Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de yazayım yediklerimi ..

Sahur:

- 3 bardak ayran ama küçük bardak 100 ml falandır.

İftar:

- 1 bardak ayran yine 100 mllik bardakla
- Ezogelin çorba

Bugün dondurma yok dün çok yemişim sanırım ..

O tatlı isteği yok mu zaten ..
Regl olmuştun bir de değil mi?
Muz kesiyor baya tatlı isteğini yada tarçınlı süt incir badem vs ..
HAfif bir dondurma da olabilir ..

evet regl oldum canim yoksa tatlici degil tuzlucuyumdur genelde... Tarcinli sut de iyi fikir tesekkur ederim:)

kızlar selam

ıftar menum

az bısı pide
ayran corbası
bi kaç çatal domates
bı kaç kasık sebzelı bulgur piilavı
ve yaaklasık olarak masada 2lıtreden fazla su ıctım.o kdr ıcım yanmısımkı nasıl ıctım farkına bıle varmadım

merhabalar canım:79:
senin telaşlarını biliyoruz canım, canını sıkma.

saol canım, bir telaşdır gidiyor, ya inanırmısın halıcının önünden geçiyorum, halılara takılı kalıyorum, avizecinin önünden geçerken avizelere takılıyorum.bugün de birara gelinlik baktım, denedim. öyle işte, inş yetiştiririm.

saol canım iyiyim, sen nasılsın ?
koşuşturuyorum düğün hazırlıkları, doktora çalışması vs. ama hızlı ilerledim sanırım. bugün de gelinlik baktım. sanırım bu hafta da ona karar veririm.

Ohh ne güzel gelinlikte belli oldu mu ne kaldı geriye ..
Belli olunca fotoğrafını koy burayada olur mu?

Ohh ne güzel gelinlikte belli oldu mu ne kaldı geriye ..
Belli olunca fotoğrafını koy burayada olur mu?

gelinlik belli olunca koyarım fotoğrafını, daha netleşmedi tam. bakalım nasıl olcak. 1500-2000 tl fiyat söylediler. geriye çok şey kaldı da. sanırım eve yerleştikçe eksikler ortaya çıkacak.
ama asıl mesele diyette :34: dün tartıldım 61,6 çıktım. neyseki ilerlememiş kilom.koşuya başlamam lazım. spor yapmayı özledim.gerçi gün içinde oraya buraya koşuşturuyorum ama düzenli spor şart.

01.07 mesaj sayımları

eskibirmasal: 14 :65::74::74:

neyneyse: 14 :65::74:

ozlemmtekinn: 12 :66::21:

kedican: 12 :66::52:

drygrp: 7 :52:

elmaliturta: 5 :46:

maviyesil1999: 4 :18:

chika: 3 :26:

elisya: 2 :19:

mcrgozde:1 :19:

pufycicik: 1 :19:

ferdici: 1 :19: (neti yok)

hamutran: 0 :63:

serena: 0 :63:

izinli biliklerimi yazmadım listeye (sakaleynmaster, ebruli hayat ve neslivicdan)

:42::42::42:
emeğine sağlıkk canımm
kızlar selam ancak gelebildim ev işleri ile igileniyordum.. şimdi benim sıpayı yıkayıp uyutayım öğlen namazını kılamadım daha.. uyurum sonra biraz belki..

shur menümü yazıcam:

1 kase special k light süt ile.

1 dilim peynir yağsız
3 yeşil zeytin.
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay.

hepsi bu kızlar birde yakşalık 1 lt su içtim.. namaz falan kıldık 3.30 da ezan okunuyor burda 4.20 gibi uyudum.. oyalandım biraz.. şimdilik bukadar hepiciiğinizi öptüm :54:
anammmmm bu kadarla nasıl günboyuuu ayakta duruyonnn ben olsam dşer bayılırımmmmm
çok ağrı yapmadı dişim canım. iyiym çok şükür. meğerse yirmilik dişim ve yanındaki dişin arası çürümüş. hiç farkında değilmişim. düzenli muayene olmak lazım.
sahur 3.57 canım, iftar da 20.11:81:
çok az uyumuşsun ama Allahtan sınavın iyi geçmiş. hayırlı ve güzel neticeler alırsın inşallah:97:

hoşgeldin canımm:80:
altın da mı yıkanıyor yaw:52:

yıkanıyo bacımmmm parlıyolar maşallahhh:))) sizee hatta küçük bi dipnot:kirlenen takılarınızı küpe yüzük kolye bileklik bilezikkk bilimümmmm:))) sıcak suda içine çok minik bi bulaşık deterjanı koyun karıştırınn hatta kaynatabilirsiniz bilee sonra kullanmadığınız diş fırçasıyla gerekirse fırçalayarak temizleyin durulayın kurutunnn hoppppppp yeni gibi olsunnn mikroplarıda ölsünnnn :46:

kızlarrr bu ramazan bana yramadııııııııııııııı :( ekmek yemiyom ama mesela akşam yemeğind sadece salata ve çorba içtim ama sonra çay içerkennnn bisküvi yedimmm cips yedimm kendimiiii assamm mı kessem miii ne deseniz haklısınızzzzz:(
gidim duş alam azcık hoplayam zıplayammmm ütü yapammm yatammm:17:

gelinlik belli olunca koyarım fotoğrafını, daha netleşmedi tam. bakalım nasıl olcak. 1500-2000 tl fiyat söylediler. geriye çok şey kaldı da. sanırım eve yerleştikçe eksikler ortaya çıkacak.
ama asıl mesele diyette :34: dün tartıldım 61,6 çıktım. neyseki ilerlememiş kilom.koşuya başlamam lazım. spor yapmayı özledim.gerçi gün içinde oraya buraya koşuşturuyorum ama düzenli spor şart.

Spora da diyete de ağırlık ver şurada ne kaldı baksana ..
Düğün nerede olacak ?
Aynı şehirdesiniz değil mi normalde de?
Veriliyor bak biraz dikkat edince sen merak etme.

Dayanamadım dondurma yedim .. :26:
Cartedorun meyve şöleni var ya dayanamıyorum ekşi ve soğuk ..

afiyet olsun:) sen az yiyosun zaten hatta hicbi sey yemiyosun, bi sey olmaz birazcik dondurmadan.. Bizde de cartedorun profiterollusu var dolapta, ama tutmam gerek kendimi:D su ramazan sonunda en az 3 kilo daha vermis olmak istiyorum cunku:/

merhabalarr
aranıza yeni geldim:)
bugunkü menümü söyleyeyim hemen
sabah 1 kase sutun için k-flakes
oglen simit yedim
şimdiye kadar 1 litre su içtim ve 1 bardak tatlandırıcılı limonata içtim

kötü bir yeme düzeni oldu ama dışarıdaydım , burger kingle simit dünyası arasında tercih yapmam gerekti,,
akşamı bir şeyler atıştırıp tamamlıcam
hadi bakalım hayırlısı:)

hoşgeldin cnm...

kızlar nasıl bi baş ağrım var anlatamam aslında baş ağrısı değil resmen sinüslerim ağrıyor... geçmişi okumaya çalıştım ama başaramadım artık yarın mesajları sayarken okurum... kusuruma bakmayın... ağrı kesici içip yatıcam hemen .... iyi geceler herkese....:79:

Selam canlariiimmm:D benim sahur menum soyle;
2 yk nesfit 2 yk yogurt ile (sut kalmamis da evde, iyi ki kalmamis boyle cok doyurucu oldu)
1 armut
1.5 salatalik
1/4 domates

ama regl oldum orucum yalan oldu:( yine de benim menulerim sahur ve iftar seklinde iki ogun olacak, bekarlik gunlerinizden ramazanda evdeki erkeklere orucmus gibi nasil numara yaptiginizi hatirlayiniz:p neeeyse iyi gunlerrr:D

menü güzel afiyetler olsun... "bekarlik gunlerinizden ramazanda evdeki erkeklere orucmus gibi nasil numara yaptiginizi hatirlayiniz" :60::60::60::60:

Hem doyurucu hem hafif olmuş gibi duruyor derya ..
Hemen uyumaman da iyi olmuş.

evet cnm sütle special k doyuruyo yeterince başka bişi çok yiyemiyorum istesemde.. ama artık bişeyleri aştığımı düşünüyorum o saatte kalkıp eşim gözleme istiyor die gözleme yapıyorum ve bırak tadına bakmayı elimi bile sürmüyorum.. nerde o eski ben :52: Allah'ıma çok şükür çok ii gittiğimi düşünüyorum :16:

sahurun çok güzel olmuş:nazar::nazar:
ankarada da 4 gibi oluyor sahur.
ben 2.30 gibi kalktım, yetişti çok şükür rahatlıkla.

burdada 3.30 da okunuyor ezan canım.. 2 gibi kalkıp yada hiç yatmayıp bişiler hazırlıyorum.. namaza yakın yeme işini bitirip dişlerimi fırçala abdest al derken ezan okunuyor zaten.. namaz kılıp biraz oyalanıyorum hemen uyumamak için...

Iftar menum;
1/2 porsiyon domates corbasi
1 yk manti (komsumuz getirmisti, tadina bakayim derken 1 kasigi tabagimda buldum:D)
4 tane kofte

su an hala sofradayim, kizartmayi ve pideyi gordukce icim gidiyor, o yuzden direkt elime telefonu aldim, sevgili grubuma sigindiimm:D kesinlikle yemicem! :D

afiyet olsun canım
afferim gız sana tıpkı ben :52:

Back
X