ahh kuzum hangisine alıntı yapacağımı şaşırdımdurup durup benim msjlarıma cvp yazmışsın
evet ya bende seninle aynı yaştayız sanıyodum.. meğersem ablacığımmışsın
evett çok ama çok zor günler geçirdi(k)m.. nihayetinde dediğin gibi önemli olan atlatmaktı.. ve şuan sorun sıkıntı yok. evet dizimdeki sıkıntı ondan kaynaklı ama ne oldu bilmiyorum ağrı mağrı yok bu ara MAŞALLAH
amcamın kızı manyak tam
bakalım yarın öbürgün görücem yine
oyhh o düğünde benimle içten içe dalga geçenlerin hepsinin ağzının açık kalmasını istiyorum.. hırsımın en büyük sebebi bu.. Allah yardımcımız olsun bu konuda. kapak yapıcam hepsine
kız erkek çocuk meselesinede gelince gerçekten insanları anlamak zor. evlat sahibi olmak için kapı kapı gezen okadar insan varki.. bir evlat ya can bu. ötesi varmı senin kanından oluşan bi varlık.. Allah'ın bir lutfu.. bazı insanların ufku açılacağına git gide köreliyorlar.. Allah'ıma binlerce şükür eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etti bana.. Allah'ım olmayanlara nasip etsin..
ya belki ben bebek düünmüyorum zorlamı
okulu bitirdinmi meselesine gelince. 3. yıla uzayınca okul 6 dersim kaldı. derslerim dönemlikti. 1. dönem gördüğümü ikinci dönem görmüyorum dersten kaldıysam alttan alıyoruz. biliyosundur zaten 2 yıllık sistemini.. 2. yılın 2.döneminden kalan derslerim 6 taneydi. 3.yıla uzadı okul dediğim gibi bende lafı çok uzattım farkındayımmaddi sıkıntıdan okulun parasını ödiyemedim.. istanbulun bi ucundan bi ucuna gidiyordum okula (pendik-büyükçekmece arası) taksidi 400 liraydı (aylık) 300 lirada benim masrafım gidiyodu yol vs. yurtta kalsam daha pahallıya geliyordu yada ev tutsam... o sıra düğündü benim sağlık sorunlarımdı derken eşim okulu bırak evimizi kuralım artık dedi. herkes bitirdiğimi sanıyor. öyle işte.. açık öğretime kayıt yaptırıcam bilgilerim tazeyken bi açıköğretimden iki yıllık bitireyim.. ne bilim öle işte çok sıkıntı çektim
evet kayıp aranıyorhoşgeldin.. menünüde beğendim
![]()
Biliyor musun aslında bu bacağının ağrısının geçmesi kilo vermenle alakalı olabilir ve daha da iyi olacak bence ..
eşinin mesleği neydi?
kızlar evde patates kalmamış farketmemiştim..
bugün yumurta günü yaptım..
öğlene anca kahvaltı yapabildim..
12:00 de
2 haşlama yumurta bir ince dilim yağsız light peynir.
2 bardak şekersiz çay..
1.5 litre su içtim şimdiye kadar..
5 günde 5 kiloya devam mı?
ben de başlayacaktım da başlayamadım gitti ..