Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben kızacaktım sana daha korkutacaktım ama maviyeşil yazık demiş iyisin yine ..

Henüz kaçamak yok
Ama olabilir diyorsun yani, ayy güldüm ..
Menün gayet iyi ..

Teşkr ederim cnm saygılarrr
:2::2: ama ben sensiz bir takım düşünemiyorum

kaptanım senden rica etsem vaktin varsa bana şu msj sayım olayını anlatırmısın. ben geçen iki gün saydım yanlış günleri saymışım

Neyneyse yok buralarda sanırım istersen ben özet geçeyim.
Mesela 22-23 temmuzu sayacaksın ya .
Ayın 23ünde 22 temmuzun mesajlarını 24ünde de 23 temmuzun mesajlarını sayıyorsun.
En son alıntılar olsa da içinde tek mesaj olarak sayılıyordu alıntıların tümü.

thank you babyyyyyy ouu yeahhh teşkrler şekerim. anladım şimdi. alıntıların tek msj olduğunu hatırlıyorum saol kuzum

bu yazıyı okuduktan sonra 2 kaşıktan fazla pilav yemem mümkün değil... düşünsene her tane kalçaya ekleniyomuş.... amanin.....
sakın yeme.sen yersen bende yerım valla kucuk bı kırpıntı beklıom hehehe :)

ben senden çok korkuyorum :18::18::18:
bende bende... gerçi seninki şakymış ama ben gerçekten korkuyorum masaldan... ama sadece kaçamak yapınca...
gelcek olanlar hep yakın insanlar ondan çok stres yapmadım ama yorgunluk oluyo tabi...
sensiz bırakma bizi.... 13. takımın sana ihtiyacı var... mezun olsan bile hep gel .... bu arad o mısır olayına gelirsek sinemda çok güzel koktu be yaw... ama artık yok...
bi yerde başladığım işi bitirmek istiyorum demişsin burda değil eklentiyi yanlış yapmışım ama beni çok hırslandırdı bu söz...bende başladığım işi bitirmek istedim bi an... belki çok gerilerdeyim ama nasıl bi istek geldi o cümleyi okuyunca anlatamam...
2 saattir küçük sıpam izin vermiyorki iki satır yazayım..2 yaş sendromu yaşıyoruz asabiyet dediğim dedik .:84:şu anda bile elimi kolumu çekiştiriyor imdaaaaaaaaaaattttttttt...
benim yeğenimde de olmuştu bu 2 yaş sendromu önüne gelene yapıştırıyodu sonra geçti neyseki...

Son düzenleme:
kizlaaar
anca bitirdim isleri offff
feci yoruldum :)
neyse artik yarin rehberligim basliyor...

cok fazla takilamam sanirim mecburen kizlar izninizi istiyorum
ama belli olmaz biliosunuz aksam oturur yazarim surekli

kilo bildirimi cuma icin..
simdiden bildireyim mi ben de regl oldugum icin saglikli bi bilgi olmayacak gerci benimki ama

57
ciktim.

sevigler herkse iyi geceleerrr

Bence de yesen de yerken boğazında düğümlenir lokmalar basenlerime inecek diye düşünürken ..
Korkuyormuşş ..
Kız korksan bu kadar kaçamak yapabilir misiin

misafirin uzun süre için mi geliyor?
seni listeye dahil etmeyi düşünüyorum ama eğer misafirinden dolayı fazla katılım gösteremeyeceksen haftaya dahil edeyim. o sebepten soruyorum.

misafirim bir haftaligina geliyor ama 2-3 gun yazamam en fazla diger turlu aksamlari raporlarimi veririm diye dusunuyorum =)

merak ettim ne rehberliği?

Bu arada ben de regl oldum bugün.
Her ayki ağrımdan eser yok ama ben kilo verince rahatlıyor ağrım baya zaten.
10 günde aldığım kiloyu da verdim şişkinliğe rağmen.
Yani bu konuda huzurluyum.

aa ben de yazayim oyle detayli heveslendim sizden kizlar

baslangic kilom: 60
suanki: 57
hedefim: 46 (aslinda 48 filan olsam yeter de, kilo almadan onceki kilomu hedef aldim hehe)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…