Aynı boydayız yaa ben senin kilonda olsam keşke yaaa...
İyisindir o zaman sen ver yine tabi verme demiyorum da kompleks yapılacak bir durumun yokmuş çok şükür
Öğle yemeğim;
domates salata-sulu köftenin köfeteleri-yoğurt
kaptırmş kendimi topiği okuken patrona yakalandım
bir süre giremicem galiba
İnşallah hepsini vereceğiz bunların.
Zaten kiloma çok takılmıyorum da 3 haftadan beri veremiyorum diye kzımıştım kendime o da geçti sanırım bu hafta.
Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?
Biz sistemler göcüktü herzmanki gibi yazdım yazdım gitti
Masalcım
geçen cuma tartıldım 68 çıktım sabah dayanamadım tartıldım 69,4 çıktım tartılmicam artık sık sık
Moralim bolzuluyor
Bu arada kızlar
ben müsadenizi isteyebilirm bir süre
burd takılırken iş yapamıyorum
yakalanıyorum habire
Zaten kiloma çok takılmıyorum da 3 haftadan beri veremiyorum diye kzımıştım kendime o da geçti sanırım bu hafta.
Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?
Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?
Eyvah Eyvah ..
bir şey dedi mİ?
Yok henüz birşey yok ta bir değil iki değil bu aralar brde işta yapmıyorum
İnşallah canım inşallah...
Ama ben veremem çünkü çok düzensiz uykum yemem içmem spor yok bu şekilde mümkün değil vermem kendimi biliyorum yani...
naber kızlarr napiyosunuz bakalım... akşama ne pişirsemmm :18:
naber kızlarr napiyosunuz bakalım... akşama ne pişirsemmm :18:
yok cnm ya eşim ASLA PATLICANIN P'sini yemezBugün kimse karar verememiş ne yapacağına
İçinde patlıcan bulunan bir şey yap bence karnıyarık olabilir bir de ezogelin çorbası.
misagfirnmi var canım ben bugün
kağıt kevbabı
pilav
çorba
salata
yapacağım inşallah
yok cnm ya eşim ASLA PATLICANIN P'sini yemezbende eskiden asla yemezdim.. bu sene yemeye başladım seviyorum.. ama o yemez ve çok yemek seçer
hmmm menün güzelmiş canım ama nefsimi zorluyan yiyecekler yapmayı tercih etmiyorum bu sıra hele ki ramazan da...
yok cnm ya eşim ASLA PATLICANIN P'sini yemezbende eskiden asla yemezdim.. bu sene yemeye başladım seviyorum.. ama o yemez ve çok yemek seçer
hmmm menün güzelmiş canım ama nefsimi zorluyan yiyecekler yapmayı tercih etmiyorum bu sıra hele ki ramazan da...
aklma gelenler seninle paylaşıyım
patlıcanla
karnı yarık patlcan kebabı.kazan kebabı,islim kebabı (ffavorim misfir için),
patatesle
izmir köfte tavulu fırn patates,kağıt kebabı
etli pilav tavuklu pilav
köfteli bezelyeli fırın yemeği olabilr,antakya usulu kıymabasabilirsin,ben bide köfteye garnitür sararım fırnda pişiririm harika olur
Ayy yemek seçmesi de çok zor eşinin ama Allahtan marifetli hatunsun o olmazsa başka bir şeycik yapıverirsin hemen.
anladım canım ben eşim için yapıyorum kendimde az porsiyonla yiyorum çünkü diyeti bıraktıp normal beslenmeme döndüğümde tekrar kilo almak istemiyorum
özetle yediklerimin yarısını yiyiyorum ama herşeyden unlu yağlı ayırmıyorum birz zor gidiyor ama kalıcı olacağına eminim
teşkr ederim cnm benim.. ama misafir almıycam artık.. normal eşim ve benim için sormuştum... teşkr ederim ama çok acıktırdın kız beni
aynen hayatım çok ama çok zorlanıyorum bazen.. teşkr ederim iltifatın için
Kızlar ben sizden biraz ders alsam ne güzel olacak ya ..
Aslında mutfağa girsem tariflerle falan yapabiliyorum iyi kötü ama denemem lazım sanırım biraz.
kolay cnm ya elin yatkınsa altından kolayca kalkarsın.. ama olurda bi sıkıntı bi sorun her zaman istediğini sorabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?