İnşallah her şey gönlümüzce olur
Evet işin aslına gelelim ince çıtı pıtı bir şey olalım ben de çok istiyorum.
Hem ilk tanışmada çıtı pıtı olmak istiyorum ama zor gibi bakalım.
Neyse neyse zayıflayacağız kararlıyız.
Ne güzel bir günaydın mesajı bu ..
Günaydınn .
Günaydınnn....
Amin....
Ne güzel mesajlat yazıyosun hem göze hem gönüle hitap ediyor yaa
[/B]
senin seniiii
ya gülçin, siz bulusacaktınız ya, nev ile... ben o konuya msj yazdım ama görmedin sanırım. 8 marta kadar 60 olacagım diye anlastık.Ben iddiaya varım 29 ekime kadar veririm zaten 5 6 kilo bişi var... ama ben sizin gibi sehir dısına cıkamam nasıl anlasıcaz?
Bu durumda yeni sistem kabul edilmiş oluyor.6 evet 4 hayır özlem hayır desede evet desede bişi fark etmeyecek...
Gececi arkadaşlarımızı oyumuz bölünür diyorlar ama, gece 00.00 dan sonra yazdıgınız mesajlar zaten ertesi güne eklenecek, bence bi sorun olmuyor böylece...
Gülçiiiiiiin hala mesajıma cevap vermedin kızz... dövecem seni bak..
tamam canım sen 70 olda görüşmesek de olur. zaten alıştın foto çekip koyarsınbizde nevle Ankaradakivfotomuzu koyr seni kıskandırırız hadi bakalımm madem öle yarış başlasın. adaletli bi yarış bence 2 kilo filan fark var ama kilo çok olunca vermekde daha kolay sayılmaz o.
kız dur dövme geçmişe dalmışım. canım alışverişimi yaptm geldim kollarım koptu ya 1tanede taksiciyle döğüştüm getirmedi eve ya yakın diye.neyse şimdi az dinlendim evi toparlayıp yemek hazırlıklarına girişecem. hadi bakalımm.inşallah yetiştiririm güzelce.
kız dur dövme geçmişe dalmışım. canım alışverişimi yaptm geldim kollarım koptu ya 1tanede taksiciyle döğüştüm getirmedi eve ya yakın diye.neyse şimdi az dinlendim evi toparlayıp yemek hazırlıklarına girişecem. hadi bakalımm.inşallah yetiştiririm güzelce.
Yetiştirirsin , sen hamarat kadınsın
Benim daha yemek yapıp yapmayacagım belli değileşim gelsin, izin verirse iftarı arkadaşlarımla dışarda yapmak istiyorum...
ohhhhhhhhh keyıf sende vAlla:)
Günaydın kızlarrr
Ya güzelim boyunu filan bilmiyorum ama öyle çok kilon kalmamış ki verirsin hem sen baya bu konu da iyisin bence ne zaman tanışacaksın hem senin foton yok mu merak ettim ben şimdi ya
aman benım derdım cocugumla deılkı...cok sukr yıne ccıkıorum ıstedıgım her zaman:))
dısarı cıktınmı guzel guzel yıceksın kısıtlamadan
Yetiştirirsin , sen hamarat kadınsın
Benim daha yemek yapıp yapmayacagım belli değileşim gelsin, izin verirse iftarı arkadaşlarımla dışarda yapmak istiyorum...
Telefonda uyuyup kalmışım
170 boyum da kilo haftalardır veremiyordum bu hafta başladım.
Onun ne zaman geleceği bile belli olmuyor ki gelince ama ne zaman gelecek bakalım ..
1-2 günlüğüne kaçarsa gitmeyiz zaten eskişehire.
Benim hiç fotoğrafım yok :26:
Eski fotoğraflar silindi şimdi de hiç çekmiyorum.
Önceden ben dışarda yemek yiyeceğim diye, normal yedigimden fazlasını yerdim.Eşimle çıkardık mesela, ben 2 karısık pide 2 lahmacun 1 salata 2 şişe kola içerdim...ay ne pis bogazmısım ya şimdi o kadar yiyemiyorum.1 pide yetiyor... eşim bana " bir aralar amma yemek yiyorun melek,korkuyordum bişi olucak diye" diyor
canım kalorsipetin den baktım. 1 kase mercimek çorması 270 calori yazıyordu..
yok cnm espirisine yazdım öyletrakyalı değilim..
Hayırlı Sabahlar !!!!
Gününüz aydın olsun !!!
Rabbim, gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanı gönlünüze nasib etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?