Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmiş olsun canım.
acaba hormon düzensizliğinle ilgisi olabilir mi bu halsizliğin. yani hormon durumuna göre bir diyet yapmalısın belki de. istersen bir araştır internetten falan.
önce sağlık gelir ama sağlık için de olsa kızartma yenmez. 3-4 tabak sebze yemeği yesen aramazdım.
olan olmuş ama bundan sonrası için böyle durumlarda ilk düşüneceğin bir çorba olur, mevsim yaz sebze çok, sebze yemeği olur.

eline sağlık canım.:71:

maviyesil, puffycikcik ve serena ... böyle giderse bu hafta listede yer veremeyeceğim.:50:

akşamı kısman iyi olmuş canım. dengelemiş olmuşsun.
canım halsiz olduğum için kalkıp yemek yapamadım annemde dolabın üstüne yapıştırdığım menümü görmüş aman da diyet yapıyon hasta oluyon diye kıyameti kopardı halbuki çok sağlıklı bi menü aslında yaptığıım.... neyse işte annemin getirdiğinden yedim mecbur... ama bugün iyiyim şükür...
Gece yemeyince akşam çok acıkılıyor ben de yapıyorum zaman zaman aynı hatayı sonra gece acıkıyorum.
Ama bünye ona da alışıyor:1:

Bugün saymadan 11 yazayım o zaman sana :1:
Bugün nasılsın daha iyi hissediyor musun kendini?
Yeme cezası var galiba :1::1::1:
Tamam tamam bugün erkenciyim sebze yemeği yapayım da yiyeyim.

?

daha iyiyim cnm saol... izinli kaçamağın varmış....:27:

bugün yediklerim:
sabah
1 ceviz
7 badem
2 kaşık pekmez

öğlen
1 kepekli gevrek
1 dlm peynir
yarım domates
çay

ara 1 türk kahvesi

akşam içinde
1 tabak kuru fasülye
1 dlm çavdar ekm. yiycem

canım halsiz olduğum için kalkıp yemek yapamadım annemde dolabın üstüne yapıştırdığım menümü görmüş aman da diyet yapıyon hasta oluyon diye kıyameti kopardı halbuki çok sağlıklı bi menü aslında yaptığıım.... neyse işte annemin getirdiğinden yedim mecbur... ama bugün iyiyim şükür...

daha iyiyim cnm saol... izinli kaçamağın varmış....:27:

Ne kadar büyüsen de anneler hep aynı değil mi?
Evet izinli kaçamağım var ama sonraya saklıyorum :1:
azıcık düşüneyim de boşuna gitmesin .. :1::1:

bugün yediklerim:
sabah
1 ceviz
7 badem
2 kaşık pekmez

öğlen
1 kepekli gevrek
1 dlm peynir
yarım domates
çay

ara 1 türk kahvesi

akşam içinde
1 tabak kuru fasülye
1 dlm çavdar ekm. yiycem

Normalde güzel de hani halsiz falansın ya sabahı öyle geçiştirmesen daha iyi olmaz mı?
Hoş pekmez iyi gelmiştir ama ..

Ne kadar büyüsen de anneler hep aynı değil mi?
Evet izinli kaçamağım var ama sonraya saklıyorum :1:
azıcık düşüneyim de boşuna gitmesin .. :1::1:

Normalde güzel de hani halsiz falansın ya sabahı öyle geçiştirmesen daha iyi olmaz mı?
Hoş pekmez iyi gelmiştir ama ..

sabah acıkmadım çok bide öğlen misafirim gelcekti gelirken gevrek alcam dedi bende onu bekledim.... yoksa ikisi bi çok kaçıcaktı.... bencede iyi düşün sonra keşke şunu yeseydim deme.... bide yavaş yavaş şöle tadını çıkara çıkara ye....:52:

kimsecikler yok gene....
kızlar yarın sabah hastaneye gidicem tshlar kontrol edilcek düzene girmiş mi bakalım... ona göre ilacın dozu ayarlancak... öğlende kayınvalidem anneme gidicek bende oraya gidicem.. yani yarın sabahtan giremem büyük ihtimal...

Son düzenleme:
kimsecikler yok gene....
kızlar yarın sabah hastaneye gidicem tshlar kontrol edilcek düzene girmiş mi bakalım... ona göre ilacın dozu ayarlancak... öğlende kayınvalidem anneme gidicek bende oraya gidicem.. yani yarın sabahtan giremem büyük ihtimal...

İnşallah düzelmiştir problem yoktur ..

Yediklerim :

Sabah:
- K special-süt
Ara:
- kahve
Öğle:
- 1 bardak meyve suyu
- 1 avuç leblebi
Ara:
- Kahve
Akşam:
- 2 snitzel

Selam.. Kimse yok mu? Benim bugunku menum;

sabah
1 kibrit kutusu peynir degil maalesef heelva:D
1 fincan sekersiz cay

ogle
1 kasarli tost

ara
1 tane kepekli biskuvi

aksam
1 kase cacik

spor olarak yine 40 dk kondisyon bisikleti...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

regl sanclarım tuttu galiba kıpırdayamıyorum bile bilgisayarı açmaya bile üşendim

sabahtan beri de doktordayım yarın da gidicem doktora iki günüm hastanede geçti resmen yarın da 3. olucak:68: bitkinim o yüzden.

sizlerde ne var ne yok?

menüm

kahvaltı:yağsız ton balığı yedim hastanede olduğum için saatlerim dengesiz oldu

öğlen:noodle:26::26::26:

akşam:kıyma kavurdum kendime soğanla bugün et günüm de:68:

aralarda kuru kayısı ve bol bol su içtim

spor olarak mekik çektim ve bikaç hareket yaptım.peki bişey yapamadım ölüyorum sancıdan:5:

regl sanclarım tuttu galiba kıpırdayamıyorum bile bilgisayarı açmaya bile üşendim

sabahtan beri de doktordayım yarın da gidicem doktora iki günüm hastanede geçti resmen yarın da 3. olucak:68: bitkinim o yüzden.

sizlerde ne var ne yok?

Geçmiş olsun ne için gittin doktora?
iyiyim ben de sıcakta derslerle uğraşıyorum.

menüm

kahvaltı:yağsız ton balığı yedim hastanede olduğum için saatlerim dengesiz oldu

öğlen:noodle:26::26::26:

akşam:kıyma kavurdum kendime soğanla bugün et günüm de:68:

aralarda kuru kayısı ve bol bol su içtim

spor olarak mekik çektim ve bikaç hareket yaptım.peki bişey yapamadım ölüyorum sancıdan:5:

noodle ?
Yine mii?:47:

ayyyyyyy kocaya kaçtın sandıydıkk çok alındımdı valla benden habersiz öylee :60::60: yalnız türkçeninde içine ettim 2 dakkada :60::60:
tmmm kaçarsam şayettt sizlere önce bi haber vereceğummm :60: ama kaçmaya niyetim yoktur ha bilesunuz kizlarrr :60:
ferdici canım oşgeldin seni merak ettik

çok zor bir karar vereceksin iyi düşün araştır
sağlık sektörüne yoğunlaş personel alımı hiç azalmaz
hoşbuldum cnm sağlıkk ahh keşke sağlık meslek okuyaydım zamanında yaa
günaydın kızlar:16:

benim hep 11 çıkıyo sanki :1:

bende anlamadım ki canım kalkıuyorum başım dönüyor yatıyorum sırtım başım ağrıyo sersem gibi oldum dün... sonra pekmez içtim 2 ceviz bi avuç badem yedim biraz iyi geldi sanki acaba demirim mi düştü dedim... ama emin de değilim...

saaol cnm...

kız hasta olcan vitamin bişiy al biraz en azından bi sebze yemeği ye...

cnm devlet memuruluğu genelde çoğu bölümden alınıyor... ör düz memurluğun şartı herhangi bi lisans fak mezun olmak diye geçiyor... sen seveceğin bi meslek seç... bide ben bi ara iş ararken hep fizyoterapist arıyolardı... keşke fizyoterapi okusam demiştim... ama açık öğ. var mı bilmiyorum... gerçi seçtiğin bölümlerde güzelmiş....

evet cıssss oldu dün biraz...:2:

kız ceza vercem size .... bugün masal da sen de bi tabak sebze yemeği yiceksiniz... bu ne hasta olcanız bişiycik yemiyosunuz....

senin sporlarına hasatayım turtacım...
fizyoterapi açıköğretimde yok ama ben hala karar verebilmiş deilimmm :(
benim iştahım niye hiç kapanmıyor yaws:95:

oh oh misafirlerin bayram etmiştir.:nazar::nazar:

ayh sonunda geldin seminecim yaw. artık iyice meraklanmıştık. her şeyin yolunda olmasına sevindim. diyetine sadık kalmış olmana daha çok sevindim.:46::nazar:
kaç puan aldın sınadan? gerçi açıköğretim yazacaktın dğil mi?

evet, bu ne perhiz bu ne lahmacun:47::47::47:

doymadan kalkma prensibiyle yaklaşıyoruz kendisine:60:

öğretmenlik ve sağlık sektörü bence.

dışarda çok aç kalmışsın sen canım. çantana bir iki atıştırmalık atsaydın iyi olurdu. sebze günü bozulmuş ama diyet açısından bir sıkıntı yok. "neler yedim sormayın" deyince bir kuzu yedin sanmıştım:27::27::27:

ah canım kocaya kaçarken beni de düşünürmüş:60::60::60:
tercihlere gelince sıralama iyi de türk dili ve edebiyatı pek iş garantili olmaz sanırım.

ay ay platonik olmuş turta:1:
yaw gitmeden önce niye hiç bakmadın çocuğa. bak almış başını tee ingiltereye gitmiş.:97:
internetten falan mı görüşüyorsunuz, elektirklenme ne zaman oldu:1:

senin menüto gayet güzel:nazar:
başka durumlarda akşam tost yemene bir bahane bulabilirdim ama süper yürümüşsün.:nazar:

bekleriz:97:

yaw akşam kendinizi aç bırakıyorsunuz, gece de krize giriyorsunuz. dövecem ha.
niye akşam yemeği yenmedi?
puanım düşük rabişimmm 200 180 arası :( bunada şükürrr :9:
Hmm anladım neyse o da olsun artık diyelim.

Yükselmek için mantıklı da direk kpss ile tercih edip de yerleşiyorsun diye biliyorum bitirince.
Bir de okul öncesi öğretmenliğini sırf meslek liseleri yazabiliyor diye biliyorum da istersen tam bir araştır da problem çıkmasın.

Kız sen buralarda kıymetini bilme çocuğun sonra ..
Görüşüyor musunuz?

Niye senin öğleler biraz fazla oluyor?
evet cnm okul öncesi öğretmenliği yazdım çünkü ben anadolu kız meslek lisesi mezunuyum ama hem puanı çok yüksek hemde kontenjanı çok azz
ayy ben herhangi bi lisans bölümünü bitirsem kpss dende yüksek alsam yetmezmi yaww :37:
kimsecikler yok gene....

tekrar geçmiş olsun cnm inş düzelmiştirrrrr

tmmm kaçarsam şayettt sizlere önce bi haber vereceğummm :60: ama kaçmaya niyetim yoktur ha bilesunuz kizlarrr :60:

evet cnm okul öncesi öğretmenliği yazdım çünkü ben anadolu kız meslek lisesi mezunuyum ama hem puanı çok yüksek hemde kontenjanı çok azz
ayy ben herhangi bi lisans bölümünü bitirsem kpss dende yüksek alsam yetmezmi yaww :37:

Çoğu bölümden alıyor kpss ile ama bölüm hem sevebileceğin bir şeyi yapmak açısından önemli hem de bazı bölümler çok yüksek puan ile alıyor kpss de ..
90-95 puan almak da kolay değil ki ..

bugün anemi dişçiye götürdüm kendi dişlerimide temizlettim 4 dolgun var dedi şok oldummm görünürde hiç bişi yok dedim hafif lekelenme dedi dolgu olmazsa çürür dedi kana karışırmışşşş:14:moralim bozulduuu ya sonra işe geldim patronla tartıştımm sonra bi baktım pc yine gelmemişşşş o yüzdende giremedimm :18:

bugünkü yedilerim
sabah 1 bardak süt
saat 12 de 1 yumurta 1kk kaşar peyniri
2 form çay
3 çatal tavuk döner
1 saat öncede 1 domates 3 biber ve ton balığı karıştırdımmm hüplettim gün boyu tek yewdiğim yemekti diyebilirim
biraz önce 1 salatalık
şimdide adaçayı içiyorum

45 dk spor 3 lt belkide fazla su

bugün anemi dişçiye götürdüm kendi dişlerimide temizlettim 4 dolgun var dedi şok oldummm görünürde hiç bişi yok dedim hafif lekelenme dedi dolgu olmazsa çürür dedi kana karışırmışşşş:14:moralim bozulduuu ya sonra işe geldim patronla tartıştımm sonra bi baktım pc yine gelmemişşşş o yüzdende giremedimm :18:

bugünkü yedilerim
sabah 1 bardak süt
2 form çay
3 çatal tavuk döner
1 saat öncede 1 domates 3 biber ve ton balığı karıştırdımmm hüplettim gün boyu tek yewdiğim yemekti diyebilirim
biraz önce 1 salatalık
şimdide adaçayı içiyorum

Patronunla niye tartıştınız hayırdır?
Belli olmuyorsa dolgular da küçük boyuttadır heralde.
Menün de gayet iyi ..

iyi aksamlar. Bugun çok yoğundum.Full tempo :( iki gündür burayi ihmal ediyorum.misafirim geldigi icin malesef bakamiyorum.Bugün kacamagim var.Aksam üzeri minik eklerden yedim.:((Ve oglum laptopun üstüne kolanya döktü tuş takimi bozuldu.Masa üstü yapildi diz üstü bozuldu.Tosun pasami uyuturken telden girdim şimdi.

İnşallah düzelmiştir problem yoktur ..
inş cnm saol...
Yediklerim :

Sabah:
- K special-süt
Ara:
- kahve
Öğle:
- 1 bardak meyve suyu
- 1 avuç leblebi
Ara:
- Kahve
Akşam:
- 2 snitzel
düne nazaran daha iyi cnm en azından akşam protein var öğlende vitamin:1:

Selam.. Kimse yok mu? Benim bugunku menum;

sabah
1 kibrit kutusu peynir degil maalesef heelva:D
1 fincan sekersiz cay

ogle
1 kasarli tost

ara
1 tane kepekli biskuvi

aksam
1 kase cacik

spor olarak yine 40 dk kondisyon bisikleti...
bi masal menüsü daha gördüm sanki...
Sabah ne yedin bakayım sen :1:
kız bi tek helva yemiş az bile bence....:52: tabi normal kahvaltıyı tercih ederim...

sizlerde ne var ne yok?
geçmiş olsun cnm bu sefer benimde çok ağrıdı yaw..... ama bitti şükür...

inş cnm... senin de istediğin bi yer olur inş...
Çoğu bölümden alıyor kpss ile ama bölüm hem sevebileceğin bir şeyi yapmak açısından önemli hem de bazı bölümler çok yüksek puan ile alıyor kpss de ..
90-95 puan almak da kolay değil ki ..
hehehe işte ben 90 alsam hemen atanırım ama.... nerdeeeee bende o çalışma :43:

bugünkü yedilerim
sabah 1 bardak süt
2 form çay
3 çatal tavuk döner
biraz önce 1 salatalık
şimdide adaçayı içiyorum

canım dişlerin ağrımıyorsa yaptırma sakın.... bak ben çok yaptırdım dolgu her çürümeye başlayanı yaptırdım... 7-8 beyaz dolgum var ve 3 yılda bir genelde yenileniyor... çünkü ömrü o kadar beyaz dolguların... bi sefer dişçiye gittim 3 dolgu var bi ara gel yapalım dedi.... 3 ay sonra gene gittim dişlerin çok iyi durumda dedi... hani 3 dolgu???? paraya bakıyor biraz bu dolgular... yengemede dolgu yapalım demiş.... yengem diş hast. gitti ordaki doktor o kadar küçücük şeye dolgu olmaz demiş.... çürük gzükmüyomuş bile sarılık varmış sadece... o herkesde olur, iyi fırçala çürümez demiş... yani seninde böyleyse yaptırma derim ben....

Back
X