aman cnm allah korusun yaaaaaa...off nolcaz boyle yaaaa
vallahi yaa memleket ne hale geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman cnm allah korusun yaaaaaa...off nolcaz boyle yaaaa
menun ıyıymış...ya bence arada deıs sureklı aynı yeme.vucut her turlu vıtamını almak zorunda...ama sporun harıka
tmmm bacummm patlarsaa karışmamm amaaaaevet cnm ilk hafta 3 gün yaptım. bu hafta 4 gün. çünkü meyve günümde meyvem yok :)) sadece special k yedim light süt ile.. memnunum ben şahsen aç kalmıyorum. sağlıksız olduğunu da düşünmüyorum :)
bak sağaa bir şey diyeceum, ben bor cami normal firunda kullanayum ama davul firunda ij denamadum diyayum sağaa
namiiiiikkkk![]()
önerilerin için tşk ederimmmm canım benim çok saolllsizin prenses dukanı duyurdu zaten..ve doğru incecik olunuyor..şu anda 60 kilodayım ama 38 beden bol oluyor...
yarayacak yaramazmı sakın bırakma ben güçlendirmeye geçtim dukan seyiri uzatmayın fazla diyor..benimde uzadı ..kaldı 3 kilocuğum oda güçlendirmede gidecek..
kitabım var sorunuz olursa yardımcı olurum..
dukanın sihirlerinden birisi tam uyulduğunda akşam bile kilo verdiğinizi çok net görebiliyorsunuz..sabahı beklemeye gerek kalmıyor..
ve evet ekmek hiç aranmıyor hem yulaf kepeğiyle yapılan okadar çok tarif varki buna ekmekte dahil..yani sadece et yenmiyor..dikkatli, araştırısanız neler neler var ..
güçlendirmede evet iki didlim tam buğday ekmeği yenebiliyor..
meyveninde kilo yaptığını unutma meyve deyip geçme yani..
10 gün çok kilolulara obezlere yani..kilona göre atak evresi veriliyor 1 gün ila 10 arası ..herkese 10 gün değil yani..
ekmek aranmıyor hi.ç protein çok tok tutuyor..
hayırlı olsun..
göbeğin için sen daha doğum yapmadın değilmi ilk yapacağın mekeik yarım mekik..kaslarını sıkılaştırıp güçlendirisin VE İKİNCİSİ MATRİGEN KREM acayip birşey..benim doğum göbeğini eritti desem ..
maşallah maşallah..güzel kızceni öperim
..benim kızda erkek olsun anne diye diye erkeği getirdi..
bu senin azmin canım kocaman maşallah ve tebrikler sana.. sende iyiki varsın adaş..
![]()
evet rabişim spor salonuna yazıldım 2 ayım doldu kilo pek vermedim ama görünüşte acayip sıkılaşma var b -fit yazıldığım yerrin ismi abimin aldklarına gelince akşam spora gittiğimde eve gelince kullanmıyorum ama dün tm yatcakken 30dk bisiklet çevirdmmmben de iyiyim çok şükür canım. enescik de bildiğin yaramazlıklarla hayatını devam ettiriyor. iştah falan kalmadı. beni sinir ediyor.
seyir evren hayırlı olsun canım. güzel gidiyorsun nazar değmesin.
göbüş için hareket yapmalısın. derya mekik yazmış mesela. bir de sen hani spor salonuna yazılmıştın, noldu o iş?
abinin aldığı aletler noldu?
spor yapsan 3.5 kilo 1 haftada bile gider. sabah akşam yürü.
evet, bugün çok kararlı görüyorum ben de seni.
sen tsh'a rağmen kilo veriyordun. o zaman tabi hormon düzensizliğin olduğunu bilmiyordun. durumu öğrenince kendi kendine önyargıya düştün bence. "nasılsa veremem" diye düşünmeye başladın. bu yanlış bir düşünce. yeterince gayret edersen herşeye rağmen kilo verirsin. sen mi daha inatçısın kilolar mı?
canım, sen deneme haftandasın. haftaya inşallah, katılımların sürerse, listede yeralacaksın.
dile kolay evet ama aslında düşündüğümüz kadar zor da değil. ben 2-3 yıl boşuna güzmde büyütmüşüm. bir başlayınca gerisi geliyor. kilolar yokuş aşağı gidiyor
aferin sana![]()
tm bi program koyamadım dahaa mekik olayınada başlamam lazımmmmmbol bol mekik çekcen canım başka yapcak bişi yok![]()
tabiki ben....ben de iyiyim çok şükür canım. enescik de bildiğin yaramazlıklarla hayatını devam ettiriyor. iştah falan kalmadı. beni sinir ediyor.
seyir evren hayırlı olsun canım. güzel gidiyorsun nazar değmesin.
göbüş için hareket yapmalısın. derya mekik yazmış mesela. bir de sen hani spor salonuna yazılmıştın, noldu o iş?
abinin aldığı aletler noldu?
spor yapsan 3.5 kilo 1 haftada bile gider. sabah akşam yürü.
evet, bugün çok kararlı görüyorum ben de seni.
sen tsh'a rağmen kilo veriyordun. o zaman tabi hormon düzensizliğin olduğunu bilmiyordun. durumu öğrenince kendi kendine önyargıya düştün bence. "nasılsa veremem" diye düşünmeye başladın. bu yanlış bir düşünce. yeterince gayret edersen herşeye rağmen kilo verirsin. sen mi daha inatçısın kilolar mı?
:
anlaşılmıştır kaptiş...günlük mesaj sayım programı güncellenmiştir kızlar, bilginize:
22 temmuz – 23 temmuz : dryrgp
25 temmuz – 26 temmuz : eski_bir_masal
27 temmuz – 28 temmuz : neslivicdan
29 temmuz – 30 temmuz : serena-
1 ağustos – 2 ağustos : ozlemmtekinn
3 ağustos – 4 ağustos : maviyesil1999
5 ağustos – 6 ağustos : ferdici
8 ağustos – 9 ağustos : puffycikcik
10 ağustos - 11 ağustos : chika
bence bişiy olmaz ya tavuk şişten pro sonuçta... tabi bıkmadığın sürece.... hergün hergün de tavuk gitmiyo çünküm bence....bugün kü menümü yazayım bende canlarum :
sabah : 2 kayısı
kahvaltı : 1 sandviç ekmeğine yağsız domatesli kaşarlı tost
ara : 3 ü bir arada
öğlen : tavuk şiş + bulgur pilavı 3 kaşık
akşam: yarım karışık simit
ara : bir avuç fındık + az karpuz + 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe
spor olarak da : 45 dk yürüyüş + mekik + sopa + dumbell
kızlarr ya bizim şirkete gelen yemekler çok yağlı ondan hergün tavuk şiş yemek zorunda kalıyorum bişi olmaaz dimi ya sonucta ızgara ve protein yani yakında gıdaklıcam ama o olacak
neyse hafta sonu ya kimsecikler yokk ben de kaçar kızlar herkese iyi gecelerr![]()
55 dkk yürüyüşümü yaptım geldim kızçelerim
kimsecikler kalmadımı ?
günaydın canım:79:günaydın...
topikte hafta sonu sessiz sedasız geçer artık..
güzel olmuş canım, hayırlı olsun.bu arada kılo cetvelımı deıstırdım nasıl kkızlar.))
yok yaw kızmadım.ayy kaptişim bana kızdın mı yoksaaaaaa ben yokum :18:hoş olsamda sayamıyorum malesef oda ayrı bir konu ya neyse
![]()
buyrun size ramazanda dikkat edileceklere dair bir yazı:ramazan gelıo kızlar napcaz nasıl bı yol ızlıcezzzzzzzzzz
tüh canım ya.kızlaaaaaaaaaar hello herkesee acaip gerildim şu andaa şu zeytinburnundaki olayları duymussunuzdur izlemişssinizdir bizim sitede zeytinburnunda tepemizde helikopterler dolaşıyor arama yapıyorlar ışıkları vs açık ay site dışına çıkamaz olduk korkudan çok feci oldu burası ya4 tane helikopter durmadan arama yapıor ışıklarla faln poooooooooooooofffffffffffffffffffffffffff gerildim valla
![]()
evet, yemekler bence de biraz ağır.bugün kü menümü yazayım bende canlarum :
sabah : 2 kayısı
kahvaltı : 1 sandviç ekmeğine yağsız domatesli kaşarlı tost
ara : 3 ü bir arada
öğlen : tavuk şiş + bulgur pilavı 3 kaşık
akşam: yarım karışık simit
ara : bir avuç fındık + az karpuz + 1 bardak yarım yağlı sütle nescafe
spor olarak da : 45 dk yürüyüş + mekik + sopa + dumbell
kızlarr ya bizim şirkete gelen yemekler çok yağlı ondan hergün tavuk şiş yemek zorunda kalıyorum bişi olmaaz dimi ya sonucta ızgara ve protein yani yakında gıdaklıcam ama o olacak
canım, b-fit'e devam ediyor olman güzel. ayrıca bizim kardeş takımdan takyon vardı, belki hatırlarsın. o sabah akşam 1.5 saat yürüyüş yaparak kısa sürede mezun oldu gitti. sen sabahları erkenden yürüyüşe çık. akşamları da bahsettiğin gibi aletlerle yap. inanılmaz fark görürsün bence.evet rabişim spor salonuna yazıldım 2 ayım doldu kilo pek vermedim ama görünüşte acayip sıkılaşma var b -fit yazıldığım yerrin ismi abimin aldklarına gelince akşam spora gittiğimde eve gelince kullanmıyorum ama dün tm yatcakken 30dk bisiklet çevirdmmm
tm bi program koyamadım dahaa mekik olayınada başlamam lazımmmmm
3.5 kilo dedin ama aceppp y7arın sabah itibariyle erken kalkıpp yürüsem akşamda evde yapsdam sporumuuu nolurrkiiii deniyelim miii
bugünkü menü
sabah 2 yumurta 2 kk peynir
ara yok
öğlen 1 tabak kıymalı melemen
ara 2 fincan form çay
ara 1.5 bardak kefirrr çok koyuyduuuu içine su kattımmmm öle içtimmmmayhoşşş tadıda gidiyo
ayrana dönüyo
akşam 1 avuç içi kadar tavuk eti 1 salatalıkk
spor yok birazdan bisiklete bincemmm mekik falan
3lt suu
tamam canım, merak etme, gayret edersen sonucunu görürsün.tabiki ben....yok yok bende kararımı verdim yarın değilde pazar günü şu 1 ayda 10 kilo verdiren diyete başlıycam ve bu kez birebir yapıcam.... neden yarın değil derseniz yarın yine misafirim olcak onuda atlatayım... pazar başlıycam ve bir ay sıkı bi şekilde yapıcam cnm bişiy istesede 1 aycık sabredicem.... 75 ten 65 e değil 67-68 e bile insem bana büyük moral olur...
çok güzel, sonunda düzene girmeye başlayan bir menükızlar benim menüm
sabah
4 zeytin
çavdar ekm peynirli domatlı tost
elma suyu şekersiz
ara 1 muz
öğle
4 ızgra köfte
2 kaşık pilav
ara 1 kase kiraz
akşam tavuk sote
2 kaşık pilav
1 kase çorba
ara karpuz3 dlm
bir anlamda süper çünkü tatlı krizlerine elveda demek oluyor:)günaydın herkeslere....
hafta sonuna regl olarak başladım..... süper bi başlangıç olmuş dimi![]()
günaydın canım, senin çocuklar uyuyor mugünaydın....![]()