tebrik ederim canım seni iraden için![]()
saol cnm benımm.hala gerı gıdıp yemek ıstıyorum

saka bıyanada aferın hepımızee kararlıyız zayıflıcaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım seni iraden için![]()
ayyyy nelere katlanıyoruzzz bizler böyle ya![]()
sizin prenses dukanı duyurdu zaten..ve doğru incecik olunuyor..şu anda 60 kilodayım ama 38 beden bol oluyor...ya diorum bu dukana ben de mi bir el atsam
bizim prenses yapmis incecik olmus diolar =))
ama korkuyorum o tarz diyet yapinca cat die kilo alirim die birakinca..:18:
izlenimlerini bekliyoruzz ferdicii
surekli et ett fenalik gelmio mu mesela ?=)
yarayacak yaramazmı sakın bırakma ben güçlendirmeye geçtim dukan seyiri uzatmayın fazla diyor..benimde uzadı ..kaldı 3 kilocuğum oda güçlendirmede gidecek..ben dukan diyeti yapıyom bakalım işe yaricak mııı
kitabım var sorunuz olursa yardımcı olurum..kitabını okumayı öneriyolar ama ben okumadım
intte bilgileri var cnm kk dada var bilgileri 4 gün atak evresi yaptım saf protein şimdide seyir evresine geçtim bu evre inmek istediğin kiloya kadarr sürdürebiliyosun şuan seyir evresindeyim bu evrede izin verilen sebzelerden yiyebiliyosun ama her gün değil belli günleri var sıfır karbonhidrat sanırım güçlendirme evresinde ekmeğe izin var oakadar dikkat etmedim dahaekmeksizzz çok rahatt yaaa mikemmellllllllll
![]()
meyveninde kilo yaptığını unutma meyve deyip geçme yani..kızlar bende biraz yokum.. dün ev doluydu akşamda yürüyüşe gidince evi doğru düzgün toparlıyamadım..
işlerimi bitirince uğrararım yine..
birde bugün benim meyve günümdü ama dünden sonra evde meyve kalmamış..
sabah bi kase spical k yedim (light süt ile)
1.5 litre su içtim.
öğlende spical k yerim.. akşam üstü çıkar meyve alırım. akşamı meyveyle geçiririm kilo almam dimi :18::18::18:
10 gün çok kilolulara obezlere yani..kilona göre atak evresi veriliyor 1 gün ila 10 arası ..herkese 10 gün değil yani..cnm bu dukanı nerden takip ediyosun ben internetten baktım biraz 10 gün sıfır ekmek sadece protein diyodu aman yapamam dedim 10 gün ekmeksiz dayanılırmı??? sen nasıl yapıyosun????
hayırlı olsun..vee kızlarr buügn itibariyle atak evremi bitiripp seyir evresine geçiyorumm öğlen yemeğinde melemen yapıyorum onu yicemmm kilocuklar seyir evresinde veriliyomuş bakalımmmmm bu hafta 1 kilo vermiş gözüküyorum ama tartıda 65.5 lara kadar görmüştümmm63.5 u görünce rahat ettim ya şurda 3.5 kilo kalmışşş gitmiyooo göbeğimde gitmiyooooo sarkık duruyo yaa
varmı bi önerisi olannn karın gerdirme operasyonumu yaptırsam neee
![]()
güzel gidiyor canım ,göbekte çıktı![]()
Eki Görüntüle 228805 bak size özel
valla gülüm hayırlısı olsun inşallah enes çok istiyordu kız olsun kız olsun allah gönlümüze göre de verdi bakalım inşallah sağlıcakla doğar ,büyütürüz .
8'li rakamlara çok az kaldı.. Allah'ım sana şükürler olsun.. ne diyebilirim ki...
hepinize çok ama çok teşekr ederim burda olduğum için herzaman çok mutlu oldum iyi günde kötü günde destek bulduk birbirimizde.
kimimizin yaşı daha çok genç kimimiz anneyiz ablayız,
hepiniz iyiki varsınız.. burası olmasaydı belkide böyle azimle bu kiloyu veremezdim. buraya geldiğimde kendi çabamla 6 kilo vermiştim. şimdi sizlerle zoru başarıyorum..
hepiniz iyiki varsınız...
![]()
canım bizde zevkle içmiyoruz yahuben şahsen burnumu tıkayıp fondip yapıyorum hemen sonrada ağzıma başka birşey atıyorum tadı gitsin diye
![]()
ekmeksiz duramam ben ya....kitabını okumayı öneriyolar ama ben okumadım
intte bilgileri var cnm kk dada var bilgileri 4 gün atak evresi yaptım saf protein şimdide seyir evresine geçtim bu evre inmek istediğin kiloya kadarr sürdürebiliyosun şuan seyir evresindeyim bu evrede izin verilen sebzelerden yiyebiliyosun ama her gün değil belli günleri var sıfır karbonhidrat sanırım güçlendirme evresinde ekmeğe izin var oakadar dikkat etmedim dahaekmeksizzz çok rahatt yaaa mikemmellllllllll
![]()
bende yiyim bari kahvaltıda biraz biraz.... ama suyu çok fena kokuyor diye biliyorum...maydonoz suyu muthis mukemmel bisi yaa!! bak aklima getirdin ben de ona basliyim..
illa suyunu da icmen gerekmiyor hersabah boyle kahvaltida bir avuc cig cig yesen de muthis faydali!!!
oneriyorummmmmm
ya kızlarrrr size soracağım birangi şey vardır(elveda rumeliden esinlendim )
davul fırında borcam kullanılır mı? ona göre borcam alcam yemekleri fırında yapmayı düşünüyom artıkkk evde![]()
sizin prenses dukanı duyurdu zaten..ve doğru incecik olunuyor..şu anda 60 kilodayım ama 38 beden bol oluyor...
yarayacak yaramazmı sakın bırakma ben güçlendirmeye geçtim dukan seyiri uzatmayın fazla diyor..benimde uzadı ..kaldı 3 kilocuğum oda güçlendirmede gidecek..
kitabım var sorunuz olursa yardımcı olurum..
dukanın sihirlerinden birisi tam uyulduğunda akşam bile kilo verdiğinizi çok net görebiliyorsunuz..sabahı beklemeye gerek kalmıyor..
ve evet ekmek hiç aranmıyor hem yulaf kepeğiyle yapılan okadar çok tarif varki buna ekmekte dahil..yani sadece et yenmiyor..dikkatli, araştırısanız neler neler var ..
güçlendirmede evet iki didlim tam buğday ekmeği yenebiliyor..
meyveninde kilo yaptığını unutma meyve deyip geçme yani..
10 gün çok kilolulara obezlere yani..kilona göre atak evresi veriliyor 1 gün ila 10 arası ..herkese 10 gün değil yani..
ekmek aranmıyor hi.ç protein çok tok tutuyor..
hayırlı olsun..
göbeğin için sen daha doğum yapmadın değilmi ilk yapacağın mekeik yarım mekik..kaslarını sıkılaştırıp güçlendirisin VE İKİNCİSİ MATRİGEN KREM acayip birşey..benim doğum göbeğini eritti desem ..
maşallah maşallah..güzel kızceni öperim
..benim kızda erkek olsun anne diye diye erkeği getirdi..
bu senin azmin canım kocaman maşallah ve tebrikler sana.. sende iyiki varsın adaş..
![]()
sabah kahvaltım:
special K (bir kase light süt ile)
2 bardak şekersiz çay sonrasında.
3 kaşık yoğurt.. bi iki çatal biber dolması.. (kayra uyandı ona yedirirken arada hüplettim)
şuan açım.
bir kase de akşam yemeğim için special k yiyim doymazsam yada ilerki saatler acıkırsan hafif bişiler bulurum...
akşam yürüyüşe çıkıcam zaten...
3 litre su içtim şimdiye kadar spor da arap atı gibi sabahtan beri evde koşturuyorum temizlik vs derken yoruldum epey![]()
dün eczanede yağ ölçümü vardı yine bu üçüncü ve yine denk geldim tartıldım..ilk tartılmamdan bu yana 3 .5 kilo gitmiş AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN HEPSİ YAĞDAN GİTMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.![]()
special k'lı günler başladı sanırım:)sabah kahvaltım:
special K (bir kase light süt ile)
2 bardak şekersiz çay sonrasında.
3 kaşık yoğurt.. bi iki çatal biber dolması.. (kayra uyandı ona yedirirken arada hüplettim)
şuan açım.
bir kase de akşam yemeğim için special k yiyim doymazsam yada ilerki saatler acıkırsan hafif bişiler bulurum...
akşam yürüyüşe çıkıcam zaten...
3 litre su içtim şimdiye kadar spor da arap atı gibi sabahtan beri evde koşturuyorum temizlik vs derken yoruldum epey![]()
maşallah deryacığım,dün eczanede yağ ölçümü vardı yine bu üçüncü ve yine denk geldim tartıldım..ilk tartılmamdan bu yana 3 .5 kilo gitmiş AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN HEPSİ YAĞDAN GİTMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.![]()
meyveninde kilo yaptığını unutma meyve deyip geçme yani..
bu senin azmin canım kocaman maşallah ve tebrikler sana.. sende iyiki varsın adaş..
![]()
ben de iyiyim çok şükür canım. enescik de bildiğin yaramazlıklarla hayatını devam ettiriyor. iştah falan kalmadı. beni sinir ediyor.sağol canım benim .sen nasılsın senin enescik nasıllar bakalım.havalarda epey sıcakladı gündüz evdeyiz hep akşam fırlıyoruz.
seyir evren hayırlı olsun canım. güzel gidiyorsun nazar değmesin.vee kızlarr buügn itibariyle atak evremi bitiripp seyir evresine geçiyorumm öğlen yemeğinde melemen yapıyorum onu yicemmm kilocuklar seyir evresinde veriliyomuş bakalımmmmm bu hafta 1 kilo vermiş gözüküyorum ama tartıda 65.5 lara kadar görmüştümmm63.5 u görünce rahat ettim ya şurda 3.5 kilo kalmışşş gitmiyooo göbeğimde gitmiyooooo sarkık duruyo yaa
varmı bi önerisi olannn karın gerdirme operasyonumu yaptırsam neee
![]()
evet, bugün çok kararlı görüyorum ben de seni.eee hedefe ulaşmak kolay değil deme benim gibi mısırlarla dondurmalarla olmazdı bu iş elbet.... ama bugün çok kararlı gördüm kendimi.... 60 ları görücem bende başka yolu yok... şişko özlemin makus kaderi değişecek...
canım, sen deneme haftandasın. haftaya inşallah, katılımların sürerse, listede yeralacaksın.ben yokum ya![]()
dile kolay evet ama aslında düşündüğümüz kadar zor da değil. ben 2-3 yıl boşuna güzmde büyütmüşüm. bir başlayınca gerisi geliyor. kilolar yokuş aşağı gidiyorkizlaar
selam
misafirim daha gelmedi bekliyorum
temizlik filan alisveris filan yaptim hallettim tum isleri
2 haftada 3 kilo gitti..60tan 57ye dustum
bi 10 kilo daha versem cok iyi olcak
haha ne kadar kolay di mi
dile kolay 10 kilo
bi 10 kilocuk daha versem
![]()
aferin sana:)))) çeşit çeşit börekler
envai cesıt salatalar
kurabıyeeler
pufıdık seler
dolmalar
tatlılar
ama ben naptımmmmm
yemedım
kımın için??
tabıkı sız sevenlerım ıçunpPPP
ama ıntıaaaaaar etmek ıstıorum yaaaaaaa...öle bı masada yedıklerıme bak
heheheheh
olsunnn kılo verdımmı hepsıne catla patla yapcamheheh
iyi yürüyüşler olsun deryacım.:79:kızlar görüşmek üzere.. öpüldünüz... ben çıkıyorum eşim yemek yesin yürüyüşe çıkıcaz hoşbeş kalın![]()
eline sağlık şekerim, her şeye rağmen saymışsın. teşekkür ederim.20 temmuz
eski-bir-masal 51
kedican 25
chika 16
serena 16
özlemtekinn 15
puffiycikcik 14
elmalıturta 13
mcrgözde 12
dryrgp 9
ferdici 8
sakaleynmaster 8
maviyeşil1999 4
neneyse 4
neslivicdan 3
AYYILDIZIM..
21 temmuz![]()
eski-bir-masal 22
maviyeşil1999 15![]()
elmalıturta 11
sakaleynmaster 11
özlemtekin 8
dryrgp 8
neneyse 8
ferdici 5
neslivicdan 5
puffiycikcik 4
kedican 4
mcrgözde 3
serena 2
chika 2
ve mesaj sayımı bitene kadar başıma gelenler..:18:
oğlum sallanan attan düştü..
şu anda altını doldurmakla meşgul..
arada iki akrdeş biribirne girdi ve kıyamet koptu..benmi şu anda bu durumdayım..
![]()
canım, sen deneme haftandasın. haftaya inşallah, katılımların sürerse, listede yeralacaksın.
Yediklerim :
Sabah:
- 1 fincan kahve
- 5-6 badem
Öğle:
- 2 tane tavuk burger
- 1 kaşık yoğurt
- 1 bardak meyve suyu
Akşam:
Yok ..