havada aşk kokusu varayyyyyyyyyy benim internetim sapıttı gene kaptişim senin sorunu cevaplıyorum nerde internmet cocukla sadece asansörde karsılasıorukk birde ben twitterdan takipcisi oldum tamamen duygusal![]()
şaka gibi ingiltereden gelmiş bu akşam asansörde karşılaştım yaaaa ay bayılazaimmmm dedim iki dk dışarı çıkayım bir geldim oda arabasıyla dumtıs dumtıs geliyor tabi ben adımlarımı yavaşlattım ama o telefondaydı konusuyordu o arada ben kapıları acarken bana tesekkür etti falan ahh ne romantigiz dimi ne böyük ilerleme
![]()
ama cocugun benden haberi var anasını tanıyorum yanee
![]()
offffff offfffffffffff aşıkkkkkkkkkkksın dırırırırırırmmmmmmmm aşıksıııııın dırırırım sen alşıksın arkadaşşşşşşşşşşşşşşşş
![]()
![]()

hazır ingiltereden gelmişken bağlayın bu işi:98:
kaçamak falan göremedim ben, gayet güzel menün:81:bugun kü menütom şöyle benim de : bu arada alamanyadan kuzenim geldi yarı almanca yarı ingilizce yarı türkishh anlasmaya calısıyoruz.60: aradaki kaçamak degil de kaçamak gibi görüken şeyler ondandır yanüü
sabah : yarım dilim ekmek
ara : bir dene muzlu süt /yarım yağlı sütle yapmışlar öyle yazıyordu
öğlen : az mercimek + az tavuk sote + 4 kaşık pilav + yogurt
ara : karpuz
akşam : fındık + starbucks frappucino (light süt ile)
spor olarak da 2 saat bisiklet + sopa + mekik + dumbell
delü turtaah ah benim var da ama şimdi de beni alan yokhepisini red et red et kalırsın böyle
ah ahhhhhhh iki kat altımda yaa evde su anda seytan diyor git kapısına ahauahshshhshshshshshshshshshshs :))))))))))

ahah "babası" hahahaaayni kaderi paylasiyoruz, erosun oklarindan ben de bu aksam nasibimi aldim
dun sokakta yavru kedi bulduk araba carpiyodu az kalsin, annesini aradik bulamadik.. Bizim bahceye koydum diger kediler dovuyomus, komsular soyledi.. Ben de kiyamadim, veterine goturup pirelerinden arindirayim da eve alayim dedim.. Ve de evet evet veterine asik oldum
Ay o ne yakisiklilik, ne sempatiklik
bi suru hediye verdi bize, kedinin cinsiyetini sordum " bakayim kizimiz mi olmus oglumuz mu.. hmm oglumuz olmus" dedi.. 10 gun sonra oglumuzun asisi var, babasina goturucem yine haha
neyse daha az yiyip daha cok spor yapayim da 10 gunde, daha da zayiflayayim, motive oldum
![]()

turtamla sen çok yaşayın emi

zannedersem 2 kat aşağıdaki uyumana mani oluyorhuhuuuuu kimse nideen konuşmuyorr yaaaaaa ayy bugun işe bisikletimle gidip geldim çok zevkli olluyiiiiiiiiii hihiiiiii neyseki iş kıyafetlerimi şirkette giyirtoum ondan no problemo hohohohoho ama çok yorgunum ama hiç yatasım yokk![]()

bu arada işe bisikletle gitmen süper olmuş.
![]()
yaa ben neden bu kadar kilo verdim sanıyorsun
![]()
erosun okları popomuzaaaa batiyoo kuzumm
![]()
![]()