Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selammmmmmm canlarummmmmm napıyorsunuzzzz geçmişe bakmadan şu menümü yazayım ben de :

sabah : 1 dilim ekmek + peynir
ara : 1 adet üçü bir arada
öğlen : az mercimek çorbası + tavuk şiş + 3 kaşık bulgur pilavı
ara : 1 adet meyvalı soda
akşam : az fındık + 1 adet yarım yağlı sütle nescafee

spor olarak da : 30 dk yürüyüş + sopa + mekik + dumbell

gunaydin kizlar:71:
tatil bitti evime dondum:32: dun gece:46:
evimi ve inanin sizi cok ozledim.
meger sizinle paylastikca insanin kendini kontrol etmesi daha kolaymis..
sanirim ben kg aldim:17: neyse bugunden sonra dahada asilacagim diyetime sporla birlikte bakalim artik:42:
neyse firsat bulup yazamadim inanin:59:ama artik aranizdayim:39:
hepinizi ozledim coooook:54:

hoşgeldin canım :16::16: cık cık kilomu aldın kız daha gbideli kaç gün oldu da kilo aldın :20::20: ay kızlar bu kadar kısmayın kendinizi sonra yemeklere kıtlıktan çıkar gibi dalmak daha kötü :60::60: biraz daha uzun sürede verin ama sağlıklı bir kilo alıp vermeden verinn :9::9:

günaydın..
bel ve kasık ağrısı bendede mevcut bugün dokotra gidciem bir haftadır çekiyorum üşüttüm desem yaz günü ne üşütmesi..

geçmiş olsun canım yazın daha çok üşütülüyor aslında çünkü durmadan hava degisimi oluyor klimalı ortamdan yada otbüsten vs çıkıyorsun birden 30 40 dereceye sonra gene giriyosun buz gibi ortama vs vs yada vantilatörler çarpıyor terliyken daha kötü yazın üşütmek yaw ama gene de doktora gözükmek en iyisi tabikii

eline sağlık şekerciğim:16:

öğlenleri az yiyorsan ondan acıkırsın turtacım.
bir de çalışıyorsun tabi, acıkman doğal. önemli olan akşamı hafif geçirmen.

sus kız ne demek bekar ölücem:)
Allah hayırlısını versin.
bu anne olunca anlarsın.:51:

.

:60: :60: ay off ben bu aralar platonik takılıyorum sevdicegim benden habersiz ingilterelerde business ayağına alemlere akıyoor :14::14: :60::60:

Kayip araniyor mu? Haha:D geldim bilee.. Hem de zayifladim geldim.. Gerci tartilmadim ama zayifladigimi hissediyorum.. 2 hafta once fermuarini kapatamadigim kaprimi giydim dun, cok rahat oldu hatta bol geldi bile diyebilirim:D formumu yogurt ve karpuza borcluyum:p gercekten bu ara yogurt ve karpuza cok dadandim, onlar sayesinde verdim bu kilolari bence.. neyse sizler nasilsiniz? ozledim valla hepinizi, burada yediklerimi yazip hesap vermeyi:D hatta bugunu yazayim hemen;

sabah
1 dilim labneli ekmek
1 salatalik

ogle
2 tane form light kepekli biskuvi

artik hicbi yere gitmiyorum kizlar, zayiflayana kadar buradayim:)

(ve simdiye kadar yarim litre suu)

hoş geldin canımmm tartıl tartıl kızz ben çatlarım meraktan gerçi bende her hafta dolabımı döküp eskilerimi deniyorum ne akdar zayıflamısım diye hatta bir kıyafet sectiydim kendime bu da bol gelirse gerçekten zayıfladım diyebilcem diyordum bir ay önce şimdi bol geliyiiiiiiiiii :52::52: :9::9: :32::32:

sorma yaa sanki kendileri manken
benimde başıma geldi hemde 2 hafta önce çok şiman(104 kilo) bir tanıdığımla kıyaslandım hatta onun kadar olmuşun dedi :43::43:oracıkta ağlıyacaktım nasıl kötü oldum anlatamam
bu insanların dili akrep resmen

yuh canım ya senin resmini gördük sana 104 diyenin kilo anlayışı biraz farklı sanırım

buaralar psikolojim bozuk yemek yeme isteğimi bastıramıyorum ben sıkıldıkça yemk yerim malesef

alakasız cümleler 1
saçımın rengi kızıldı sıkıntıdan siyaha botattım igrenç oldu:9::9:

:60: altta kızıl varsa akar zaten o boya açılınca daha güzel olur bakarsın :52::52:

o kişi insanlıktan nasibini almamış demekki.. saçmalama kız senin kilon ne ki? boşwer insanları o lafları düşün yeme isteğini azalt.. sıkılma. boşwer senin hayatın eşin ve çocuğundan ibaret.. boşver insanları. sadece o lafları ağızlarına tıkamak için gayret göster.. herkes kendine baksın herzaman diyorum bazıları aynada kendileriyle yüzleşmeden insanlarla dalga geçmeye çalışıyorlar.

kul kınadığını yaşamadan ölmez diye bir laf vardır ya dogru bir bakıma :47::47:

kızlarrr bugün saçlarımı kestiricem inşallah.. çok uzadılar bende ileri derecede sünizit var ve saç diplerim çok ağrıyor toplayamıyorum hep salık.. sıcaklarda da ensem kül oluyo valla :59: bugün eski modeline kestiricem saçlarımı yine bakim boydan foto çekerim belkim :52: gözleriniz bayram etsin :60::60::60::60::60:

ayy çek koy koyy :9::9:

sabah: dünden kalan fırında pişmiş sigara böreklerini kemirdim kuru kuru iğrençti ama telaşla geç kaldığım için

eve dönünce ara: üzüm peynir

menüme devam ediyorum kızlar,

sonraki ara: 3 badem, 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı bal

akşam: ızgara yağsız tavuk göğüs, biraz makarna, zero...

bir de cezerye vardı evde hiç dayanamammmmmmhh! namnamnam. :17:

ama bakın ne kadar dürüstüm hiç saklamıyorum yaramazlık yaptığım zaman...

canım, yumurtaya iyi dayanıyorsun:1: bu sıcakta kırması yeniyor da haşlama zor benim için.
afiyet olsun ayrıca.

ben de kestireceğim saçlarımı ama bir türlü denk gelmiyor.
koy bir foto da görelim yeni saçlarını.

fena oturtmuşsunn:60::60::60:

canım yüzün küçülmüş gerçekten.:nazar::nazar:

ben de boyatmak istiyorum saçımı.
yazdığın şu balköpüğüne bakayım bir:97:

:
ohhohh kilolar verildi saçta değişti mi tam süper olcan desene.... bende senin resmlerini merak ediyorum... zayıflamadan önce ve sonrayı....
Selammmmmmm canlarummmmmm napıyorsunuzzzz geçmişe bakmadan şu menümü yazayım ben de :

ne güzel akşam yok gibi....

kızlar menüm
sabah domates salatalık peynir klasik kahvaltı

ara
3 armut 2 kayısı yarım kase kiraz:17:

öğlen 2 baget haşlama yarım haşlanmış mısır

ara
nescafe sütlü, 1 incir

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
2 dlm ince çavdar ekm

ara
pres portakal
kavun karpuz

bugün aralarım fazla kaçmış:43:

Meyveli soda yakışmamış menüne..
sade maden suyuna limon sıkıp içersen daha doyurucu ve faydalı olur.

kızlar menüm

ara

ara
nescafe sütlü, 1 incir

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
2 dlm ince çavdar ekm

ara
pres portakal
kavun karpuz

tatlım araların çok tatlı olmuş :1:
meyvede olsa çok şeker almışsın.. fazla olmuş.. unutma ki çok faydası olan suyun bile fazlası zarar..

kızlar menüm

ara

ara
nescafe sütlü, 1 incir

akşam
1 tabak patlıcan yemeği
2 dlm ince çavdar ekm

ara
pres portakal
kavun karpuz

şekerim araların fazla kaçmamış da ucundan sıyırmış sanki.
sabahki aranda keşke hiç değilse yarısını yeseymişin o meyvelerin ama neyse ki erken saatte. umarım şekerine dokunmamıştır...

Meyveli soda yakışmamış menüne..
sade maden suyuna limon sıkıp içersen daha doyurucu ve faydalı olur.

deryacım ben de merak ediyordum meyveli sodaların akıbetini, çok tatlı geliyor da bana. ama normal sodayı da hiç içemiyorum.
şeker var mı meyveli sodaların içinde? o yüzden mi öyle dedin niye dedin?

aa fazla suyun ne zararı var?

yemek yerken su içmemek gerektiğini biliyorum da, onun dışında?

vucudun belli kısmı sudur çoğunluğu yani.. fazlası fazla idrara çıkardığı için vucuttaki mineralleri dışarı atar.. maden suyu bu açığı kapatır ama; böbreğinde bi çalışma limiti var bu limit aşılırsa kanda sodyum düzeyi düşer. buda kişide beyin ödemi, bulantı, kusma, koma hatta vucuda gerektiğinden fazla sıvı girdiği için ölüme sebebiyet verebilir.. geçenlerde bu yüzden yurtdışında bir bayan hayatını kaybetti yarım saat içindeydi sanırım vucuda iki litre su aldığı için komaya girip yaşamını yitirmişti.

Son düzenleme:
derya canım saçlarını güle güle uzat yakışmış düz olmasıda süper ben düzlüyeceğim diye kaç saat uğraşıyorum
bende saçımın rengini çekim şimdi bi dakka

$24072011369.webp

nasıl yanlız ev halim$25072011389.webp

Eklentiler

• $25072011387.webp
    $25072011387.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Back
X