• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kızlar:79:

biiy sorcam sakalyn nickini değiştrimiş bende istiyorum nasıl değiştiriliyor.....çok eskiden üye olmuştum ben o zaman adımı soyadımı yazmışım evlenmeden önce...

editöre mesaj attım..benimki imkansız gibiydi isimli nickler genel değişim nedeni olarak görülüyor mesaj at yeter..

Sabah:
- C vitamini takviyesi
( 08.20 )
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 2 yumurta
(10.30)
- Leslie ile 3 mil
( 13.00 )
- Süper freshin balıklarından 5 adet.( 5 tanesi 130 kalori falan .. )
- 1 bardak ayran
(14.00)
- Leslie ile 3 mil
- Slim in 6 ( 10 dakika da haşatım çıktı normalde 25 dakika sürüyor.)
(16.45 )
- Mantar
- 2 kaşık yoğurt

Sabah:
- C vitamini takviyesi
( 08.20 )
- 1 domates
- 5 kuru kayısı
- 1 kk peynir
- 8 zeytin
- 2 yumurta
(10.30)
- Leslie ile 3 mil
( 13.00 )
- Süper freshin balıklarından 5 adet.( 5 tanesi 130 kalori falan .. )
- 1 bardak ayran
(14.00)
- Leslie ile 3 mil
- Slim in 6 ( 10 dakika da haşatım çıktı normalde 25 dakika sürüyor.)
(16.45 )
- Mantar
- 2 kaşık yoğurt

ayranla balığı nasıl yedın kız:=))

ıftar menum:

8baedak su
4bardak ayran
4-5 sarma
az bısı pıde
2-3 kasık menemen

ztn o kdr suyun ustune yemek yenmıo:)

Afiyet olsun ..
Su konusunda çok söyledim ama belki gözden kaçmıştır diye söyleyeyim tekrar, suyu birden içmenin su içmek açısından pek bir yararı yok çünkü emilmiyor.
Direk boşaltıldığı içinde boşa gidiyor.
Ama hücrelerine zarar verme ihtimali var ..

Afiyet olsun ..
Su konusunda çok söyledim ama belki gözden kaçmıştır diye söyleyeyim tekrar, suyu birden içmenin su içmek açısından pek bir yararı yok çünkü emilmiyor.
Direk boşaltıldığı içinde boşa gidiyor.
Ama hücrelerine zarar verme ihtimali var ..

ya napim acaip bi susuzluk soz konusu oluo bende.dayanamıorum:)

Ama ama bu normal balık değil diye düşündüm yedim .. :26:
Normalde zaten zarar veren bayat balıkla süt ürünleri tüketimi ama ben de heralde hazır gıda diye balık yerine koymadım onu ..
Neyse hala yaşıyorum :1:
eheheh gece boyunca yaz da hala yasıommusun yasamıomusun anlayalım:))

ya napim acaip bi susuzluk soz konusu oluo bende.dayanamıorum:)

eheheh gece boyunca yaz da hala yasıommusun yasamıomusun anlayalım:))

Bak sana bir haber kopyaladım ..

Londra'da düzenlenen maratona katılan koşucu David Roger, fazla su içme sonucu yarış sonrasında hayatını kaybetti.

Maratonun gerçekleştiği pazar gününün son 27 yılın en sıcak günü olduğunu söyleyen yetkililer 22 yaşındaki Roger'ın gün içinde çok fazla su tükettiğinin belirlendiğini kaydetti. Çok fazla suyun aniden içilmesi sonucunda su zehirlenmesi meydana geliyor. Su zehirlenmesi kalp ve böbrek yetersizliğine sebep olarak ölüme yol açabiliyor. Alınan sıvıyı vücut atamadığı zaman problem başlıyor. Kalp ve böbrek suyu çıkartamadığında hücreler zorlanıp şişiyor. Bu da beyin ölümüne yol açıyor. 3 saat 30 dakikada yarışı tamamlayan Roger, 1981'de ilk kez düzenlenen Londra maratonundan beri ölen dokuzuncu kişi oldu. Uzmanlar su zehirlenmesinin vücudun su kaybetmesinden daha tehlikeli olduğunu söylüyor. Günde 3 litreden fazla su tüketmek beyin hücrelerini şişirip ani ölümlere sebep olabiliyor.

Valla gece sevdiceğimle ilgilenebilirim o sırada uyuyup kalmazsam gelip yaşıyorum merak etmeyin derim ..
Yok ölür kalırsam arkamdan bir fatiha okuyun :1:

selam kizlaaarr.. iftar menüm
1 porsiyon makarnaa...

şimdi gidiym dizimi izliymm sonra msj sayımları geleceeekkk:52:

Bak sana bir haber kopyaladım ..

Londra'da düzenlenen maratona katılan koşucu David Roger, fazla su içme sonucu yarış sonrasında hayatını kaybetti.

Maratonun gerçekleştiği pazar gününün son 27 yılın en sıcak günü olduğunu söyleyen yetkililer 22 yaşındaki Roger'ın gün içinde çok fazla su tükettiğinin belirlendiğini kaydetti. Çok fazla suyun aniden içilmesi sonucunda su zehirlenmesi meydana geliyor. Su zehirlenmesi kalp ve böbrek yetersizliğine sebep olarak ölüme yol açabiliyor. Alınan sıvıyı vücut atamadığı zaman problem başlıyor. Kalp ve böbrek suyu çıkartamadığında hücreler zorlanıp şişiyor. Bu da beyin ölümüne yol açıyor. 3 saat 30 dakikada yarışı tamamlayan Roger, 1981'de ilk kez düzenlenen Londra maratonundan beri ölen dokuzuncu kişi oldu. Uzmanlar su zehirlenmesinin vücudun su kaybetmesinden daha tehlikeli olduğunu söylüyor. Günde 3 litreden fazla su tüketmek beyin hücrelerini şişirip ani ölümlere sebep olabiliyor.

Valla gece sevdiceğimle ilgilenebilirim o sırada uyuyup kalmazsam gelip yaşıyorum merak etmeyin derim ..
Yok ölür kalırsam arkamdan bir fatiha okuyun :1:

bir sevdıcegıne bızı sattın:)

Back
X