamandır bu kiloyu verdiğimi sormuş. masal da cevaplamış. doğru canım, ekim gibi başladım. yalnız şubat-mart civarından beri çok ciddi diyet yapamadım. asıl verdiğim kilo o zaman kadar giden kilo oldu. şu anda bile diyetten ziyade koruma evresinde gibi hissediyorum kendimi.
bu arada haftaya 60'a ulaşsam da ulaşamasam da mezun olmayı istiyorum kızlar. ramazandan önce son haftamız.
bi yerde başladığım işi bitirmek istiyorum demişsin burda değil eklentiyi yanlış yapmışım ama beni çok hırslandırdı bu söz...bende başladığım işi bitirmek istedim bi an... belki çok gerilerdeyim ama nasıl bi istek geldi o cümleyi okuyunca anlatamam...canım, kural teyiti almadık seden sanırım. ilk geldiğin zaman sana kopyalanmıştır.
ayrıca bir varsın, bazen yoksun. tam düzenli göremiyorum ben seni.
listeye katılmak için düzenli paylaşım şart. kuralları da okuyup uyacağını belirtmen gerekiyor. geçen hafta kilo bildirimi yaptın mı?
kaptanlığı bırakacağım canım.
diyet olarak da koruma modunda devam ederim. geçen sene ramazan ayında başlamıştım ben yediklerime dikkat etmeye. şimdi nerdeyse 1 yıl oluyor. artık ben de bu işe nokta koymak istiyorum.
ha takımdan ayrı kalamam, yine buralarda sizinle sohbetleşiriz.
kuş kadar yiyorsun ama tarzın böyle
çilekli kefir gördüm ama hiç denemedim.
afiyet olsun.
benim yeğenimde de olmuştu bu 2 yaş sendromu önüne gelene yapıştırıyodu2 saattir küçük sıpam izin vermiyorki iki satır yazayım..2 yaş sendromu yaşıyoruz asabiyet dediğim dedik .:84:şu anda bile elimi kolumu çekiştiriyor imdaaaaaaaaaaattttttttt...
bu yazıyı okuduktan sonra 2 kaşıktan fazla pilav yemem mümkün değil... düşünsene her tane kalçaya ekleniyomuş.... amanin.....
bende bende... gerçi seninki şakymış ama ben gerçekten korkuyorum masaldan...ama sadece kaçamak yapınca...
gelcek olanlar hep yakın insanlar ondan çok stres yapmadım ama yorgunluk oluyo tabi...
sensiz bırakma bizi.... 13. takımın sana ihtiyacı var... mezun olsan bile hep gel ....bu arad o mısır olayına gelirsek sinemda çok güzel koktu be yaw... ama artık yok...
bi yerde başladığım işi bitirmek istiyorum demişsin burda değil eklentiyi yanlış yapmışım ama beni çok hırslandırdı bu söz...bende başladığım işi bitirmek istedim bi an... belki çok gerilerdeyim ama nasıl bi istek geldi o cümleyi okuyunca anlatamam...
benim yeğenimde de olmuştu bu 2 yaş sendromu önüne gelene yapıştırıyodusonra geçti neyseki...
kizlaaar
anca bitirdim isleri offff
feci yoruldum :)
neyse artik yarin rehberligim basliyor...
cok fazla takilamam sanirim mecburen kizlar izninizi istiyorum
ama belli olmaz biliosunuz aksam oturur yazarim surekli
kilo bildirimi cuma icin..
simdiden bildireyim mi ben de regl oldugum icin saglikli bi bilgi olmayacak gerci benimki ama
57
ciktim.
sevigler herkse iyi geceleerrr
merak ettim ne rehberliği?
turist rehberligi =)))) misafirimi gezdirecegim de o bakimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?