Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya güzelim boyunu filan bilmiyorum ama öyle çok kilon kalmamış ki verirsin hem sen baya bu konu da iyisin bence ne zaman tanışacaksın hem senin foton yok mu merak ettim ben şimdi ya

tamam canım sen 70 olda görüşmesek de olur. zaten alıştın foto çekip koyarsınbizde nevle Ankaradakivfotomuzu koyr seni kıskandırırızhadi bakalımm madem öle yarış başlasın. adaletli bi yarış bence 2 kilo filan fark var ama kilo çok olunca vermekde daha kolay sayılmaz o.

Son düzenleme:
Gülçiiiiiiin hala mesajıma cevap vermedin kızz... dövecem seni bak..

kız dur dövme geçmişe dalmışım. canım alışverişimi yaptm geldim kollarım koptu ya 1tanede taksiciyle döğüştüm getirmedi eve ya yakın diye.neyse şimdi az dinlendim evi toparlayıp yemek hazırlıklarına girişecem. hadi bakalımm.inşallah yetiştiririm güzelce.

nev bizden daha fazla... en sanslı o.. en sanssızda sen :)) ama görürsünüz ekim sonuna kadar sizi geçicem

şaka bir yana, ben malesef cıkmama sehir dısına ama bursaya gelirseniz sizi agırlarım

Oooo alışveriş yapılmış bir de taksicinin icabına bakılmış çok hızlısın yaa
İşin zor kısmını halletmişsin yetişir elbet yemekte akşam 8'e kadar yolu var ne de olsa

Yetiştirirsin , sen hamarat kadınsın

Benim daha yemek yapıp yapmayacagım belli değil eşim gelsin, izin verirse iftarı arkadaşlarımla dışarda yapmak istiyorum...

Günaydın kızlarrr

Ya güzelim boyunu filan bilmiyorum ama öyle çok kilon kalmamış ki verirsin hem sen baya bu konu da iyisin bence ne zaman tanışacaksın hem senin foton yok mu merak ettim ben şimdi ya

Telefonda uyuyup kalmışım
170 boyum da kilo haftalardır veremiyordum bu hafta başladım.
Onun ne zaman geleceği bile belli olmuyor ki gelince ama ne zaman gelecek bakalım ..
1-2 günlüğüne kaçarsa gitmeyiz zaten eskişehire.
Benim hiç fotoğrafım yok :26:
Eski fotoğraflar silindi şimdi de hiç çekmiyorum.

Ona da sinir oluyorum getirmemek neyse ..

aman benım derdım cocugumla deılkı...cok sukr yıne ccıkıorum ıstedıgım her zaman:))
dısarı cıktınmı guzel guzel yıceksın kısıtlamadan

Önceden ben dışarda yemek yiyeceğim diye, normal yedigimden fazlasını yerdim.Eşimle çıkardık mesela, ben 2 karısık pide 2 lahmacun 1 salata 2 şişe kola içerdim... ay ne pis bogazmısım ya şimdi o kadar yiyemiyorum.1 pide yetiyor... eşim bana " bir aralar amma yemek yiyorun melek,korkuyordum bişi olucak diye" diyor

Aynı boydayız yaa ben senin kilonda olsam keşke yaaa...
İyisindir o zaman sen ver yine tabi verme demiyorum da kompleks yapılacak bir durumun yokmuş çok şükür

hehehe :)) ınsan zamanla alışıo yıyecegı mıktara evet:)

canım kalorsipetin den baktım. 1 kase mercimek çorması 270 calori yazıyordu..

yok cnm espirisine yazdım öyle trakyalı değilim..

Ben trakyalım da hemşehriyiz sandım

Koymuş olduğun foto çok içimi açıoyordu birde bu güzel sabah mesajın moralsizliğime daha iyi geldi sana da günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…