Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Güzel olmasına güzel de bu sene atlatılırsa işte ..
Tartışmayı da bilmiyoruz ki abartıyoruz çok ..
Aileler ileride izin verir de seneye bilmiyorum neyse bakalım bir şekilde ikna edeceğiz ..
Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben inanıyorum bir şeyi çok istersen ve o hayırlısıysa bir şekilde oluyor tekrar.
Ama eğer hayırlı değilsen nereden nereden olsa da geri dönüyor bitiyor olmuyor ..

evet ben de çok inanıyorum bu çekim yasası olayına.. insanın yürekten istediği çoğu şey oluyor.. bol bol dua et canım ki ediyosundur da, inşallah ikiniz için de her şey çok iyi olur.. tartışmalarınızda da bi taraf alttan almalı mutlaka, bu sen ol bence.. tamam haklısın de geç, içine at biraz şu seneyi atlatın sonra sorarsın hesabını:1:

Son düzenleme:
evet ben de çok inanıyorum bu çekim yasası olayına.. insanın yürekten istediği çoğu şey oluyor.. bol bol dua et canım ki ediyosundur da, inşallah ikiniz için de her şey çok iyi olur.. tartışmalarınızda da bi taraf alttan almalı mutlaka, bu sen ol bence.. tamam haklısın de geç, içine at biraz şu seneyi atlatın sorarsın hesbaını:1:

Mümkün oldukça alttan almaya çalışıyorum çünkü biliyorum elinde olmadan oluyor.
Yanımdayken gözü hep gözlerimde, mutlu etmek için o kadar uğraşıyor ki ( mutlu etmesi de değil o uğraşı yeter.)
Ama gidince ilk önce tamam sakiniz ama zaman geçtikçe özledikçe biz başlıyoruz bıdı bıdı :1:
Ama bazen bana da geliyorlar en ufak bir tepkisinde bir bakıyorum bağırıp çağırmaya başlamışım.
Ama benim içimden öyle bir şey nasıl çıkıyor anlamıyorum sonra ona hak veriyorum ..
En son tartıştığımızda baya bir ileri gittik tekrar ayrılacaktık neredeyse 1.5 hafta önce o günden beri ikimizde daha dikkatliyiz sanırım korktuk ..

Mümkün oldukça alttan almaya çalışıyorum çünkü biliyorum elinde olmadan oluyor.
Yanımdayken gözü hep gözlerimde, mutlu etmek için o kadar uğraşıyor ki ( mutlu etmesi de değil o uğraşı yeter.)
Ama gidince ilk önce tamam sakiniz ama zaman geçtikçe özledikçe biz başlıyoruz bıdı bıdı :1:
Ama bazen bana da geliyorlar en ufak bir tepkisinde bir bakıyorum bağırıp çağırmaya başlamışım.
Ama benim içimden öyle bir şey nasıl çıkıyor anlamıyorum sonra ona hak veriyorum ..
En son tartıştığımızda baya bir ileri gittik tekrar ayrılacaktık neredeyse 1.5 hafta önce o günden beri ikimizde daha dikkatliyiz sanırım korktuk ..

aman iyi dikkat edin, ikiniz de çok seviyosunuz birbirinizi ayrılmayın sakın:) canım ben çıkıyorum çok teşekkür ederim sohbetin için, güzeldi seninle konuşmak:) iyi sabahlar, yarın akşam uyandığımızda görüşürüz:1:

aman iyi dikkat edin, ikiniz de çok seviyosunuz birbirinizi ayrılmayın sakın:) canım ben çıkıyorum çok teşekkür ederim sohbetin için, güzeldi seninle konuşmak:) iyi sabahlar, yarın akşam uyandığımızda görüşürüz:1:

İyi uykular sanaa ..
Ben de derse gideyim geleyim gelince uyurum artık ..
Yarın görüşürüzz ..

Ohh ne güzel simit çay keyfi ..
Ben pek olmazsa olmaz olarak düşünmüyorum ama leblebi kurukayısı yeşil çay gibi basit şeylerle ara öğününü yapabilirsin.
Mesleğin nedir acaba?

Merhaba,

Endüstri Mühendisiyim.

evde mi yapıyosun tostu iş yerinde mi? evdeyse tostu hazırladığın sürede domates peynir bir dilim ekmek de hazırlayabilirsin belki?
ben erken kalkacağım zamanlarda hepsini yıkayıp hazırlayıp bir tabağa koyuyorum akşamdan, sabah domatesi doğrayıp yemek kalıyor.

tabi işyerindeyse yapcak bişey yok...
öğlenleri makarna pilavı kesebilirsin tost yediğin zaman.
ama tabi bir anda karbonhidratı hayatından çıkaramazsın elbette.
ekmek de yiyor musun öğlenleri?
hem ekmek hem makarna/pilav yiyorsan birini kesebilirsin mesela...

akşam için evet salata sebze veya salata et iyi olur.
öğlen et çıktıyse akşam sebze, ya da tam tersi.
ben eti gündüz öğünlerinde yemeyi tercih ediyorum akşam çok ağırlık yapmasın diye...

Evde yapıyprum tostu iki gün tost 3 gün normak kahvaltı yada tam tersi

Ekmek kahvaltı haricinde yemiyorum

Önerilerini dikkate alacağım

Kızlar Günaydıııınn,

Hepiniz akşamları konuşuyorsunuz bende evde net yok pek görüşemicez galibaa

Akşamki menüm

izgara tavuklu salata

Az zeytinyağlı semizotu

sabahta dünden kalan simitimin diğer yarısını yedim

Kızlar Günaydıııınn,

Hepiniz akşamları konuşuyorsunuz bende evde net yok pek görüşemicez galibaa

Akşamki menüm

izgara tavuklu salata

Az zeytinyağlı semizotu

sabahta dünden kalan simitimin diğer yarısını yedim

Özellikle bu sıralarda gerçekten akşam oluyor yoğunluk ama görünce cevap yazıyoruz gündüze de hemen ..
Afiyet olsunn ..

gunaydın kızlar

sahur menum 3 brdak soguk su:))

Kız ne yaptın öyle benim yerime mi geçmeye çalışıyorsun :1:

tekrar hoşgeldin cnm..
bu yolda sana sabır diliyorum. bize gerek tek şey zaman ve sabır.. bende 85 kiloya kadar düşmüştüm ama rahatsızlıklar dikkatsizlik derken 105 kg ya kadar geri çıktım. şuan 91-92 kiloyum.. bu kiloyu 4.5 ayda verdim. ramazan dada oldukça dikkat ediyorum bende bingölde'yim. sahur menünde güzel bol su içmeyi ihmal etme ve birde domates ye posası olduğu için hemde besleyici..

selam kızlar..ya da tünaydın diyeyim..gece doru düzgün bişey anlatamadım kusura bakmayın:)şimcin boyum 1 70 ev hanımıyım ama hareketli bi insanım diyebilirim.her gün en az yarım saat yürümeye çalışıyorum artı ev işleri artı çocuk vs vs.ekmeği kepekli yiyorum sahurda bir dilim..ve itara da en az 3 4 bardak suyla başlıyorum o beni ıkıyor zaten.her akşam 3 kupa yeşil çay içiyorum demleme sahura kadar yani.ve 3 lt su içerim.belki daha da fazla yani.diyet yapsam da yapmasam da çok seviyorum suyu yaz kış demeden içerim:Dakşama ne yapıcam onu düşünüyorum..destek veren herkese teşekkür ediyorum bakalım cumaya kaç kg olucam hadi hayırlısı

selam kızlar..ya da tünaydın diyeyim..gece doru düzgün bişey anlatamadım kusura bakmayın:)şimcin boyum 1 70 ev hanımıyım ama hareketli bi insanım diyebilirim.her gün en az yarım saat yürümeye çalışıyorum artı ev işleri artı çocuk vs vs.ekmeği kepekli yiyorum sahurda bir dilim..ve itara da en az 3 4 bardak suyla başlıyorum o beni ıkıyor zaten.her akşam 3 kupa yeşil çay içiyorum demleme sahura kadar yani.ve 3 lt su içerim.belki daha da fazla yani.diyet yapsam da yapmasam da çok seviyorum suyu yaz kış demeden içerim:Dakşama ne yapıcam onu düşünüyorum..destek veren herkese teşekkür ediyorum bakalım cumaya kaç kg olucam hadi hayırlısı

Boyunun kısa olmaması çok büyük bir artı zaten.
Harekette var ama şu an bünyenin alıştığından biraz daha fazla hareket için yürüyüşü arttırabilirsin mesela ..
Su ve yeşil çay harika ..
Ben yeşil çayı ilk kez düzenli kullanmaya başladım mükemmel bir şey.
Akşama akşama ..
Sebze ağırlıklı bir şeyler yapsan iyi olur yada protein ama aman ağır bir şeyler yapma.

Boyunun kısa olmaması çok büyük bir artı zaten.
Harekette var ama şu an bünyenin alıştığından biraz daha fazla hareket için yürüyüşü arttırabilirsin mesela ..
Su ve yeşil çay harika ..
Ben yeşil çayı ilk kez düzenli kullanmaya başladım mükemmel bir şey.
Akşama akşama ..
Sebze ağırlıklı bir şeyler yapsan iyi olur yada protein ama aman ağır bir şeyler yapma.

SAĞOL CANIM..yürüyüşlere oğlum da eşlik ettiği için haftada bir iki gün bir saattten fazla anca çıkabiliyorum..ama bugün şu leslie hanfendinin videolarını takip edicem .değişiklik olur..hergün en az 50 mekik çeksem bi de süper olur ama düzenli olmuyor çocukla:50:neyse olsun elimden geleni yapayım da..bence en önemlisi şu boğazımızı tutmak ve istikrarlı olmak asla taviz vermemekk:63:yemeklerimin çoğunluğu sebzedir zaten ve bir aydır hamurişi kızartma yapmıyorum.eve un almıyorum resmen:)abur cuburu da kestim tamamen..yeşil çay harika bişi ben de yeni başladım kabızlık çekenlere şiddetle tavsiye ediyorum:34:lkendime o kadar kızgınım ki :47:sıkıntı stres hep kendimize zarar veriyoruz böle dönemlerde..anladım ki sürekli tetikte olmalıyız..saldım çayıra mevlam kayıra yok bizim hayatımızda:21:

SAĞOL CANIM..yürüyüşlere oğlum da eşlik ettiği için haftada bir iki gün bir saattten fazla anca çıkabiliyorum..ama bugün şu leslie hanfendinin videolarını takip edicem .değişiklik olur..hergün en az 50 mekik çeksem bi de süper olur ama düzenli olmuyor çocukla:50:neyse olsun elimden geleni yapayım da..bence en önemlisi şu boğazımızı tutmak ve istikrarlı olmak asla taviz vermemekk:63:yemeklerimin çoğunluğu sebzedir zaten ve bir aydır hamurişi kızartma yapmıyorum.eve un almıyorum resmen:)abur cuburu da kestim tamamen..yeşil çay harika bişi ben de yeni başladım kabızlık çekenlere şiddetle tavsiye ediyorum:34:lkendime o kadar kızgınım ki :47:sıkıntı stres hep kendimize zarar veriyoruz böle dönemlerde..anladım ki sürekli tetikte olmalıyız..saldım çayıra mevlam kayıra yok bizim hayatımızda:21:

Baya yoluna koymuşsun zaten menülerini maşallah gayet düzenli gözüküyor.
Ufak aksilikler olunca da birbirimizi uyarıyoruz zaten.
Leslie kesinlikle harika bir şey ..
Hem çok yormuyor hem rahatlatıyor ama ben spordan çok sıkılıyorum işte ..
Bu kiloların çoğu stresten diye düşünüyorum kadınlarda.
Duygusal açlık diye tabir ettiğimiz olay, problemlerde yemeklere çok yüklenebiliyoruz bazen de tamamen kesiyorum ben moralim bozuk olunca 2 gün sudan başka bir şey yemesem olur ..
Ben de kabızlık problemi çekiyordum yeşil çayı da denedim diyordum ama düzenli değil şimdi günde 2-3 bardak içiyorum da harika oldu maşallah ..
Hiç acele etme kilo için yavaş yavaş ver ama sonucu güzel olsun.

basarırsın merak etme.bu yarısmada ınsan kılo verebılıoo..ben bı bucuk ayda 5 kılo verdım...

Baya yoluna koymuşsun zaten menülerini maşallah gayet düzenli gözüküyor.
Ufak aksilikler olunca da birbirimizi uyarıyoruz zaten.
Leslie kesinlikle harika bir şey ..
Hem çok yormuyor hem rahatlatıyor ama ben spordan çok sıkılıyorum işte ..
Bu kiloların çoğu stresten diye düşünüyorum kadınlarda.
Duygusal açlık diye tabir ettiğimiz olay, problemlerde yemeklere çok yüklenebiliyoruz bazen de tamamen kesiyorum ben moralim bozuk olunca 2 gün sudan başka bir şey yemesem olur ..
Ben de kabızlık problemi çekiyordum yeşil çayı da denedim diyordum ama düzenli değil şimdi günde 2-3 bardak içiyorum da harika oldu maşallah ..
Hiç acele etme kilo için yavaş yavaş ver ama sonucu güzel olsun.

evet yolum uzun sabır gerek bu yolda bolca..hedef kilom 65 bu arada inş. bu defa koruycam kilomu:21:bu arada hipotiroidi var ben de hap kullanıyorum metabolizma da yavaş anlıycanız:43:

evet yolum uzun sabır gerek bu yolda bolca..hedef kilom 65 bu arada inş. bu defa koruycam kilomu:21:bu arada hipotiroidi var ben de hap kullanıyorum metabolizma da yavaş anlıycanız:43:

Önce bir şey soracağım başka bir hastalıkla karıştırmış olabilirim diye.
Hipotiroidi hani 1 saat yemek yemediğinde halsiz düşülen elin ayağın titremesine de neden olabilen hastalık mıydı?

sonunda geldimmm kızlarrrrrr işteyim muhasebe evrakları faturalar hepsi kaldı kaçgündürrr ancak bittiii:( sizleri çok özledimmmm yaa nasılsınız neler yaptınızz geçmişi bi okuyayımmmm

Back
X