15-16 ağustostu kedicann ..
Eline sağlık da bildiğin nöbetteyim ya ne yapmışım ben öyle![]()
heh iyi bari =)
güzel güzel örnek oluyosun yeni gelenlere

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15-16 ağustostu kedicann ..
Eline sağlık da bildiğin nöbetteyim ya ne yapmışım ben öyle![]()
heh iyi bari =)
güzel güzel örnek oluyosun yeni gelenlere![]()
deryoşummm aynn bende tartıdan korkuyom ama son çıktığımda 63,5 tu hala ramazan sürecinde bu kiloyu korusammmm süper olcak vermekten vazgeçmiş durumdayımmbilmiyorum cnm iki gündür hiç tartılmıyorum.. cumaya kadar hiç tartılmıcam..
bende öyleyim cnm tabiri caizse erkek çocuk gibi büyüdüm.. bizde babamla sizin gibiydik. bende son numarayım :)) Allah sana kolaylık versin cnm.. annende otoriter bir annemi ondan mı çekiniyorsun?
aramıza hoşgeldin canım tercihlerin içindende hakkında hayırlı olan olsun inşş
Kesinlikle. Aşk mükemmel ama değen birisi ile canım.
İlk sınav beklediğim gibi geçmemişti.
İkinci sınavlar ile birazcık kurtardı sayılır.
Yine de istediğim gibi olmadı sonuçlarım, 80 binlerde geldi matematik fen.
Aslında hedefim hastanelerde görevli olmaktı.
Doktor gibi falan. Küçüklüğümden beridir istiyordum ama nasip değilmiş.
Olsun dedim. Mf3 ten tercih yaptım. İlk tercihlerime birazcık yüksekten uçtum.
Dİş hekimliği, odyoloji, ergoterapi, okul öncesi, sınıf öğ. falan yazdım. (İlk on tercihe)
Sonra konya hemsirelik olmak üzere izmir, istanbul falan sıraladım.
Eğer ilk on tercihten tutan olmazsa büyük ihtimalle Konya Hemşirelik gelecek.
Hemşirelik olur diye düşünüyorum ama yine de hayırlısı.
Önceden 50-55 arasındaydı benim kilom.
*
Ayrıca cok imrendim sana. 170 boy. 55 kilo nasıl yakısır bi kıza anlatamam.
Çok yakın arkadaşım aynı böyleydi ve alışveriş manyağıydı.
Ne giyse yakışıyordu valla. Mükemmel fizik
Aynen bugün ben biraz fazla yedim. Menümü yazmaya utanıyorum.
Ama karar aldım. Yarından itibaren iftar ve sahur menülerimi sizlerle paylaşıp sizinkilere yorum yapcam.
Çok sevdim bu topiği
evet gerçektende ekmekten vazgeçebilirizzz bunu bizzat protein ağırlıklı beslendiğimde kendim gördüm aylarca yemedim zaten sonra insanın canıda istemiyo ama proteini bırakınca ekmeğe başladım eee haliyle kilo vermem durdu yavaşladı aralarda aldım bile :2:Ekmekten vazgeçebilirsiniz
KARATAY “Ekmeği hayatınızdan çıkarın” deyince şaşırıyoruz. Belki diğer öğünleri geçiştirebiliriz ama kahvaltı ekmeksiz olur mu hiç? Karatay bunun mümkün olduğunu söylüyor: “Sabah kahvaltısında iki yumurtayla yapılmış omlet, avucunuz kadar peynir. Diyet olmayacak ama tansiyonu yüksek olanlar suya koyup tuzunu alabilir. Bunların yanında ince belli bir çay bardağı ceviz yiyebilirsiniz ekmek yerine. Bana gelen hastalar ‘Ekmek yemezsek B vitaminini nereden alacağız?’ diyorlar. Fındık, fıstık, ceviz bunlarla dolu. ‘Her gün iki, üç ceviz yiyorum” diyorlar. İki ceviz 80 kiloluk insanın nesine yarar ama onun yerine sekiz dilim ekmek yiyor. İşte terslik burada. Çeviri diyet listelerinde zeytin yer almaz çünkü adamların memleketinde zeytin yok. Bir tek kokteyl zeytinini biliyorlar. Sabah kahvaltısında 9-10 isterseniz 20 tane zeytin yiyebilirsiniz. Pastırma en sağlıklı et çünkü kurutulmuş. Kahvaltıda rahatlıkla pastırmalı yumurta yiyebilirsiniz. Böyle bir kahvaltı yaptığınızda size iki öğün bile yeter. Eğer bir şeyler yedikten iki saat sonra acıkıyorsanız o zaman sorun var! Zaten kilo vermenin karşısındaki en büyük korku da açlık korkusu. Düşük glisemik indeksli gıdalar açlığı önlüyor. Siz her öğün arasında 3-4 saat verdiğinizde leptin hormonu devreye giriyor, yağlarımızı ara öğün olarak kullanıyor ve böylece kilo veriyoruz.”
allah kabul etsin canımhani klişe bir laf vardır "yemek için yaşama, yaşamak için yemek ye" o laf çok doğru. artık düğündeki kilomu kafama takmıyorum yavaş yavaş gidio zaten zorlamıycam hiç.. çünkü kendimi diyet psikolojisine kaptırdıkça daha kötü ve karamsar oluyorum.. onun için rahatım artık saldım gitti ama ipler hala benim elimde![]()
namaz kılıp yatıcam cnm.. hayırlı sabahlar herkese![]()
hşb canım hastanın durumu hala yoğun bakımda patronlarım hastanede memleketlerinde kim varsa hepsi gelmişş bende sadece emlağı açtım muhasebenin ve bankaların işlerini halletmek için kuyumcu 1 haftadır kapalı milletin siparişleri altınları paraları emanetler hepsi duruyoo yarına nolur bilmiyorum ama hastanın durumu iyi değil evdede sürekli misafir var ramazan nedeniyle yemeğiydi çayı böreği çöreğii meyvesi sonra semine doğru mutfağaa anamada kıyamıyorumki o yapsın dimi yakışmaz eee geceleride uyku tutmuyo düzenim bozuldu iyice :18:Hoşgeldinn ..
Nerelerdesin senn?
Hasta nasıl olduu?
aaaaa bisiklete binmeni tavsiye ederim cnm çok zevkli bak akşamları tv falan izlerken geç karşısına çevirrrrrrr zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bileeeBütün kızlar toplanmış
Öğle yemeğim:
Az çorba
Az pilav üstü nohut
Az da kavun yedim
Yalnız benim bir sorunum var kızlar
Akşamalrı kondisyon bisikletine binmiyorum. Bu konuda beni iteklemeniz lazım hiççç canım istemiyor:97:
ramazan'da takım bir durgunlaşıyor diyenlere...
24 saat aktif takım size buyrun, masalcım sağolsun 24 saat nöbette!
eski_bir_masal: 63
Elisya: 24
drygrp: 14
kedican: 13
disakkarit: 8 :79:
bugungunlerdenaralik: 6 :89:
ozlemmtekinn: 5
neslivicdan: 4
puryan: 2
maviyesil1999: 1
chika: 0
ferdici: 0
neyneyse: 0
chika, ferdici ve neyneyse'den başka kimse kaldı mı aklıma gelmiyor şimdi?
onlar da izinde miydi ki?
cnm kilo almaman çok güzel sporlarda süperrr sana çok iyi gelmiştir böyle bi tatil:)canım bol bol yüzdüm havuzda termalede girdim günde iki kere spor um iyiydi ama annem olnca anne yemeklrinden çok yedik galiba ama kilo almadım
hala 63 kiloyum
hoşgeldiniz kızlar
selamlar kızlar:79:
deryoşummm aynn bende tartıdan korkuyom ama son çıktığımda 63,5 tu hala ramazan sürecinde bu kiloyu korusammmm süper olcak vermekten vazgeçmiş durumdayımm
aramıza hoşgeldin canım tercihlerin içindende hakkında hayırlı olan olsun inşş
evet gerçektende ekmekten vazgeçebilirizzz bunu bizzat protein ağırlıklı beslendiğimde kendim gördüm aylarca yemedim zaten sonra insanın canıda istemiyo ama proteini bırakınca ekmeğe başladım eee haliyle kilo vermem durdu yavaşladı aralarda aldım bile :2:
allah kabul etsin canım
hşb canım hastanın durumu hala yoğun bakımda patronlarım hastanede memleketlerinde kim varsa hepsi gelmişş bende sadece emlağı açtım muhasebenin ve bankaların işlerini halletmek için kuyumcu 1 haftadır kapalı milletin siparişleri altınları paraları emanetler hepsi duruyoo yarına nolur bilmiyorum ama hastanın durumu iyi değil evdede sürekli misafir var ramazan nedeniyle yemeğiydi çayı böreği çöreğii meyvesi sonra semine doğru mutfağaa anamada kıyamıyorumki o yapsın dimi yakışmaz eee geceleride uyku tutmuyo düzenim bozuldu iyice :18:
aaaaa bisiklete binmeni tavsiye ederim cnm çok zevkli bak akşamları tv falan izlerken geç karşısına çevirrrrrrr zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bileee
emeğine sağlık canımmm
BU karatayı denedin mi?
ben normalde de çok ekmek arayan birisi değilimdir problem olacağını düşünmüyorum da karatayı uygulayacağım ama emin olamadığım şeyler var işte.
Durdum burada ki yeni gelenler aa kimse yok buracık da diye gitmesinler sen bilme daha benim kıymetimi ..
O değil de artık ne gündüz ne de gece uyuyorum ..
Eline sağlık canım.Ben de mesaj sayımlarını ekleyeyim sonra spor yapıp uyuyayım ..
12.08.2011
eski_bir_masal 30
Neyneyse: 18
mcrgozde 15
dryrgp 14
kedican 10
elisya 5
maviyesil1999 1
elmaliturta 1
_ferdici_ 0
ozlemmtekinn 0
Chika 0![]()
Kızmadım:)teşekkür ederim masalcım hep burda ol zaten:) sensiz naparız sonra hatta normaldedde tanışmak isterdim seninle... bu arada mesaj syımı içinde eline sağlık dün kü mesajlarım 0 ama mazeretim vardı bizim ufaklık bizde kalmıştı... kaptiş görürse kızmasın... onu da özledim denk gelmedik bu ara... herkese güzel hafta sonları....:80:
Çok güzel düşünmüşsün canım.Kızlar bu arada 10. takım yeni açılmış.
Yani bir süredir yokmuş şimdi tekrar açılmış.
Ve kardeş takımları belirli değilmiş.
Fırsatınız olduğunda oraya da yazarsanız güzel olur.
Yeni açılan takımların oturması için ilk zamanlarda iyi oluyor diye düşünüyorum.
eline sağlık.Kızlar buyurun mesaj sayımları ..
13.08.2011
eski_bir_masal 26
ozlemmtekinn 14
mcrgozde 9
dryrgp 6
elisya 6
maviyesil1999 3
elmaliturta 0
_ferdici_ 0
Chika 0
Neyneyse: 0
kedican 0![]()
Nerelerdesin seminecim ya.günaydın kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim bildirim yapamadımhastanın durumu hala belli deil hastaneye gittim cuma günü hepsi perişan çok üzüldüm ya
rabbim şifa versin günlerdir uykusuzumm bugün uyudum 11e kadarrr şükür sonunda
Kötüymüş…43 yaşında falandır çok kötü kaza yapmış ya 3 takla atmış araba![]()
canım, ben de üniversite son sınıftayken söyledim. mezuniyetime yakındı. önce anneme söyledim. annem epey şaşırdı.. o da babama söyledi. sonra babam beni çağırdı, konuştuk falan. sonra ailemle tanıştırdım.. çok heyecanlanıyorsun ki bu gayet doğal. ancak aile daha normal karşılayabiliyor. baban sonuçta seni bir gün evlendireceğini biliyor. bence önemli olan bu konuları aileden gizlememek, her aşamada aileyi dahil etmek.Ablam ve kardeşim yok annem zaten biliyor ama sadece biliyor..
Gelmeden önce laf arasına espirisini yapıyordum da okul bitimine bile pek olumlu bakmıyorlardı.
Sen söylemeden önce ailene erken olması hakkında olumsuz bir bakışları var mı?
Sen mi ikna ettin yoksa zaten söyleyince tamam dediler mi?
slm kızlar işe başlar başlamaz istifa etmiş bir özgür kız var burda....sizler nasılsınız bakalım...
hoşgeldin canım.:80:merhaba kızlar..ben yeniyim aranızda..şimdi ne yapmam gerek ne yapmamam bilgilendirirseniz çokk mutlu olucamm teşekkürler şimdidenn
hoşgeldin:79:Merhaba kızlar. Ben yeniyim. Rezil bir bunalımdan sonra 10 kiloya yakın aldım. Az evvel tartıldım. 61 kiloyum. Aldıklarımın hepsini bir bir vermek istiyorum. Çooook hırslıyım bu konuda. Çıtı pıtı olmaya geldim size![]()
Ayrıca az evvel yanlıs yere yazdım bu yazımı. Nasıl bi dalgınlıksa![]()
geldim:)Bu arada ben Neyneyseyi çok merak ediyorum günlerdir yok ..:26:
kolay gelsin canım.sonunda geldimmm kızlarrrrrr işteyim muhasebe evrakları faturalar hepsi kaldı kaçgündürrr ancak bittiiisizleri çok özledimmmm yaa nasılsınız neler yaptınızz geçmişi bi okuyayımmmm
Allah yardımcınız olsun canım, londra çok fena karıştı.kizlar bi gittim bir daha gelmedim farkindayim..
ama biliyorsunuz ki burada olaylar cikti.. buludugum bolgede isyancilar filan malesef ki biraz sikintili gunler gecirdim
evde kalamadim vs vs..
yeni yeni toparladim dondum falan derken
iste bi taraftan dersleri halletmeye calisiyorum tezim var
sonra is falan.
fena hallelrdeyim..
tabiki hic birisi diyet icin bahane degil
ama burada simdilik misafirim diyim.
sik yazdigim gunler olabilir
yazamadigim gunler de olabilir..
simdi donup bi bakayim ben yokken neler donmus kimler kac kilolar vermis..
ben hic vermedim ama almadim da..
duzene tekrar kavusuyorum
ve hic bisey icin gec degil kuralini ortaya koyuyorum tekrar!
herkese sevgilerr...
hışbuldum canımselam kızlar!
kaptan geri dönmüş, hoşgelmiş!
dün gece benden sonra yeni gelenler olmuş onlar da hoşgelmişler!
masajları saydım demin, birazdan eklicem.
o değil de, ben 15-16 Ağustos'u sayıyordum di mi?
14-15 değildi di mi? :26:![]()
masala kocaman birramazan'da takım bir durgunlaşıyor diyenlere...
24 saat aktif takım size buyrun, masalcım sağolsun 24 saat nöbette!
eski_bir_masal: 63
Elisya: 24
drygrp: 14
kedican: 13
disakkarit: 8 :79:
bugungunlerdenaralik: 6 :89:
ozlemmtekinn: 5
neslivicdan: 4
puryan: 2
maviyesil1999: 1
chika: 0
ferdici: 0
neyneyse: 0
chika, ferdici ve neyneyse'den başka kimse kaldı mı aklıma gelmiyor şimdi?
onlar da izinde miydi ki?
teşekkür ederim canımanaa görüyonmu gızı mezun olmuştebrikler canımmm darısı başıma.
geldim canımNeredesinnn ama sen ya ben seni çok merak ettim kii ..![]()
hoşbuldum canım:80:a.s rabiş hoşgeldin ablacım nasılsın
Allah zihin açıklığı versin canım. çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsın.kızlar beni de izinli yazmanız gerkçek ssanırım çünkü geçmişi okumaya yetişemez oldum... kpss çalışmaya başladım... sabahtan beri tarih çalışıyorum oku oku bi hal oldum burayada yetişmem zor olucak... yine girip geceleri sohpetlere katılırım ama bu durumda izini olmam daha iyi olcak sanırım... zaten spor filanda hak getire şuan... dersanemede karar verdim yarın sabah gidip kaydolcam... şimdide yemek yapıyorum... görüşürüz.. bu arada neyneysem gelmiş...ama çok durmamış... ramazandan sonra daha çok gelir umarım...
Allah zihin açıklığı versin canım. çalış, inşallah güzel sonuçlar alırsın.
bu hafta izinli yazalım o zaman.
hoşbuldum arkadaşlar..yemeğimi yaptım bu arada sırada iftar var![]()