Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar canım, hoşgeldin.merhabalarr
aranıza yeni geldim:)
bugunkü menümü söyleyeyim hemen
sabah 1 kase sutun için k-flakes
oglen simit yedim
şimdiye kadar 1 litre su içtim ve 1 bardak tatlandırıcılı limonata içtim
kötü bir yeme düzeni oldu ama dışarıdaydım , burger kingle simit dünyası arasında tercih yapmam gerekti,,
akşamı bir şeyler atıştırıp tamamlıcam
hadi bakalım hayırlısı:)
hayırlı ramazanlar canım, ne iyi etmişsin uğramakla..herkese hayırlı ramazanlar
allah oruç tutanların orucunu kabul etsin inşallah
bende yemeklerimi hazırladım oğlumla kocamı bekliyorum pide almaya gittiler:)
çok az yiyorum kesin kilo vericem ramazan bana iyi gelecek görüşürüz kendinize iyi bakın
isveç diyeti, biber hapı vs yerine önce bir yeme düzeni oturtmalısın gibi geldi bana.20 yaşındayım şehirdışında okuyorum hukuk fakültesinde, yazları kilo vereyim ama kış olunca yine gelmeye başlıyorlar,, yurtta kaldığımdan yeme düzenim hep yarım ekmeklerle
dolu malesef, günde 1 1,5 ekmek yediğim oluyordu kışın
ilk iki sene biber hapı kullanarak tokluk sağladım ve 8-9 kilo verdim ama artık hapları kullanmak istemiyorumzaten tarihi de geçmiştir çoktan..
günlük 45 dk 1 saat yürüyüş yapma planım var
ramazanda kilo vermek mümkün mü bir yandan da bunları araştırıyorum, büroya gittiğim zamanlar oruç tutamıyorum bünyem zayıf sanırım çünkü düşüp bayılıyorum
tek başımayken bayılmayayım diye öyle zamanlarda oruç tutmuyorum,
isveç diyeti etkili bir yöntem ama nasıl dayanırım bilemedim, araştırmalardayım şu an hangi diyeti denesem diye,böyle işte:)
iftarın çok güzel.Iftar menum;
1/2 porsiyon domates corbasi
1 yk manti (komsumuz getirmisti, tadina bakayim derken 1 kasigi tabagimda buldum)
4 tane kofte
su an hala sofradayim, kizartmayi ve pideyi gordukce icim gidiyor, o yuzden direkt elime telefonu aldim, sevgili grubuma sigindiimmkesinlikle yemicem!
![]()
dondurma sonradan gelmiş:)Ben de yazayım yediklerimi ..
Sahur:
- 3 bardak ayran ama küçük bardak 100 ml falandır.
İftar:
- 1 bardak ayran yine 100 mllik bardakla
- Ezogelin çorba
Bugün dondurma yok dün çok yemişim sanırım ..
gayet güzel menükızlar selam
ıftar menum
az bısı pide
ayran corbası
bi kaç çatal domates
bı kaç kasık sebzelı bulgur piilavı
ve yaaklasık olarak masada 2lıtreden fazla su ıctım.o kdr ıcım yanmısımkı nasıl ıctım farkına bıle varmadım
aynen canım. pratikliğini çok seviyorum. tok tuttuğuna da inanıyorum.ben de sahur da special k ve süt tercih ettim. çok rahat oluyo, hem de hiç acıkmıyorum.
canım, düğün hazırlıkları hiç bitmez. düğün biter, bakarsın hala eksikler var. ama önemli deil böyle şeyler. çoğu eksiğinizi zamanla tamamlarsınız. Allah bu telaşlı günleri ağız tadıyla atlatmayı nasip etsin.saol canım, bir telaşdır gidiyor, ya inanırmısın halıcının önünden geçiyorum, halılara takılı kalıyorum, avizecinin önünden geçerken avizelere takılıyorum.bugün de birara gelinlik baktım, denedim. öyle işte, inş yetiştiririm.
altın namına sadece alyans takıyorum, o da kirlenmedi henüz:)yıkanıyo bacımmmm parlıyolar maşallahhh:))) sizee hatta küçük bi dipnot:kirlenen takılarınızı küpe yüzük kolye bileklik bilezikkk bilimümmmm:))) sıcak suda içine çok minik bi bulaşık deterjanı koyun karıştırınn hatta kaynatabilirsiniz bilee sonra kullanmadığınız diş fırçasıyla gerekirse fırçalayarak temizleyin durulayın kurutunnn hoppppppp yeni gibi olsunnn mikroplarıda ölsünnnn
kızlarrr bu ramazan bana yramadıııııııııııııııekmek yemiyom ama mesela akşam yemeğind sadece salata ve çorba içtim ama sonra çay içerkennnn bisküvi yedimmm cips yedimm kendimiiii assamm mı kessem miii ne deseniz haklısınızzzzz
gidim duş alam azcık hoplayam zıplayammmm ütü yapammm yatammm![]()
çok geçmiş olsun özlemcim.kızlar nasıl bi baş ağrım var anlatamam aslında baş ağrısı değil resmen sinüslerim ağrıyor... geçmişi okumaya çalıştım ama başaramadım artık yarın mesajları sayarken okurum... kusuruma bakmayın... ağrı kesici içip yatıcam hemen .... iyi geceler herkese....:79:
namaz kıldıktan sonra gözlerim gidiyor, dayanamıyorum yatıyorum. sabah kalkması zor oluyor yaw.burdada 3.30 da okunuyor ezan canım.. 2 gibi kalkıp yada hiç yatmayıp bişiler hazırlıyorum.. namaza yakın yeme işini bitirip dişlerimi fırçala abdest al derken ezan okunuyor zaten.. namaz kılıp biraz oyalanıyorum hemen uyumamak için...
çok yemek yememişsin ama niye şişlik oldu anlamadım. muhtemelen dediğin gibidir, gün boyunca aç kaldığımız için olabilir.herkeslere cvp yetiştirdimgel gelelim fasulyenin faydalarına
iftar menüm:
* 1.5 kepçe domates çorbası ( bir dilim ekmek ile)
* 1 tabak (2 servis kaşığı) etli güveç ama etlerinden çok yemediğim didikleyip eşime kakaladım
* 3-4 çk kaşığı yoğurt
* yarım dilim kavun - yarım dilim karpuz
2.5 litre su hüplettim.. şuan hala içiyorum. bu akşam ne yürüyüşe çıkabildim ne evde bişi yapabildim halsizlik oldu ikindiden sonra.. ve acaip bi şişkinlik var evde soda da kalmamış.. böle sanki çok yemişim gibi :18: ne bilim okadar saat aç kalıyoruz sonra yiyoruz ondan sanırım![]()
oh oh mis gibi maskeler yapılmış.Selam kızlaarrr
Kocam uyudu, kızım uyudu.. Bende gittim güzeel bi duş aldım soğuk soğuk, maskemi de sürdüm yüzüme,ooooohhhhh :108:
Ama inşallah kızım uyanmaz 20 dk içinde, aklını oynatır beni böyle görürse el kadar bebe
Şimdi dikkat ettim de bi maske yapmak bile ne kadar lüks geliyomuş insana çocuk oluncaönceden kokonanın tekiydim, kayısı buğday vs yağlarını karıştırır hep yüzüme sürerdim yatmadan, vücuduma badem yağı yada limon yağı sürerdim falan.. botanik insan eda şeklinde dolanıyodum.. Ama şuan bi maske yaptım diye kendimi zengin kokonalar gibi tüm gün cilt bakımına girmişim gibi hissettim, gülsem miiiiii ağlasam mııııı
![]()
miktar olarak çok kaçmamış ancak çeşit olarak kaçmış biraz. arada olur bence, her gün her gün olmadığı sürece sıkıntı yok.iftarımı da yazayım hatırladığım kadarıyla herşeyden biraz biraz aldım gözüm döndü açlıktan
azıcık ekşili köfte
salata
biraz beklemeye çalıştım dinleniyim diye hem de doymuştum cidden ama gözüm doymadığı için devam ettim keşke etmeseydim
2 küçük parça ızgara tavuk
yarım haşlanmış patates
daha sonra yaptığım peynirli diyet kurabiyeden yedim bi tane
birazcık fazla kaçmış gibime geldi:26:
derya'nın da önerdiği gibi en iyi ramazan sporu hafif yürüyüş. 30 dk yürüsen bile yeter.ya bu arada kızlar birşey sorucam sizlere ramazandan beri ben spor yapamıyorum sizler ne yapıyosunuz bu konuyu?
oruçluyken çok halsiz oluyorum ve fazla susamamak için yapamıyorum iftar da geç saatte yedikten sonra hemen yapmak lazım o da çok tehlikeli 2 gündür 0 spor bana öneriniz varmı napsam acaba ya:26:
bak bu menün güzel. böyle menü yaz canımı ye, neydi dünkü?ay sorma masalcım ama dün şişmemiştim bugün iftarda feci şiştim ki normal yemek yemiştim...
yeri gelmişken iftar menümü de yazayım...
1 hurma
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık tas kebabı, 2 kaşık pirinç pilavı
cacık
tas kebabının etlerinin kenarlarında yağları vardı, ben de hiç yiyemem et yağı. o yüzden bitiremedim onu aslında...
sonra saatler içinde iki çay, bir kahve, bir de minik dondurma. şu ananaslı bi tane var ya... sevgilim reklam yapar gibi "sadece 65 kalori" diyor![]()
hayırlı ramazanlar canım, ne iyi etmişsin uğramakla..
inşallah ramazan kilo verme konusunda da hayırlı gelir hepimize:81:
isveç diyeti, biber hapı vs yerine önce bir yeme düzeni oturtmalısın gibi geldi bana.
bu kadar çok ekmek yemek yerine protein almaya başlayabilirsin.
büronda dolap varsa oraya süt, yoğurt, ayran stoklayabilirsin. hem tok tutar, hem de yağ yakımına yardımcı besinler bunlar.
herhangi bir diyet programından önce beslenmende biraz iyileştirmelisin yapman iyi olur bence.
iftarın çok güzel.
bir de kendini tutabilmen harika
dondurma sonradan gelmiş:)
az yemişsin yalnız gerçekten.
dondurma ile tamamlanmıştır bence
gayet güzel menü
aynen canım. pratikliğini çok seviyorum. tok tuttuğuna da inanıyorum.
canım, düğün hazırlıkları hiç bitmez. düğün biter, bakarsın hala eksikler var. ama önemli deil böyle şeyler. çoğu eksiğinizi zamanla tamamlarsınız. Allah bu telaşlı günleri ağız tadıyla atlatmayı nasip etsin.
altın namına sadece alyans takıyorum, o da kirlenmedi henüz:)
yalnız gümüşlerim feci karardı. o konuda bir püf noktası biliyor musun canım?
o bisküviler cipsler cısss canım. şimdiye kadar harcadığın emeğin boşa gider. kendisi kısıtlama yemeğini ye ama atıştırma işinden kaçın.
çok geçmiş olsun özlemcim.
arkadşına gidip gelirken dışarı çok mu sıcaktı? güneşin etkisiyle de baş ağrıyor bazen.
namaz kıldıktan sonra gözlerim gidiyor, dayanamıyorum yatıyorum. sabah kalkması zor oluyor yaw.
:96:
çok yemek yememişsin ama niye şişlik oldu anlamadım. muhtemelen dediğin gibidir, gün boyunca aç kaldığımız için olabilir.
oh oh mis gibi maskeler yapılmış.
çocuk olduktan sonra hep aynı şey oluyor canım. yalnız içindeki kokona ölmez merak etme, çocuğun azıcık büyüsün, kendine vakit oluşturabileceğin zamanlar geliyor. 4 ayda ancak sen çocuğa çocuk sana alışır. zamanla onunla yaşamayı ve kokonalığını sürdürmeyi öğreniyorsun
miktar olarak çok kaçmamış ancak çeşit olarak kaçmış biraz. arada olur bence, her gün her gün olmadığı sürece sıkıntı yok.
derya'nın da önerdiği gibi en iyi ramazan sporu hafif yürüyüş. 30 dk yürüsen bile yeter.
bak bu menün güzel. böyle menü yaz canımı ye, neydi dünkü?
hayırlı ramazanlar canım, ne iyi etmişsin uğramakla..
inşallah ramazan kilo verme konusunda da hayırlı gelir hepimize:81:
altın namına sadece alyans takıyorum, o da kirlenmedi henüz:)
yalnız gümüşlerim feci karardı. o konuda bir püf noktası biliyor musun canım?
o bisküviler cipsler cısss canım. şimdiye kadar harcadığın emeğin boşa gider. kendisi kısıtlama yemeğini ye ama atıştırma işinden kaçın.
bak bu menün güzel. böyle menü yaz canımı ye, neydi dünkü?
gümüşler miiiii cifff güzel patlatıyo ben yüzüğümü parlatmıştım o şekildeee pırıl pırıl olmuştu ama zincir falansa bilemicemmm ablacımm:18:
akşam yemeğinde kendimi kısıtlamıyorumm kendime özel bi salata yapmıştım maydonozlu semizotlu bi tabak çorbayla bi tabak ondan yedimmm şiştim zatiiiiiidiğerlerine yer kalmadııı sonra çay faslı derkennnn hoopppp cipsssss
şuandada karnım davul gibiiii mideme uzun zamandır alışık olmadığı ve fazlasıyla yağlı bi besin göndermiş bulunmaktayımmm
şiş şişşş dolanıyorummm
akşam da koşu bandında hafif tempolu yürüdüm sonra tv izlerken yattığım yerden bacak hareketleri yaptımm karnım yandı baya yaaaa![]()
02.07 mesaj sayımları
eskibirmasal: 22
mcrgozde: 16
drygrp: 16
chika: 13
kedican: 12
elisya: 9
neyneyse: 8
hamuran: 7
ozlemmtekinn: 7
elmaliturta: 7
ommanipamelum: 4 :18:
maviyesil1999: 3 :18:
ferdici: 2
puffycikcik: 0
annem geldiği için biraz acele yazdım sonunu kızlar yanlışım varsa affola şimdiden....
oh oh mis gibi maskeler yapılmış.
çocuk olduktan sonra hep aynı şey oluyor canım. yalnız içindeki kokona ölmez merak etme, çocuğun azıcık büyüsün, kendine vakit oluşturabileceğin zamanlar geliyor. 4 ayda ancak sen çocuğa çocuk sana alışır. zamanla onunla yaşamayı ve kokonalığını sürdürmeyi öğreniyorsun![]()
02.07 mesaj sayımları
annem geldiği için biraz acele yazdım sonunu kızlar yanlışım varsa affola şimdiden....
eline sağlık tatlım02.07 mesaj sayımları
ah ah sinüzit, çok hassas canım. saçların ıslak mı kalmıştı son zamanlarda? gerçi terleyip soğusan o bile etkileyebilir.evet cnm çok sıcaktı bayada uzak bi yere gittim ama sanırım sinüzit asıl sebep.... tuzlu su çektikçe iltihap geldi dün ama bugün iyiyim şükür....
cif diyorsun? bakayım bir deneyelim.gümüşler miiiii cifff güzel patlatıyo ben yüzüğümü parlatmıştım o şekildeee pırıl pırıl olmuştu ama zincir falansa bilemicemmm ablacımm:18:
akşam yemeğinde kendimi kısıtlamıyorumm kendime özel bi salata yapmıştım maydonozlu semizotlu bi tabak çorbayla bi tabak ondan yedimmm şiştim zatiiiiiidiğerlerine yer kalmadııı sonra çay faslı derkennnn hoopppp cipsssss
şuandada karnım davul gibiiii mideme uzun zamandır alışık olmadığı ve fazlasıyla yağlı bi besin göndermiş bulunmaktayımmm
şiş şişşş dolanıyorummm
akşam da koşu bandında hafif tempolu yürüdüm sonra tv izlerken yattığım yerden bacak hareketleri yaptımm karnım yandı baya yaaaa![]()
karbonat evde var, onu hemen deneyebilirim. kuru kuru öyle mi?kızlar gümüşleri karbonatla ovalayın kuru kuru.... bembeyaz yapıyor....
günaydın kızlar!
geç kalktık bu sabah. oruç tutamicam bikaç gün, sonrasına bakıcaz...
oruç tutmayanlar yine de yazıyor mu menülerini?
bence iftardan sonra yazsak, kimsenin canı bişey çekmese?
kolaymış şu karbonat olayı