• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aaa o daha fazla...

3 etsiz çiğköfteyle dürüm 262 kalori...

ama bir öğün için bence ideal.. yanına ayran içersin ... akşamada meyve ve salata yersin...

Şimdi canım çok istedi ..
Aslında kalorisi de gayet güzel ama şöyle bir şey yapmam belki daha iyi olabilir.
65 kiloyu görmek istiyorum bu hafta.
Ne zaman ki 65 oldum o gün direk çiğköfte dürüm yiyeceğim.
Bu da beni motive etsin hem ..

Evettt karikatürümüz geldiii ..

$kk.webp

Ayy doğumdan çıktığın anda bu replikler hafızana kazınıyor mu acaba :1:
Öğretmen olduktan sonra klasik replikleri kullanıp kullanmaman belki anne olduktan sonraki halin hakkında bir fikir verir bize ..
:1::1:

hımm düşünüymm.bazılarını sölüyorum bazılarını sölemiyom.arada yapıyorum yaa"en son ne dedim söle bakim" diyeee

hımm düşünüymm.bazılarını sölüyorum bazılarını sölemiyom.arada yapıyorum yaa"en son ne dedim söle bakim" diyeee

Ödevi vs unuttuğunda kendini de unutsaydın demiyor musun? ya da kendi aralarında güldüklerinde gülünecek bir şey varsa söyleyin de hep beraber gülelim ..
Yanlış yaparsan bir eşyi dalgınlıkla ; Ben bilerek yanlış yaptım bakalım dersi kim daha iyi takip ediyor diye..
Çöp atanı görünce .. Sen evinde de böyle etrafa mı saçıyorsun çöpleri ? :1::1:

Yaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52:
O kadar geçmişi okudum alıntı yaptım net bi kitlendi sayfa kapandı ben şimdi o kadar şeyi geri dönüp alıntı yapcam yaa:47::47:

Neyse yavaş yavaş yaparım artık, Günaydın kızlar bu arada ya :92:

Ay bir pazartesi daha oldu aman aman nasıl güzel bir gün :37: neyse az kaldı bayram tatili yapcaz sabrediyorum sırf onun için...

günaydııınnn. ben ddaha yeni uyandım.gece yatmayınca sabah böle malak gibi uyudum işte..bi bakim ne var ne yok:10::10::10:

Teşekkür ederim

Yeme boşver 5 dakikalım bir zevk için kalori almaya değmez

(Ben canım pasta felan istediğinde böle avutuyorum kendimi)

Kesinlikle çok güzel bir avutma şekli ..
Ben de bunu yapacağım bundan sonra.
Canım illa bir şey istiyorsa şu kadar kilo verirsen tamam diyeceğim.
BU hafta bir sürü şey üst üste geldi pek bir moral oldu bana ..

uuuuuuuu baya varmış suna bak..
ya su kalorı cetvelını nerden bulabılırım ama detaylı olmasını ıstıorum sız nerden bakıosunuz bebeklerım:)

kalorisepeti diye site var.üye oldum. günlük ne kadar yemen gerektiğini vs hesaplıyo yedikelrinin kalorisini hesaplıyo ve altalta topluyo ve geçecek gibi old. zmaan uyarıyo tavsiye ederim.
Ödevi vs unuttuğunda kendini de unutsaydın demiyor musun? ya da kendi aralarında güldüklerinde gülünecek bir şey varsa söyleyin de hep beraber gülelim ..
Yanlış yaparsan bir eşyi dalgınlıkla ; Ben bilerek yanlış yaptım bakalım dersi kim daha iyi takip ediyor diye..

aaa evet diyormuşum:9::9::9:tek şeyi sevmem neye gülüyosanız ösleyin muhabbetini etmem diğerlerirnie evet. hatta bu sene 1.sınıftık.kalemini defterini getirmemiş çocuk unuttum dedi.bende gayriihtiyari"kendinide unutsaydın" dedim. amann diğer çocukalr bi gülüyo kıkır kıkır.. tabi ilk defa duydukları için öle. ilerleyen senelerde kabak tadı verecek haberleri yok.:9::9:

Son düzenleme:
aaa evet diyormuşum:9::9::9:tek şeyi sevmem neye gülüyosanız ösleyin muhabbetini etmem diğerlerirnie evet. hatta bu sene 1.sınıftık.kalemini defterini getirmemiş çocuk unuttum dedi.bende gayriihtiyari"kendinide unutsaydın" dedim. amann diğer çocukalr bi gülüyo kıkır kıkır.. tabi ilk defa duydukları için öle. ilerleyen senelerde kabak tadı verecek haberleri yok.:9::9:

Klasik işte ya ne kadar yapmayacağım dense de her öğretmen en az bir kez söylüyor bunları :1:
Anne olunca da diğerlerini farketmeden söyleriz heralde ..
Hoş ben anne olmama konusunda en sonkararlıydım ama olsun.. :1:

1 mesaj yarım saatte ancak gidiyo. sinir bi durum . daha fazla katlanamiciim nedne bu kadar yavaş bağlantı yada sitede mi sorun var?

:1::1: ücretli yaptığım günler geldi aklıma... ama ben galiba böyle klasik bi öğretmen değildim... sınıfta gülme krizine grip çıkamamıştım bi kere... ne zevkliydi ya... İnş Allah kadrolu olduğum günleride gösteersin...
Klasik işte ya ne kadar yapmayacağım dense de her öğretmen en az bir kez söylüyor bunları :1:
Anne olunca da diğerlerini farketmeden söyleriz heralde ..
Hoş ben anne olmama konusunda en sonkararlıydım ama olsun.. :1:
o hiç belli olmaz... ben evlendim evleneli rüyama bebekler giriyo... bi kere bir kız bebek gördüm kucağımda nasıl güzel... bana anne sen neden beni istemiyorsun diye soruyor... çok garipo duygular geliyor galiba içgüdüsel bişiy...

bu arada ben her muhabbete balıklama dalıyorum ama ayıp olmuyo inş... bi gidiyrm biraz cam siliyorum bi perde asıyrm yoruluncada gelip yorum yazıyorum... bu arada herkese tavsiye ederim cam sil perde tak in çık deli spor oluyor...

Yaaa ben acıktım bugün gece sadece su içtim uyudum şimdide acıktımm...

Gülçin ramazan dan sonra ben dukan yapayım diyorum madem öyle etkili bir diyet programı, kitabını alıyım dışarı çıktığım da:34:

Back
X